SENEST STILTE SPØRSMÅL


Hei! Jeg ser at det er mange som stiller meg spørsmål og lurer på ting i kommentarfeltet, så derfor tenkte jeg å bare samle alle og svare på de her. Akkurat nå kom jeg akkurat inn på hotellet. Det har vært litt av en interessant natt! Haha. Dere som vurderer Rhodos – REIS. Dere kommer til å ha det helt fantastisk!! Jeg skal aaaldri hjem.

Hvor lenge skal du være i Rhodos? Jeg skal være her til August, men kommer til å pendle litt frem og tilbake mellom Norge, Rhodos og Magaluf.

Komer det andre PH-deltakere også til Rhodos? Ja, Emilie, Mathias og Sara.

Kan du ha et “15 ting du ikke visste om meg” innlegg? Det kan jeg fikse! 🙂

Hvor har du kjøpt den røde trenchcoaten din? Den er fra Kutoure.

Hvis du handler for over 350 kr på Sheinside, må du betale toll da? Det tror jeg faktisk ikke. Jeg gjør hvertfall ikke det. Mener at de sender pakken som “gave”, og da kan du kjøpe for opptill 1000,- kr uten å betale toll.

Hva jobber du med? Jeg blogger og tjener pengene mine på det. Ellers er det masse eventer og bookinger som jeg også får betalt for, så for øyeblikket trenger jeg ikke noe jobb i tillegg.

Visste du hele tiden at Martine og Pierre kom til å vinne? Oh yes. Gledet meg sånn til finaledagen!

Kan du skrive mer om spiseforstyrrelsen din? Jeg sliter med det jeg også, og jeg tror du kan hjelpe andre i samme båt. Hmmm.. Akkurat dette er litt personlig, men igjen så vet jeg hvor mye hjelp en kan finne hos andre. Det var en veldig tøff og vanskelig tid for meg, så derfor er det ikke noe jeg liker å snakke høyt om. Men kanskje! Hvis jeg får mannet meg opp. 🙂

Hvordan gikk det på oppkjøringen? Heheh, denne frøkna strøyk som faen. For andre gang. Begynte å hylgråte og håpte det ville endre sensorens mening. Hjalp ikke. Prøver igjen i august! Hahah, finnes ikke håp for meg i trafikken.

Hva heter du på snap? Isabelsraad

Hvor har du kjøpt fargelinsene dine? Krogh Optikk.

17 kommentarer

Siste innlegg