BRUKKET NESE

annonselenker

LEVIS SHORTS HER // LIGNENDE TOPP HER 

Jeg var på jakt etter Levis shorts rett før jeg reiste til Rhodos, og heldigvis fant jeg en til slutt! Det var litt av et styr, da. Alle butikkene var så og si tomme for små størrelser, noe som egentlig er ganske forståelig i og med at alle vil ha dem. Synes denne var veldig kul, da! Jeg har jo en i lys denim fra før, og jeg må virkelig si at Levis shortsene er de absolutt fineste. 

På bildene ser dere forresten gårskveldens outfit. Jeg hadde en super gøy kveld ute som startet med beer pong. Det er seriøst den gøyeste måten å feste på, spesielt å starte kvelden med. Man kommer i sånn bra stemning! 😄 Selv om det var en veldig fin kveld for min del, skjedde det noe veldig dumt på bargaten. En person fikk nemlig nesen sin brukket i et slagsmål. Hva er det med gutter å måtte slåss på fylla? Det er så leit at det er slik..

Ellers er faktisk Mathias også her nede nå, og herregud så godt det var å se han igjen. Det var alt for lenge siden vi traff hverandre sist. Ser dere hvordan Rhodos er blitt et møtested hvor alle samler seg? Haha. Så gøy! ❤️ Og folk lurer på hvorfor jeg trives så godt her nede.. Hehe! Det kan være så harry som det overhodet er mulig å bli her, men det er jammen ikke det jeg bryr meg om. Det som gjør at jeg velger å tilbringe store deler av sommeren her er fordi at jeg har så mange venner her nede som jeg har det vanvittig gøy med. Jeg kunne for all del vært i en liten skog i Russland også, om jeg bare fikk være omringet av de samme menneskene. Det er nettopp det som betyr noe.

Nå skal jeg ut å spise lunsj, før det er duket for et par timer med effektiv taning på casinoet. Disse late sommerdagene, ass. Ah!

14 kommentarer
  1. Hadde det ikke vært bedre å la være å blogge istedet for uker og måneder med halveis arbeid? Det er jo klart at du også trenger ferie som alle andre, men tror det hadde vært bedre å velge mellom ferie å jobb. Enten jobbe og få gode resultater, eller ta fri og komme friskt tilbake med ny giv etter en måned eller to på Rhodos…

  2. Husker du når du skrev et helt innlegg om hvor teit det er med jenter som fester mye med en gang det blir over med kjæresten?😂 Du ville kanskje aldri ha trodd at du kommer til å ende sånn selv?

  3. Blir du ikke fryktelig rastløs av å ligge i sola så mye? Ligger jeg mer enn to timer så må jeg opp å gå meg en tur eller noe.. Blir brunere av å trene i sola da, så skal vel ikke klage sånn sett men 😅

  4. Du Isabel.
   Nå for tiden har du faktisk en VELDIG dårlig blogg, med lite, SAMT dårlig innhold.
   Vi er flere som reagerer på dette, og jeg ber deg innstendig om å vurdere kommentaren som ble sendt kl. 12.56. Jeg er helt enig, desverre…
   Ta deg fri når du ikke har noe “holdbart og interessant” å skrive om, og kom tilbake til bloggen når du er klar. Ikke skriv ett innlegg daglig fordi du føler at du MÅ, kjære deg.
   Vi vet at du er brun, at du synes du har en flott kropp, at du fester i Rhodos, og at du har gode og fine venner der. 🙂

  5. En blogg om dagen är icke nokk.
   Är du glad över att vara med Mathias igen?
   Saknar svar på spörsmål på bloggen de senaste ukerne.
   Nysgerrig.

  6. du er perfekt! kunne ønske jeg så ut som deg:(
   du har den fineste kroppen jeg har sett! og så sykt pen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg