1. Det er en hvit bukse og en helt basic genser, ikke noe å hype opp og lage eget innlegg om akkurat. Haha! Fine bilder da 🙂

  2. Hva skjer med alle innleggene du har lovet oss? Du bare lyger til leserne dine og det er lite kult. Video om Innkjøp fra London kom aldri, spørsmålsrunde osv. Om du skriver at du skal legge ut innlegger må du gjøre det, istedenfor å lyge takk.

  3. Haha æ må flire av ænkelte, om man låve nåkka, så kan man lætt bryte det, har ikje no me at man lyg te læseran.. haha 😂 Nån folk har lite og skrive, kun lage trøbbel og hælvett.. stakkars !!!

  4. Hei Isabel! Jeg har planer om å ta silikon, men klarer kun å sove dersom jeg ligger på magen. Jeg er redd for å få store smerter etter operasjonen slik at jeg ikke får sove. Den første tiden vil det jo selfølgelig gjøre vondt uansett, jeg mener mer sånn halvt år/ett år etter operasjonen. Sliter du med smerter i brystene om du ligger på magen? Blir veldig glad for svar:)

  5. K:
   Er du seriøs med meg nå? Selvfølgelig skal man holde det en lover! Det er frekt og lavmål når en person stadig bryter løftene sine. Ser du kommenterer hele tiden på denne bloggen her, og mye av det du skriver til andre som er kritiske til denne bloggen, er jo helt på trynet. Du kan nødig være særlig gammel slik du kommenterer og oppfører deg

  6. Elsker håret ditt! Farger du håret hos frisør eller gjør du det hjemme? I så fall, hva heter hårfargen du bruker?

  7. Fra en Bella til en annen Bella: Hadde vært gøy med hår tutorials, som f.eks fra denne looken du har her! 😀 Kjempefint!

  8. Elske håret ditt der😍
   Spørsmål: bruke du og vis pierre kommentara som virkelig røre dæ? Hvis du skjønne ka æ meine😅 veldig snille og gode kommentara t dæ.
   Usikker på korr man ska spør spørsmål så slang med her håpe æ får svar.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg