Jeg legger meg under kniven: rumpeforstørring

Hvordan skal jeg starte… 

Jeg er i grunn litt usikker på om dette er så lurt å dele på min blogg med tanke på at jeg har lesere i alle aldre – noen yngre, noen eldre. Men som jeg har sagt før; jeg er opptatt av å fremstå som ærlig. Jeg er opptatt av å ikke legge skjul på at ja, jeg opererer meg. Jeg vil ikke at de yngre skal få det samme inntrykket som jeg hadde som liten – at mine idoler så slik ut naturlig. For det gjorde de ikke. De la seg under kniven, de også. De bare snakket ikke høyt om det. De latet som om at alt var naturlig. Jeg ønsker ikke å “lure” mine lesere. Plutselig får jeg større rumpe, og da vil andre legge merke til det. Hvordan trener du? Hva gjorde du for å få stor rumpe? Det er noen av spørsmålene jeg vet at jeg hadde fått stilt, og da er ikke jeg interessert i å lyve til dere. For når rumpen min blir større i løpet av de neste månedene, er det ikke på grunn av squats. Heller ikke bulgarske utfall. Da er det fikset på. Da er det fake. 

Nå deler jeg noe jeg har tenkt på i over en lang periode. Jeg har alltid hatt komplekser for min lille stump, og irritert meg over at den aldri blir noe større, selv om jeg trener. Jeg har gått idrettslinja, og jeg vet hvordan man skal bygge til seg en større rumpe, men den blir aldri slik jeg ønsker. Jeg vet ikke hva greia er. Jeg er den jenta som kanskje mange synes er veldig overfladisk, og det kan jeg si meg enig med dere i. Jeg er veldig overfladisk, og gjerne over gjennomsnitlig opptatt av mitt eget utseendet. Jeg har mine komplekser, hvor en av dem er rumpa. Jeg vil ha større. Fyldigere. Mer spretten! Så, ja… Jeg ska operere til meg en større rumpe. Ikke så veldig stor, men fyldigere.

Jeg tror at dette vil være veldig spennende for dere å følge meg med på, med tanke på at det ikke er så mange som snakker åpent om det. Det er jo lite historier der ute om nettopp det, så derfor er det kanskje litt gøy for dere å bli med på min journey. Det er faktisk ikke så uvanlig som man skulle trodd. Inngrepet blir mer og mer populært i både Norge og USA. Det finnes en artikkel om det her som dere kan lese om dere vil 🙂

Jeg vil avslutte med at dette overhodet ikke er noe jeg oppfordrer andre til å gjøre. Jeg skriver om det fordi at det er noe stort som skal skje i livet mitt, og derfor er det naturlig for meg å dele det her slik som jeg gjør med alt annet. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne være fornøyd med meg selv akkurat slik som jeg er, men desverre klarer jeg ikke det. Jeg har hatt komplekser i mange år, og da ønsker jeg å kunne gjøre noe med det. Det er kanskje synd, men det er min virkelighet selv om det kanskje høres helt patetisk og absurd for deg som leser dette. Jeg håper at dere kan vise litt forståelse og ikke komme med stygge kommentarer, for for meg er dette et ganske sårt tema. Jeg håper at dere setter pris på min ærlighet.

Min lille stump som endelig skal bli litt større.

285 kommentarer
  1. Syntes du har ganske fin kropp og rumpe. Men selvfølgelig, er det noe du ønsker å endre på – så skal du få lov til det. Jeg setter pris på din ærlighet, det er bra at du er så åpen og ærlig som du er.
   Hva syntes Pierre om dette egentlig?

  2. Syntes det er sinnsykt bra at du er ærlig om det her! Syntess du er tøff som er ærlig og står for valgene dine, stå på! You go girl!
   Det her er ditt valg, ikke noe galt med det 🙂

  3. Kommer til å angre. Synd at vi lever i en verden der man gjør alt med utseende. Burde heller jobbe med deg selv. Om man har så store komplekser at man fikser noe som rumpen, burde man kanskje tenke seg om 🙂

  4. Jeg syntes at d er utrolig bra at du er ærlig og sier hele sannheten på bloggen, og ikke later som d er naturlig osv som de fleste gjør. Jeg syntes d er utrolig at du er så open på bloggen som jeg leser bloggen din hver dag. Jeg syntes d er så interessant og lese bloggen din for du er så open😚😚

  5. Stå på! Heier på deg.
   Unødvendige kommentarer som “fiks heller på nesa di” er å spy av.
   Skjerp dere, vis at vi er mennesker med følelser. Hvor gamle er vi??

  6. Å herregud, du kan for faen bare starte et ordentlig treningsprogram og gå til psykolog for å få hjelp til den elendige selvtilliten din. Krysser fingrene for at du får mange komplikasjoner

  7. Hvorfor fikser du heller ikke på nesa? Rumpa kan du selvfølgelig trene deg til større med riktig kosthold og trening. Du lever jo på junk og er ikke akkurat på gymmet hver uke.. hvorfor ikke prøve dette først før du operer deg? Blir for dumt å si at det ikke fungerer. Har du for eksempel sett rumpa til fitness jenter? Stor og rund! Ikke kom her å si at trening ikke fungerer bare for du ønsker å ta den billigste (og er for lat..) veien til et perfekt kropp.

  8. Syns det er bra at du er ærlig, og skjønner at du vil ha større rumpe, selv om det ikke er noe galt med rumpa di fra før av! Man blir så fort påvirket av hvordan rumpa “skal være”, dessverre. Ikke bry deg om stygge kommentarer, og kjør på! 😀 rumpa blir sikkert dritbra!

  9. Seriøst, dette er bare sinnssykt… Du bruker jo alle dine penger på å fikse på kroppen din, kan du ikke heller hjelpe til med noe fornuftig, eller bruke pengene på noe som vil få deg et sted i livet? Du trenger virkelig en psykolog for å få hjelp med den selvtilliten din, du har begynt å fikse på hele deg og du er kun 21. Ta det med ro. Om noen år vil du ligne på en 50 åring, hvordan kan typen din som elsker deg støtte deg i å forandre på utseendet ditt hele tiden? Ta deg sammen og fiks på selvtilliten din, alle er fine som de er, å fikse rumpa er drøyt. Du kler den rumpa du har da du har så korte legg og er så liten.

  10. Jeg blir helt paff jeg.. Du som er så perfekt, alt ved deg ser så nydelig ut, og du har virkelig drømmekroppen!!! Hvorfor ikke heller få timer hos psykolog? Du har tydelig store issues, og en operasjon hjelper ikke på det. Skaff hjelp til å se hvor fin du egentlig er!

  11. Hvor barnslig er dere som kommenterer at hun heller burde fikse nesen sin? Det er utrolig teit av dere!
   Dette er utrolig tøft av Isabel, at hun deler dette – for når folk velger å legge seg under kniven får de som oftest masse dritt slengt etter seg. Har dere ikke noe fint å si, så bare hold det for dere selv 🙂

  12. Dårlig forbilde.. trist at vi lever i en verden der absolutt inoenting med deg selv skal være ekte. Når du vet at du har unge lesere så syntes jeg dette er en idiotisk ting og gjøre. Selv om du har dårlig selvtillit betyr det ikke at du trenger og vise for alle disse “små lesere” at operasjoner hjelper…

  13. Unødvendig. Potensielle komplikasjoner er ikke verdt risken ved en slik operasjon. Du har en fin rumpe. Alt som skal til er mye trening for å gi den litt sprett. Du går ned en mørk vei med tanke på å fikse på utseende. Du er allerede en flott jente. Ikke bli en av de jentene som ser helt for jævlig ut for de fyller 25 år pga kosmetiske operasjoner. Synd at du ikke ser for vakker du faktisk er.

  14. Uff. Folk med mye penger vet ikke hva de skal gjøre med de, så begynner å fikse på alt som kan fikses. Synes litt synd på deg igrunn, du burde heller få hjelp til den dårlige selvtilliten din 🙂 bare et tips

  15. Det er bra at du er ærlig i en verden hvor folk bare later som at de ikke har gjort noe. Syntes likevel det er litt trist at så mange velger å endre på seg selv dersom de har penger til det. Men hvor er kjæresten din i alt det her? han burde jo være den som sier at du er perfekt sånn du er og at du aldri i verden trenger å endre på noe! Utseende er ikke alt. Endrer du på deg selv på grunn av enten kommentarer eller hva andre syntes så vinner de! ikke la andre bestemme hvordan du skal se ut!

  16. Det er greit at du vil fikse på noe. Skal ikke stoppe deg der! Først pupper og nå rumpe, jeg ville ha tenkt meg litt mere om. Når man først starter er det vanskelig å slutte. Du som er så liten og tynn (positivt) vil vel ikke bli en av de som har glamour pupper og altfor stor rompa forhold til resten av kroppen? Sån at du nesten tipper bakover. Men hvis du blir stolt av å si til mennesker som komplimenterer deg senere at alt du har er fake er det din avgjørelse. Bare pass på å ikke gå for langt, med for mange operasjoner! Lykke til!

  17. Hvafaen.. Du er så liten, store lepper, store pupper.. Og nå Støre rumpe? Altså.. Ja.. Kan du ikke trene som normale folk, eller er du for lat?

  18. Og der mistet jeg all respekt for deg. Hva med å heller komme seg på gymmet å få en finere, større og naturlig fin rumpe?! Musklene i rumpe og lår er noen av de største vi har og dermed ikke så vanskelig å få til å vokse.. Dette er seriøst det dummeste å bruke penger på noengang og resultater blir en fake, hard og lite troverdig rumpe. Lykke til!

  19. Du kommer til å angre når du blir eldre og kommer ut av denne “jeg må være perfekt boblen”. Selvtilliten din kommer ikke til å bli bedre, dette er permanent og et stort inngrep som du burde tenker mer over, gjøre mer research og snakke med flere som har gjort det. Du burde høre på hva sophie sier om å operer og selvtillit, det ligger dypere og mer til det. Du burde heller bruke tid på å akseptere deg selv. At det å trene seg til større rumpe ikke funker er bull, da har du ikke prøvd hardt nok, skjer jo ikke over natten, og det synes jeg ikke forandringer med kroppen burde heller. Skjønner at det er urettferdig st folk bare er født med det, jeg er sjalu selv, men vil du virkelig bli som dem hadde du jobbet for det og ikke bare gått den enkle veien rundt og lagt deg under kniven. Du gjør selvfølgelig som du vil, men synes du burde tenkt mer på dette. Det er noe du vil nå, men om 5-10-15, da er det ikke stor rumpe som er viktig lenger. Pierre elsker den lille stumpen din og for den du er, skjønner st du må kunne elske deg selv også, men gi det litt tid. At han elsker deg for den du er burde jo bety mye for deg! Skulle ønske du kunne tenke “fuck it, jeg er fin som jeg er”, for det er du, det er vi! Vi kommer i forskjellige former men all kropp er fantastisk! Nå er stor rumpe “in” men det kommer ikke alltid til å være det. Liten og snærten rumpe var inn før.. Kommer nok tilbake. Og være fornøyd er viktig, men tenker du i det store løpet så er det ingen andre som bryr seg. Grethe på 50 bryr seg ikke om hvordan rumpe du har. Du tar det for seriøst, rumpe er ikke alt. Livet går videre. Håper virkelig du vil være fornøyd en gang, men det tror jeg ikke blir av at du har operert alt du er misfornøyd med, men fordi du har blitt eldre, du har akseptert deg selv og elsker deg selv. Føler litt at du er i den fjortis alderen nå, og er veldig påvirkelig, du burde vente til du lærer mer, erfarer mer og føler deg fin, for du er fin! Blir lei meg av og lese dette, for du må jo slite, men det er psykisk, det ligger i en boks inni deg, du må åpne den, tenne på den og glemme den. Du er den du er og ikke forandre på det, du kommer en gang til å se tilbake på den du var og tenke at du var perfekt.

  20. Tenker du injeksjoner eller implanter? eller noe annet?
   veldig spent på oppdatering rundt dette!
   forresten synes jeg du hadde en søt rumpe:)

  21. Syns du skal bruke litt mer tid på å trene den i stedet, å heller operere nesa (som tilsyneltaende ikke kan trenes finere)..jeg støtter alle andre operasjoner, men denne er helt bortkasta da man på ca et år kunne fått en både større å fyldigere rumpe på en naturlig måte

  22. Hærregud, for å være 100% ærlig syns æ du har den deiligste kroppen!! Å satan ka æ misunn dæ!🙌🏼 men du bestæm sjøl ka du vil gjør me kroppen din, å det støtta æ dæ 110% i❤️
   Men for all del, ikke bli altfor overfladisk😉.

  23. Berre ett helt enkelt spm.
   Har følt bloggen din siden
   Du begynte få lesere . Er vell
   Snart Ingen lesere som får mer
   Oppmerksomhet å sponsa ting i media en
   Du. Føle du att vist du ikke gjær noe
   Med kroppen din så vil ingen følle deg.
   Å åssen er det å betale utseende dit
   Med penger du har fått sponsa av
   For folk leser bloggen din. Er dette
   Noe du ville gjort om du ikke var i
   Media. Vil gjerne ha ett ærlig svar
   På det .

  24. Synes det er utrolig unødvendig med alle de stygge kommentarene som skrives. Utrolig unødvendig å skrive til henne ut på den måten!

  25. Jeg er stolt over deg! Måten du viser leserne ditt virkelige jeg er utrolig bra. Kommentarer som feks: fiks selvtilliten din isteden osv. Er virkelig unødvendige! Det er ikke så lett folkens, man kan ikke bare gå til psykolog så er alt fint? Hvor dum går det an å bli? Hvis hun føler seg bedre, med å operere rumpen sin. Så la henne gjøre det da? Å kalle henne ett dårlig forbilde blir også feil, hun byr på seg selv og forteller klart å tydelig at hun ikke anbefaler andre å gjennomføre en slik operasjon. Hva feiler dagens generasjon?
   Stå på Isabell, ikke la hatet ødlegge deg…

  26. Har faktisk tenkt at du har vært nogenlunde fornuftig, men nå ble jeg bare paff. Tror du virkelig trenger å prate med noen, for når du har så store komplekser for så mange ting så ligger det mer under det. Jobb heller med deg selv som person.

  27. Lykke til Isabel! Selvom du ikke er fornøyd med rumpen din bør du vite at Kim Kardashian, Nicki Minaj, Iggy osv… Brukte millionar kroner på å fikse rumpen deres og du tjener årlig bare 1 million på bloggen din. Hvordan i all verden kan du tenker deg å sammenligne deg med dem og ikke minst bivirkningene etter operasjonen. Du må tenker at bloggen varer ikke i all evighet. Bruk pengene dine fornuftig! Håper du tar de rette valgene!

  28. Du har ikke virkelig prøvd å trene til deg en bedre bakende. Har du for eksempel fått skikkelig eksperthjelp eller har du bare kuket rundt selv. Stor forskjell og man må faktisk spise rett for å bygge.. men lykke til med rumpeinplants. Det er sykt nasty

  29. Herlighet.
   Koster ikke disse inngrepene jævlig mye penger? Jeg skjønner at paradise har gitt dere suksess og at dere nå tjener masse penger på å utlevere seg selv og at du jobber hardt (gjøre ting du elsker) og hei og hå! Jævlig trist å se at du atter en gang skal bruke drøssevis med penger på en bitteliten “feil”, som du av en merkelig grunn har komplekser for, når vi nå opplever den største flyktningskrisen verden har sett! Dessverre har ingen andre med ditt pengebruk og prioriteringer!Vet ikke hvorfor jeg trodde bedre om deg. Bare rett og slett sykt trist!

  30. Kan ikke folk lese? Hun skrev tydeligv at hun i lang tid har prøvd trening og shit, men at de ikke virker. det er jo faktisk ikke alle som får en veldig mye større rumpe av trening, folk er bygd annerledes. hvis man mister respekten for noen etter at de velger å operere seg, så hadde man ikke mye respekt for vedkommende i utganskpunktet.
   good riddance, sier jeg bare

  31. helt sykt, du vet hvordan du skal få flere lesere= mer penger hvertfall;) forstår virkelig ikke hvorfor du begynner å fikse på hele kroppen din nå istedet for å vente til du faktisk kan ha behov for det. å at kjæresten din i det hele tatt ønsker å være sammen med en så kroppsfiksert jente er nesten enda sykere. good luck med livet videre! kanskje du får enda mer modellkontrakter når du får en rompe som Kim K 🙂

  32. På tide med en tur til en psykolog, det er ikke normalt å ville endre på alt man har. Du må komme deg ut av denne onde sirkelen. Bruk heller pengene på noen timer hos en psykolog som kan hjelpe deg. lykke til

  33. ææ! så gøy! har sykt lyst til å gjøre det samme, men med mangel på info om folk som gjør det (fordi alle er så jævlig pyser og skal holde det skjult og late som det er naturlig) så har jeg ikke turt. blir gøy å følge med og se hvordan det blir! 🙂 har man pengene så hvorfor ikke? syns du er tøff som tør å stå fram med det! lykke til!

  34. Syntes det er ganske teit at så mange kommenterer unødvendige kommentarer, hun ba jo så fint om å ikke få slike komentarer. Men det er jo alltid noen som bare MÅ kommentere. Hvis Isabel ønsker å fikse på seg så er det vell hennes valg? De aller fleste er bare sjalue så ikke bry deg Isabel 💕👌🏼

  35. Hei. Jeg har følgt med på bloggen din lenge og har virkelig likt deg som person. Men jeg må ærlig innrømme no at jeg er sjokkert over utviklingen din. Føler denne “kjendis” tilværelsen din er rett og slett godt i hodet på deg å virker som du mister fotfeste no! Det er utrolig synd Isabell for dette er en negativ utvikling. Håper du får bakke kontakt snart igjen for din egen skyld! for no er det sånn at jeg blir sjokkert av å lese alt du skrives.

  36. Huff så trist. Dette viser gang på gang.. At den man trodde hadde alt og er lykkelig. Faktisk ikke hat noen av delen. Skummel utvikling isabel. Skal love deg, du kommer aldri til å bli fornøyd. Tilslutt vil du ha ødlagt den naturlige fine kroppen din. En større rumpe gjør deg aldri lykkelig. Sett pris på det du har i livet. Du er faktisk veldig heldig, men desverre er d slik at jo mer man har jo mer vil man ha. Det er dette jeg kaller Michael Jackson- syndromet. Slik blir der med deg også med tiden Isabel. Dette er ikkje veien til lykke. Skremmende hvordan du vil se ut om 10 år. Da er du kanskje ødlagt. Nei stopp i tide!!!!!!!!

  37. Er helt sjokkert over penge bruken din! Denne bloggen er gått i hodet på deg. Leser mangen blogger men ingen Med det pengebruken som deg. Ka med å bruke litt penger på, Kreftforeningen, flykningekrisen ol? Du som skryter over å ha mye penger no. Bruk de fornuftig. Så folk får respekt for deg. Fortsetter du sånn du gjør no så går det fort ned over med deg og plutselig mister du flere og flere seere. Negativ retning dette tar no

  38. Du burde gå til en psykolog for å få bedre selvtilitt og selvbilde.
   Du er en veldig pen jente og burde heller være fornøyd med deg selv akkurat som du er. Selvom du skriver at du ikke oppfordrer andre til å gjøre det, så virker det som du mener at han man penger til å opperere noe man ikke er fornøynd med så er det greit å gjøre det. Du burde bruke pengene dine på en psykolog som kan hjelpe deg. For du trenger virkelig å få opp selvtilitten din.

  39. Altså… wow.. rompa di er fin. Du vet den er d ellers hadde du aldri lagt ut 100 rompebilder på instan. Var det ikke det du sa du var stolt av i ph? Men ja kjør på. Operer rompa di og ikke sitt normalt på ei uke. Vi ilandsfolk har issues. Send pengan din til barn i afrika som ikke får mat istedet! Jaaada usaklig av meg men virkelig. Folk skryter av åpenhet. Trenger ikke en sånn type åpenhet. Grunnen folk ikke var det før er fordi vi ikke hadde “sosiale medier” takk gud for at jeg ikke som 14 hadde damer som det å lese bloggen til. Da hadde man ikke spurt om å få en piercing i nesa men 100 kg silikon i puppen.

  40. Du må bare ta i mot alle typer kommentarer du får;) du legger opp til det. Det er greia med blogg: alle kan ytre sine meninger, akkurat som du gjør på blogginnleggene dine når du klager og winer. IKKE DEL INNLEGGET OM DU IKKE ØNSKER NEGATIV RESPONS!

  41. Om du har komplekser så skjønner jeg deg godt. Ikke hør på de som prøver å sverte deg, din kropp ditt valg. Vil likevel anbefale deg å tenke deg nøye om før du legger inn silikon der bak. Men fett er jo naturlig, så forflytting er intet problem . Dere som ber henne fikse på nesa, faen har dere røyka? Ta en tur i eget speil. Dama er flott. Skjerp dere.

  42. Hvorfor ikke bare bruke pengene på en god personlig trener, og få et resultat du faktisk kan være stolt av OG blogge om uten å få så mye hate? Blir helt satt ut. For et forbilde du er.

  43. Jeg tenker at dette er din avgjørelse og din alene- og har ikke tenkt til å dømme deg basert på dette valget som du allerede har tatt. Når det er sagt så håper jeg du allikevel er åpen for min mening, og det er at dette trebger du virkelig ikke. Du er en vakker jente med fantastisk kropp- selvom jeg vet at det hjelper aldri så lite å høre når man er misfornøyd selv. Trist at du ikke ser deg selv slik mange av oss andre gjør. Du er flott- det er også rumpa di:)
   Lykke til! Hilsen jente på 30 som også har vært der- men som også har jobbet med selvbildet og er glad hun ikke opererte både det ene og det andre i starten av 20-åra.

  44. og du tror det blir bedre med å operere deg? ikke noe hat altså. men når du først begynner å operere havner du bare i en dårlig sirkel. du må bare lære deg å bli fornøyd med det du har, først da blir du lykkelig. greit du har komplekser og er ikke fornøyd, men tror du at du blir lykkelig når du har operert rompa? du vil finne noe nytt du ikke liker og bli opphengt i det også. og da er du allerede havnet i en dårlig sirkel. jeg dømmer deg overhode ikke, men det er en ting å tenke på:)

  45. Først og fremst, flott at du er ærlig og du burde få gjøre akkurat det du vil med din egen kropp. Når det er sagt, er det en skummel utvikling. Det ene inngrepet fører til det andre osv, og det tar aldri slutt. Kanskje du burde gå grundig inn i deg selv (ingen skam å f.eks prate med psykolog) og tenke over om dette kan skyldes andre ting, eks. dårlig selvtillit. Disse kompleksene som du sier du har hatt lenge, jeg mener ikke du skal feie de under teppet men det å klare å godta disse enn å måtte endre på de er en så utrolig mye bedre taktikk på lang sikt!!! Livet er langt og kroppen endrer seg, om man ikke godtar den kroppen man har kan det jo bli et evig jag etter den “perfekte” kroppen, livet ut – når blir man fornøyd? Men du gjør det du vil, jeg håper bare du tenker deg grundig gjennom og gjør det av “riktig” grunn 🙂

  46. Å dette er så latterlig.. Du går jo i helt feil retning, så mye som du sliter med din egen kropp så er jo dette noe du må jobbe med på innsiden, ikke legge deg under kniven så fort du “sliter” og fordi du nå for første gang har penger til det, gå til psykolog, fiks opp tankegangen din, slutt å spise oreo dream og annet junk hver dag, og ikke kom her med “har gått idrett så vet hvordan man bygger rumpe” og at du har prøvd, for det har du absolutt ikke, du er bare lat og mangler selvbeherskelse.

  47. Tydeligvis mange misunnelige kvinnfolk her som må slenge dritt, men stumpen din er ihvertfall strøken allerede 🙂

  48. Kom igjen’a dere. Det at Isabel innrømmer at hun opererer og sier at hun synes det var skummelt å innrømme, er veldig tøft. Vi burde respektere hennes valg, selv om ikke alle synes det er et godt et. Jeg synes at Isabel har en fin kropp uansett hva. Hvis noen kommer med hatkommentarer er det bare stygt for sånt burde man bare holde inni seg. 😀

  49. Hei,
   Jeg har aldri vært innom bloggen din før, og grunnen for at jeg gikk inn her nå er at jeg så en perfekt rumpe 🙂 synes det er utrolig trist om du “ødelegger” denne. Dette er en rumpe jeg 100% sikkert hadde snudd meg etter.
   Men uansett det blir sikkert bra 🙂 lykke til!!
   Peter

  50. Folk må gjøre som de vil. Men du trenger det virkelig ikke. Du er den deilige jenta som alle menn snur seg etter og begjærer, hele deg er nydelig som du er:-) Når jeg ser på bildet av rumpa di over her får jeg lyst på deg og det gjør over 90% av alle menn også.

  51. Hey heeey,
   Jeg dør av latter når folk kommenterer
   “fiks heller nesa di” ??? WTF!!!!!????
   Tror det er deres neser som er for lange og trenger å fikses på
   , for de stikker for langt inn i andres business 😉
   DU..!!!!! Ja DU ja!!
   “F-off” og la henne være i fred, DU som leser denne komentaren fordi
   Du blar ned for å skrive noe negativt, spar verden for kvalme,
   Du er ikke noe mer “ekte” når du mobber bak en kjerm
   Din ekle feiging.
   Æsj, fyyy for et kvalmt samfunn!! Hun gjør som hun og operer hva hun vil,
   Bare fordi du ikke har råd til å fikse på dine “flaws” så ikke rakk ned !!
   Skaff den en jobb og spar litt penger så kan du fikse på den nesa du stapper oppi Isabels business!!
   You go girl! Gleder meg til du leser denne kommentaren og får et smil om munnen, for som de fleste ikke har skjønt, så er det ditt smil som er viktigst uansett hva du bestemmer deg for, as long as your happy, why the f**** not ?!
   Much love !
   -Rett Fra Hjertet FJ

  52. En vakker kvinne med nydelig bakende er hva jeg ser, sier jeg om deg uten å vite noe mer enn hva jeg har lest. Å legge seg under en kniv er sett med mine øyne noe du definitivt ikke trenger.

  53. Trø på. Bruk pengene dine og drit i hva alle andre mener, de som skal se på deg. Det er ikke de som vet hva som ser best ut. Det er nemlig du! T-T-T-Toog du´an?

  54. hmm.. Når skal du gjøre dette da?
   Uff.. syns det er så trist at du virkelig skal utføre dette.. Ingen bryr seg om du har en stor rumpe eller ikke? Jeg legger heller aldri merke til om noen har en stor rompe eller ei… Hvorfor gjør du dette Isabel.. Jeg blir litt bekymret. Du har tydeligvis blitt bitt av “operasjonsbasillen”. Blitt avhengig. Jeg så videoen når du innrømte at du ville operere nesen også. Ikke slemt ment, men jeg kan mer forstå at du har komplekser for nesen din. Den bærer litt preg over å ikke være fra Norge. Litt direkte, men sant. Og du vet det nok selv også. Så ville heller priotert den, i stedet for rumpa. Hvem opererer rumpa liksom??

  55. Trodde faktisk du hadde mer vett i huet enn det du har nå. Operer rompa, kjære deg. Du skjønner vell selv at folk syntes dette blir litt for spesielt? Du har en utrolig fin rumpe fra før av, hvorfor må du endre alt med deg selv? Hvorfor ikke si til deg selv “Hmm… Kanskje jeg heller skulle dratt til noen som kunne hjulpet meg med at jeg ikke liker utseende mitt, en jeg kan snakke med?” Jeg hadde så mye respekt for deg, leste bloggen din hver dag men nå har du jo virkelig ødelagt hele det bildet.

  56. Skal ikke moralisere over avgjørelsene dine. Vil bare meddele at du er veldig veldig fin, akkurat slik du er. Nå.
   Terningkast 7. Du ER awsome.

  57. Jeg synes det er synd at det er plastisk kirurgi som må til for at jenter skal føle seg vell og få bedre selvtillit.
   Men jeg blir rett og slett sjokkert hvor mye spydigheter det blir spydd ut her. Greit man er uenig i valget Isabell tar, men slik jeg ser det så er det hennes valg,kropp og liv.
   Lykke til. 🙂

  58. Vet du sannsynligvis kommer til å himle med øyene og eller le av alle kommentarene som sier du ikke burde gjennomføre det. Du har nok garantert allerede bestemt deg for det. Med det sagt vil jeg også si meg enig i det at det har blitt en skummel utvikling med denne “kjendis statusen” din. Virker veldig som om det har gått i hode på deg. Skal ikke kritisere valget ditt men håper du finner fornuft å tar en telefon til en psykolog snart. Dette kan ikke være bra for deg. Hadde virkelig sansen for deg før, men det dabber litt og litt av. Ikke fordi du tar de valgene du tar, men fordi du rett og slett ikke virker veldig ydmyk lengre. Urolig trist utvikling hos deg Isabel. Ønsker deg alt godt og håper du har det bra med deg selv innerst inne.

  59. Hvem som helst kan trene seg til en bra, spretten rumpe. Det er bare snakk om riktig kosthold og treningsprogram. Snakker av erfaring! Så å legge seg under kniven for å få en bra rumpe, ser jeg mer på som latskap.
   Men men, lykke til med opplegget ditt!

  60. wow virkelig? du trenger heller profosjonell hjelp, du er kun 21 år men fikser alt fra topp til tå? er det mulig liksom, altså greit med nesen din, men ikke kom her å si at du har prøvd å trene rumpen uten hell FORDI du drikker HVER helg og lever på junk!!1

  61. Hva med å bruke 5.000 på en PT som kan pushe deg gjennom et beinhardt program for rumpe og bein, siden du tydeligvis ikke klarer det selv? Tenk på alle jenter som ikke har noe rumpe i det hele tatt, hverken form, sprett osv. Du er ganske syk i hodet og altfor kroppsfiksert. Kanskje psykolog ville vært riktig investering av de pengene…..

  62. Du burde heller bruke pengene dine på en god psykolog. Du trenger noen å snakke med om den elendige selvtillitten din, ikke tro at alt kommer til å bli bra bare du fikser på alt mulig. For ikke å snakke om hvor forjævelige folk som opererer alt mulig kan ende opp med se ut. Du er et elendig forbilde, bare tenkt på hva alle dine yngre lesere tenker når de leser slike innlegg. Du oppfordrer til å ikke være fornøyd med seg selv, men heller operere alt som opereres kan. Hva blir det neste? Tror neppe dette blir ditt siste inngrep. Du tjener masse penger, hva med å bruke dem på noe som faktisk betyr noe? Hva med å hjelpe andre mennesker som trenger det mer enn deg? Du blir aldri lykkelig slik som du holder på, og du trenger virkelg HJELP. Håper du tar til deg det folk skriver til deg og ikke bare ser på alt som “hate”.

  63. Hei Isabel. Kjempe kult at du er ærlig og meddeler alt på bloggen, men syns nå du skal passe på… Å fikse på rumpa vil ikke bedre selvtilliten din, du kommer stadig til å finne nye ting å fikse på hvis du fortsetter sånn. Er det ikke bedre å være naturlig enn å være helt plastikk? Venninna til tanta mi fra Chile fikset rumpa si i USA og døde kort tid etter. Vær obs på at mye negative følger kan forekomme! Tren deg heller opp til en stor rumpe slik jeg og mange gjør. Hadde seriøst en flat ræv for et par mnd tilbake, nå tror alle jeg har fiksa, men nei… Har bare tatt squats 3-4 ganger i uka i typ 4-5 mnd. Det tar selvsagt tid, men det er verdt det til syvende og sist. Dessuten tenner INGEN gutter på fake ass og boobs. Som de fleste sier her så mener jeg du burde ta deg en tur til psykolog, for du har virkelig issues med selvfølelsen din har jeg merket 🙂

  64. Hvordan tjener bloggere penger?
   Dette er for meg en vanskelig gåte.
   Er det virkelig noen som leser dette/følger dette hver dag?
   Første gang jeg er inne på en blogg, og blir antageligvis siste.
   Hvem bryr seg om hva en eller annen person man ikke kjenner gjør?
   Den siste idiot er ikke født!

  65. Snakk om feil prioritering. Er det noe som bør fikses på så er det den gigantiske greia du har mitt trynet.

  66. Spennende! Du får min velsignelse, hilsen mann 24. Pierre må være i skyene 🙂
   Kim Kardashian har uten tvil fikset på rumpa si.
   You go girl!

  67. du er rå uansett, digger deg! vil man fikse på noe så vil man fikse på noe… ser ikke problemet liksom. stå på! vil man ha større rompe og har muligheten til å gjøre det så gjør man jo selvfølgelig det, hvem vil vel ikke ha en spretten rompe?

  68. 70% av kommentarene her er negative, og det håper jeg du takler. Når du legger ut noe så åpent og ærlig så er det klart du får mange meninger. Er veldig enig med de 70% andre jeg snakka om. Istedefor å bruke pengene dine på å operere deg hele tiden så kan du heller ta et kurs i selvtillit. Du klager på rumpa di og skal operere den. Var det ikke den du var så fornøyd med på paradise hotel? Barn og voksne i afrika har ikke vann eller mat en gang. Så heller send penger til de enn å fikse på ting som absolutt ser bra ut uten operasjon.
   Det er trist at du har så mye komplekser med kroppen din, og jeg håper du blir fornøyd en eller annen gang. Du blir jo bare mer og mer “unaturlig” jeg syns du burde fokusere mer på å godta at du ser sånn ut, og tenke over hvor jævla heldig du faktisk er, og hva du kaster bort penger på.

  69. Her var det mange uhøflige kommentarer, at ikke folk kan slutte å stikke nesa si oppi ting de ikke har noe med! Vet du Isabel, du gjør det du vil og du gjør det som er best for deg, din selvtillit og etter din mening 🙂 Så lenge du vet hva du gjør og har tenkt over det så godt som du selv skriver, så ikke la deg stoppe av folk som er misunnelig fordi du kan og ikke dem 🙂 Bare stå på du! Stor klem <3

  70. Og der har du snart fikset på hele kroppen din. Du sier folk skal være fornøyde med hvordan man er, men dette motviser du veldig på hvor mye du fikser og trikser med.

  71. “Jeg har alltid hatt komplekser for min lille stump”
   Det sa du om leppene dine også, og puppene dine. Og nesen din, som det virker som du også planlegger å fikse. Du kommer til å ende opp med å fikse opp på ALT, kjære deg. Du må stoppe før det er for sent! Du er fin som du er!!
   Husker du var så fornøyd over deg selv på paradise hotel, da du sa at alt ved deg var ekte. Likte deg så godt da du sa det!

  72. OMG…For en tragisk dum operasjon å ta. Hjelpes!Kanskje en ide å gjøre noe med den fæle nesa di i stedet? Leste på en blogg for flere år siden at du vurderte å gjøre noe med den. Du skrev inn en kommentar på et innlegg. Vel, dette burde være en førsteprioritering. For nesa di ser virkelig ikke ut, og i profil ser du ut som en heks. Noen “babe” vil du aldri bli (enda så hardt du prøver) før den er fikset på. Sorry, but that`s the brutal truth.

  73. Kjære deg. Først må jeg si at jeg synes de som driver og kommenterer nesa di i beste fall er totalt åndsforlatte. Kommentarene deres er vanvittige på alle vis! Nesa di er fin! Og uansett ikke noe andre har noe med. Dernest vil jeg si at det er forsket mye på selvbilde og kosmetiske endringer og operasjoner, og at forskning viser at slike inngrep kan ha en heldig innvirkning på personens selvbilde og -følelse dersom man endrer på én ting man har komplekser for. MEN dersom man endrer mye på seg selv, kan det være et tegn på at man jakter på lykke på feil sted. God selvfølelse, evnen til å akseptere seg selv og ha det godt sammen med andre, er ikke noe man kan kjøpe for penger. Det er ikke tilfeldig at personer med psykiatriske sykehistorier og personlighetsforstyrrelser er overrepresentert hos plastikkirurgene. Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi har listet opp noen risikofaktorer som skal få kirurgens varsellamper til å lyse. Et lite utdrag fra disse:
   1. Når du som kirurg ikke kan se pasientens problem, er sjansen for at pasienten skal bli fornøyd minimal.
   2. Pasienten med det perfekte utseendet har ofte urealistiske forventninger, og mye å tape på kirurgi.
   4. Unge pasienter med begrenset livserfaring og begrenset utdannelse har ofte vanskelig med å forstå rekkevidden av inngrepet.
   Jeg tror du har mye å tape på å gjøre dette, og jeg er redd for at dette i såfall ikke blir din siste operasjon. Dersom du sliter med alvorlig lav selvfølelse, tror jeg det kan være klokt å oppsøke en psykolog eller psykiater som kan hjelpe deg med å finne ut hva du sliter med og hvordan du kan hjelpes.

  74. Til de som kommenterer at hun heller burde fikse på nesen sin; hun har sagt i en video at hun skal det, så slapp helt av 🙂

  75. Eg syns du er kjempe pen som du er.det du føler for og gjør, det gjør du! Du trenger det absolutt ikkje for den er fin som den er, men om du vil så har du 100% låv!! Elsker bloggen din, you go girl<3

  76. Blir faktisk litt sjokkert nå, så virkelig ikke den komme. Jeg et heller ikke fornøyd med rumpa mi men har ikke engang vurdert å fikse den med kirurgi. Har silikon selv så vet hvordan ting fungerer, men virkelig Isabel. Det virker som du tjener godt og hadde jeg vært deg hadde jeg faktisk heller brukt penger på en god personlig trener som heller hjelper deg og gir deg en god og sunn livsstil, istedenfor all denne plastikk kirurgien. Tror helt ærlig at du kunne trent deg til en smashing rumpe om du bare hadde gått inn for det. Og jeg er enig med andre her, du har fikset på mye på så kort tid. Har du virkelig så sinnsykt store komplekser så ligger det nok dypere problemer når det kommer til selvtillit osv. Snakk med noen heller, prøv trening igjen. Og SÅ vurderer du nøye om denne operasjonen er verdt det.

  77. Isabel, du er perfekt nå. Ikke hør på kommentarer om stor nese, eller flat rumpe, eller hva søren ellers. DU ER SÅ FIN, du trenger virkelig ikke ta et så stort og permanent valg! Vær så snill, jeg ber deg! Ikke gjør det! Ikke gjør det, for min skyld. Ikke gjør det, for den usikre jenta på 15 år sin skyld. Ikle gjør det, for gutten på 11 år sin skyld. Det er en dårlig innflytelse på unge mennesker, du har fått makt i media nå! Ikke bruk den på dritt.

  78. Dette viser nok en gang bare at du rett og slett har for mye penger. Du er ikke voksen nok mentalt til å håntere den mengde penger du tjener på bloggen din. Og synd er det.
   Jeg har fulgt bloggen din i lang tid, og alltid forgudet kroppen din. Fra FØR du tok silikon. Ærlig talt Isabel. Dette blir rett og slett for dumt. Du ber om drama når du skriver innlegg som dette, selvfølgelig koker det over for folk når du missbruker mang foldige tusen kroner på idiotiske inngrep som dette. Kommer noen til å legge merke til at du har fått ei svær ræv, ja sikkert. Bryr det oss? Nei, så langt i fra. Det er din bussiness, så ikke be om at folk ikke skal kommentere her, når du vet at det er akkurat det som skjer når du deler så idiotiske saker som dette.
   Du kaller andre folk for en “klikkhore”, vil si du også er det ganske greit med saker som dette som du VET vil provosere folk.

  79. Du oppstår som et ganske så dårlig forbildet for unge! De er usikre på kroppen, og du gjør situasjonen verre! Hadde du hat flat og lang rumpe så hadde jeg forstått. Godt jeg ikke blir lett påvirka av sånne mennesker som deg! Men jeg syns ganske så synd på de unge som er såpass usikre, og ikke vet noe annet bedre enn å lese på dine problemer, som brått igjen blir deres problemer også når de ser seg selv i speilet. Uff! Verden i dag altså!

  80. Det jeg ikke skjønner er hva du vil oppnå med alle operasjonene? Hm.. okei, så det er ganske åpenbart, du vil ha bedre selvitlitt, føle deg bedre. Men alikevel? – du vil oppnå mer selvtilitt, føle deg bedre med deg selv. Men hva er det neste? Hva når du har fått større rumpe, store pupper, langt hår, fått fiksa bryna dine, lagt på 10 lag med sminke, og fake negler. Hva er det neste? – Åja, da skal du jo operere nesa di også. For du er visst ikke fornøyd med nesa di heller. Okei, så etter du har operert nesa di da, hva da? Er det da du kommer til å gå forbi et speil å smile når du ser deg selv? Er det da du vil stå å se deg i speilet og tenke at du er fornøyd med deg selv? At mennesker vil like deg mer? Er det da livet ditt får mening? Er det da du føler deg bra, når du nesten har operert mer enn du ikke har operert, og 50 % med deg er fake?
   Hva med å kjenne at livet ditt faktisk gir mening her og nå. At det som betyr noe er at du har en kjæreste som elsker deg for den du er. Pierre viser og sier så mye fint om deg, syns så synd på han – for du driter jo nærmest i det, og velger å tro på det du selv syns, at du ikke er fin. Pierre syns du er dritfin. Hør på han da?
   Og tenk at du har en familie å elske, og som elsker deg. At du har et langt NATURLIG hår. At du er tynn, at du er FRISK. Betyr ikke dette mer enn å ha det “perfekte”? Betyr det ikke mer at noen kan elske deg akkurat slik du er, og ikke elske deg for noe fake? Livet er så ufattelig mye mer enn en stor eller liten rumpe, og jeg respekterer at du sliter med rumpa di, og det må du da få lov til, å ha komplekser for utseende, det har jo alle i en viss grad. Men å bruke tid og penger (du faktisk også får pga denne bloggen, som er VÅR hjelp til deg), syns jeg det er synd du bruker til operasjon og ikke en psykolog eller PT time. Jeg gleder meg til den dagen du vokser opp og ser litt ulike perspektiver her i livet. Og ikke minst den dagen du blir voksen nok til å se at det kun er deg selv som bryr seg om rumpa di, alle andre gir faktisk _faen_. Er du snill og hyggelig, da kommer du langt i livet da. Men som en 21 år gammel jente som deg, klarer du ikke se det perspektivet. Har du stor eller liten rumpe, spiller jo ingen jævla rolle!?!? who the FUCK cares. Hadde skjønt nesa eller noe man bryr seg om, selvom du er vakker slik du er, Isabel. Men altså, RUMPA? blir så tragisk. Håper pengene er verdt det da, spesielt om kanskje hm 20 år? når du går der 40 år, med en fake svær rumpe??
   Bare gi det en ekstra tanke hva du egentlig vil oppnå med dette, og hvem du gjør det for!? – For du må tross alt snu deg for å i det hele tatt se din egen rumpe ;);)

  81. Kjære deg, Isabel!
   Du er så utrolig fin nok fra før av og jeg er 100% sikker på at Pierre også synes det, men det er KUN du selv som føler på det og det er ditt valg hva du gjør med deg selv. Men en ting du ikke må glemme er at når du først har begynt, så er det vanskelig og slutte. Du kan ende opp i en såkalt perfeksjonisme-boble som jeg liker å kalle det. Til slutt vil du sitte igjen deprimert ved å bare tenke utseendet, utseendet, utseendet, (det er du jo selv vitne på nå) så jeg håper at dette er noe du har tenkt over flere ganger enn bare 1 gang. Husk at perfeksjonisme ikke finnes 🙂
   Du er ei flott jente <3

  82. En gang, så arrangerte Rimi-Hagen rompekonkurranse på Rimi Nylænde. Han ville se, hvem av de ansatte som hadde størst rompe da.
   Og jeg vant den her konkurransen da. Og fikk noe slags diplom.
   Og Haldis, hi sa det, at det er bra å ha store romper, for der bor det fine promper. Noe sånt.

  83. En gang, så arrangerte Rimi-Hagen rompekonkurranse på Rimi Nylænde. Han ville se, hvem av de ansatte som hadde størst rompe da.
   Og jeg vant den her konkurransen da. Og fikk noe slags diplom.
   Og Haldis, hu sa det, at det er bra å ha store romper, for der bor det fine promper. Noe sånt.

  84. Hei!
   Kan du ta vblog når du har gjort det?
   og når skal du ta det? denne uken?
   jeg vil gjerne følge med på det siden jeg har tenkt
   på det samme!
   Uansett lykke til søta!

  85. Jeg vil heller ha en dame fra en fattig slum, en dame som bryr seg mer om livet en utseende. Ei dame med bein i nesa og selvtillit. Her hjemme er det jo snart bare fake damer igjen, og de som ikke er fake de er fulle av komplekser skapt av slikt som dette i media.Damer som bor i velutviklede land har snart ikke andre verdier i livet en sitt utseende. Tror de fleste mannfolk foretrekker en naturtro kone og ikke en medisinfaglig skapt kone.Bra med ærlighet, men dette er og blir noe som kommer til å påvirke mange unge pikers selvbildet. Så ja det er bedre å holde kjeft og heller la den indre venne krets få vite om hva og hvorfor ballene rundt rævhållet er blitt større.

  86. Klarer du aldri å være fornøyd med din egen kropp? Hva faen har skjedd med verden som gjør at et menneske må fikse på sin egen kropp hele tiden?
   Greit nok at det er ditt valg, du kommer nok til å angre når du blir eldre å ser tilbake på denne tiden hvor du aldri ble fornøyd med deg selv. Istede for å være ekte så vil du heller være falsk?
   Men lykke til.

  87. Først vil jeg bare si at du har allerede en veldig fin rumpe. Og at folk mener det er teit at du skal operere hva så. Jeg tenker at selvom andre synes at du er fin så betyr ikke at du tenker sånn selv. Vi alle har noe vi har lyst til å endre på, og du Isabel har muligheten til det og vi alle hadde faktisk gjort det. Så hvis du føler deg komfortabel og har lyst til å ta rumpeløft, selfølgelig skal du få lov til det. La andre få lov til å gjøre det dem vil. So What! Kan ikke folk heller bry seg om seg selv enn å rakke ned på folk.

  88. Stå på, Isabell!! Gjør akkurat som du vil. Å jeg ser noen ber deg om å fikse på nesa, men jeg syns den er helt topp. Jeg har helt lik nese og den har jeg fått etter min pappa så den er jeg stolt av. Stå på å gjør det du selv føler er riktig 😀

  89. Du bør ikke gjøre det. Du kan skade deg selv. Søk på nettet, det er mange som fikk kroppen ødelagt med skader verre enn å bli brent. Forresten, du er fin slik du er.

  90. Åh du er jo så fin som du er! <3 men det er jo selfølgelig dott valg og om du ikke er fornøyd med rumpa di så er det DU som velger å legge DEG under kniven ingen andre! Stå på isabell! <3 du er nydelig uansett hva du velger

  91. Kult at du er så åpen med hva du gjør med kroppen din, men for et elendig forbilde du blir ovenfor søsknene dine.

  92. Til dere som velger og snakke om nesen hennes: få dere et liv i stedet for og komentere på kroppen til andre! Dere er heller ikke perfekte! Nobodys perfect! Move on!
   Isabell: synes det er tøfft av deg og åpne deg på bloggen 💛 Du vet at du kommer til og få hates men du er i hværtfall erlig det skal du ha! Go girl💛💛

  93. Jeg synes du er fin som du er uansett, men det er 100% ditt valg om hva du vil fikse på. Det er din egen kropp! Synes det er helt sinnsykt frekt og ikke riktig at alle andre her skal kommentere og bare bestemme om du skal gjøre det. Altså herregud la henne få fikse på rumpa si hvis hun vil.
   You can build a castle out of all the bricks they throw at you <3

  94. Syns det er utrolig kult at du tørr å dele dette! Det hadde aldri jeg turt! Digger rumpa du har nå, men liker du den ikke selv så er det det viktigste! Og at du tørr å legge deg under kniven er hefig! Gleder meg til å se resultatet 🙂 Yo go girl!

  95. Selv om du tar rumpeoperasjonen. Så vil du aldri bli fornøyd med utseendet. Fine damer blir aldri fornøyd med utseendet og de innser aldri hvor fine de er. Det er heller et psykologisk problem som du har. Du har bodd i kroppen din hele livet og synes den ikke er bra nok lenger. Da bør du heller tenke på de som ikke er like fine som deg og spør hva de mener om deg. Så kanskje du slipper å gjøre dette her.

  96. Kjære Isabel.
   Jeg er en sporadisk leser av blogger, men da jeg kom borti din, ble jeg ganske fort interessert i innholdet; du er flink til å ytre deg.
   Du har mange ressurser, du og ditt vesen. Du vet å ha det moro i hverdagen, du har en flott kjæreste i ditt liv og tilsynelatende en vakker familie i tillegg.
   Dette er uvurderlige goder få ville vært foruten. Du tar vare på disse godene for alt de er verdt- og det er fantastisk å se, og lese.
   Det er klokt av deg å være en ærlig person, på og utenfor skjermen, slik vi ser det. Det kreves et godt mot for det. Jeg kan ta meg selv i å lære av deg… Alle kan. Det er en menneskelig egenskap.
   Og jo: du er vakker. Uten det minste tvil. Det er trist å se at andre (uansett bloggpostene dine eller ei) skal måtte forvrenge dine valg og meninger her i livet. Men det er også prisen man dessverre må betale for å være en slik populær og offentlig blogger som du jo er. Men glem dem. Glem disse begredelige menneskene som måtte mene noe annet enn det du setter deg opp mot å gjøre. For valgene dine kan være nøye tenkt gjennom. Da trenger du ingen pekepinn i livet av slike mennesker for hva du skal gjøre og ikke. Det eneste som kan kreves av deg til syvende og sist, om du så skulle vært i tvil om noe, er å be om, og/eller ta til takke for uselviske, omsorgsfulle råd; fra din familie (din mor! Din klippe!), kjæresten din. Dine aller, aller nærmeste venner.
   Men selv med eller uten disse konstruktive rådene fra dine nære og kjære, er det du selv som vil stå sterkest, med det valget du omsider tar. Om det så er å begynne på dans, klatre, fekte, spille tennis, spise bedre, svømme bedre, operere, tattovere (see what I did there?); hva enn som helst. Det er dine valg, dine prioriteringer, din psyke, din kropp, dine aktiviteter og mål i livet. Alt det du velger å gjøre er innenfor dine personlige rammer. Og ingen- utenom de du mottar konstruktive råd fra; lærerike råd!!-skal
   måtte bryte gjennom disse rammene. Kun deg.
   La motivasjonen din blomstre innvendig fra slik hjertet ditt måtte ønske. Det føles riktig? Da gir du bånn gass. Føles det feil, brems. Erfar. Spør.
   Men du er en voksen, sjeleglad person, det er gjennomsyrende. Du har alle de godene som gjør deg til en sterk person. Og de valgene du ender opp med helt, helt til slutt, med vel og viten som du begir deg ut på- de vil gjøre deg sterkere, om det så var dumme eller kloke valg.
   Stå på, og lykke til.
   PS: hils Jasmin. 🙂

  97. Hei, dere som velger å kommentere dritt; er mye verre å rakke ned på en person og få dem til å føle seg jævlig enn å ta en kosmetisk operasjon. Legg fra dere den forferdelig oppførselen og hold de negative kommentarene for dere selv. Hun er flott både i personligheten og utseendemessig, uansett operasjon eller ei.

  98. husker da du kom inn på paradise og sa “alt er ekte” hva med nå? eneste som er ekte er vell håret ditt? eller? kommer ikke på noe mer

  99. Hvorfor fikser du leppene, puppene og rumpa istedenfor nesa? Det er den som synes mest og folk legger merke til før alt annet ved deg. Så hadde fikset på den først hvis jeg var deg.

  100. Mener ikke noe vondt, håper bare du en dag innser at det er fånyttes å operere alt på kroppen for å føle seg bedre. Så på bilde av deg når du var med på paradise hotel, helt naturlig, syns du er mer enn bra nok uten operasjoner. Når man prøver å bli fornøyd med seg selv, så starter vel først og fremst prosessen i hodet. Man må lære seg å ikke sammenligne seg selv med alle andre, og bare innse at man er som man er, og det er alltid bra nok! Du er bra nok.

  101. Jeg er 49 år gammel så tilgi meg for følgende:
   Du har en flott bakdel/rompe som jeg ikke skjønner du skal forandre på.
   Vær glad for det mamma og pappa har gitt deg og ikke ødelegg kroppen med noe jeg med 110% sikkerhet vet du vil angre på om 5 år.
   Du er vel også ett forbilde for unge jenter som vil se at du er tynn som en spiker men fortsatt ikke fornøyd med kroppen din,hvordan tror du de vil reagere når DU med den flotte kroppen ikke er fornøyd med deg selv…
   Nei ikke havne i fiks og rett på kroppen med silikon og annet dritt….
   Det er min mening…

  102. Kan dokkar slutte å være så jævla frekke i kjeften, det e faen meg ikke Isabell som bør gå til en psykolog, det e jo dere som ikke har noe annet å gjøre enn å skrive hat! Blir så jævla irretert når dere ikke klarer å akseptere ka Isabel selv vil, det e jo honnes kropp, kan hon ikke få lov til å gjøre ka hon vil med den da?
   Først skriver dere: ‘du e så dum som bruker opp pengene dine på å opperere, gå å heller bruk de til noe fornuftig’ og rett etter så skriver dere ‘operer heller nesen din’? Dokkar e ikke særlig smarte nei.
   Isabel, du er utrolig tøff som faktisk deler dette her med oss, og takk for at du er ærlig, setter så utrolig stor pris på det! Loveu❤️

  103. Tina: dette må være den fineste kommentaren jeg noensinne har fått. Du aner ikke hvor godt det var å lese. TUSEN TAKK! Denne har jeg printscreenet og skal leses gjennom hver gang jeg er nedstemt. Takk!! <3

  104. Hei
   jeg er en rumpe spesialist og kan si deg en ting: Du kan ikke ha en rumpe som er perfekt både i en bukse og naken. Du må velge. Fikser du rumpen din skal du kanskje se bra ut i en slim dongeribukse, men da blir den for stor når du er naken..

  105. Rumpe din er ikke liten den er bare lang og slapp det kan trenes opp om du spiser riktig og trener hardere..bruk heller de pengene på å operere nesen din ..mye vanskeligere å fikse den på andre måter…:/

  106. få større rumpe? TREN og SPIS riktig, så skal jeg love deg at den blir større. Og ja, du må faktisk trene den jevnlig for å opprettholde en stor og spretten rumpe. Skaff deg en PT, start å trene og spis tilstrekkelig for å bygge den. Amen

  107. Jeg synes du er kjempe tøff som er så åpen og ærlig!
   om det er noe som gjør deg usikker så skal ingen stoppe deg.
   Du er en super person, håper du vet det:)

  108. Jeg må ærlig si at du har en kjempe fin rompe Isabel! Forstår at alle har sine komplekser men du skal vite at rompa di er perfekt!

  109. Skjønner ikke hva du holder på med????
   Du har jo helt perfekt bakdel. Kan ikke begripe at du vil endre på den..

  110. Herregud så mange frekke folk det finnes. Det er så sykt. Har nettopp lest gjennom alle kommentarene. Alle som ber hun om å fikse på ditt og datt istedenfor rumpen, det er unødvendig av dere å kommentere. Det er ikke deres valg, det er Isabel sitt valg. Men vær så snill, tenk grundig gjennom det før du gjør det! Ønsker kun det beste for deg❤️ Ikke la kommentarene ødelegge for deg.
   Og vær så snill, ikke ta til deg de teite kommentarene – du er en fantastisk person, husk det.
   Gleder meg til å følge med på hva som skjer videre. Du er en av mine favoritt bloggere! Ha en fin kveld videre😚💗

  111. Helt ærlig tror jeg det er hodet ditt og tankene dine du må jobbe med. Om noen år kommer du til å se tilbake og tenke at det ikke var verdt det.

  112. Fryktelig mange ufine kommentarer her. Dere snakker om alle de “stakkars folkene” som blir å få dårlig selvtillit og vil operere seg på grunn av slemme Isabell? Hva med at Isabell har blitt like påvirket selv?
   En operasjon skader ingen andre enn henne, for utenom at hun vil bidra til et mer “perfekt” bilde av hvordan en rumpe skal se ut. Om hun hadde trent seg til en stor fin rumpe, ville hun uansett bidratt til akkurat det samme!!
   De fleste jenter farger håret sitt, barberer alt av kroppshår vekk, trener iherdig kun for å se bedre ut, bokstavelig talt MALER seg i ansiktet hver dag. Jeg tror virkelig ikke en eller to operasjoner ødelegger samfunnet slik som alle her skal ha det til.
   Jeg syntes heller samfunnet kunne trengt litt mer forståelse og medmenneskelighet mot mennesker som ikke har det som dere. Skjerp dere!

  113. Jeg blir så fasinert av de som sitter og lirer av seg all mulig slags dritt om hva de mener om ditt og datt, men som likevel ikke har baller til å skrive hvem de er! Tenk å ha så lite å gjøre at man sitter og leser blogginnlegg til et menneske de tydeligvis ikke har noe respekt for, bare for å kunne slenge dritt!! Wow..virkelig…
   Isabel, du er tøff og jeg liker at du er ærlig om operasjonene dine! Selv har jeg også endret på enkelte ting på kroppen, og er fornøyd med det! Hva man gjør med sin egen kropp har ingen andre noe med. Det som er viktig er å føle seg fin selv, så stå på Isabel!! Du er en flott jente! <3

  114. altså hva feiler det deg?? har du ikke bra liv? tviler på at du villa hatt mitt liv som består av frykt , barnevernet og null familie , jeg synes du skal sette pris på det du har din jævla utakknemlige hurpe

  115. Hei! Har lest innlegget ditt og har registrert din bekymring for dine yngre lesere. Eg vil si at så lenge du er ærlig, og råder de unge til å vente lengst mulig og snakke med fagfolk før en eventuel operasjon bør det være helt ok. Når det gjelder din egen operasjon kan ikke noen andre si hva du skal gjøre eller ikke. Det er helt opp til deg. Håper du imidlertid har tekt grundig igjennom, snakket med fagfolk og eventuelt foreldre, venner. Selv om du er voksen nok til å bestemme selv. Mitt råd er ikke gjør det. Du er god nok som du er.
   Sånn generelt vil eg si at eg blir litt lei meg for at jenter føler at de må operere seg for å bli bra nok. Noe av skylden må nok kanskje vi gutta ta på oss. Vi kunne nok vært flinkere til å rose jentene slik de er og ikke komme med kommentarer om hvordan de burde se ut. Uansett, lykke til med operasjonen(e).

  116. Hei du.
   Hva med å trene rumpa di noen mnd i steden? Spare en masse spenn..få finere rumpe ENN ved kirugisk inngrep.Og du kommer i enda bedre form! haha…
   Blitt lat eller?

  117. Hvis du syns du burde ha større da burde iallfall jeg vurdert ræv forstørring ,jeg har mer behov for større rumpe enn deg xD og går an å trene den større istedenfor å operere alt du er missfornøyd med

  118. christer: Foreslår du leser innlegget hennes FØR du kommer med kommentarer. Nå skal ikke eg si så mye om hvem av dere som er lat, men tror du vinner.
   Detter er hentet fra andre avsnitt i innlegget hennes:
   “Jeg har alltid hatt komplekser for min lille stump, og irritert meg over at den aldri blir noe større, selv om jeg trener. Jeg har gått idrettslinja, og jeg vet hvordan man skal bygge til seg en større rumpe, men den blir aldri slik jeg ønsker.”

  119. Du har sikkert fått mange komplementere om rompa di nå, tro meg, den er ikke liten. Om du nå får fake rompe, er det ikke trist å tenke på at det er fake? Ikke bare det men puppene dine, nesa di, kinnbeina dine, leppene dine. Er det ikke mye bedre å være stolt av det naturlige enn å få komplimenter om noe som er totalt fake?

  120. Syntes du var pen før jeg.. og nå ødelegger du det bare mer og mer. Mye mer tiltrekkende med en naturlig jente som evt gjør operasjoner som virkelig er nødvendige.

  121. Er ikke noe fast leser men ramla inn på bloggen din i dag. Synes det er helt amazing at du sier det rett ut, kroppen er din, pengene du bruker og risikoen du tar er all DIN. DU ser bra ut med den rumpa du har, men du vil nok se bra ut etterpå også og samtidig føle deg bra. Kardashian jentene er jo et godt eksempel på damer som hadd vokst megaarumpe over natten, og ja de trener jo massevis, men de rumpene der er IKKE ekte 😛 Stå på og vis fingeren til alle som skal kritisere deg- husk at om du har “haters” så gjør du jo noe riktig med livet ditt 😀

  122. Hva i huleste ISABELL! Rumpen din er helt perfekt til din lille kropp,hvorfor i alle dager skal du ha større rumpe når du skal bli modell, beklager ER modell. Viss du vil gjøre det stort i modellbrasjen er ikke dette valget så bra tror jeg. Du kunne heller fiksett nesen din. Det finst mange dyktige psykologer som kan hjelpe deg❤️ Ikke meningen å være slem eller noe sånt, se åå det som kritikk til forbedring

  123. Det er jo helt sjukt at du ikke opererer nesa di først! Den er jo..sorry, ekkel.. Rumpa er kanskje ikke så digg den heller, men nesa har du jo mitt i trynet, og folk “‘må” se på den..

  124. “jeg har store pupper, store lepper, og deilig rompe, oooog alt er ekte :D” gamle isabel! du trenger virkelig hjelp, og det er jo ikke noe vits å skrive ” jeg anbefaler ingen dette og blablabla” sånne dumme som allerede ser opp til deg, vil nok bli ganske inspirert. i feel sorry for you! keep making yourself ugly

  125. Synes det er helt sykt at du legger ut noe sånt på bloggen når du liksom skal være et forbilde for unge jenter! Herregud bynn å tren og gjør det til en rutine så skal du jaggu se at fu får resultater som DU kan være stolt over.. Vil du virkelig være så fake? Du fikse jo på alt jo..

  126. du er tøff som er ærlig og ikke lyver, det er bra!
   MEN det er viktig at du husker på at for å være fornøyd med seg selv, godta alle kompleksene sine (som forresten alle har) må man jobbe psykisk. Det hjelper ikke å fikse på det ytre når man ikke har det bra inni seg. Ikke det at jeg vet om du sliter inni deg eller no, men vil bare at du skal huske på det!
   Ellers vil jeg bare tilføye at du er utrolig vakker akuratt som du er Isabel❤️
   Siden du allerede har tatt et valg så gjenstår det vel bare å ønske lykke til med operasjonen, håper du blir fornøyd!

  127. hahahhaa må le av de som sier at du skal operere nesa… syns nesa di er fin og forstår ikke hva som er galt?
   og syns du er jævlig tøff som godkjenner disse kommentarene og lar dem vises på bloggen!
   fuck hatere

  128. Gutter som slenger ut av seg nedlatende kommentarer om jenters kropp er seriøst kvalmt! Det er faktisk ikke bare bare å få den perfekte kroppen, gutter. De rumpene dere har til bakgrunnsbilde på mobilen er fitnessrumper fra sin beste vinkel – og alle vet hva gutter mener om fitnessjenter?? At de ser ut som menn! Med stram rumpe kommer også den sixpacken og de fremtredende musklene, vet dere, og det liker dere ikke. Nå får dere faen meg ta til vettet alle sammen og skjerpe dere kraftig! Jeg er pisslei kroppsfokus, usikkerhet og slengbemerkninger fra denne tragiske, selvopptatte generasjonen. Denne jorda kommer til å gå rett i dass! Fuck you
   Og Isabel, gjør hva enn du vil! Bare drama queens cares

  129. Hvorfor er det så galt hvis man har litt dårlig selvtillit? Det er fåtallet som er helt fornøyde med seg selv. Hvis det er noe man har veldig komplekser med, og man har muligheten for å endre på det, så syntes jeg man burde det! Det er du som ser kroppen din hver dag, uansett hva alle andre mener, så det er du som skal ta beslutningen om du ønsker å gjøre noe med det eller ei. Hvis trening ikke funker så må man kanskje ty til å legge seg under kniven for å oppnå det man ønsker. Og det er HELT greit. Det er nok heller dere som kommenterer anonymt som har dårlig selvtillit her, som må rakke ned på andre skjult over nettet for å føle seg bedre. Hadde dere som skriver så stygt og negativt, turt å gå opp til Isabel og si akkurat det dere tør å påstå? Nei. Så ikke kommenter eller utdyp deg om det heller.
   Du er tøff Isabel, stå på! Gleder meg til å følge med videre:)

  130. Jeg skal helt ærlig innrømme, som mange andre her, at jeg berømmer deg for åpenheten, men jeg må også si jeg synes dette er en smule uklokt. Dersom behovet er veldig stort og du mener din selvtillit blir umåtelig bedre av å utføre inngrepet, kjør på! Men er ikke følelsen av å oppnå noe naturlig så mye bedre? Puppene skjønner jeg, er vanskelig å trene pectoralis-musklene og endre størrelsen på brystene, men stumpen – den skal det vel være mulig å gjøre noe med uten implantater og kirurgiske inngrep? Utover det – all creds for åpenheten! Håper inderlig du finner selvtilliten og styrken til å prøve trening litt mer! Du er utrolig pen – ikke la penger være et ekstra påskudd for å finne ting ved deg selv som du er mindre fornøyd med, for komplekser og misnøye er ikke det samme. Ønsker deg lykke til på ferden! 🙂

  131. neste blir vel nesa? så løfting av bryn, enda større pupper så operere smalere midje?
   tenk på hva slags beskjed du sender ut til dine søsken. du er ikke god nok som du ble skapt, så betal flere tusen kroner og endr på det. sløsing med penger og grusom moral.

  132. Ok, så fikser du på rompa om du virkelig mener at det er der selvtilliten din sitter.
   En god venninne av meg ønsket å forstørre brystene. Men hun testet det først, med innlegg.
   Hun likte resultatet. Hun likte at hun følte at hun fikk mer interesse fra guttene.
   Så hun gjennomførte operasjonen.
   De av oss som hadde kjent henne en stund forsøkte å fortelle at hun IKKE hadde fått mer interesse fra guttene, hun hadde bare lagt mer merke til det fordi hun følte seg bra.
   Etter operasjonen følte hun seg bra en stund. Og så den interessen hun egentlig hadde hatt hele tiden som noe nytt og positivt.
   Nå lurer hun på om folk som er interessert i henne er interessert i henne eller de forstørrede brystene hennes.
   Og av en eller annen grunn konkluderer hun med “det er ikke meg, det er brystene mine de vil ha tak i”.
   Det kan se ut som å operere seg for å oppnå en eller annen forandring ikke virker med mindre man også forandrer seg… Du får ikke mer selvtillitt av større bryster om du ikke også lar deg selv få større selvtillitt.
   Det samme med en større rompe.
   Og om du da uansett må forandre deg for at det skal virke. (Husk, du må like den nye rompa for at det skal bli bra med en operasjon) så er det kanskje ikke så dumt å forsøke å like rompa man har først…

  133. Tenk deg godt igjennom før du gjør det. Rumpa di er i mine øyne perfekt, og med tanke på alle komplikasjonene som kan oppstå så skjønner jeg ikke hvorfor du overhodet vurderer det.
   Du er naturlig pen og har en utrolig fin kropp. Trenger ikke fikse på noe som er perfekt

  134. Du er fin nok som du er, Isabel! Hva du velger å gjøre er 100 % opp til deg, men husk at du ER fin og at utseendet visner

  135. Når folk sier “du er et dårlig forbilde”, og “du påvirker andre unge jenter blablabla”, SERIØST?
   Ska Isabel ha ansvar for alle unge jenters selvtillitt? Hvis noen virkelig får dårlig selvtillit av at Isabel både ser skambra ut, og for at hun vil forstørre rumpa si, så burde de få seg selvstendighet og egne meninger.
   Isabel, det står stor respekt av at du velger å si dette rett ut. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det samme, haha! Gi faen i haters, tenk heller på den tjenesten de gjør deg, ved å gi deg klikk!
   LYKKE TIL!! Gleder meg til å se resultatet <3

  136. fyldig over flat
   Svarte damer -> stort sett fine og fyldige rumper.
   Hvite damer -> mange har gått fra flat til fyldig rumpe den siste tiden (only god knows how)
   Brune damer -> stort forbedringspotensial for asiatene. Go for it Isabel!

  137. Her må det jobbes mer med selvtilliten. Rumpen kan bygges opp med fornuftig kosthold og hard styrketrening, ser ikke ut som at det er utprøvet. Samtidig, bestill heller time hos psykolog, det sies at de som har størst behov for å eksponere seg selv, har tilsvarende stor utilfredshet i sitt indre. Ingen operasjoner kan hjelpe på det.

  138. Hei!
   Jeg ville heller lagt de pengene i en PT og en kostholdsplan, eks elitept. En sterk rumpe er bra for helsa og det er rett og slett en bonus at den blir spretten. Du vil få mye mer igjen for det enn å legge den under kniven. En annen ting er at implantater vil aldri holde celulitter unna, mange sliter med at de snur seg (skal man tro media) og det ser ofte veldig rart og uproposjonert ut. Trening og bygging av muskler gir deg mange helsefordeler i tillegg til at fysikken blir flott! Ikke minst er det terapi og gir deg bedre ting å fokusere på enn å henge deg opp i “småfeil”.
   Med det sagt så er det din kropp og jeg ønsker deg lykke til med hva enn du velger å gjøre 🙂

  139. Er nesten skremt over hvor mange stygge kommentarer som blir skrevet og det til tross for at du har slettet en del av de verste. Operasjonen trenger du ikke. Lev heller livet. Du er jo blogger. Reise verdens rundt og blogg. Opplev livet før alderen plutselig tar deg. Det skjer fortere enn du tror 😀 hehe

  140. Husker når du sjekket inn på paradise og sa at alt var ekte, du virket til og med stolt da! Jeg kjenner deg ikke, men jeg tviler på at du hadde tatt alle disse inngrepene hvis det ikke var for at du ble en D-kjendis. Hadde du vært et vanlig menneske som ikke hadde såppass stort press på deg i media så hadde du vært fin og naturlig nå. Jeg skjønner ærligtalt ikke hvorfor du tar alle disse inngrepene, for du er naturlig pen, du har en kjempe fin rumpe! Får håpe du ikke angrer deg senere livet når du innser at du har brukt penger på å se ut som en fake dukke. Mener ingenting vondt, jeg bare synes det er veldig synd på deg som faktisk er født naturlig pen, må ha slike tvangstanker om at du ikke er bra nok når du er det!

  141. Den er kjempefin, du bør ikke røre den. Helt sikkert mange som går rundt og ønsker de hadde en sånn.

  142. Nydelig rumpe ! Perfekt ! Virkelig synd å ødelegge den, er jo helt misforstått. Men ser jo ut som du har “fiksa” andre ting sånn som leppene og puppene. Forundrer meg mye om de ikke var penere før..

  143. Det er synd å se hvor mye mennesket går rundt å misforstår… Vi tror vi føler på noe fysisk, noe der ute (i ditt tilfellet rumpen din), men det eneste du egentlig føler her er dine tanker om rumpen din. Du kan forandre rumpen din så mye du orker, men du har ikke da ordnet det egentlig problemet. Misforståelsen din om hvor følelsene dine kommer fra. Komplekset handler ikke om rumpen din, det handler om selvbildet ditt. Du kan forandre kroppen så mye du orker, men så lenge du ikke ordner det egentlige problemet, din misforståelse om hvor følelsene dine egentlig kommer fra, så vil du ALLTID finne nye ting å ha komplekser om….Det er nettopp derfor de som begynner å fikse på kroppen sin ikke alltid klarer å slutte, eller aldri blir helt fornøyd… Det er ikke kroppen som er problemet…

  144. Jeg syntes det er trist at du velger å gjøre noe så drastisk.. Men samtidig er det ditt liv og ditt valg, og jeg syntes det er godt at du er ærlig 🙂

  145. Du må jobbe mer med selvtillitten din i stedet. Gå å begynn og tren, i stedet for å bruke masse penger på operasjon for å få større rumpe? operer heller den nesa de, og så trener du rumpa i stedet.

  146. Du har en fin kropp. Det ser ut som rumpa di heller er slapp og utrent… Spis ordentlig og tren, så kommer drømmerumpa.

  147. fyyyyfaen så tett ! . Du kommer til å se helt rar ut med større rumpe..du har jo så korte bein så en stærre rumpe enn det du har får deg til å se enda kortere ut og du kommer til å se mye kraftigere ut totalt😂😂 dette er så dum at jeg blir flau på dine vegne.
   Det du ikke skjønner nå er at du sånn uansett vil se ut som om du er 50 når du har bikka 30 .
   Forøvrig . Du er så opptatt av utseende . Da skjønner jeg ikke hvorfor du har ødelagt ditt eget ansikt med alle inngrep du alt har gjort.for pent, det er det ikke.
   Jwg håper for din egen del at du kommer til fornuften her . Ta kontakt med en psykolog og jobb med selvbildet ditt. Det er helt fuckedup

  148. JEg vil beklage kommentaren jeg akkurat sendte for at den var kvass. Men fader ta asså. Så trist at du er så misfornøyd med deg Selv . Du kunne ji vært så vakker naturlig.Ta kontakt med lene Alexandra. Hun kan nok hjelpe deg mye med det mentale.
   Du MÅ IKKE finne på å gjøre dette ! Pierre kam da ikke støtte dette ???????

  149. ikke noe Squats ikke vil kunne fikse om du vil ha en billigere løsning 😉 ellers helt fin og ganske sexy kropp i bunn og grunn 🙂 Selvfølgelig noe du selv skal velge og bestemme selv, uten tvil 🙂 selvtillit har jo mye og si som noen har nevnt her i kommentarene, ikke nødvendigvis psykolog som skal til for og fikse det 🙂 men godt kosthold og fysisk aktivitet i form av styrketrening vil automatisk hjelpe til med både energien du har og bruke samt selvtilliten, om det var selvtillit det står på.
   Nå er jeg riktignok en mann og skal ikke si at jeg forstår meg helt og holdent på hva som går igjennom tankene til en kvinne i dagens samfunn, med tanke på alt spy-virket som går på TV eller på sosiale medier.
   Så igjen, gjør det du selv føler for, ingen her i kommentarfeltet som skal ha noe og si på det 🙂

  150. Jeg synes det er skikkelig dårlig å komme med så stygge og krasse kommentarer… Det er så forbanna unødvendig! Til deg Isabel, vil jeg bare si lykke til 🙂 Jeg håper du blir fornøyd med rumpa, og at du begynner å slippe opp for komplikansjoner med kroppen din. Fra mitt synspunkt er du allerede en fantastisk flott dame med en kjempefin kropp, og jeg skulle på en måte ønske at du forble den naturlig fine dama som du var/er… Men kjære, det er din kropp. Dine komplikasjoner. Og for alt vi vet kan det skje utrolig mye oppe i hodet ditt! Nei, Isabel- stå på 🙂

  151. Men kjære deg. Det trenger du da ikke. Skulle gitt mye for å ha den rumpa der. Trening vil jo hjelpe om du vil ha mer “strutt” i rumpa. Dessuten er du ung og kroppen din vil endre seg etter som du blir eldre. Når du eventuelt blir gravid og får barn, vil mye bli annerledes. Nyt kroppen din slik den er, så lenge den holder seg slik. Den vil ikke bli slik for alltid. Trening er noe du kan prioritere istedenfor for operasjon.

  152. Digger bloggen din og stå på videre! Ikke bry deg om de negative kommentarene, de er misunnelig 😉
   Hva slags rompeøvelser kan man gjøre for å få en sprettere rompe? leste at du visste det 😀

  153. Dere som skriver hates er bare sjalu på hvem Isabel er nå
   Dere vet at hun har ikke hatt den beste barndommen
   Alle sammen er født i forskjellige kropper
   Hvis man er misfornøyd kan du gjøre det du vil med din kropp
   Isabel har ikke dårlig selvtillit i det hele tatt
   Hun er åpen om sitt liv og skriver/sier ting som folk ikke hadde hatt turt selv
   Jeg tror dere burde gå til psykologen
   Det er ikke vits å skrive at hun må fikse på nesa si og dra til psykologen fordi Isabel trenger ikke å fikse på nesa si pga. Dere
   Isabel sin selvtillit er topp
   Hun delte dette med oss og det ville ikke mange ha gjort
   Isabel er ikke et dårlig forbilde bare fordi hun vil ha større rumpe
   Isabel har hatt et barndom der hun har gått i gjennom ting som hun ikke fortjener
   Til dere som skriver at hun bare trenger å trene rumpen sin for at den blir større
   Hun skriver at hun har trent men at det ikke fungerer og utilregnelig skriver hun at hun ikke oppforderer andre til å gjøre det
   Isabel vil være ærlig med dere fordi hun vil ikke tro st når dere ser henne med større rumpe st hun har trent den opp
   Det er mange kjendiser som gjør dette men de sier det ikke og det er fælt for da tror yngre barn at alle er perfekte født men ikke de
   Hates read better next time before you write something stupid

  154. Du får det ikke bedre av å gjøre det Isabel. Selvfølelse kommer innenfra og må jobbes med på den måten. Bruk heller pengene dine på en god psykolog

  155. med det utgangspunktet der ville du fått en “world-class” rumpe i løpet av noen måneder, med kyndig veiledning og litt innsats og fokus. Det ville i det lange løp vært langt å foretrekke fremfor et kosmetisk inngrep. Det vil være en viss risiko for komplikasjoner og infeksjoner ved et inngrep, og for evig etterpå. Du vil få et arr etter operasjonen. Og hvordan det vil arte seg om 10-15-20 år er vanskelig å spå, men trolig må du gjøre korreksjoner underveis.
   Og, for de som faktisk driver og trener, så snakker man om symmetri. Dvs at størrelsen på en kroppsdel bør stå nogenlunde proposjonal med en annen. Når radmagre jenter bygger store pupper ser det bare rart og kunstig ut. Med så lange slanke ben som du har vil også en fyldigere rumpe se uharmonisk ut. Du må mao gjøre noe med lårene samtidig for at det skal bli harmoni. Det ville du oppnådd med riktig trening.

  156. Jeg tenkte jeg skulle skrive noe om din fremtidige datter. Hun som før mørke øyne og tykt hår akkurat som sin mamma hun som får mammas nese og mammas former. Og jeg tenkte hva skal du si til henne når hun ser på mammas nese da hun var yngre og mammas nese nå, og ser at mammas nese før ligner hennes nese nå og din datter begynner så smått å tenke vonde tanker om seg selv og sin nese, for mamma synes jo denne nesen er stygg og når mamma sier det så er det sånn.
   Samtidig så leser jeg disse kommentarene folk har lagt inn og jeg håper Isabell, at du skjønner de sier det bare for å såre deg. Fordi du har nevnt det om nesen før. Ingen ville sagt det om du ikke hadde nevnt det, men de har plukket opp ditt kompleks og bruker det nå imot deg for å bryte deg ned et øyeblikk. Jeg kan tenke meg hvordan det klumper seg og bobler i magen når du må lese sånne ting om deg selv og så trykke godkjenn.
   Jeg synes det er helt utrolig at folk kan sitte å skrive slikt og jeg er 100% sikker på at de har ting på sin kropp som ikke er helt perfekt de også, for sånn er det, ingen er helt perfekt og det er jo nettopp det som ER perfekt!
   Jeg håper du stopper deg selv nå, for jeg synes du ser fantastisk ut uten den der stafasjen, jeg synes ikke alt det fyllet i leppene dine gjør noe for deg, det blir for mye, det må da finnes en mellomting, at man vil fylle på litt kan jeg forstå, men jeg ville gått for det mer naturlige selv. Uansett så håper jeg du blir fornøyd med deg selv uansett hva du velger. Men jeg håper du tenker godt over det først.
   Hilsen Elin

  157. “Du har PRØVD å trene”??. Kvinne! Bra rumpe tar årevis å få. Quit bitching og kom deg under vekstanga. Rumpa til Kim K er kvalm, og du kommer til å bli misfornøyd

  158. Tror heller jeg ville rådet deg deg å spise mer, trene mer og vente i noen år til.Rumpa di vil garantert få mer polstring etter hvert som du blir eldre..Du utvikler deg så lenge du lever.

  159. Jeg føler nesten at dette er begynnelsen på slutten. For meg er det HELT SYKT at du skal operere rumpa. Er det rumpa på bildet du har? Det er uforståelig at den trenger å opereres? Dette høres ut som behov for psykiatri heller enn kirurgi. Du burde isåfall ha lagt ut et bilde som ikke viser en veldig fin og normal rumpe 🙁

  160. Masse lykke til etter opperasjonen! Du må sikkert sitte på en rar pute, hvordan blir det å gå på do? osv,høres vondere ut enn å ta silikon siden det er snakk om å flytte på fett ??

  161. For guds skyld, NEI!
   Du er jo perfekt som du er!
   Som flere sier, jobb med selvtilliten, dette vil du angre…

  162. synes det står respekt av at du er ærlig, er totalt uenig i at du skal legge deg under kniven, men det er ditt liv og dine valg 🙂
   men som mange påpeker så er du jo en flott jente med en fin kropp og min mening er at du ikke bør gjøre det men men…..lykke til anyway 🙂

  163. Det her er jo bare forbanna sykt å skrive!! Lurer på hvordan det skal gå med de neste generasjonene når det her blir temaer på dere toppbloggere. Selvølgelig kan du trene deg til større rumpe? Haha. Og si at du ikke håper på negative tilbakemeldinger er jo også sykt. Du har en blogg som er på topplisten med kommentarfelt i hvert innlegg og allle der ute har forskjellige meninger. Så hva forventer du egentlig? Til slutt må jeg si at jeg syntes du var mye finere før du tok alle operasjonene dine. Spesielt leppene. De ser jo faktisk ikke ut. Sorry hvis jeg er for ærlig. Men syntes det er greit å si når du har gått så langt over streken. For alt dette med forandring av kropp må vekk fra sosiale medier!!!! Vi ungdommer blir jo helt hjernevasket

  164. Det dette handler om er ikke at du er overfladisk og egoistisk. Det handler om at du bekrefter idealet om at en normal kropp ikke er ok. Du bekrefter at liten rumpe ikke er fint, og også at små pupper ikke er fint. Du er en til som går over til en falske siden, som er mer eller mindre den perfekte siden. Det betyr at for oss på den andre siden, mister en av våre egne og nå er et steg nærmere mot å “måtte” forlate siden vår også. Du sier jo; blabla, jeg klarer ikke like meg selv blabla, men for alle de som ser opp til deg betyr det at de også nå vil “gi opp” og igjen få bekreftet at det er så jævlig viktig å ha det riktige utseende. Faen å

  165. wtf? “fiks heller på nesen din”, hahahahah alle som kommenterer her er ikke halvparten så pen som deg isabel! du trenger ikke gjøre noenting med deg selv, du er nydelig og ingen kan si noe på det. Men om du selv kommer til og føle deg bedre av dette synes jeg absolutt du skal gjøre det, det er din egen kropp. Men husk at folk kommer alltid til å pirke på utseende ditt, mens de sitter der bak “anonym” med stygge trynene sine, og sin dårlige selvtillit og prøver og få føle seg litt bedre av å rakke ned andre når de egentlig er så fulle av sjalusi at de sprekker, ikke la de bryte deg ned! lover deg at jeg skulle gjort så mye for å sett ut som deg! du er utrolig vakker og det skal du ALLTID vite! kan ikke huske å ha sett en penere jente enn deg, og det er ærligheten som snakker! -jente 20

  166. Tøft av deg å være åpen om dette, men jeg håper virkelig ikke du tror at du kommer til å bli lykkeligere av alle disse operasjonene. Forskning viser at de som har et eller annet veldig uheldig trekk ved utseendet (som f.eks fødselsmerke over hele ansiktet eller lignende) kan bli lykkeligere etter kosmetisk kirurgi, mens de som opererer kroppsdeler av overfladiske årsaker ikke blir lykkeligere etterpå. De finner bare nye feil ved seg selv som bør opereres. Jeg er ikke noen psykolog akkurat, men dette minner om BDD (body dysmyrphic disorder).
   http://sciencenordic.com/mental-health-problems-worsen-cosmetic-surgery

  167. Som kanskje en av de eldre som kommenterer dette så skal jeg styre unna mobbereplikker og nedsettende ting om deg.
   Men jeg synes du skal tenke enda litt mer på hva du gjør. Ikke bare for signalene du gir, men at du er veldig ung ennå og kroppen din vil ikke være det viktigste for alltid. Bruk heller pengene på å skaffe deg en utdannelse og bruk det at du er en person i media til noe bra.
   Aksepter at du er en helt vanlig jente med et vanlig utseende som kanskje kan bli kjent som noe mer enn hu bloggern som opererer seg. De er det nok av.

  168. Du virker som en søt og oppegående jente. Når du skriver du Har bestemt deg for å operere rumpa di(???), blir jeg satt ut og sjokkert. Håper virkelig døtrene mine får sunne forbilder, som setter gode egenskaper og verdier fremfor utseende. Jeg tenker også du burde holdt det for deg selv, tipper du har mange unge lesere.

  169. Mange slemme kommentarer her.. Synes rumpa di er deilig som den er nå jeg. Mange drømmer om å i det hele tatt se ut som det du allerede gjør. Vær stolt av sånn du ser ut.

  170. Da er man lat ass. Det eneste du gjør er å sitte på resturanter, kanskje du skal prøve et treningsstudio?

  171. Ka skjedde med at du hadde store pupper, rompa og langt hår som du sjøl påpekte v naturlig når du sjekka inn på ph? du virka ganske så fornøyd då ja, åsså skjer dette? En ting va visst du hadde vært sjenerte men du va ganske kry på deg å kroppen din på kamera for heile norge. Ganske mange forandringer under 1 år….

  172. Sitter og ler alle som kommenterer stygt på dette her! det er hennes valg!støtter deg isabell<3 at folk kommenterer fiks på nesa har de ingen grunn til du e flott akkurat som du e<3.

  173. Stakkars deg. Kan ikke være godt å leve med en slik usikkerhet, bekreftelsesbehov og lav selvtillit. Håper du får det bedre med deg selv når du vokser opp.

  174. Riktig trening og kosthold gir deg større rumpe, så ikke prøv deg. Skjedde med den “naturlige”, sprudlende og glade jenta som sjekket inn på PH og som alle ble glad i? FAME ødelegger mennesker i dagens samfunn. Penger og fame. Forbanna as. Når skal mennesker våkne til helvete opp å innse at samfunnet er helt fucked? Sett heller de lett tjente pengene dine inn på en sparekonto og SPAR! Spar for å så reise jorda rundt! Spar for faen til den kommende familien din, hus, ting du kan unne deg senere i livet – IKKE en jævla RÆV. Elsker deg jævlig, men dette blir drøyt. Denne jobben varer ikke for alltid, og da kan du angre på at pengene bare forsvant. Så kan du sitte på den feite ræva de og kose deg. Loveyou, men plis ikke gjør dette – DU er nydelig akkurat som du er.

  175. Jeg, gamle dama på 46, leser så og si aldri blogger. Krangler, og debatterer på ulike politiske sider, ja, men blogger? Om utseende??
   Hva kan jeg si, som skulle kunne få deg til å skifte mening? Fint lite, er jeg redd. Jeg har to sønner selv, som vokser opp i dette helt sinnsykt, utseendefokuserte samfunnet vi har. Jeg ønsker alle unge, å ikke skulle slite med lav selvfølelse. Jeg unner dem fred, ro, flytsone og latter. Interesser, som oppsluker dem helt, og gjør dem glade og gærne!
   For det er ikke så alvorlig, dette livet. Ikke når det kommer til stykket. Og – det går jævla fort!
   Du er ei aldeles nydelig jente. Skulle ha sett stumpen min, du. Vi kunne ha ledd av den sammen, fordi den er så langt fra idealet noe kan komme – at jeg er glad det ikke plager meg.
   Eller holder meg tilbake, fra å være glad, ta min plass og kjøre på!
   Den legen som skulle ville operere på deg, kan ikke være frisk!!
   Du er bare helt utrolig nydelig.
   Og, du er deg! Har hele livet foran deg. Gå ut i skogen, og skrik av glede. Over all tid du har – og alt du er.
   Ønsker deg alt det beste!

  176. ISABELLEEE! Virkelig. Du får fyldig og spretten rumpe av å trene RIKTIG og TUNGT. Har du gjort dette sier du? Da har du ikke gjort det lenge eller tungt nok! Det er fysisk lov at trener du de og de muskelgruppene over lenger tid og med nok tyngde VIL de utvikle seg. Man kan tydelig se at du ikke har hatt legday før(ikke en ordentlig en hvertfall), da hadde man sett noen veltrente lår også. Tren ben!! Da får du fine lår i tillegg. En fake rumpe kommer til å se super unaturlig ut. Kommer ABSOLUTT IKKE til å se ut som en squat rumpe. Kommer til å være det samme som å gi saggy bryst silikon for at de ikke skal sagge. Resultatet blir at de fortsatt sagger bare at de er STØRRE. Samme blir det med rumpa.

  177. Til de som sier at hun er et dårlig forbilde: det eneste dere prøver å oppnå med denne kommentaren er å såre, fordi dere vet godt at hun ikke er et dårlig forbilde. -Hun er nok ikke det eksepsjonelle forbildet, men hun er ikke et DÅRLIG forbilde selvom hun sliter med selvtilliten og legger seg under kniven. Hvis noen, etter å ha lest dette innlegget, løper og får seg en rumpeforstørring eller silikonpupper så nytter det ikke å skylde på Isabel. -Vi tar faktisk våre egne valg her i livet, og det er ikke henens feil hvis bloggleserene er så psykisk svake at de ikke klarer å kjøre sitt eget løp uavhengig av hva andre gjør. Vi mennesker liker å skylde på alle andre enn oss selv og de vi er glade i, men dersom du kjenner noen som nylig har tatt en plastisk operasjon: på tide å innse harde fakta. -Personen tok sitt eget valg. Vedkommende ble ikke dyttet inn på operasjonssalen og tvangslagt under narkose av sophie elise eller andrea badendyck. Herregud, vi er nødt til å stå for det vi gjør her i livet. DET gjør hvert fall Isabel i dette innlegget, og det respekterer jeg!

  178. Du skrev jo selv du hadde spiseforstyrrelser da du gikk på idrettslinja, så hvordan kan du i det hele tatt ha fått i deg nok mat til å bygge nok muskler på rumpa/kroppen?

  179. tøft at du er ærlig…
   likevel er d synd du kaller stumpen din liten, når jeg feks (en 16år gammel jente, med middels selvtillit), har ca like “stor” rumpe som deg. Aldri tenkt den er sååå liten, men da du skal ha d til at din er liten blir automatisk min også d… jaja, håper du blir fornøyd iallefall;-))

  180. Synes du skal vente noen år til du blir tryggere på deg selv, så kan du se om du vokser dette operasjonsstyret av deg. Det lyser dårlig selvtillit over opererte folk.
   Men ikke bry deg om de stygge nesekommentarene. Nesa de er fin og folk prøver bare å dra deg ned

  181. Wow, jeg har nå lest gjennom litt av disse kommentarene.. Imponert over hvor mange frekke folk det er der ute, og kan ikke forestille meg hvor fælt det må være å få alle disse stygge kommentarene mot seg 💗
   Jeg har i mange år hatt et par operasjoner på listen som jeg har vært fast innstilt på ag jeg skulle gjennomføre så snart jeg hadde rå. Men jeg har nå kommet til et stadie hvor jeg har det helt fint med meg selv og kan se i speilet og tenke jeg ser helt super ut som jeg er.
   Jeg prøver ikke si det er feil av deg å gjøre dette, men vil bare det beste for deg 🙂 Du lever bare en gang og om en større rumpe vil gjøre livet ditt litt mer komplett, kjør på! 😁 Jeg gleder meg til å se resultatet !
   (Og ps. nesen din er kjempefin som den er!)

  182. Jeg kjenner jeg får litt vondt av deg, når du har så dårlig selvtillit at du føler at du må fikse på kroppen din for å føle deg bedre. Du kommer ikke til å få det bedre med deg selv av den grunn, tro meg! Det eneste du kommer til å oppnå, er et crave etter å fikse mer. Du kommer aldri til å bli fornøyd hvis du fortsetter slik du gjør nå. Selvtilliten din burde komme innefra, og ikke fra operasjoner. Jeg har ingenting i mot verken deg plastisk kirurgi, men hvis det er for å få bedre selvtillit så er dette feil fremgangsmåte.
   Ikke gjør noe før du er 100% sikker. Trenger du virkelig denne operasjonen? Er virkelig rumpa di så ille? Det at du sier at trening ikke fungerer er bare tull. Da har du ikke trent og spist riktig, eller så har du bare dårlig tålmodighet.
   Å ta silikon i puppene fordi man virkelig ikke er fornøyd med puppene sine, er helt greit. Puppene er ikke noe man kan trene opp, men rumpa derimot.. Skaff deg en god PT så skal du nok få en smashing og stram rumpe uten å måtte bruke flere titalls tusen 🙂

  183. Kjære, kjære Isabel. Du trenger virkelig ikke forstørre rumpa di. Den er fin som den er. DU er fin som du er. Jeg blir trist av å lese at du har så dårlig selvtillit. Skulle ønske noen som kjente deg godt kunne fortelle deg at du ikke trenger å legge deg under kniven. Prat heller med en profesjonell om problemene dine, en operasjon kommer ikke til å fikse det.

  184. Jeg synes det er helt fantastisk at så mange starter kommentaren med å snakke stygt om at du skal operere deg, og ender den med å oppfordre til en til? Jeg personlig støtter ikke operasjoner, men jeg støtter fri vilje og ytringsfrihet. Drit i alle de stygge kommentarene, de er skrevet av personer med problemer selv, og de trenger en time hos psykolog selv. Dette er ren mobbing. Men bare så det er sagt, så er du sykt pen, og jeg skulle ønske jeg hadde kroppen din!

  185. Èn ting er at det i utgangspunktet er forferdelig trasig at du har disse kompleksene med deg selv, og spesielt at du finner det å legge deg under kniven som en løsning på dine problemer. En annen ting er; hva skjer med resten av menneskene som er her å legger igjen kommentarer? Det er greit å være uenig eller enig – men hva i alle dager skjer med at man svarer med å henvise til andre komplekser (eller kanskje verre; noe som ikke var komplekser ved det første, men som i værste fall kan bli det) ved utseende til Isabell? Synes dere ikke jenta har fått nok hets fra før? Vet dere hva..? Fremtiden ser skummel ut hvis det er slik vi mennesker skal være mot hverandre. La jenta bestemme over seg selv, hun trenger ikke dere til å fortelle henne hva hun burde gjøre eller ikke – dette er noe hun virkelig ønsker å gjøre, og har bestemt seg for. vær så grei å lev med det. TAKK for meg

  186. Har også tenkt å forstørre rumpa mi! Haha, ble egentlig glad nå for da finner jeg jo mer ut om hvordan det blir osv. Men nå er jo jeg kun femten år så det blir vel en stund til jeg kanskje gjør det, men er ganske sikker på at jeg skal forstørre rumpa mi endel. Føler ikke at jeg blir trodd eller tatt seriøst når jeg forteller folk det, men jeg mener det jo faktisk et hundre prosent. Får bare blikk av vennene mine når jeg sier det, og “du kan jo bare ta squats”, men jeg føler ikke at squats hjelper særlig mye. Har vel ca like stor rumpe som deg, så ble egentlig ganske spent nå. Men jeg liker jo str på rumpen til Kim K og Kylie Jenner, men tror ikke jeg skal gå for så stor da, hehe…

  187. Isabel, du er så perfekt, du har liksom drømmekroppen! Er så sjalu pp deg, Du aner ikke, du trenger ikke og oppurere deg for og føle deg bra, fordi du er perfekt i mine øyne, og alle som slenger så jævlig mye dritt
   Til deg er så jævlig sjalue på deg, ikke ta til deg det negative som blir sagt. Men ta tiI deg alt det positivet. Jeg syntes folk som leser bloggen din burde støtte deg. Og ikke slenge så mye dritt. Dette er en stor ting for deg, og alle burde ha vært mere sympatiske og snille. Stå på Isabel, jeg elsker bloggen din!!!

  188. Hvor skal alt være så naturlig?!! altså jeg har ingenting imot opperasjoner, har aldri forstått hvorofr det er så utrolig ille å legge seg under kniven. greit det oppfrodrer unge, men altså hvis det er så mange som mener at ” åhh ´du må ikke poste noe om opperasjon, tenk på de yngre leserne” så syntes jeg de skl holde seg langt unna internett. fo vi er i 2016, det er normalt å legge seg under kniven. så folk kan være veldig fordomsfulle-

  189. Du kjære tid…. rompa di er jo helt fantastisk! Hva koster en slik operasjon? 30k? Hvorfor ikke sende den summen til de fattige, sultende og forlatte barna i afrika?. Ja dette var satt på spissen. Veldig faktisk. Men det får frem budskapet mitt. Det fins nemlig flere måter å få oppmerksomhet på! Hvorfor må det alltid gå på kropp? Du kaster pengan ut vinduet. Men likevel Isabel, lykke til 😊 håper du blir fornøyd

  190. Kjempefin rumpe joo! Men haaallo, slutt å vær så stygge i kjeften da folkens! Syns ikke noe om slike operasjoner jeg heller, men det er da hennes valg!? Greit å si sin mening her, men drittslenging er en faens uting😩

  191. Greit, men sånn serr. Plis ikke ta mer lip fillers fordi det ser seriøst ikke bra ut. Hilsen fra en som bryr seg

  192. Så kult!! Dette vil jeg også gjøre!! Du må legge ut masse bilder før og etter!!! Så spennende :-))))

  193. Når du var med i paradise hotell husker jeg at jeg syntes at du hadde så fin kropp. Du hadde fine pupper, fin mage, fin rumpe, fine ben, fint hår, fin farge, alt. Etter at du var med har du endret på både puppene og leppene, nå skal også rumpa bli “finere”. Men Isabelle, du er utrolig fin sånn som du er! Du trenger ikke fikse på alt dette. Du er en jente som virker utrolig snill og hyggelig, og du har en veldig fin kropp. Jeg skulle ønske at du syntes det var nok selv. Jeg vil ikke kritisere deg for dine valg, men jeg vil at du skal vite at du virkelig ikke trenger å gjøre det. Hilsen Julie

  194. Bruk heller penger på psykolog. Det lyser jo dårlig selvtillit. Må være grusomt og ha det sånn. Prøv heller trening og slutt med den jævla “millionær livsstilen” din.

  195. Du er så jævlig selvopptatt. Du har fin nok kropp fra før, når tar dette slutt? Hvis du fortsetter med å pirke sånn her kommer du aldri til å slutte. Hva med å gi penger til fattige land eller barnehjem i stedet for å fikse på deg selv hele tiden? Du lever som et jævla rikt menneske på ferie hele tiden, du har godt av å bruke penger på noen andre enn deg selv en liten stund, i allefall prøve det en jævla gang.

  196. Er det noe igjen av deg som er ekte?
   Er det ikke rumpa, så er det puppene, eller leppene, eller, nesa eller lårene osv, osv
   Snart tyter vel silikonen ut av øra på deg.

  197. Skjønner godt at du kunne tenkt deg større rumpe (ikke at den er liten), men det finnes andre måter å få fikset det på enn å bruke masse penger. Det finnes mange gode treningsmetoder som funker, som kan få rompen din til å vokse seg stor og stram på bare 1 måned, vist du følger programmet og trener den hver dag. Bare et lite forslag 🙂
   Men ja, dumt at alle klikker på deg ang opperasjon, det er jo tross alt 2016, og det er blitt utrolig vanlig, men som sagt ville jeg heller prøvd å få fikset det via trening 🙂

  198. Er ikke rart rumpa di ikke blir større om du ikke spiser i overskudd. Du er såpass liten at man ser det er noe du IKKE gjør. Spis mat, og se at ræva kommer.

  199. Hei Isabel!
   Du er en herlig jente!
   Stå på =)
   Kan du fortelle oss hvor du har vært for å ta denne operasjonen?
   Tenker å gjøre det samme, men Stavanger blir litt langt for meg å reise… =(

  200. Ei rumpe kan ALDRI bli for liten, men den kan bli for STOR. Rumpa di er digg, den er IKKE liten ! Ikke gjør det, hilsen en mannsgris og skjørtejeger som VET hva’n snakker om !

  201. Hvilke følelse sitter du igjen med den dag i dag når du leser igjennom alle disse kommentarene, synes du dem tar helt feil, eller har mange her rett? Angrer du på at du gjorde det? Ser du nå at enkelte her kanskje hadde rett i at du kom til å angre? Eller er du helt fornøyd? Og hvordan kjennes den ut når man tar på den? Tror du at du kunne fått et fint resultat av å bare trene dersom du hadde trent hardt nok?

  202. Merker at jeg nesten blir litt irritert her jeg sitter som en 16 år ganmel jente. Kjære Isabel, jeg er glad for at du faktisk tørr å være så åpen som du er, og det at du får hate for det?! Er bare helt latterlig. Alle har komplekser, det er helt menneskelig. Jeg vet, at hvis de som skriver alle stygge kmt her hadde fått mulighet selv til å gjøre noe med sine komplekser f.eks Ta rumpeoperasjon, hadde de gjort det. Ingen skal dømme deg fordi de selv er misunnelige fordi du er så heldig at du faktisk har penger til å gjøre noe med det. Ja…”har den fine rumpa, den trente magen, den kroppen alle ønsker seg”. Men vet du hva, jeg er så sinnsykt takknemlig for at akkurat jeg ble født i den kroppen jeg ble. For mye av dette handler ikke om trening. Det handler om gener og arv. Og nei… dette er en beskjed til alle dere der ute som sier at man bare kan trene; dere tar feil. Vi er alle født forskjellige, ikke bare som personer men også utvendig. Isabel er født slank, hun kan dessverre ikke gjøre noe med den “lille rumpa” hennes. Men det er ikke hennes feil, hun har prøvd . Og det mener jeg er en mer enn god nok grunn til at henne skal få gjøre hva hun vil.( Selv om hun ikke trenger grunn i det hele tatt!). Det er helt tilfeldig At hun ble født i den kroppen, og det er helt tilfeldig at jeg fikk min kropp. Alt kan ikke trenes, dessverre. Og jeg vet at det kunne like godt hvert meg som hadde den flate rumpa, eller de små puppene. Jeg er derfor veldig takknemlig for min kropp, selv om jeg ikke er så fornøyd selv, som jeg kanskje burde. Men jeg dømmer ikke andre mennesker hvertfall, for det kunne vært meg…

  203. Mange av dere som kommenterer hate er egt ganske tåpelige 🙂 siden om dere hadde vært i hennes ståsted og hadde hatt pengene og ressuserne til å fikse på dere så hadde dere gjort akk det samme, men nå sitter dere bak skjermen og tøffer dere:). Isabel jeg skjønner valget ditt folk foretrekker forskjellige tinh. Akk som noen shaver seg andre waxer seg. Det er smak og behag det er snakk om. Håper du får det resultatet du ønsker og alt vell:) senere kan Haters kiss ur asss;))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg