DETTE GA JEG I JULEGAVER I ÅR

Det er mange som er nysgjerrige på hva jeg ga søsknene mine i julegaver, derfor tenkte jeg å fortelle dere det nå! 🙂 Endelig har jeg den økonomien jeg alltid har drømt om, noe som jeg blir ekstra stolt over når enten bursdager eller høytider som denne dukker opp. Er det noe jeg er super glad i, må det være å gi bort gaver og glede andre. Jeg har alltid vært ekstremt generøs av meg, jeg elsker å spandere på og kjøpe greier til de jeg er glad i. Jeg har alltid vært sånn, uansett hva bankkontoen måtte vise. I år er jeg såpass heldig at jeg har mulighet til å gi bort dyrere gaver enn jeg har kunnet gjøre tidligere. Med det sagt er det selvsagt ikke prisen som betyr noe, men det å faktisk gi bort noe som man vet gjør personen overlykkelig. Det er DET jeg er ute etter hver eneste jul! Og gjett om jeg klarte å oppnå det i år, da? Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine tre søsken fikk en tur til London + 5.000 kroner i lommepenger hver. Søsteren min trodde ikke på meg, mens småsøsknene mines smil gikk helt rundt. Hehe! Akkurat når vi reiser er ikke fastslått enda, da jeg ikke visste på forhånd når søsteren min har eksamensperioder og når de små har ferier. Vi må jo samkjøre det hele, så vi får planlegge sammen! 🙂 Hyyyl! Altså, jeg gleder meg så enormt til denne turen! Det høres kanskje litt mye ut, men disse gavene har en historie. Derfor har den ekstra stor betydning for meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD JUL, FINE LESERE! Håper dere fikk noe dere ønsket dere under juletreet i dag, og at dere hadde en super koselig kveld sammen med de dere er glad i! Stor juleklem fra meg ♥ ♥ ♥

30 kommentarer

Siste innlegg