Isabel på skolebenken?

BRRRR!


 Jeg er så k.a.l.d. Haha, gud – HVORDAN KLARER DERE Å BO HER? I går mottok jeg masse fine plagg fra både Junkyard og Sheinside. Jeg har med meg noe av det her i Tromsø, så dere kommer til å få se det på. Så til dere som lurte på det, så fikk dere svaret på det nå. 🙂 Stod opp i dag tidlig, spiste frokost på sengen før jeg knipset masse bilder til bloggen. Er så godt å ha ikke bare èn, men faktisk to “fotografer”! Etter hvert tok søsteren min oss med på en liten sightseeing runde. Vi dro blant annet til universitetet hun studerer på. Jeg fikk seriøst vondt i magen når jeg var der. Skole er virkelig ikke noe for meg, haha. Kanskje en dag – men en ting er sikkert, DET blir lenge til! I kveld vet jeg ikke helt hva planen er. Middag er hvertfall på agendaen. Vi vurderer å dra ut senere, men jeg må se hva som frister. Stakkars mamma, har ikke helt lyst til å gå fra henne her på hotellet. Vi får se!

Topp HER  104 kroner

Jeg ønsker dere en fantastisk fin helg, folkens! Håper dere koser dere super masse. I morgen er det jo halloween! Wuhu 😀 Stor klem. 

8 kommentarer
  1. Du må slutte å fylle på leppene dine! Ser helt jææævlig ut med så mye… Litt er Ok, men nå har det gått over stokk og stein. Ser mer ut som en and nå!

  2. Hva er greien med at du å Martine ikke følger hverandre på instagram!!! “HALLO” dere er voksne mennesker ( skal være det hvertfall). Klarer dere ikke å legge en krangel bak dere å hvertfall oppføre dere som voksne mennesker, dere vet at dere har mange fan’s som ser opp til dere. Vil dere virkelig fremstå som sånn som 10’åringer gjør??
   Jeg har ikke noe i mot dere som personer, men virkelig?? jeg synes dette blir for dumt😂

  3. kan du svare noe på min!! Vil høre hva du har å si?? Å bare sånn at du vet det jeg la ikke bare til kommentaren i sta til deg også til Martine sin blogg!!😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg