MIAMI!

Iiih, jeg er så glad!

Endelig kan jeg dele dette med dere – jeg skal til Miami! 😀 Jeg skal dit i samarbeid med Barskolan og ta bartenderutdanning. Jeg kommer til å bo der i hele 3 uker. Jeg skriver mer om dette senere. Klarer ikke vente! Jeg reiser i starten av Oktober. Yay!!! Er det noen av dere som har vært i Miami før? Jeg tar gjerne i mot tips om alt mulig. 

Pussss. <3

15 kommentarer
  1. Hun har aldri vært sammen med Mathias, det var bare et PR stunt. Det burde alle skjønne, siden Isabel er litt for glad i å spre med beina! Beyonce meg i ræva, skaff deg litt klasse og slutt å være så tøsete! Queen B hadde aldri oppført seg sånn som deg! Det virker som du har DEN selvtilliten, men du må være veldig usikker på innsiden, siden du så sårt trenger bekreftelse fra boysa. Til og med ex’n til din tidligere bestevenninne… Latterlig av deg!

  2. Miami er virkelig en drøm! Har vært der 5 ganger nå og wow sier jeg hver gang. Sitte på south beach(ocean drive) med 2 liters drinker er herlig. Sitte å se på sportsbiler og mennesker når man sitter her er utrolig. Er du ute etter en skikkelig shoppingtur så anbefaler jeg aventura mall. Ca 30 min unna south beach. Stranden er jo herlig. Den fineste stranda jeg har vært på og vannet er jo krystall blått! Du må kose deg maks , og nyt hvert sekund for tiden der nede går fort!!!
   Alexandra_inspo på instagram…..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg