regninger for flere hundre tusen

Da var dagen kommet! Dagen hvor momsen for de tre første terminene skal innbetales. Ehm, jeg kunne jo startet min dag på et bedre vis, liksom. Haha! Slik er det, og jeg skal absolutt ikke klage – men jeg skal ikke legge skjul på at det å se så mye penger forsvinne fra kontoen, ikke akkurat får meg til å hoppe i taket av glede. Det ble litt mye på en gang denne omgangen, fordi at firmaet mitt har blitt registrert og godkjent i systemet først nå. Slike ting tar jammen meg tid! Jeg er så evig takknemlig over å ha en så vanvittig hjelpsom og flink regnskapsfører som det jeg har. Geir, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Tusen takk!

Topp her / jeans her (affiliateslenker)

Deilig å få det unnagjort – nå føler jeg meg ti kilo lettere! Det er en deilig følelse å vite at alt er innbetalt og at ting er på stell. Økonomi er ikke bare bare, altså. Heldigvis har jeg blitt veldig flink med pengebruken den siste perioden, og det gjør meg ganske så stolt. Jeg er en «big spender», det er ikke til å legge skjul på og jeg synes det er viktig å kose seg og unne meg selv saker. Det tror jeg kommer av hvordan økonomien var i familien min da jeg var liten. Det kan jeg fortelle dere litt mer om senere, om dere synes at det er interessant? For jeg har jo fått med meg at mange stiller spørsmål ved pengebruken. 

Uansett.. Nå skal jeg vaske klær, og vente på at håndverkerne skal komme å montere ekstra skapplass på kjøkkenet for en mer praktisk løsning. Det har vi mildt sagt behov for. Frem til nå har vi klemt alt av glass og tallerkner i skuffer. Kaos!

36 kommentarer

Siste innlegg