DEL 3: 10 TING DU IKKE VISSTE OM PARADISE HOTEL

1. CASTING: man må faktisk gjennom hele tre runder med auditions. Første runde er en tlfsamtale, de to siste er intervju i Oslo.

2. SYNC: når man går på sync blir vi ringt på telefonen hvor vi blir “kallt inn”.

3. CREW: det er alltid noen som følger med på oss bak kameraene. Til og med når vi sover. De går på ulike skift, og følger med på alt vi gjør innenfor porten.


4. ONLY US: det er kun oss, deltakere, som bor på hotellet. Ingen andre.

5. MAT: vi har egne kokker som lager mat til oss til hvert måltid. Alltid like godt!

6. MUMS: vi får servert de beste armeridderne du kan tenke deg til frokost hver dag. Dette er faktisk noe av det jeg savner mest av alt. Hah!


7. UTSIDEN: jeg ble igjen i ca. to uker på utsiden etter at jeg sjekket ut av hotellet. Meningen var at jeg skulle komme inn igjen.

8. SEX: jeg og en annen, bortsett fra Audun (nei, ikke Pierre. hehe nå kan dere lure)  hadde nesteeeen sex inne på hotellet i uke 3. Stønningen er det eneste som er tatt med da vi begge nektet for at noe skjedde under lakenet.

9. MIKROFON: dere vet den lille dusken vi har rundt halsen og det beltet vi har rundt livet? Den må vi ha på 24/7, bortsett fra når vi sover og dusjer/bader.

10. …: Hvem tror dere satte seg ned i boblebadet på Venus med mikrofonen rundt livet? HEHE. Da var crewet fornøyd! 😉

16 kommentarer
  1. Kunne dere gå ut å shoppe i Mexico da dere hadde pause? eller fikk dere aldri pause får å gå ut i byen? vil du skrive mer innlegg om Paradise hotell 🙂

  2. Hei Isabel.
   Ble litt triste vi når vi leser det at du skulle egentlig komme inn igjen og du ikke kom inn igjen. Vi savnet deg!
   Men lurer på noe vi ang PH, håper så inderlig du svarer oss. Selv om vi sikkert er små slitsomme “fluer” for deg som kjendis.
   1. Vil du anbefale folk å melde seg på PH?
   2. Må man være singel for å melde seg på?
   Vi tenker på å mele oss på, altså begge to. Men vi er jo i et forhold med hverandre og det er DET som gjør at vi velger å spørre deg.
   Håper du har det herlig i vakre og varme Rhodos <3
   Med vennlig hilsen Terje & Yvonne.

  3. en av grunnene jeg kan tenke meg til at hun ikke kom inn igjen likevel er vel fordi “spillet” ikke gikk som de hadde forventet. At en gutt ble sendt hjem istedet og dermed skulle en gutt sjekke inn istadenfor Isabell..
   Men som sagt er dette bare noe JEG tror! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg