bloggerne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter innlegget hvor jeg skrev om hele situasjonen med Tv2 – at jeg ikke lenger er med på Bloggerne, kom det en haug med både kritikk og forståelse. Det er mange delte meninger om mitt valg, men mest har jeg fått kritikk for at jeg tydeligvis er for “viktig” for å delta i programmet. 

Det er en måte man kan se det på, og jeg kan forstå at enkelte får det inntrykket også. Jeg forventer ikke at alle som ikke er innenfor denne bransjen selv, kommer til å forstå. I følge flesteparten er jo dette bare en avslappende og gøyal “jobb” hvor man dessuten får gratis TV-tid og pr. Jeg er fullt klar over at pr-delen hadde hjulpet meg mye, men det finnes mange ulike sett å få pr på, om det nå er slik at det er derfor man skal delta i et slikt program. Jeg skal prøve å forklare dere hvordan det er fra min side. Jeg har nemlig jobbet stenhardt og stått på for å komme meg hit jeg er den dag i dag. Så uansett hvor god PR det er å delta i et program så må jeg jo også være klar over min egen merke-verdi. Jeg må forholde meg til min prismatrise i alle ulike jobbrelaterte oppdrag, for om ikke vil det ødelegge for meg i andre oppdrag, om dere skjønner? Det er som å selge en vare – man kan ikke selge den billigere alt etter hvem som skal kjøpe den. Ikke sant? Det handler så langt ifra om å være for “viktig” eller for “bra” for noe som helst. Det handler om at dette er min jobb og mitt levebrød. For at jeg selv skal få ting til å gå rundt, må jeg også få utbetalt lønn og få betalt for det jeg gjør. 

Jeg har også lagt merke til at det er mange som sammenligner Bloggerne med Paradise Hotel. Det er ikke helt riktig? Når jeg deltok på sistnevnte var jeg en ukjent jente fra Stavanger, helt uviten om hvordan jeg skulle utvikles etter deltakelsen. PH er ikke et betalt opplegg nei, det er en reality konkurranse hvor man konkurrerer om pengepremien. Det blir jo helt feil å sammenligne det med Bloggerne. Castingen som jobber på Bloggerne kontakter de personene de selv ønsker å ha i programmet, her er det ingen påmelding. Bloggerne er gratis PR ja, men alt har sin pris. De ønsket at jeg skulle dele alt – mitt liv generelt, mitt og Pierres forhold, familietrøbbel, mennesker i mitt liv og absolutt alle nedturer så godt som oppturer. De vil helt enkelt at man skal blotte seg helt, for det er jo da de får best mulig innhold i serien. Og nettopp derfor er programmet såpass godt likt også, og derfor tjener produsentene store summer på programmet. Men her kommer mitt hovedpoeng inn. Uten oss håndplukkete bloggere blir det ingen seere. Og uten seere blir et heller ingen penger. Når jeg da ikke får betalt for det jeg leverer så er jeg heller ikke villig til å levere. Det virker for meg som om at alle dere på utsiden kun ser på PR-delen, men dere glemmer bort baksidene.

Jeg ser ikke på meg selv som for viktig som ikke deltar på grunn av for lavt honorar. Jeg er derimot utviklet i denne bransjen og vet hva jeg er verdt. Jeg vet hva jeg hadde gjort for programmet, og jeg jobber ikke gratis. Uansett hvor enkelt og gøy det høres ut for dere, er ikke det en grunn for meg til å senke min pris på hva jeg er verdt og hva jeg leverer. Det gjør meg ikke for “viktig”? Det er jo bare slik det fungerer, enkelt og greit.

Jeg håper ikke at dere oppfatter meg som for stolt eller høy på meg selv når jeg fortalte at jeg ikke lenger er med på Bloggerne. Det var ikke skryt på noen som helst måte, selv om det virker som mange mener det. For min del er det jo bare slik at jeg daglig deler hva som skjer i livet mitt med dere lesere, og hva jeg gjør. I blant kan det virke som at jeg kan oppfattes som lite hyggelig, og det gjør meg trist. For jeg er virkelig ikke det. Jeg tror bare at jeg er dårlig på å formulere meg riktig i enkelte situasjoner. Jeg er tross alt fortsatt ung, og forsøker bare å ta meg videre her i livet. Kanskje var det feil å takke nei til Bloggerne, kanskje ikke? Det gjenstår å se. Jeg prøver bare å gjør min jobb på best mulig vis, for meg selv. Det er selvsagt lov å gjøre feil, selv om jeg ikke tror at jeg har gjort noe dumt i denne situasjonen. Kanskje en videoblogg i ny og ne, hvor jeg prater rett fra hjertet, kan gi dere en bedre oppfatning av meg? Jeg opplever at jeg lettere får frem det jeg vil på riktig måte gjennom video, istedenfor tekst. Så neste gang jeg skal dele noe så stort her på bloggen, tar vi det face to face – gjennom video!

Nå ble dette brått en liten roman her, haha. Håper dere skjønner meg litt bedre nå 🙂 Dere hadde vel heller ikke gått på jobb gratis?

214 kommentarer
  1. Men du har jo ikke vært med på noe av betydning siden du kom ut fra paradise? Syntes ofte dere snakker om store ting og prosjektet men skjer jo null niks nada..

  2. Lisabet: Jeg er norges tredje største blogger. Det synes jeg er noe betydelig! 🙂 Vi snakker om store ting ja, og slike ting tar laaang tid før alt er klart og kan snakkes høyt om. Slik er det med veldig mye i denne bransjen 🙂

  3. Du tjener vel helt sykt bra på bloggen så om du ikke får fullt så godt betalt for og være med på TV tenker jeg det hadde vært en morsom mulighet likevel?:) er jo ikke snakk om at du har fot lite penger akkurat, så den unnskyldningen blir for teit

  4. Anonym: Men om så at jeg tjener bra på bloggen? Betyr det at jeg ikke skal bry meg om å tjene bra på andre prosjekter også, som i dette tilfellet ville ha tatt opp et helt halv år? Det er det samme som å si til deg at du kan dra å jobbe overtid gratis, for du tjente jo nok de timene du var oppsatt?

  5. “Bloggen er mitt levebrød. Jeg trenger penger for at ting skal gå rundt”, du tjener 200.000(!!!) i mnd. Du har det vel strengt tatt ikke helt fælt? Penger er ikke alt, Isabel. Du må tenke på konkurrentene dine. De er med i programmet, og vi lesere blir kanskje enda mer interessert i dem etter et slikt program. Det kalles markedsverdi, og det kunne Bloggerne gitt deg😊

  6. Maiken: Har jeg sagt at jeg har det fælt? Har jeg sagt at penger er alt? Jeg synes at alle skal bli rettferdig behandlet og få betalt! Ikke bare produsentene! Det er jo tross alt vi som gjør hele serien for dem. 🙂 Det er ren business.

  7. “Vært der jeg er i dag”
   Du tjener penger ja, men du har ikke oppnådd noe som en bør være stolt av.
   Beklager, men det er fakta. Folk klikker seg inn her hovedsaklig av en grunn og den grunnen er at du er en parodi på deg selv. Det er underholdning rett og slett.
   Solgt sjela di du, rett og slett. Men så lenge en kan kjøre rundt i en taxi hver dag så er det jo greit, ikkesant.

  8. Helt ærlig, hvem har skrevet dette innlegget for deg? Aldri i verden at du plutselig har blitt så god på setningsoppbygning og grammatikk. Godt for øynene å leste en velstrukturert tekst enn 13årige grammatikken du har til vanlig 🙂

  9. E ikje heilt enig me dæ sia du si at du kan førstå det og egentlg så e det no man bestæm sjølø og andre ska ikje stå før dine valg, Isabel 🙂 ♡ Dær e det kun du.

  10. Viktig å følge hjertet ditt og magefølelse ❤️Og det har du gjort i denne situasjon og det har alltid som regel rett . Så stol på dine valg og det vil gå deg godt 😊Du er flink

  11. Lene: Jeg mener at vi alle har forskjellige meninger av hva som er “noe en bør være stolt av”. Jeg er ekstremt stolt over meg selv for at jeg har oppnådd det jeg har. Kanskje vi har forskjellige verdier og syn på livet, og det er helt greit Lene. Og du? Jeg er glad jeg underholder deg, parodi eller ei. Klem!

  12. Enig md deg Isabell, mann må jo ta så få betalt vis mann skal være med på TV og i tilleg når du er et av Norges største bloggere, når TV produsentene tjener såpass mye så må du få litt ihvetfall.

  13. Jeg støtter deg fullt ut, Isabel! <3
   Du ser hvor mye TV2 tjener på dette, og at det blir en altfor liten del av kaka til dere bloggerne som er de som virkelig utleverer dere!
   Vil alltid være kritikk.., og du blir sett på som en diva. Men hadde du ikke stått opp for deg selv, hadde du heller ikke kunnet bygget deg større!
   Jeg heier på deg! <3

  14. Jeg forstår deg sykt godt! Det å faktisk måtte blottlegge alt man gjør og driver med, godt og vondt og da også personlige ting som du nevnte og ikke få noe igjen for det, skjønner jeg veldig godt hvorfor du takket nei. Ja, man får såklart publisitet av Bloggerne, men alt i alt er det for å skape et show, for at TV produsentene skal tjene på dette. At man da ikke velger å være med for å føle man ikke får så mye man vil ha igjen, blir jo dette en personlig sak! Støtter deg sykt mye og respekterer valget ditt absolutt!:)

  15. Lene
   28.08.2016 kl.22:19

   Kordan har du samvittighet te og skriv det du nættopp skrev ? – Altså hallo… du tænkte ikje før du skrev detta… æ får ont av dæ, begynn og vis respækt før folk og da mene æ også før Isabel 🙂 Hoff !!!

  16. Har du Isabelle skrevet dette inlegget selv? Godt skrevt, men det er nok ikke deg. Helt annen måte å skrive på enn det du vanligvis gjør. Vær ærlig som du sier du alltid er

  17. mia
   28.08.2016 kl.22:20

   Haha.. trur du virkelig ho koppiere innlæggan sine fra nætt eller ber andre om og skriv dæm før ho ? – Gi dæ.. lol si æ !! Teitaste æ har hørt på læææænge !

  18. Vil bare berømme deg for svarene dine i dette innlegget. Tidligere har du kunne svaret ufint og spydig, og nærmest latterliggjort leserne dine. Nå svarer du modent og ordentlige, til tross for at noen kommentarer er ganske ufine. Kudos til deg, Isabel! Dette er profesjonalitet:)

  19. Det er vel normal lønn på bloggerne, men det er vel ikke bra nok? Nei dette innlegget gjorde deg bare mer overfladisk og selvsentrert dessverre.. Du har jo tydeligvis “så sykt fortjent” alt du tjener?

  20. Skjønner hva du mener! Men kunne dere ikke inngått en avtale, at du deler det du selv ville dele for det beløpet de skulle gi deg? Istedenfor å melde deg helt ut

  21. Altså fyyy kordan e det mulig…
   Overfladisk og Selvsentrert.
   Det e ho no VÆRTFALL ikje !!!
   Trur ikje dåkker som skriv dritt veit kordan det e og få dritt slængt.. dåkker burde opplevd det samme og sett kor jævlig det faktisk e… trur faen ikje dåkker veit ka dåkker skriv te en vær tid fordi dåkker ikje tænke og har heller ikje respækt over for menneska.. det e forfærdelig synd… Ta dåkker sammen og begynn og bruk hode rætt !!

  22. Skjønne dæ godt! Har aldri i verden jobba gratis, og om æ har hadd en jobb der æ hadd fått 250kr i timen, så har æ absolutt ikke takka ja t en anna jobb med 100kr i timen.. Føle det bli samme sak. Virke som om det e mang her som ikke forstår helt..,skjønne ikke koss folk får sæ te å si ting som bli sagt lenger opp her, men HEI – sir mer om dokker enn hu!
   Ståpå;*

  23. At du har jobbet stenhardt er vel kanskje ikke så mye å skryte på seg. Du har vært med på Paradise og laget en blogg (hvilket mange PH deltakere har gjort), derfor har du blitt ”kjent”.
   Se på YouTuberne rundt om i dette landet, de skal jeg si deg har jobbet for å komme dit de er den dag i dag. Flesteparten klikker seg nok inn på bloggen din pga overskrifter som høres interessante og så dramatiske ut, men som regel er de ikke det.

  24. Du har et godt poeng der og er helt enig i det du skriver, enkelte ser ofte ting kun fra en side når det er mange flere som må vurderes. Man må ofte prøve å sette seg litt inn i den situasjonen selv å tenke ” hva hadde jeg gjort” for tror ikke det er så mange som ville tatt en jobb der man blottlegges helt for hele Norge ”gratis” selv om du får gratis pr for det. Stå på!

  25. Jeg er ei dame på 37 år. Vil bare si at jeg syns det er skremmende hva folk får seg til å skrive. Uansett om jeg er enig eller uenig med deg, vil jeg gi deg ros for at du velger det som er riktig for deg. Lykke til videre med jobb og livet generelt.

  26. Skjønte med en gang jeg begynte å lese dette innlegget at det ikke er skrevet av deg! Kanskje du har trykket på tastene men aldri verden om du har funnet på hva som skal skrives. Og i dette innlegget driter du deg mer ut ved å skrive “for å få tingene til å gå rundt”. Altså, når du tjener 200k i månden kunne du fått ting til å gå rundt for 4-5 FAMILIER! Du er en bortskjemt drittunge. Skjønner heller ikke hva du er så stolt av å ha oppnådd? Du gjør jo ikke noe stort. Du poster bilder av håret ditt, klærne dine og bilder av alle feriene du er på. Gleder meg så til den dagen det smeller for deg, og ingen lengre leser bloggen din. Du kommer til å få sjokk. Bli sendt ut i det normale arbeidslivet med 0 erfaring. For du får faktisk ingen arbeidserfaring på dette du kaller jobben din. Det lyser igjennom på alle blogginnleggene dine at det er brukt maks 40minutter. Kanskje ikke det en gang. Du mener alt du får er så sykt fortjent, når du faktisk tjener de mest UFORTJENTE pengene av alle. Skjerp deg å innse realiteten.

  27. Hei Isabell <3 syns det er bra du står opp for hva du syns er riktig selv 🙂 for det er en god egenskap du har^^ veldig også.. Men jeg har alltid lurt på en ting, den dagen folk går lei, nye bloggere tar over tronen, og du blir ett "vanlig" menneske igjen, hva kommer du til å gjøre da? Utdannelse osv? For r jo som man sier, man lever ikke i sus og dus resten av livet med dette.. For man blir jo etterhvert glemt litt.. Så hva er dine tanker rundt det?

  28. Hei Isabell,
   Har du tenkt på at din markedsverdi er den prisen markedet (her Tv2) er villig til å betale deg? I så fall kan det jo virke som du overvurderer din egen markedsverdi noe, i alle fall slik den er per i dag.

  29. Sjalusi og misunnelse lenge leve hehe! Alle som kaller Isabel stygge ting eller prøver å gjøre narr av henne og hennes valg er kun misunnelig på pengene hun tjener… Dere sier til henne at penger er ikke alt, men det er jo at hun tjener så godt som gjør at dere er stygge mot henne😉 Stå på Isabel, jeg er ikke enig i alle dine valg men jeg aksepterer dem, og det synes jeg alle burde. Det er hennes liv, ikke vårt! Les bloggen og aksepter, eller la være å les den, vanskeligere er det ikke!

  30. Jeg forstår deg såå godt! Selvom du tjener bra på en ting (hvor du bestemmer hva som skal blottlegges) så er det ikke dermed at du skal nærmeste jobbe gratis på noe annet 🙂 La oss si du får 5000kr i mnd av dette programmet da, til og med jeg uten noe lønn (student) hadde jo ikke ville gjort det når livet mitt blottlegges. Det skal jeg jaggu ha godt betalt for! Jeg forstår og støtter deg fullt ut i dette valget 🙂

  31. Syns det er bra noen står opp for seg selv, og ikke bare kjører på for pr’n sin skyld. Føler man det ikke er verdt det i forhold til hva man faktisk utleverer på et slikt program, hvorfor skal man gjøre det da…
   Du er flink og har all grunn til å være stolt av det du har oppnådd 🙂

  32. “Vært der du er i dag?” Hvor er du hen i dag egentlig? Kjører rundt i en taxi hver dag fordi du ikke klarte ta lappen, null utdannelse, vært med på PH og laget det en blogg som hovedsakelig ble populært gjennom det eldgamle trikset; å spille på sex. Og la oss ikke glemme de operasjonene dine som ga deg denne berømmelsen din som du elsker å skryte av. Sier meg enig i en annen her som nevnte du har solgt sjela di. Jeg skjønner liksom ikke helt hva du er så forbanna stolt av, og denne “benharde” jobbinga di?? Du har flere ganger pratet om “store prosjekter” men skjer ingenting? Same shit over and over again, du reiser rundt uten mål og mening. Jeg tror ikke egentlig du selv vet hva du driver med. Plis forklar meg hva du er så stolt over. jeg vil gjerne forstå. Og å være “landets tredje største blogger” fordi du opererte deg og spilte på sex er ikke noe å være stolt over. Vis det er dine verdier på livet så vil jeg si at jeg synes synd på deg. Jeg synes oppriktig talt synd på deg at det er dette du ser på som viktige verdier i livet, å ha noen lesere som leser bloggen din. De som BØR være stolt over noe er dem som gjør en forandring her i verden, de smarte hodene i verden, forfattere, akademikere eller rett og slett studenter som sitter timesvis i lesesalen for å klare den og den eksamen. Kjære deg, plis forklar hva du er så stolt over?

  33. Jeg skjønner det kjempe godt, det er en stor ting å skulle dele SÅ mye av livet sitt og ikke minst av livet til dine nærmeste også – og da må man jo føle at det faktiske er verdt det.

  34. Høres ut som du tror du er en dritt kjerring som drite gull og kan velge og vrake alle jobber du vil ,du høres værre ut enn sophie nå

  35. Herregud at folk gidder og skrive dritt ,la heller være for guds skyld. Håper karma tar dere en dag på og rakke ned på andre mennesker:)!!! Synes forresten du har en fin blogg Isabel 🙂

  36. Hei!
   Hva jobber Pierre med, snylter han på deg eller har han faktisk en jobb? Om så, hva er det?
   Jeg har sett dette spørsmålet bli stilt om og om igjen i komentarfeltet, og jeg begynner å bli rimlig lei av at du unngår det hver gang. Hvorfor unngår du det?

  37. Jeg lurer også , hva eksakt er du stolt av ? Å da kan du ikke svare noe m at du tjener så bra for det er ingen ekte verdi! Og definer hvordan du har jobbet “steinhardt ” hver så snill?

  38. Helt enig med deg ass, du er allerede en kjent blogger og ville dratt mange seere til serien. Bare å stå på kravene, ærlig talt! Man jobber da ikke gratis 🙄 Sleipe TV-folk! Irriterer meg over sånn urettferdighet.

  39. Jeg skulle gjerne tjent 200 000 i måneden, men ikke for å underholde andre med å latterliggjøre meg selv. Jeg føler på mange måter at du gjør det, ved å brette ut om alt fra konflikter til sexlivet ditt, og hvor misfornøyd du er med deg selv hele tiden. Jeg tror ikke det er sunt å leve på denne måten, selv om du påstår at du liker det. De rikeste tror jeg er de som har føttene godt plantet på jorda og som lever i harmoni med seg selv og omstendighetene, ikke de som fungerer som et varemerke eller til stadighet må bevise noe for alle andre. Less is more, også her.
   For all del, nå vet ikke jeg hvordan du har det med deg selv. Men jeg ser for meg at du er den jenta som har et slott av negative tanker i bakhodet, og som legger deg ned og strigråter tvert dette tårnet raser. Så lenge en har det sånn, er en ikke lykkelig, samme hvor mye penger en har. Men for alt jeg vet kjenner du deg ikke igjen i dette..
   MEN når det er sagt; de gale er jo ofte de som lykkes til slutt. Selv om du deler mye “dumt” på bloggen nå vil det bli glemt etter hvert. Med tiden kan du få endret ryktet ditt ved å sette fokus på noe viktigere, og på den måten bli hørt som person istedenfor å bli forbundet med operasjoner. Når du greier DET, da kan du være stolt.

  40. Herrejesuskristus folkens! HVORFOR I ALL VERDEN LESER DERE DENNE BLOGGEN HVIS ISABEL ER SÅ FÆL OG KJIP??? Jeg skjønner det faktisk ikke! Jeg kan også være uenig i mye hun sier og gjør, men jeg angriper jo ikke henne uansett! La nå jenta få gjøre det hun vil uten å få et hav med hat og drittfolk etter seg???!!!
   Makan.

  41. Det er ganske så sykt at dere bloggere tjener så jævla mye på en blogg, mens vi i noe så viktig som HELSEVESENET tjener 10x mindre enn dere. Dere bloggere er ikke en gang viktig for samfunnet. Samfunnet hadde greid seg helt fint uten bloggere. Det greide seg ihvertfall helt fint før dette peset med bloggere startet. Men hadde samfunnet greid seg uten et helsevesen? Nei. Så det er rett og slett kvalmt og urettferdig hvordan dere bloggere som bare skriver om utseendet og outfits tjener 200k i mnd, men de som gjør en forskjell her i samfunnet kun tjener 20k. Viser bare hvor fucked up samfunnet vårt er.

  42. Hahaha er såå morsomt å lese gjennom alle kommentarer fra folk som mener hun ikke har oppnådd noe med bloggen sin og at hun bare svever på en rosa sky.
   Meanwhile sitter dere sikkert bak kassa på kiwi og har student gjeld dere ikke klarer å nedbetale.
   Ingen, og da mener jeg INGEN hadde takket nei til å leve slik Isabel gjør. Spontane turer, masse shopping, nydelig leilighet and you name it. Er ikke det vi alle drømmer om egentlig? Dere er noen bittre og sjalue jævler hele gjengen. Hadde dere fått 200K slengt i trynet hver mnd, hadde dere ikke akkurat slengt sånn med leppa. Da hadde dere levd akkurat slik henne gjør nå.
   Istedet for å rakke ned på valgene hun tar, burde dere unne henne lykke. Er så sinnsykt kvalmt at dere kan sitte der å slenge fra dere dritt kommentarer uten mål og mening.
   Jenta tjener mer enn hva alle dere bittre jævler kommer til å gjøre resten av livet, så skjønner frustrasjonen deres 🙂

  43. Dette innlegget så ikke ut som du hadde skrevet..
   Jeg forstår virkelig ikke greia di. Hvorfor synes sophie, Kristin og Anna at summen er grei nok? Men lille frøken diva er misfornøyd ? Huff

  44. Trasig at du får enda mer kritikk og stygge kommentarer etter at du skrev dette innlegget hvor du prøver å forklare hvorfor du sa nei til å være med på bloggerne. Jeg håper du ikke lar deg knekke eller tar disse negative kommentarene inn over deg. De som skriver sånt er kun sjalu på deg uansett om de nekter for det. Man trenger faktisk ikke være så stygg i kommentarene selv om man er uenig i et eller flere av dine valg eller væremåte. Det vil alltid være noen som prøver å ødelegge for andre. Fortsett å gjør ting på din måte, det er kun du som vet hva som er rett for deg Isabel.

  45. Herregud, skjønner ikke hvordan folk kan sitte å uttale seg om dette som om det er fakta og noe de vet bedre enn deg. Det her handler rett og slett om dine følelser og din erfaring fra denne bransjen som absolutt ingen av de som kommenterer negativt har noen erfaring med. Gjør dere selv en tjeneste, vær stille. Ingen kan bestemme hvordan en person vil gjøre jobben sin, det er ikke deres rett.

  46. Dette innlegget likte jeg! Godt formulert og helt uten skrivefeil/svensk setningsoppbygging.. Skulle nesten tro noen andre har skrevet det;)

  47. Folk i kommentarfeltet virker som om de er 12 år i hodet. Hadde noen som helst av dere hadd en jobb hvor dere tjente 200k i mnd tror jeg dere hadde vært ganske fornøyde med hva dere har oppnåd dere også. Å jobbe i kassa på rema er liksom ikke så jævli mye å være stolt av det heller, men det er en jobb. Høres ut som dere mener alle skal være missfornøyd med livene sine om de ikke jobber som leger eller kirurger. Herregud. Isabell er en voksen dame og hun teker på sin framtid, ikke bare å være mest mulig poppulær akkurat nå. Dette er et voksent valg som dere kanskje skjønner når dere vokser opp og får litt livserfaringer selv 😉 sjalusien er stor i dette kommentarfeltet.

  48. Du er flink til å fremstille deg selv bra, når det som egentlig skjedde var at du ikke klarte å levere matriale til deadline og var skikkelig dårlig til å følge reglene bloggerne hadde, så de valgte å ikke ha deg med fordi du ikke var verdt det og ikke leverte .. Klart de ikke gidder å betale masse til en som ikke følger deadline.. Lol

  49. Bra at mange skjønner at det er Michelle som har hjulpet deg med å skrive dette innlegg. En så dum kjerring som deg hadde aldri klart å kommet på alt dette + skrive så fint!
   Voks opp da Isabel, bare fordi du tjener godt med bloggen betyr ikke at du skal forvente noe mer enn det du VERDT på bloggeren. Kjære deg, hva skulle du visst på TV? At du går ut å spise hver eneste dag og tar taxi frem og tilbake fordi du TØR IKKE å ta buss fordi du er flau av at andre skal se på hvor idiot du er ? Og hva annet gjøre du? Hahaha ingenting enn å sitte på ræva med piere eller skifte klær 4-5 ganger om dagen for å så ta bildet for å legge på bloggen?
   Ahh please, våkn opp før du går rett og slett på et smell.
   Og hvem hadde jobba gratis? Hallo skjerp deg og h respekt. Du hadde ikke jobba gratis, å jobbe gratis er å ikke få noe penger. Og TV2 hadde tiltbyd deg penger, så uansett om du mener er 0 penger for deg så hadde det vært 10000kr for andre.
   Fyfaen så spyd du er. Håper TV2 saksøker deg for dette;)

  50. Har aldri helt hatt sansen for deg egentlig, men syntes det du skrev i dette innlegget var svært bra. Du viser en mye mer reflektert side av deg selv, og det er fint. Fikk et bedre inntrykk av deg nå, Isabel! Stå på 🙂

  51. Helt ærlig jeg blir flau av deg, og grunnen til at du er på topplista er KUN pga folk liker å le av deg. Forstår helt ærlig ikke hva du er stolt av, du har ikke oppnåd noenting spesielt i motsetning til sophie elise foreks. Prøver absolutt ikke å være slem eller frekk, men forstår deg rett å slett ikke. Du kommer 100% til å synke lavere i topplisten snart, så nyt det så lenge det varer.

  52. Dette er en heeelt urelatert kommentar, men jeg tenkte å komme med et tips! Slik jeg har forstått det, bruker du air optix linser i fargen blue? Jeg vil anbefale å gå for fargen sterling grey heller, for den får en mye lysere blåfarge som er veldig fin 🙂 jeg har selv mørkebrune øyne og får lyseblå av sterling grey

  53. Fint og forklarende innlegg, forstår deg godt. Trengte dog ikke lese lenge og langt for å forstå at dette ikke er skrevet ene og alene av deg. Et godt ordforråd kommer ikke over natten….

  54. Isabel sa hu hadde fått hjelp til å skrive dette innlegget av Pierre, for hun klarer som vanlig ikke å skrive rett selv..hun har alltid endel skrivefeil som sikkert alle her har skjønt..

  55. 1)
   Kkis, hva nå enn det betyr, hvem er du? Du kan dempe den voldsomme banningen din!
   2)
   Isabel : Kan du slutte å alltid gå rundt i ring på snap, og ta i,rote i, og tvinne håret? Blir svimmel 🙂
   3)
   I innlegget står det …”for å komme meg hit jeg er den dag i dag.” Det heter, “for å komme meg dit jeg er i dag. (Hvis du sier “den dag i dag” betyr det at du står på stedet hvil! 🙂

  56. Her var det mye misunnelse/sjalusi.. Tydeligvis vanskelig å være glade på andre sine vegne, eller akspetere andre sine valg, uten at det skal bli blåst opp til 1000.
   Stå på Isabel, gleder meg til dine videre prosjekter 🙂

  57. Kristin: Hei Kristin! Vet du, de har jeg faktisk også! Men jeg syntes de ble litt voldsomme på meg? Hm.. Kanskje bare en vanesak, for de er superfine på søsteren min for eksempel.

  58. Skjønner ikke hva folk snakker om og tenker på her!! Du er forbildet mitt og jeg synes du er modig som tørr å stå opp for deg selv. Hold deg sterk!

  59. Sigrid: Det er visst et veldig stort problem det at jeg står opp for meg selv, og står på mitt. Janteloven står sterke enn noensinne ass. Trist! Neida, det går helt fint. Kommentarenes hensikt er ikke vanskelig å gjennomskue 🙂 Det er bare noen stakkarslige mennesker som ikke har det noe godt med seg selv. Klem og takk for fine ord <3

  60. Camilla: Folk har forskjellige meninger om hva som en en grei sum. Det skal sies at alle de du nevner ikke synes det selv, og som ikke kommer til å være med i den kommende sesongen heller, grunnet latterlig lavt honorar. Dette gjelder ikke bare meg, dessverre.

  61. Ida: Det er en debatt som er veldig interessant, selv for meg. Det er klart at det er ekstremt merkelig hvordan samfunnet er blitt, for sant skal sies: dere fortjener mye mer pengene.

  62. Tror hovedsaken til at du får så mye dritt for å at du ikke lengre vil være med på programmet et fordi fansen din ønsker å se deg på TVskjermen. Jeg skjønner godt at du takker nei. Det var et bra innlegg der du forklarte godt din side av saken. Stå på videre! Og tror det er mange som ble skuffet bare og det er jo bare positivt!

  63. Charlotte Victoria: Det er veldig trist å lese at du synes at min blogg er bra på grunn av at jeg “latterligjør meg selv”. Det er en svært nedlatende ting å skrive, så jeg klarer desverre ikke da hverken deg eller din kommentar seriøst.

  64. For å ta Isabel i forsvar når det gjelder at mange her ikke tror hun har skrevet innlegget selv fordi det er uten skrivefeil, vel det er det ikke så må være flere enn henne som har skrivefeil da😉

  65. Kjære Isabel. Du har et ufattelig trist syn på penger. Altså du skrev en kommentar over at penger ikke er alt, men hvorfor har jeg hørt rykter om at du legger ut mystories hvor du bokstavelig talt kaster penger rundt deg. Og for det andre, så synes jeg ikke du har gjort deg fortjent til å tjene disse pengene. Ikke at jeg kan klandre deg for sistnevnte. Men det er litt av et samfunn vi lever i. Lærere er underbetalte, mens rosabloggere som deg tjener mer enn leger og advokater..

  66. Anonym: Det kan jeg forstå, at man kanskje blir skuffet. Men uansett om det er det som kanskje kan være årsaken, så er det aldri greit å skrive hat til andre mennesker. Dessuten gir jeg av meg selv på andre aspekter, som for eksempel på nye serien vi har på youtube kanalen vår, og i tillegg til det er det andre program mine lesere får se meg på i tiden fremover. Jeg er ikke borte fra tv-skjermen bare fordi at Bloggerne ikke lenger er aktuelt 🙂 Klem!

  67. Må helt ærlig le litt av hva andre skriver her.. Å blogge må jo være drømmejobben, alle andre som sier noe på det tror jeg er en smule sjalu. Det er en grunn til at du er topp 3 og det er fordi folk liker det du skriver. Jeg følger bloggen din selv, å har gjort det lenge! Stå på du er flink! Helt latterlig at folk kan skrive som de gjør.. Jeg kommenterer nesten aldri på blogger, men her følte jeg for å skrive! Du er flink, fortsett med det du gjør! 🙂 🙂

  68. Jeg elsker bloggen din! Syntes bloggen din er veldig underholdende og spennendes! Elsker innleggene dine og spesielt at du oppdaterer så mye som gjør! <3 Stå på!!!

  69. Jeg skjønner valget ditt. Helt ærlig var jeg sikker på at de tjente syke med penger når de var med på bloggerne. Å ikke få betalt for å jobbe, for det er en jobb å bli filmet, er litt sykt. Hvertfall når de har penger i haugevis de som produserer programmet. Skjønner også hvorfor noen blir sur. Å skrive at du ikke er villig til å jobbe uten å få penger blei for dumt. Noen folk jobber faktisk uten å få penger for å hjelpe andre. Men jeg skjønner deg, og ditt valg. Håper å se deg på TV’en i et annet program. ❤️

  70. Dette var ett bra i innlegg! Fint skrevet og godt forklart!
   Jeg forstår veldig godt poenget ditt, og selvsagt skal du ikke arbeide uten å få det du har krav på. MEN, har du tenkt på at feks Sophie Elise og Anna er større profiler enn deg, og dermed tjener de mer penger på programmet? Dvs at dersom du skal ha høyere lønn, så må de også få høyere lønn. Slik er det i vanlig arbeidsliv også! Man begynner på laveste trinnet, fordi man ikke har samme erfaring, ansinitet osv. Og i dette tilfellet er du jo “ny” siden du ikke har samme “kjendis” bakgrunn som de andre bloggerene.
   Synd du ikke blir med på programmet, du gir veldig mye av deg selv og hadde vært god TV!

  71. Jeg skjønner valget ditt godt blir oppgitt av at folk i det hele tatt orker å bry seg om ditt valg! Ingen har noe med det for det er du som skal leve ditt eget liv. Enkelte folk er så tomme i hue, syntes du kan gjøre hva enn du vil og leve livet slik du vil akkurat som du gjør nå 🙂

  72. Det er så enkelt som at folk mener du er dum som ikke skjønner at PR er en alternativ form for betaling. En unik form for betaling faktisk. Selv om du betalte for å trykke ansiktet ditt på reklameplakater på hver eneste busstasjon i Oslo, gir bloggerne deg fortsatt en mer målrettet reklame. Men ja ditt valg. Folk klør seg bare litt i hodet for om du egentlig vet at det er verdt det, men er sta, eller om du faktisk ikke forstår det. Aldri godt å vite med paradise deltakere :p

  73. Oioi, så masse sinna folk i et kommentarfelt! Må nesten le litt. Folk fokuserer jo bare på at du ikke ville være med pga det var dårlig betalt, men du skriver jo også at du ikke vil blottlegge deg helt for norges befolkning med dine personlige opplevelser.
   Folk må ta seg en pære, som vi sier i Rogaland.
   Godt å se at du takler kritikken bra, stå på <3

  74. Enig Bella!❤️Du er en vakker, glødende engel, og det er veldig feil at de skal bare utnytte deg på den måten. Med den tiden du bruker på å være med i den serien, kan du jo gjøre noe mer effektiv og mest sannsynligvis tjene mer. De betaler deg ikke det du er verdt…haha, hvis det går an å si😛

  75. Mennesker burde slappe av med livet sitt. La nå henne bestemme selv hva hun vil at folk skal vite om henne eller ikke. Hadde dere likt å brette frem alle problemene deres fra kjærlighet til familie ? Tror ikke det 😉 uansett hvor mye hun får betalt i mnd, betyr det ikke at man skal stå foran kamera hele tiden uten å tjene noe på det. Uansett hva hun velger , er det nå hennes valg og ikke vårt. Hun skriver det på hennes egen blogg og hvis dere ikke har noe fint å skrive ? Ja, ikke trykk dere inn. Ikke bruk tiden deres på å lese det 🙂 så enkelt er det. La nå hun bestemme selv hva hun vil. Hun deler det hun føler for at tusenvis av mennesker skal lese og ikke lese. Tror ikke dere hadde sittet foran et kamera og fortalt hvordan familiesituasjonen deres er eller hvordan det går med kjærlighet. Skjerp dere folkens, det er flaut å lese de spydige kommentarene deres. Hennes liv, hun velger hva hun vil gjøre med det og ikke. Hun velger selv hva hun vil dele med oss.
   Tror ikke dere hadde klagd så mye over å få like bra lønn som henne og oppleve alt det hun opplever av turer og shoppinger 😉 mange av dere er bare sjalue på hva hun har og dere ikke har. Sannheten sårer , lev med det. Herregud!
   Og Isabel , ikke ta noe av dette innpå deg. For du er moden nok til å vite hva som er best for deg. Hvis bloggerne ikke var noe for deg, okei da finner du noe annet som passer deg bedre 🙂 ikke la haterne knekke deg!

  76. Hei Isabell. Vil bare si at jeg forstår deg veldig godt, å ikke gidd å bruk din tid å energi på å svare de som kommer med stygge kommentarer, de er bare sjalu på allt du har oppnådd. Det hadde jo vært kjempe gøy å sett deg på tv skjermen igjenn da, så håper det skjer snart 😉

  77. Stå på Isabelle 😉
   Lo godt av den siste snappen din, gleder meg til å se
   disse nettrollene sine ansikter den dagen de blir “kjendiser”
   på TV av å mobbe andre på nettet, hoho ;-D
   På tiden at noen tar tak, ikke greit i heletatt å skrive så mye stygt til andre,
   blir faktisk sjokkert over hva andre kan få seg til å skrive om andre de absolutt ikke kjenner :-//
   Fortsatt fin kveld til deg <3

  78. Skjønner deg så UTROLIG godt! hadde aldri i verden blitt med på det jeg heller! Skjønner ikke de som ikke ser det…. Men er bra vi er forskjellige, haha.
   Helt utrolig hvor mye haters som eksisterer, men “haters make me famous”.
   You go girl

  79. SLAY Bella, drit i alle andre så e så jævla usikkere og ufornøgde med seg sjøl, at dei bruke dagen sin på å dra ner andre i møkka. Eg e stolt øve deg så gir faen i dei, og fortsetter med å forbedre deg sjøl kvar dag, eg beundrer måten du gjer akk så du vil uten å bry deg om dei andre old fashion folkå. Keep on doin what you doin fam, du har all rett t å ver stolt øve alt du har oppnådd. Love you man❤️

  80. Du er rå! Stå på! Ditt liv, og ingen skal få ødelegge det for deg pga hate? Du har virkelig oppnådd store ting her i livet

  81. Fyfaen for noen kommentarer. La hun velge selv hva hun synes er best for seg. Penger, PR eller ikke, who the fuck cares! Til dere kritikere! Lar dere andre bestemme over dere? Tviler på det gitt! Så hvorfor komme med slike meninger? Du kommer da ingen vei. Bedre å ikke skrive slike kommentarer som ikke gjør andre godt. Hun bestemmer selv til syvende sist, så hvilket valg hun tar har ikke vi en dritt med! Det er greit å ha meninger og ikke være enig, men da bør man også være saklig i det en sier.
   Vi er vel alle medmennesker? Håper iallefall å tro det. Å si til en person at hun ikke har noe å være stolt over er ufattelig unødvendig og direkte slemt. Tenk om noen skulle sagt det til deg ? Det er trist å se så mye hat der ute. La nå folk få være stolte over seg selv. Er det noe denne verden trenger så er det IKKE hat. Come on give her a break…

  82. Okei folkens, la no jenta vær! Ikke rart det er krig i verden, når folk tipper av pinnen for en tv2 sak og en blogger. Er hun ett så stort problem for akkurat DEG, slutt å les bloggen. Ikke værre enn det!
   Jeg er heller ikke enig med Isabel, men hvorfor skal jeg ta meg friheten til å trekke henne ned i gjørma? Finn dere en hobby istede for å trykke på det skitne tastaturet/telefonen.
   Stå på Isabel, du vil komme langt med å være mjuke i kantene, og ikke synke like lavt som de som kommer med ekle kommentarer.
   Heier på deg! Peace and love.

  83. Har lest bloggen din en liten stund nå, og nesten annethvert innlegg handler om at du tjener så utrolig bra! Og det er jo fint for din del, såklart! Men hvorfor ikke bruke penger på GODE ting også? Istedenfor å shoppe hele tiden og bla bla bla. Du kan foreksempel gi penger til veldedighet? Barnehjem i Norge, kreftsakene osv! Assa jeg mener du har ikke barn, god lønn og ut i fra det du sier er jo du et godt menneske! Så vær med og vis din hjelpsomhet! Dette er ikke på noen måte en krenkelse på deg, bare min mening og tips. Ellers ha en fin kveld & klem til deg<3

  84. Det er ikke uten grunn at du er en av Norges mest leste blogger. Uansett hvordan, så fortjener du det. Ellers hadde du ikke hatt så mange lesere. Om du velger å ikke være med på Bloggerne, så er det ditt valg. Og andre har ikke noe med det. Du gjør en god jobb! Stå på og ikke bry deg om alle de dumme kommentarene. De er nok bare misunnelig <3

  85. Hjelp for noen kommentarer til enkelte??
   Er jo ikke noe vits i å kommentere anonymt? Du finner hvem som har skrevet det ganske så fort!
   Det er ditt liv og dine valg! Og dem som sier at du ikke har oppnådd noe er jo blind! En blogg det er hardt arbeid. Du må jo prestere for å holde deg på topp, det er jo haugevis med blogger her i landet!
   Syns bloggen din er veldig bra! Hvis den ikke hadde vært det hadde den ikke vært på topp❤️ Stå på! Du er flink

  86. Du er veldig imponerende Isabell!
   Måten du takler alle nett-trollene er beundringsverdig, fortsett sånn!
   Only the sky is your limit, du er skapt til å nå langt.
   Ikke la noen si annet enn det 🙂

  87. Hei.
   Isabel, du er en helt unik person med en flott evne til å stå opp for deg selv og hva du tror på. Du har noe som kalles selvhevdelse. Personer som deg er noe vi har godt av å ha som rollemodell. Du som person er fantastisk samtidig som du ser fantastisk ut. Ja, til tider kan ting være vanskelig, men jeg elsker måten du håndterer forskjellige ting i livet. Jeg ser opp til deg nemlig fordi du lar ikke andre påvirke hvem du er som person! Du stenger ikke kommentar feltet ditt fordi du velger å se på de positive tingene.Det er en god egenskap, Pierre er heldig som har deg.

  88. Haha herregud å syke folk er.. Altså, hvem vil ikke ha penger? Dere som åpenbart er sjalu og mest sannsynlig ikke har en jobb selv bør sette dere ned å virkelig ta et tak i dere selv, skam dere..
   Du er virkelig helt super Isabel, elsker humoren din, vi hadde vært råe som bestiser!!

  89. Kan garantere meg at alle de som hater her, de har ikke oppnådd en shit i livet så de må sitte å hate på en som faktisk har kommet et sted og har oppnådd noe. La taterne hate, de endrer vell ikke på din mening? De waster tiden sin. Blir kvalm av de trangsynte menneskene her. Stå på Isabel!

  90. Kjære Isabel. Jeg så ikke PH når du var med. Jeg har nettopp fått med meg at du har en blogg, og at du har mange lesere. Jeg har sett deg litt i det siste i media, og har tittet innom bloggen din 6-7 ganger siden den gang. Jeg har også lagt deg til på snap. Så jeg har ikke blitt riktig “kjent” med deg. Hvis man kan si det slik. Jeg vet ikke om jeg tar feil, eller om jeg skjønner det rett. Men Jeg ser en viss humor i når du blafrer med pengene dine. Jeg ser at du liker å “provosere”, og skjønner godt at du gjør det. Både med penger, operasjoner osv. Det genererer klikk, som gir deg mer penger. Genialt! Jeg skjønner godt at folk blir misunnelige på deg. Du har så mange muligheter som mange av dine lesere/følgere ikke har. Jeg skulle gjerne likt å sett deg i bloggerne. Jeg har bare sett forrige sesong av serien, så også den er ny for meg, men jeg tror du hadde vært et artig innslag, og et friskt pust. Men som du sier, så er det ikke verdt det. Det er en veldig personlig serie, og alle må jo respektere din avgjørelse om å avstå fra å delta. Og hvis noen kan påstå at du “selger sjelen din”, så må vel denne avgjørelsen være litt med på å motbevise den påstanden? 🙂 Stå på videre. Det lønner seg å være seg selv<3

  91. Jeg skjønner deg veldig godt at du har takket nei! Ingen ville jobbet “gratis” for et så krevende program som går ut på å bli filmet kjempe ofte i flere måneder.
   Alle de som slenger dritt trur vell at all jobb bare er lettvint. Men da kan de ikke ha sett på bloggerne før, for det må være en sinnsykt krevende jobb som man BØR få godt betalt for å være med på!
   Hadde det vært meg så skulle jeg ha fått meeeeget godt betalt for å bli med på ett sånt program som bloggerne, bli filmet kjempe ofte, dele nesten alt fra livet sitt. Jepp da skulle de betalt godt 👍🏻 Stå på Isabell!! Du fortjener alt godt, og de pengene du tjener på bloggen er fult verdt jobben du gjør 😃 Ta taxi, shopp klær , dra på resturanger! Nyt livet 😃 Det fortjener du!😊

  92. Janteloven lever !!!
   Norske jenter må jaggu være på toppen når det gjelder sjalusi – helt ufattelig hvor lavt enkelte klarer å synke med sine uttalelser.
   Enkelte av dere som kommenterer her må jo ha en eller annen psykotisk diagnose – så mye oppgulp har jeg aldri sett maken til. Hvor i himmelens navn er foreldrene deres – dere må jo komme fra noen forferdelige hjem uten oppdragelse og mangel på voksenkontakt i oppveksten.
   Å hvorfor være anonym – haha – i 2016. Med enkle tastetrykk så ser man jo nesten akkurat hvor du sitter. Himmel !!!
   En ting har vakre Bella iallefall oppnådd – å få ynkelige deg sjalu.
   Stå på Isabel – du har oppnådd mye på kort tid !!! Norges tredje største blogger – respekt respekt !!

  93. Synest de e bra att du tar valg sånn som du vil. Så herlig att du har så mye selv respekt att du faktisk sir nei til sånne ting som du føle ikke blir riktig foreksempel fordi du får forlite penga. Selv om du tjene bra så har du selfølgelig lov å si nei til sånnt! Leser bloggen din hver dag, elsker den! Stå på, ilu <3

  94. Forstår godt hva du mener, det jeg ikke forstår er hvorfor folk gidder bruke tid på å skrive så mye dritt og slenge så mange negative kommentarer når de åpenbart ikke forstår poenget ditt. Cut her some slack.

  95. Hei Isabel. Vil bare si at jeg forstår valget dit meget godt! Veldig fint at du følger magefølelsen og det du tenker er rett! Foresten liker jeg bloggen din veldig godt da du er flink til å oppdatere jevnlig og skriver ofte om mye interessant!
   Klem❤️

  96. Viktig at folk tenker på alt som kommer på TV skjermen om Isabel skulle ha vært med på dette programmet, mange personlige ting som familiesituasjoner, operasjoner osv. Alt har en pris. Tror ingen av dere heller hadde valgt og vært med i et program hvor man ikke har noe filter og hvor så og si alt kommer frem om dere ikke hadde fått en pris dere synes er rettferdig og riktig. Dette er jobben hennes, og om hun mener hun får for lite betalt så er det opp til henne? Jævla jantelov. Bra at du vet hvor mye du er “verd” og ikke blir med på alt bare for pr. Stakkars folk som ikke har bedre å gjøre enn å kommentere her på bloggen.
   Som Kim kardashian sa,
   To all my haters:
   You don’t like me, fine, that’s your prerogative. But listen, im living my dream while you’re asleep wet-dreaming about it.
   Stå på Isabel!

  97. Hehehehehehehe, æ har aldri kommentert på bloggen din før, men no måtte æ virkelig flire😂😂 Det her va et svært morsomt kommentarfelt, virkelig 😜 Godt man kan flire av mobbera, hatera, frekke folk🙄😜 Forøvrig e det noen som treng å gå inn i sæ sjøl og spørre sæ koffer det e krig i verden👌🏻🤔

  98. Stå på Isabel! Synes du er en utrolig flink blogger, og du er ekte. Du sier akkurat det du mener, og du står for det. Ikke at jeg kjenner deg, men du skjønner, det er det inntrykket jeg har. Vi trenger flere slike bloggere!! 🙂

  99. Fyttigrisen! Det er mildt sagt sjokkerende lesing dette! Mye av det er så stygt at det gjør vondt langt inn i sjela! Det er et menneske dere kommenterer direkte til. Et ungt menneske som har følelser og tanker som deg og meg!
   Jeg har lest bloggen til Isabel av ren skjær nysgjerrighet for å finne svaret på suksessen jenta har hatt. Og jammen tjener hun godt. Men jammen koster det også. Skjellsord hagler som stein! Nei dette er bare trist! Dere kan ikke fortsette dette hatet! Det er bare ondt!!!

  100. Haha kor mye hat.. nån træng proforsonell hjælp heilt ænkelt og det e ikje tull en gang, kom dåkker opp fra sofa og ring ætter hjælp, dåkker vil få det bedre ætterpå ellers så får dåkker det bare værre.. men det hadde dåkker førtjænt, hahah 😊😂

  101. Støtter deg fullt Isabel! Du er tøff nok til å si hva du mener, og bringe det fram i lyset🙌🏻 Stå på og drit i haterne👊🏻

  102. Synes du er en super tøff jente! Dritkult at du tør å stå frem selv om du får så mye dritt. Du har absolutt mye å være stolt over! Digger deeeg

  103. Vet dere hva? Jeg blir faen meg flau av å være norsk, her sitter dere å skriver dritt om hvordan hun er, hva hun går i, hvordan meninger hun har, bla bla bla bla. Fy faen.
   Du, ja du som sitter der å leser denne kommentaren, jeg vet ikke om du er en av dem som har skrevet disse trassige dirkete slemme kommentarene, men hvis du er en av dem burde du seriøst skjerpe deg.
   Fy søren att det går Ann? Kan jeg spørre deg…hva får du ut av å skrive så direkte slemme Ting? Føler du at du har oppnådd noe? Føler du deg kanskje sterkere, for her tørr du å ytre dine meninger, for i real life er du den som sitter i ett hjørne å er stille som en mus. Off.
   Du hadde vel aldri sagt det til ansiktet hennes?
   Jeg er ikke noe stor fan av Isabell, men er det noe jeg liker med henne det er at hun hun gir totalt faen. Å det kan vi alle lære av. Hun har sitt liv…la hun leve som hun vil, la hun ta de valgene hun ønsker å ta, la hun bruke mye sminke, la hun operer både rumpe, lepper, la hun skjemme bort kjæresten sin.
   “Du lever livet kun for deg selv, du lever det for ingen andre.
   Å husk; du som skrive hate, du som klikker deg inn hver dag for å skrive direkte slemme kommentarer –
   du, du dobler summen hennes;)

  104. Jeg synes at det er bra at du står opp for deg selv og ikke synker så lavt at du gjør alt for PR❤️
   Støtter deg og alt du gjør❤️

  105. For min del blir det bare litt merkelig at du bruker at ting må gå rundt som et argument, også sier du en annen gang at du tjener over 200k i måneden, da blir det bare latterlig for meg at du ikke kan bli med på noe for gøy. Dette med PH handler vel mere om at du mener du var “verdt” mindre da du var en ukjent jente fra Stavanger. Jeg synes personlig det blir tåpelig. En ting er om du enkelt ikke har LYST å delta, det må alle respektere. Men at du ikke har “råd” til å ta en sånn jobb, det er det latterligste jeg har hørt – så priviligert du er med din jobb og inntekt.

  106. Hei Isabel 🙂
   Skjønner godt valget ditt. Det er ditt valg, og du bestemmer helt selv. Jeg synes det er dumt du ikke skal være med, for det hadde vært utrolig gøy😊 Sveip unna all kritikken og stå på videre❤️❤️ Du er rå

  107. Er litt enig i kommentaren over, å la være delta på et av Norges mest sette realityprogrammer fordi du endelig har innsett at du har verdi og at lønna til Bloggerne ikke holder trett blir jo litt rart.
   Å være med på PH er det samme som i vår tid å “selge sjela til djevelen” bare at du blir eksponert for alle de idiotiske tingene man kan si (særlig i fylla) og det er vel noe du kan kjenne deg igjen i. Jeg ville absolutt brukt Bloggerne og alle andre muligheter du har til å prøve å lage deg et bedre rykte for ALT det er verdt. Ta Kristin. Folk flest har nesten glemt at hun var med på PH og bli idag sett på som en blogg-profil og intet annet. Nå har ikke hun så mye rosa-faktor heller og får vel et pluss for det.
   Tips: ikke stikk nesa i sky fordi du plutselig(?) har funnet ut din verdi når du har muligheten til å bli en du kan stå for og du slipper etter hvert å skrive så himla mye innlegg der du må forklare eller unnskylde hvorfor du er og gjør som du gjør.
   Dette er et genuint råd og ikke egentlig meningen å trakassere deg, men kjenner jeg blir støtt litt etter å ha lest bloggen din og ser dette..

  108. Kjære Isabel!
   Først vil jeg bare si at jeg liker bloggen din, liker at du er så åpen og ærlig PG deler mye fra livet ditt.
   Håper du kan heve hodet over alle de naggative kommentarene. Uansett om man er enig eller uenig så er det ikke greit og spre hat.. Bra du er stolt og fornøyd med der du er idag! Du har all grunn til å være stolt. You go girl!!

  109. Kjør ditt eget løp, lukk ørene og VÆR STOLT❤️ Fulgt deg etter ph, å jeg beundrer virkelig hva du har fått til!:-) Masse lykke til! Jeg heier på deg

  110. Jeg forstår deg så godt! Når du skal bruke masse av tiden din på noe, bør du få betalt for det! Du bruker så mye tid og sier så utrolig mye personlig i den serien, så jeg kan skjønne deg så godt!

  111. Håper virkelig du gir langt faen i alle disse slemme menneskene😘 Når man har behov for å være så slem og smålig mot andre bør man kanskje gå litt i seg selv i stedet for å få ut all den bitterheten her. Fuck’em! stå på Isabel<3

  112. hei Isabel! du fortjener virkelig ikke disse kommentarene du har fått/får på dette innlegget.. du fortjener kun det beste❤️ jeg elsker bloggen din!!💕😎 du er sååå vakker!❤️

  113. Skjønner deg veldig godt her, man skal ikke gi av seg selv uten å få tilbake. Å være med på et slikt program betyr jo i ditt tilfelle at du skal vise hverdagen din til flere tusen seere, og selvfølgelig vil du ha noe igjen for det. Du trenger ikke bloggerne for å oppnå noe mer i din karriere, du har oppnådd så utrolig mye hittill og det har du all grunn til å være stolt over. Du virker som en jente som vet dine verdier og ikke tar tin forgitt. Du har faktisk gjort noe utrolig bra for å oppnå det du har i dag, så at du ikke har noe å være stolt av som mange mener er helt tullete. Blir flau over hvordan folk oppfører seg mot andre og tror de kommer noe vei med å rakke ned på andre. Stå på, Isabel! Du er virkelig en jente som er god til det du driver med! 🙂

  114. Jeg får mer og mer sansen for deg, du virker som en sprudlende og livsglad jente!:) stå på, jeg elsker hvordan du svarer på de negative kommentarene:D det sier masse om deg, det er viktig å være seg selv og gjøre det man vil uansett hva annet dritt folk sier.
   Stå på videre, du og pierre er så herlige og det er morsomt å følge med på YouTube kanalen deres:D

  115. Hva skjer med at folk er så slemme med hverandre tro? Er det virkelig ikke mulig å unne andre suksess i dette landet, uten å bli kalt de styggeste ting? Jeg mener, hvem ville vel ikke tjent 200-tusen i måneden hvis man kunne? Jeg jobber som sykepleier og tjener kanskje like mye som du gjør på to måneder, i året. Men jeg har allikevel evnen til å glede meg på andres vegne. Stiller meg totalt i undrende til at noen i det hele tatt gidder å komme inn på denne bloggen å lese, hvis dama er totalt håpløs i deres øyne? Hva med å bare la det være, finn på noe annet å lese. Jeg er absolutt ikke enig i alle valg du tar, Isabel.. men det handler om å respektere andre og godta at man er ulike! Tenk for en kjedelig verden det var, hvis alle skulle gjøre det samme og være enige i alt. Bare noen tanker fra meg.
   Synes du er flink jeg, du har sikkert slitt med ditt og ikke bestandig hatt det så lett.. unner deg hva du har oppnådd! Stå på du, ingen kan ta fra deg det faktum at du har kommet dit du har i dag! Og det er kun din egen innsats.
   Vær snille mot hverandre, ingen kjenner dagen før solen har gått ned.
   Klem!

  116. Dette kommentarfeltet er faktisk helt sykt!😳
   Men jeg skjønner i allefall❤️❤️stå på, du er tøff Isabel!

  117. må bare si at dere som sier all disse tingene tørr ikke å fremstille dere for hvem dere er fordi da ville dere fått en kuk i ræva.
   Det viser tydelig hvor sjalue dere er Hahaha
   Stakkars dere som ikke er på Isabel sin nivå og ligger så langt ned at en som Isabel tråkker på dere. Kjære sjalue folk, gå å skaff deres liv.
   Ikke gjem dere bak en skjerm å spørre andre hva de er stolte av. Gå heller å skaff dere jobb fordi det viser at dere ikke har noe jobb derfor sitter dere bak en skjerm og prøver å finne feil ved andre. Kanskje å skrive en søknad er bedre? Skjerp dere, vi er i 2016 folkens. Vær tøffe å vis dere fram slik som dere kommenterer. Jeg er så forbanna av sånne ekle mennesker som dere.
   Isabel! Jeg må si at jeg er så stolt av deg. Jeg leser bloggen din hverdag. Jeg skulle ønske jeg var deg, du er forbildet mitt. Loveeee u ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  118. Herregud as!! Søren mæ folk som e voksne her oppfører sæ som noen 12 åringe.. Like jeez.. Calm down! Hva så om det ikkje va noen skrive feil i dette innlegget? Hva så om ho fikk hjelp av Pierre? Det eneste som æ syns e vikti e di ega meining om kå du syns om hele denne greia med tv2. Folk behøve ikkje å bli så jækli forbanna på ho… Tippe hvis noen av dåkke her som slenge med kjeften ikkje hadde likt å fått kjeft smelt i trynet tilbake as.. Hærregud.. Hvis noen av dåkke hadde hatt like mye penge som ho så tru æ ikkje dåkke hadde misfornøyd heller akkurat.. Isabell gjør jobben sik og gjør det hun har interesse for, og hva så om ho kanskje tjener mer enn de fleste, det e søren mæ sånn business e nå for tida så alle dåkke som nettmobbe no crazy.. Like omg, dåkke kan egt bare hold kjeft!.. 🙂

  119. Hei Isabel!
   Jeg vil bare si en ting. Du har all grunn til å være stolt over deg selv. Du har oppnådd så mye som mange av de over her er grusomt sjalu over. Jeg har lest bloggen din lenge nå, og syns virkelig du fortjener den plassen du ligger på den dag idag. Du legger så mye tid i dette, og det vises virkelig. Stå på videre, jeg har virkelig troen på deg! Ha en fin kveld videre skjønne du! Stor klem til deg 🙂

  120. ” Anonym: “Vært der du er i dag?” Hvor er du hen i dag egentlig? Kjører rundt i en taxi hver dag fordi du ikke klarte ta lappen, null utdannelse, vært med på PH og laget det en blogg som hovedsakelig ble populært gjennom det eldgamle trikset; å spille på sex. Og la oss ikke glemme de operasjonene dine som ga deg denne berømmelsen din som du elsker å skryte av. Sier meg enig i en annen her som nevnte du har solgt sjela di. Jeg skjønner liksom ikke helt hva du er så forbanna stolt av, og denne “benharde” jobbinga di?? Du har flere ganger pratet om “store prosjekter” men skjer ingenting? Same shit over and over again, du reiser rundt uten mål og mening. Jeg tror ikke egentlig du selv vet hva du driver med. Plis forklar meg hva du er så stolt over. jeg vil gjerne forstå. Og å være “landets tredje største blogger” fordi du opererte deg og spilte på sex er ikke noe å være stolt over. Vis det er dine verdier på livet så vil jeg si at jeg synes synd på deg. Jeg synes oppriktig talt synd på deg at det er dette du ser på som viktige verdier i livet, å ha noen lesere som leser bloggen din. De som BØR være stolt over noe er dem som gjør en forandring her i verden, de smarte hodene i verden, forfattere, akademikere eller rett og slett studenter som sitter timesvis i lesesalen for å klare den og den eksamen. Kjære deg, plis forklar hva du er så stolt over? ”
   AAAAMEEEEEN!!!!!!!! Isabel, vi er ikke trangsynte som du sier – det er du som er det når du KUN tenker penger. Som om du ikke har nok. Om du mangler penger, er det bare å latterligjøre deg selv mer enn du allerede gjør på bloggen så tjener du fett mer! Har ingen hat mot deg, jeg bare forstår deg ikke men det er greit for jeg kjenner deg ikke og utifra mitt synspunkt da så er livet ditt veldig ustabilt og usikkert. Og btw, måten du snakker på snapchat får meg til å lure hvor gammel og moden du er..du er jo såå barnslig og overfladisk.

  121. Hadde egentlig ikke tenkt til å kommentere noe som helst her, men da jeg så hvor mye drittslenging du får Isabel, så kunne jeg ikke la være. For det første, så ser jeg mennesker som kommenterer at det kan umulig være deg som har skrevet, fordi det ikke er skrivefeil og at du ikke er smart nok til å kunne skrive et slikt innlegg. Hva i alle dager? Dette er jo faktisk mobbing på høyt nivå. Noe så flaut å se mennesker skrive så mye dritt til en person. Kjære fine Isabel, fortsett å være DEG. Fortsett å være ærlig, fortsett med å være den vakre og godhjertede personen jeg ser igjennom bloggen. Alt disse URELEVANTE personene sier, er bare tull. De skriver det ut av ren sjalusi. Keep up the good work <3

  122. Jeg syntes du tar et utrolig godt valg!! Jeg forstår utrolig godt hva du mener. Man skal stå for det man mener, og når dette er din mening burde alle respektere det! Vi har så sykt mange syke mennesker her i verden, jeg syntes virkelig synd på de som sitter hjemme og skriver hat til andre mennesker.. De kan virkelig ikke ha det godt med seg selv, stakkars. Jeg digger deg, og du er dritgod i det du gjør! Du har oppnådd noe du virkelig burde være stolt av. Drit i hatere!! Haters makes you stronger, er det ikke sånn? Du er iallefall dritkul, og jeg elsker bloggen din!! Fortsett å stå på<3 Du jobber hardt, og fortjener å få noe tilbake for det du gjør. Du er rååå!

  123. Hei alle, vi kan være enige/uenige. Men vi må skrive med respekt. Nettvett er viktig. Det å elte ut av seg eder og galle helt usensurert, er rett og slett lite gjennomtenkt. Hva med å argumentere saklig? Man får likevel frem hva man mener.

  124. Herregud.. Hva er det med folk? Hvordan klarer dere å sitte å skrive så mye piss til et annet menneske? Jeg fatter ikke. Kan dere ikke gå ut herfra istedenfor? Kan ikke dere lage dere en blogg så kan vi se om den er så mye bedre? Jeg blir oppriktig lei meg på Isabel sine vegner, jeg sitter faktisk med tårer i øynene her. Klarer dere å tenke et lite sekund på at enkelte kommentarer kan faktisk gå mere inn på henne enn dere trur. Jeg skal oppdra min sønn til å aldri bli som dere. Tenk at dere kan sitte her å skrive så mye dritt til denne nydelige jenta på 22 år! Å enda være anonym, snakk om idioti.. Feiginger. Nei jeg er så sjokkert. Og så mange kommentarer, jeg er ganske sikker på at dere også vil ha betalt for jobben dere skal gjøre.
   Nei vettu meg hva.. Kjære Isabel, kjære nydelige søte du! Jeg er totalt enig med deg! Dette er ditt valg å ingen andres! Jeg elsker bloggen din og ser faktisk opp til deg og syns du er utrolig tøff og jeg ser faktisk at du jobber hardt! Stå på søta! 🙂 <3

  125. At folk faktisk har så my stygt å si gjør rett å slett vondt i sjela! Dette her er Isabels valg og meninger, så dere som sitter å kaller henne for en bortskjemt drittunge, kan bare gå å legge seg! Isabel er voksen nok til å ta sine egne valg og å si sine egne meninger. Begynn å oppføre dere folkens! Dette er tross alt sosiale medier!
   Stå på Isabel! ❤️

  126. Herrguuuud! Slutt å klag smååå barnslige onga! Koffor gidde dokke bry dokke so voldsomt?! Lev ditt eget forbanna liv! Gooooshhh blir flau av norges befolkning!
   Faaaen so lite liv folk he, grow up! Æsj

  127. Du er så høy på pæra, bare vent du blir nok snart glemt. Digget deg når du var med på PH men nå i seinere tid så har jeg mista litt respekten for deg.

  128. Gud så mange stygge kommentarer, kjenner jeg får helt vondt inni meg 🙁 hadde jeg hatt det som krevdes for og drive en blogg og sitti igjen med 200k i mnd hell Yeah. Luksus liv spør du meg.. Men det er nok ikke så lett son folk tror nei. Klart du har oppnåd mye.. Hadde det vært lett hadde alle gjort det! Stå på og vær stolt av deg selv <3

  129. Kjære Isabel!!! Jeg får helt vondt av hvor mye negativitet du får her på bloggen- men noe som er helt sikkert er at de sprer hat og prøver å knekke deg av en grunn, og det er fordi de er sjalue herifra og til månen og tilbake!!! Bare hev deg over det og ikke ta noe til deg, du er tusen ganger bedre enn dem, sier bare mer om de enn deg da de sitter bak tastaturet og tror de er verdens tøffeste, helt sykt hvordan noen mennesker oppfører seg… Blir helt sjokkert. Stå på Isabel! Husk at det ene og alene er fordi de helst skulle ha ønsket å vært i din situasjon! Lyser sjalusi lang vei.

  130. forstår ikke hvordan det er mulig å være så trangsynt som det du er. Hva med å heller være glad for å få muligheten til å bli med? Det er gratis markedsføring på høgt nivå. Isteden skal alt handle om penger og materialistiske ting. Du burde begynne å forstå hvilken verden vi lever i og innse at du er en av mange som ødelegger. Du er en pen jente, men det er dessverre alt.
   Utrolig morsomt å se hun som forsvarer deg i hvert jævla innlegg. Jeg mener det er helt OK å komme med egne meninger om hvordan person du er, tankegang kan man faktisk gjøre noe med.
   Du når ut til så utrolig mange, vær så snill å bruk det for alt det er verdt. Du kan gjøre en forskjell.

  131. Herregud! Låt henne skriva vad hon vill, de är ju trots allt hennes blogg eller hur? Är de något ni stör er på så tycker jag att ni ska gå bort från bloggen och läsa något annat ist! Slösa inte tid på att läsa något och sen sitta och va sur och skriva massa elaka saker.
   Jag tycker om dig jättemycket och älskar att läsa din blogg, tycker även om Pierre väldigt mycket! Ni är ett fint par 😊❤️

  132. Altså føsrt av alt så får jeg så sykt vondt inni meg av of sitte å lese alle disse stygge og ikke minst nedlatende kommentarene som blir skrevet her inne. det er helt greit at dere er uenige i Isabell´s valg angående dette med tv2 og egt generelt alt annet hun gjør.
   Men hvem faen er det sitt liv? er det ditt? Nei!
   altså jeg mener du skal ikke slenge dritt til noen du ikke kjenner og hverfall ikke når du ikke forstår grunnen til det?
   jaja dette er et fritt land blah blah men det betyr ikke du kan skrive hva faen du vi om folk? hvorfor kan dere ikke bare respektere at alle er forkjellige? ja greit isabell tjener jævli godt men hun sitter ikke bare på rompa og ser ut i luften hun bruker faktisk energi og masse masse annet på å tjene inn disse pengene sine.
   og viss dere ”haters” kjenner dere får d så jævla godt inni dere av og skrive nedlatene ting om andre så skaff dere hjelp ffs!!
   Isabell jeg digger deg og forstår deg! du er ett forbilde for mangen av oss 😀 forsett med det du gjør for du gjør det glimrende! masse god energi til deg kjære søte snille isabell <3

  133. Og forresten.. Du blottlegger jo livet ditt på video fra før av? Det er selvfølgelig ditt valg, men det blir feil å si at du ikke vil blottlegge livet
   ditt for den pengesummen du ble tilbudt. Du legger
   jo ut på mystory hele dagen og lager videoblogg fra før uansett?
   Syns og det er rart at du ikke klarer å svare for deg. Du mener folk er trangsynte straks det blir sagt noe negativt om deg. Kanskje det er du som er den trangsynte? Hvorfor kan du ikke svare på spørsmålet om hva du har jobbet så hardt med de siste årene? Jeg sliter veldig med å forstå nettop det. En student som bruker timesvis hver dag på å lese/pugge og jobbe utenom, for å få det til å gå rundt. Er ikke det litt mer “benhardt”. (Som du så fint har skrevet:p)

  134. Blir trist av å lese alt negativt folk skriver:/ liker deg og bloggen din, jeg:) du tar de valgene som er riktig for deg, feeeerdig. Stå på videre:) når en dør lukkes, åpnes hundre andre 🙂

  135. Stå på!! Du skal være stolt av deg selv, og det du har oppnådd. Alle som sier noe annet er bare helt ekstremt sjalu på det du har, det skal jeg love deg. Du er noe de sannsynligvis aldri kommer til å bli. Du er one of a kind, husk det!! La de skrive så mye hat de bare orker, de vil deg kun vondt fordi de er trangsynte, ulykkelige mennesker. Jeg digger deg! Aldri slutt med å være deg selv, for det er denne jenta jeg digger 🙂 puss!!

  136. Altså.. Skal man le eller grine? Isabel, det eneste jeg føler er; folk er sinnsyke, folk er så sykt sjalu, folk vet tydeligvis ingenting om verdier lengre. Jeg er sååå enig med deg. Og det burde andre være også.. Men tydeligvis ikke, de får heller reise tilbake bak kassa på Kiwi eller 7/11 og jobbe hundrevis med timet gratis overtid da hvis de syns det er så greit, haha, herregud! Keep up the good work! Folk må for faen meg skjønne, er de helt blåst? Much love <3

  137. Forstår deg sykt godt! Når du tross alt ska dele nesten hver minste detalj me dem, og ikke minst hele Norge! Så bør du få mer en som så, nå vet ikke jeg helt hva de tilbyr da men jeg støtter deg fullt og helt på valget ditt!❤️ Kanskje de som hater egentlig bare døøøøør etter og se deg på TV?😏👌🏻
   Stå på!!

  138. Det hadde vært så kult om du hadde vært med på bloggerne! Da hadde vi blitt kjent med deg på en helt annen måte enn gjennom bloggen! Men er helt enig i valget ditt! Du må velge det som er rett for deg! Digger bloggen din! Takk for du kryddrer hverdagen min med kjekt lesestoff 🙂

  139. Vet du hva , stå på Isabell! Ville gjort akkurat det samme som deg og der er veldig tydlig at alle som kommenterer her er sjalu på deg og din skusess! Fortsett som du gjør, du kommer til å oppnå mye fremover og du gjør en stor jobb æ fortjener hver krone du tjener! Stå på <3

  140. Folk er så tragiske.
   Jeg kan ikke si jeg er enig i alt det som blir skrevet på bloggen din, ikke på noen blogger for den saks skyld, men jeg har nok respekt for folk til å la være å legge igjen disse stygge kommentarene. Hvis jeg virkelig føler det er nødvendig å si ifra at jeg ikke er enig, så gjør jeg det på en høflig og ordentlig måte. Når det er sagt, så synes jeg ikke vi gir disse bloggeren og de offentlige personene nok creds for det de gjør. Jeg tviler på at halvparten av de som skriver disse kommentarene ikke tjener i nærheten av det du gjør. Forstår valget ditt helt, ingen vil jobbe gratis.
   Du er virkelig flink, og jeg er stolt av deg❤️

  141. Til alle negative kommentatorer: Dere skriver som om Isabel er av NULL verdi.
   Men, dere sitter (sikkert timevis) hver dag og leser, kommenterer og finner ting å pirke på ved hennes personlighet og verdier, hennes livsstil og utseendet.
   Hun må da bringe MYE inn i deres ellers tragiske hverdag når dere tar dere så mye tid til alt dette?
   Dere vet at den beste måten å endre verdier på er å slå ned på ting som man mener er feil? Om dere hater Isabel så mye, så må dere faktisk ta fra henne inntektskilden: dere selv. Ingen lesere, ingen sponsorer, ingen penger.
   Dere klager på en annens livsstil, jobb og inntekt dere bidrar i så enorm grad å holde liv ved 😛 Med helt fantastisk mye energi.
   Herlighet.

  142. Det handler jo ikke om at hun plutselig har blitt et oppegående menneske som ser verdien av å ikke blottlegge hele livet sitt på tv – det handler om at hun ikke syntes hun får nok penger for å blottlegge livet sitt på tv. HAdde hun fått “nok penger” så hadde hun blottlagt hva som helst.

  143. Jeg blir helt sjokkert lese hvor frekke enkelte er her i kommentarfeltet. Hva er i veien med dere? Ja, man kan være uenig i ting, men man trenger overhode ikke være frekk heller. Er det RART det er krig i verden egentlig? Skjerp dere mennesker. HUN er et menneske med følelser hun også, og hun prøver bare stå opp for seg selv og sine meninger. Blir rett og slett litt dårlig lese hvordan noen er, men så klart er det lett når alle er anonyme og gjemmer seg bak pcskjermen. Jeg har ikke vært enig i absolutt alt hun gjør, men den siste tiden må jeg ærlig inndrømme at jeg har fått et godt inntrykk av deg og at du har en ufattelig flott stil og er flink legge ut innlegg og feks snakke om produkter du liker. Jeg forstår at det umulig kan være lett for deg alltid når mennesker oppfører seg på den måten og skal kritisere deg for ALT du gjør. Lenge leve sjalu mennesker, sier bare jeg. Stå på isabell, bare hev deg over hatet.

  144. Syntes du utvikler deg bra. Drit i alle de som kommenterer negativt. Du gjør det du selv føler for! Om man er blogger eller vaskedame, jobbe gratis er aldri den store tingen uansett! Stå på. Håper du har det fint! 🙂

  145. Jeg kommenterer aldri og da mener jeg aldri på ting som dette. Men erlig talt altså, jeg blir helt sjokkert over hva mennesker kan slenge fra seg til andre på denne måten? 😦 Dere velger selv å lese hennes innlegg, se på hennes Instagram og evnt følge henne på snap. Om hun velger å vise penger, operasjoner eller dele meningene sine med oss betyr det ikke at man bør være enig. Hun har aldri bedt noen om det. Hun deler sitt liv med sine lesere. Og om det plager deg så grusomt er det da ingen som tvinger deg til å følge henne? Eller? Men om du absolutt har sååå lite å gjøre at du absolutt må kommentere på hennes bilder/blogg innlegg så vær såpass voksen å bruk navnet ditt og iallefall vis respekt!😠 Det sier så mye mer om deg enn henne når du skriver en slik kommentar. Hun gjør det faktisk veldig bra etter hva jeg har lest, og såklart er det lov å kjenne litt på en følelse av at man selv skulle ønske man hadde mulighet til å kjøpe så mye fint og reise så mye? Jeg kjenner iallefall på den følelsen, ikke bare av isabell’s blogg. Men overalt hvor du snur deg ser man mennesker med stor suksess som viser det. Jeg sparte nylig i lang lang tid for å kunne dra på ferie med min syke mamma som jeg nesten aldri ser. Jeg kan ikke bare dra noe sted når jeg har lyst, eller gå i en butikk å ta noe uten å sjekke prislappen. Men herregud dere? Kan man ikke smile på andres vegne? Kan man ikke være glad for andre suksess? Selv om jeg selv ønsker mer frihet i min økonomi så gleder jeg meg jo på andres vegne? Jeg ville heller ikke jobbet gratis og latt andre tjene godt på meg? Ville du? Ingen liker vel jobbe uten betalt. Uansett hvor mye man har? Jeg ligger ofte på kveldene før jeg skal sove å skroller på isabell’s Instagram, går inn på bloggen å leser. Ser på hennes snap. (Som en ekte stalker!haha) 😨😛 Neida, jeg bare syns det er morro å følge en person som gir så mye av seg selv, står på med masse innlegg og hun underholder iallefall meg med lesestoff og masse fine bilder. 😊👍🏼 Hvorfor skal hun ikke ha betalt for det? Jeg har ikke vært enig i alle hennes innlegg og meninger, men hvem er jeg til å dømme eller mene noe om hennes liv? Ta dere sammen, misunnelse ødelegger bare for dere selv. Og Isabel, stå på. Du er kjempe flink og har all grunn til å være stolt av deg!❤️ Jeg er stolt av deg!😃
   Jeg blir nesten litt flau av at jeg faktisk kommenterer dette. Jeg komenterer aldri slikt. Men jeg blir sjokkert over hvor slemme folk kan være!

  146. Lenge leve sjalusien! haha:D Jeg er utrolig glad på dine vegner, om alt du har opnådd og alle dine prosjekter som du holder på med! Stå på Isabel, jeg digger deg!<3 You rock guurl!:) Er forresten stor fan av deg og Pierre:D

  147. jeg må si meg uenig med det du skriver her, men alle har forskjellige meninger! Folk her må roe seg ned og tenke over hva de skriver. Det er helt grusomt å se hva folk får seg til å skrive. Syntes ikke du fortjener så mye hat som det du får her nå.

  148. Isabell<3
   Til alle som er uenig. JA det er helt greit å være uenig, alle har forskjellige meninger. Jeg er bade enig og uenig, MEN JEG LAR FOLK MENE DET DE VILL. Dere som "hater" har ofte poeng i det de skriver. Så hvorfor bruket det poenget ditt til å hate å en annes blogg. Isabell sier mange gager at dette er det HUN mener. Du kan være uenig uten å hate å oppføre deg som en 9 åring., SKJERPDERE! Isabell,you og!!

  149. Orker ikke lese gjennom alle kommentarene, for det er så mye dumt at jeg snart griner på skjermen as. Nå har ikke jeg lest innlegget her, bare kommentarene, fordi du fortalte om det på snapchat. Og det jeg ser er mennesker som gidder å bruke tid på å skrive negative tilbakemeldinger til deg, Isabel. Og det er waist of time, spør du meg. Kanskje dem har rett i noe, kanskje ikke. Men det negative kommer ofte av sjalusi, som flere har nevnt her. Synes det er rart folk ikke tror du har skrevet innlegget, hvor random og teit er ikke det? Også disser dem deg for at du ikke vil gi ut ENDA MER PERSONLIG om livet ditt på TV gratis!? Og så en som skrev noe om at sophie, michelle osv kunne godta det, men en diva som deg ville ikke det. Altså de andre ville sikkert sprette ut mer info om livet sitt gratis fordi dem HAR LYST å være på TV. Men Isabel har vell sikkert ikke behov for å være på TV, så derfor så vil hun ha godt betalt hvis hun først skal. Dette er jo ren logikk, hvordan kan dere andre ikke skjønne det? De menneske som tenker dritt om deg og ikke har noe annet en dritt å gi deg, tror jeg rett og slett bare er kjempe sjalu! DET ER VERTFALL JEG! Er drit sjalu jeg! Og er uenig i mange valg som Isabel tar, men blir nå for faen ikke sur på ho og slenger dritt til ho! Er så mange trangsynte mennesker med lite tidsfordriv, som tar det utover den letteste personen å ta det utover på! Og du Isabel, du nevner det hele tiden til haterne dine! Du forteller hele tiden hvor mye du misliker og hvor teit det er med disse kommentarene, DU FÒRER HATERNE DINE! Ikke rart kommentarene fortsetter, når du gir dem oppmerksomhet. La oss som er på din side ta oss av det! Du kan fortsette med blogg livet og poste ting for oss, lese kommentarene, men la oss i kommentarfeltet deale med haterne dine. Du burde ikke trenge å blande deg i det, du fortjener ikke den dritten folk slenger. Og til dere som tror det ikke er hardt arbeid å være blogger og på TV, dere burde begynne å researche litt, for det er MASSE arbeid. Kanskje Isabel ikke står i et fjøs og måker dritten til alle kyra, men hun gjør tusen andre krevende ting. Både fysisk og psykisk. Ja hun har et luksusliv, og det hun jobber med er å opprettholde luksuslivet sitt. Ja det vil si at hun kanskje er litt selvopptatt og at det bare handler om henne og hennes liv, men det er fremdeles jævlig mye arbeid! Skal du hate naboen din fordi han ikke har samme jobb som deg, men fremdeles styrer på som bare rakkern? Herregud dere menneskevesner as. Blir kvalm. Dere er rusk levende mennesker, oppfør dere som det.
   Må jo legge til at jeg dessverre ikke leser bloggen din, eller noen som helst sin. Men følger nå med på insta og snapchat da! Og jeg synes du virker som en rå dame, som gjør som ho vil! Stå opp for dine valg, og hver stolt av dem. Jeg elsker livsstilen du har, lever den litt smålig selv. Så jeg digger deg! You go girl

  150. Hei isabel.
   Jeg forstår hvis du er vandt med 200 000,- utbetalt i måneden og hvis du kun får 5-8 000 utbetalt for å blottlegge deg selv på tv, gi hele deg til kameraet slik at Norge kan få ett innblikk på livet ditt. Jeg forstår, for jeg ville ikke gjort det jeg heller. Men jeg skjønner også hvis folk blir bitter når de tjener rundt den summen du hadde fått fra bloggerne og når det står at dere får godt mot 50 tusen hver til sammen. Men det kan jo godt være at det ikke er reelt heller. Jeg vet helt ærlig ikke. Det er fint at du sier du står for dine verdier – for hva du er verdt. For det virker ikke som om du har gjort før. Ikke når det kommer businessmessig, men personlig- og utseendemessig. Du har vist oss at du ikke har det bra når operasjoner blir gjort om og om igjen. Det er helt greit at folk reagerer sånn som jeg gjør, for du har operert deg ganske mye – noe som gjør at vi blir bekymret for deg, ja vi blir det.
   Men selvfølgelig, det er ikke noe vi skal blande oss inn i, men når du som er ett veldig stort forbilde for mange – for du er det. Viser at operasjoner er den lette løsningen blir det veldig lett å henge seg på. Uansett hvor rart det hørtes ut, men det er sånn det er. Når en 13 åring leser at du tar silikon, fikser på nesen, leppene, rumpa? da er det helt naturlig at de ønsker det samme (jeg vet det ikke er din feil, det vet vi alle), men kanskje du burde skrive ett innlegg om dette her. for du har ganske mange yngre lesere, jeg selv blir ikke påvirket. Men de som er yngre enn meg blir, det hadde du blitt også. Det er bare sånn verden er og det er skikkelig teit. Hadde ikke du vært en offentlig person hadde jo ingen blitt påvirket, men når det er så mange som ser opp til deg så er det klart man blir påvirket. Så hadde vært veldig fint både for oss og ikke MINST deg selv å skrive ett innlegg om dette. At selvom du fikser på noe – som er en av dine usikkerheter, så trenger ikke andre å gjøre det. For 12-15 åringer skjønner ikke. De er i den verste perioden i livet sitt.
   Det er da du kan sette ting i perspektiv, som jeg prøver nå. For jeg liker deg veldig godt og syns du skriver bra. Men du må tenke tilbake på da du var ungdom – det var da noe som påvirket deg til å ville være tynn, det var noe som påvirket deg til å danne den spiseforstyrrelsen som tærte som faen både psykisk og fysisk. Kanskje det ikke var bloggere, kjendiser eller forbilder som gjorde at du utløste en spiseforstyrrelse. Kanskje det var det samme som med meg – at du hadde masse du hadde gått igjennom som gjorde at du mast kontroll og følte du måtte ha kontroll over noe. Men som du kanskje husker, litt etterhvert begynte hver minste ting å påvirke deg. Du var ungdom, alt var sårbart. Det stod over alt på media om slankekurer, hvordan beyonce ble så tynn, at lindsay lohan ble dopmissbruker og hadde anoreksi. Altså sånne ting gjorde meg påvirket- og tenker det hadde en liten innflytelse på deg også. Eller en påvirkningskraft. Kanskje du ikke kjenner deg igjen i det jeg skriver – men jeg prøver.

  151. Scrollet du igjennom noe på media, youtube, såg noen tynne i virkeligheten. da ville du rett på trening, trene der i 3 timer for å så drikke vann og kaanskje spise en nutrilett, en drue eller noe lett igjennom hele dagen. Og det er mange som blir så påvirket UTEN å ha en spiseforstyrrelse. Dette er selvfølgelig ikke din feil, er ikke det jeg sier. Men at du kanskje kan åpne øynene for folk i den aldersgruppen. Si at de kommer aldri til å se ut som deg verken med eller uten operasjoner. At dette er noe du gjorde pga dine usikkerheter. At du angrer på at du gjorde det, men samtidig ikke. for jeg tror du angrer hvis du tenker deg om, men samtidig så er det kanskje de beste avgjørelsene du har tatt for du føler at nå er en vekt på skulderen dyttet til helvete vekk. Jeg vil at du skal være med å hjelpe når det kommer til kroppspress, for du kjenner på det selv- hvis ikke hadde du aldri tatt disse operasjonene. For det er jo en usikkerhet som du sier. Kanskje det hadde vært godt for deg å faktisk lytte til det du skriver – hvis du tenker på det å skrive ett innlegg som jeg hinter til nå. Det hadde ihvertfall hjulpet for en haug med tenåringer. Da tenker de “kanskje jeg ikke trenger operasjoner bare fordi isabel gjør det, jeg trenger ikke ha de samme usikkerhetene som hun har”. Og DET ville du fått kudos for, det ville vist hvor godt menneske du er – som kanskje ikke kommer helt frem hele tiden.
   Jeg håper alt går bra med deg og jeg beundrer styrken du har i deg. Jeg hadde helt ærlig ikke klart å lese hver eneste dag om hvor ille jeg er, eller hvor mye jeg suger, om hvor udugelig jeg er. For du er verken ille, udugelig og du suger ikke. Du er kjempe sterk – og det er mange ting du går igjennom som vi ikke aner. For vi er ikke der, vi har ikke vært der du er – og vi klarer ikke å sette seg inn i situasjonen. Til og med dine nærmeste klarer ikke det. Og det er en ganske så stor påkjenning i seg selv, at man ikke føler noen lytter, selv de nærmeste. Men vit at du er sterk, jeg sitter trossalt ikke her og bruker så mye energi på å skrive noe jeg ikke mener. Jeg mener det virkelig. Flott er du – både innvendig og utvendig. Og håper du begynner å trives mer med deg selv- for ingen har rett til å la deg tro noe annet.
   Masse klemmer fra meg og håper du tenker på det jeg har skrevet, tror det hadde hjulpet både meg og deg. og hele Norge.

  152. Du ser andre store bloggere (større enn deg) er med på
   Bloggerene. Mest sannsynlig for markedsføring eller for å gi lesere og fans noe gøy å se på å gi dem et bedre innblikk i livet deres, gjør der gøy for fansen. Men hva for DEG til å føle deg så spesiell iforhold til de andre bloggerene som tydligvis ikke bare tenker på penger, til å oppføre deg så diva?

  153. Hei Isabel.
   Jeg er ansatt i helsevesenet, og er veldig klar over at dette er min egen beslutning, og var godt informert om hvordan lønna var i forhold til mengden arbeid vi gjør. Denne jobben har jeg ikke valgt pga lønna, men den gleden det gir både meg, mine pasienter og deres pårørende.
   Som du selv skriver, så vet du hva du mener du er verdt i markedsverdi, og har tydelig satt deg selv høyere her, enn det TV2 har gjort. Det jeg lurer på her er; vet du egentlig hvor mye du er verdt? Her skriver du om hvor stolt du er over deg selv, hvilke gode egenskaper du har og at du gjerne ikke er så flink til å formulere deg alltid. Du har på lik linje med meg valgt ditt yrke, og er derfor klar over hvor mange menneskers liv du har innvirkning på. Som du opplyser er du Norges tredje største blogger, og da vet man også at det er snakk om ganske store lesertall her(og såklart påfølgende seertall om du er på TV), deriblant mange unge mennesker som ser opp til deg, og gjerne ønsker et liv som ditt. Om du da velger å gå på TV, og vise frem ditt liv, inkluderende de positive egenskapene du skriver at du har, og viser deg selv som den personen du ønsker å fremme deg selv som må da være mye mer verdt enn selve pengesummen? For ikke å snakke om respekten du selv får for å gjøre noe positivt for andre.
   Den omsorgen og omtanken man ofrer andre, kan den egentlig settes en pris på? Det tror ikke jeg, for da kunne jeg ikke klart å forsvare hvordan vi som helsearbeidere kan betales så lite i penger. Derimot kan jeg det nå, da jeg har innsikt i hvor mye min jobb betales i takknemlighet, kjærlighet og glede.

  154. Hei, Isabel!
   Jeg er ikke ute etter å “ta deg”, være slem eller noe. Jeg syntes ikke du fortjener alle stygge kommentarer som har kommet, det må du vite. Tullete at dette skal bli en debatt egentlig, for det er ditt liv, og du skal gjøre det som er best for deg! Men det er vel den stygge bakdelen ved bloggingen, dessverre.
   Så jeg kritiserer ikke dine valg, jeg er bare nysgjerrig! Rett og slett! 🙂
   Jeg har forstått at du sa nei til programmet “Bloggerne” fordi du mener du fikk for dårlig betalt i forhold til alt du kom til å dele av ditt privatliv? Så det du sier er at hvis du hadde fått mer penger, så syns du det hadde vært greit å dele så mye av deg selv? Det forstår jeg ikke. Jeg tenker at jentene som er med i dette programmet er med (helt klart for PR), men også fordi de ønsker å nettopp dele noe. Penger har de vel nok av? Eller?

  155. Hei! Nå har jeg gått igjennom innlegget ditt flere ganger. Og helt ærlig, så skjønner jeg fremdeles ikke hvorfor du velger og la være å gjøre dette! Jeg skjønner at det er fordi du ikke får betalt og at det er “business”, men alt i livet handler faktisk ikke om det. Kanskje det hadde vært morsomt? Jeg syntes her i kommentarfeltet at du kaller alt for mange for trangsynte, men er vi egentlig det? Vi alle sier jo bare vår mening! Og hvis du skal få lov til og si din burde vel kanskje vi få lov til å si våre uten at du skal fortelle oss at vi er trangsynte? Du framstiller deg selv som et forbilde, ikke sant? da syntes jeg at du heller burde gjøre dette for og ha det litt gøy, og ikke få alt til og handle om penger. Det syntes jeg blir for dumt. Man må jo faktisk ha det litt gøy av og til også? 13 års gamle jenter ser opp til deg, du framstiller dette som om penger er det viktigste i hele verden. Det er jo faktisk ikke det. Spesielt når du tjener så mye som du gjør i måneden. Jeg vil avslutte dette med og si at det er kanskje du som må slutte å være så trangsynt. Ha det litt gøy av og til. Og det trenger faktisk ikke handle om penger…

  156. Hei Isabell, blir nysgjerrig på hva du ble tilbudt for å være med på Bloggerne? du kommer sikkert ikke til å svare, og en ting til, hva er det du er verdt?

  157. Herregud, folkens er det virkelig mulig å komme med så mye dritt slening?. Sitter her med tårer i øyene, å leser på hva dere skriver og må bare si at dere har veldig lite å gjøre. Lurer på om hvordan man kan føle seg no bra med seg selv når man mobber en person på den måten. Har man ikke noe positivt å si så mener jeg la vær å kommenter. Men lurer hvis det er så mye hat, hvorfor i all verden følger dere henne da?. Ja helt greit å ha meninger og vi mennesker er ikke like. ( å takk gud for det) men har man ikke noe positivt å si så lar vær å kommenter da. Hvordan hadde dere følt og hatt det når noen hadde slengt så mye dritt tell dere? ikke bra tenker jeg!. Så uintelligente mennesker! utrolig hvor mye hat det kan komme av SJALUSI haha 😂 lavmål, en hau med saue huer. La no jenta værra i fred, hvis dere ikke har no postivt og fint å komme med. Værste jeg vet (men som dessverre er ‘typisk’ jenter) er jenter som er så sjalu så isteden for å rose og heie fram, så kommer det bare dritt og stygge ting om andre. Jeg fatter ikke hvordan man kan ha det bra med seg selv etterpå. Det hadde ikke jeg hatt ialle fall, jeg hadde hatt det jævelig hvis jeg sku ha slengt så mye dritt tell ei anna jente!. Så skjerp dere virkelig. Vær glad på andres vegne og vær snille mot hverandre. Løft dem heller opp, isteden for å tråkke dem ned. Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg!… Du er flott jente isabell!❤ stå på heier på deg! ikke bry deg om de som er så slemme som bare kommer med dritt. Forsett akkurat som du gjør nå! gjør akkurat hva du ønsker og ikke tenk på hva andre syns el tenker om det. Du er ei nydelig jente og flink med ditt👏😙 ønsker det en flott dag😍klem fra meg❤✌

  158. Unnskyld meg, men jeg syns det er helt sjukt at man ikke får betalt for å være med på “Bloggerne”. Skjønner godt at du ikke vil jobbe gratis!

  159. Herregud, Isabell må få lov til å gjøre hva hun vil! Jeg skjønner godt at hun ikke ble med på bloggerne! Det er jo faktisk nesten sånn at de som er med på bloggerne gjør alt, det er de som alle ser på Og så skal de ikke få noe penger? Jeg hadde ikke blitt med uten å betaling ihvertfall!❤️

  160. Hei, jeg er snart ferdig med bachelor i markedsføring. Har du en pr-ansvarlig som kunne hjulpet deg med slike ting som dette? Jeg skjønner godt hva du mener med arbeid+pris, og at du ikke kan jobbe for en slikk og ingenting. Vil for øvrig bare nevne at reklame på tv pr dag på f.eks. tv2 i beste sende tid koster godt over 200.000 – ergo å se ting i perspektiv. Det halvåret du bruker får du igjen via ekstensiv markedsføring gjennom tv, nettside og facebook kanalene til tv2, noe som bedrifter betaler store penger for å få samme mulighet. Jeg vet ikke hva innhold dere har filmet, men er det noe av “stor karakter”, vil det trekke seere, og flere oppdager bloggen din, og større mulighet for å få enda flere faste lesere/lesere, og jo mer trafikk det er jo mer kan du ta deg betalt for annonser og promotion inne på bloggen. Det er ringvirkningene som teller, og jeg tviler du har tatt med prisen på hva du faktisk kan tjene som en konsekvens av så stor mediedekning bloggerne gir 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg