SNAPCHAT Q/A

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor ser du episodene fra din PH-sesong?

– I går la jeg jo ut et klipp fra utsjekken min, og da var det veldig mange som lurte på hvor jeg fant det. Dessverre så er det ikke mulig å se vår sesong på nettet lenger, men akkurat min utsjekk ligger faktisk ute på YouTube HER. Det at den har blitt sett av over 100.000 personer vet jeg ikke helt hva jeg tenker om, da jeg egentlig er veeeeldig flau over oppførselen min. Haha, er det mulig. Heldigvis var dette for over to år siden, og Bella har vokst litt opp siden den gang.

Hvor henger du mest når du er på Rhodos?

– På dagene henger jeg som oftest ved bassenget på Casinoet og på kvelden er det naturligvis på bargaten. Jeg liker Grabbarna Grus best, men også Pepes Bodega! Der er det litt mindre “partyyyy”, om man foretrekker det.

Hvor tenker du å flytte?

– Jeg skal fortsatt bo i Oslo. Akkurat hvor vet jeg ikke enda, da jeg er på utkikk etter ny leilighet. Jeg har et par områder jeg helst vil finne i, men vi får se hva det blir til etterhvert.

Dersom du skulle fått barn, hva ville du døpt dem til? Både jente og gutt.

– Det her har jeg faktisk allerede planlagt, så vi får håpe at den kommende barnefaren sier seg enig. Haha! Isadora dersom jeg får en jente og Cristiano dersom det blir en gutt. Elsker, elsker, elsker!

Hvordan går det med deg?

– Tusen takk som spør! ❤️ Det går veldig fint for tiden, altså! Jeg er veldig livsglad og energifull om dagen, og det er jeg veldig glad for. Men hey, det er vanskelig å klage når man har fine mennesker rundt seg, befinner seg i varmen og man ikke har store bekymringer. Det er deilig å føle at jeg er tilbake til meg selv igjen! Jeg har savnet denne Isabel’en. 😊

Er du forelska i en ny en?

– Nei, forelsket er jeg nok ikke. Jeg skal bare være Isabel en god stund nå. Å være i et forhold er uaktuelt, da jeg nylig gikk ut av et. Jeg skal fokusere på meg og mitt, så får kjærligheten blusse når det skjer. Slik kan man jo selvfølgelig aldri planlegge, så vi får vel se. Enn så lenge er jeg ikke ute etter å finne meg noe kjæreste, nei. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LIGNENDE TOPP HER // SHORTS HER // SNEAKERS HER // LIGNENDE SOLBRILLER HER

Hva er ditt aller beste tips til å komme seg over et brudd?

– Mitt beste tips må nok være å kutte kontakt. Det kommer selvfølgelig an på hvordan forholdet endte og hvilken tone dere har, men det å være venner etter at det har blitt slutt er sjeldent noe som funker. Etterhvert kan det derimot være aktuelt, men rett etter et brudd mener jeg at det er best å kutte kontakten selv om det kan være vanskelig.

Hva tenker du om islam, eller religion generelt?

– Jeg er veldig lite religiøs av meg, for å være ærlig. Min personlige mening er at mye av det forferdelige som skjer rundt om i verden skjer på grunn av religion. Det er opp til hver enkelt hva man vil tro på, men selv er jeg ikke spesielt troende.

Hvordan går det med kjærlighetssorgen?

– Det går supert! Kjærlighetssorgen er over, den. Det var et punkt hvor jeg trodde at det var umulig, men vet dere? Man skal ta tiden til hjelp. Uansett hvor lei deg du er, så vil det gå over til slutt UANSETT. Sånn er det bare! 😊 Livet går videre. Jeg er takknemlig over tiden vi hadde og ønsker han det aller beste, selv om det ikke fungerte mellom oss to. Vi var helt enkelt ikke den rette for hverandre, og jeg håper at han en dag finner seg en jente som behandler han bra og som gjør han lykkelig, på samme måte som jeg håper at det blir å skje meg. 

________

Sånn, det var det jeg rakk i dag! Tusen takk for alle spørsmålene dere stilte på snapchat. Håper dette innlegget falt i smak! Klem ❤️

34 kommentarer
  1. Du er heldig som kom over kjærlighetssorgen så fort! Jeg sleit i 5 år før jeg sakte men sikkert begynte å komme over eksen, som forholdet bare varte i knappe 6mnd 😅 tør ikke tenke på om det blir slutt med min nåværende kjæreste, 4 år sammen nå, så blir vel knust til jeg er 50år da.. haha huff

  2. Jeg ville bare si ifra om at sesongen din faktisk kan sees på nettet! Pierre la ut en video om at du faktisk kunne se sesongen en plass, bare at du måtte laste ned “Hola!”, slik at det ser ut som du er i et annet land enn Norge! For da kunne du visst se deres sesong på en side, husker ikke helt hvilken tho!

  3. Åååå ❤️❤️❤️ Så hyggelig å høre at du har kommet deg over kjærlighetssorgen!! Nå ble jeg glad på dine vegne!

  4. Last ned appen hola, velg sverige som land, gå inn på viafree, og vipps så kan du se din sesong med PH 😄

  5. Heey nydelige isabell!
   Lurer på noe litt rart.. Tenker du noen ganger over om dine fremtidige barn vil arve dine komplekser? Det er noe som jeg tenker veldig på, at jeg er så redd for at mine barn vil få mine komplekser, for eksempel nesa og lepper liksom.. vet det høres så ufattelig dumt ut, men jeg er så redd for at mine barn vil få det jeg hater med meg selv… Er det noe du tenker over?

  6. Vet du om noe permanent filler som man kan ta? Orker ikke og har ikke penger til å fortsette med fillers hvert år/halvår! Please svar!<3

  7. Hei! Akkurat startet blogg å lurte på om du kunne gi meg noen tips til hvordan få en god blogg! Fulgt din blogg lenge å syns den er så utrolig bra! Setter utrolig stor pris på om du kunne gi meg tips!! ❤❤

  8. Hei sitter jeg å griner, er frustrert. Jeg takler ikke dette her mer. Kan folk slutte å skylde på religioner når noen mennesker gjør syke handlinger. ISIL dreper uskylde menneker og bruker Allahs navn. Hvordan kan dere kaller de muslimer? Dere vet alle sammen at de skjuler seg bak andre religioner. ISIL dope seg, bruke falske skjegg og andre ting får å se ut som en muslim… jeg er ikke flink til å formulere meg, eller skrive hvor sårende det er at andre har det synet på religionen min. Jeg takker for meg. Dette blir siste gang jeg klikker meg inn på bloggen din. Trudde du hadde mer forståelse Isabel og ikke var en av de mange som ikke har noe kunnskap om islam. Bare dømmer alt ut i fra det media viser.

  9. Jeg skjønte ikke hvorfor P fikk så mye sympati etter den vidoen han var dum nok til å legge ut. Nå er det for sent med en forklaringsvideo fra han og det han maser om virker ikke troverdig en gang. Det er min mening, og etter jeg så snapen din er jeg enda mer sikker på at jeg mener rett. Han vil bare ha seere til sin you tube-konto, det er så tydelig at han er redd for at ingen liker han lenger. Dette var testen og etter responsen å dømme er det mange som falt for sjarmen hans. Men det er på tide å se fremover for han også. Skjønner ikke hvorfor han absolutt skal til Rhodos når han vet du er der, håper du holdet deg unna for det lukter det drama av.

  10. Tror ikke nødvendigvis det er religion i seg selv som lager konflikter rundt i verden, men mangel på forståelse på at alle mennesker ikke nødvendigvis tenker likt.

  11. Av det du forklarte på snap i går vokste du ganske mye i mine øyne. Du var liksom ikke så barnslig å ville ikke slenge masse dritt om pierre.
   Ser deg stråle mye mer enn før, og ser ut til at du har det veldig bra! Det er så bra at du ikke bruker dette dramaet her for pr på samme måte som han gjør.
   Begynner å like deg mer og mer, stå på!!

  12. Syns videoen P la ut var helt unødvendig.. Det fortjente du ikke:( Tenkte med en gang at han takler ikke at du har det bra nå, og at du har komt deg videre.. Han virket ikke helt seg selv når han snakket der.. Noe hadde han hatt i seg tror jeg. Skjønner ikke hvordan han kan sitte og si slikt ting om deg og skrøne om ting som har skjedd når dere egentlig har skværet opp og dere er venner.. Stå på Bella, du er sterk og tøff og fortjener bedre.💕 Håper han blir sitt rette seg igjen og får det bedre med seg selv etterhvert.. Var mye svada som kom ut av munnen hans der syns jeg! Hva vil han egentlig oppnå med det? Han ønsker deg nok sterkt tilbake tror jeg.. Skjønner at han har skuffet deg mye med og røyke weed, men alle vet jo ar det gjør jo ting bare mye verre både med psyke, angst og depresjoner. Så trodde han var litt mer oppegående enn som så.. Er ikke rart han har det vanskelig med seg selv da.. Dere virker som veldig fine personer begge to og jeg ønsker at dere begge skal ha det bra. Du må ikke publisere denne kommentaren om du ikke vil. Vil bare at du skal vite at selv om jeg ikke kjenner dere ønsker jeg det beste for dere begge. Og at det var helt ufortjent med den videoen han la ut.. Har fulgt dere begge siden PH og føler at jeg vet mye om dere gjennom disse sosiale mediene, derfor ønsker jeg dere alt godt i livets fortsettelse!💕 Håper det ordner seg for dere begge, spesielt P nå når det virker som han ikke har det noe bra!

  13. Et spørsmål jeg håper du kan svare på 🙂 prøvde å stille deg det på snapchat, men tror jeg ble for sen. Har du merket nedgang i seertallet på bloggen når du er på Rhodos? I og med du ikke blogger mye det nede ? 🙂

  14. Bloggen din er elendig om dagen… Skjønner at du er på ferie, men hallo? Bedre å bare si at du tar et par uker fri i så fall…

  15. Jeg har egentlig ikke likt deg så godt fordi jeg trodde du var en helt annen enn det du er. Men etter snap i går tror jeg du har vokst utrolig mye. Jeg syns du har blitt mer oppegående og reflektert, og det er sånn man kommer seg frem i livet. Ikke la noen tvile på evnene dine, du virker som en helt super dame! Kos deg på ferie⭐️

  16. Enig med de som har kommentert at snap videoene dine igår var bra. Jeg fikk et helt annet inntrykk av deg! Har aldri sett deg så “voksen” viss jeg kan si det sånn. Du sa ingenting frekt om han, samtidig som du forklarte hvordan han er. Stå på! Håper ikke du går tilbake til han, du fortjener bedre!;)

  17. Dårlig kombinasjon med så få innlegg, etter du har sagt du skal skjerpe deg og gjøre flere innlegg og bedre innlegg. Vi får tiltro til det og går derfor inn for å sjekke. I tillegg blir alt blottlagt om deg på YouTube noe som også mister lesere. Jaja pass på deg selv ♡

  18. Skjønner hvorfor pirrre har panikk angst, vet han har ruset seg på
   Forskjellige rusmidler. For det meste weed, som han har drevet med i flere år, det får konsekvenser for ekstremt mange. Kanskje han burde lese seg opp på rusmidler og panikkangst, få seg en skikkelig jobb å leilighet istedet for å syte på YouTube

  19. Hei jeg lurer på en ting Isabel. Først og fremt så digger jeg deg! Men hørte du snkakket om at du var gravid på snapchaten din. Kunne du ha fortalt litt om det?

  20. Hei! Er ganske nyutdannet barnevernspedagog og lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvilke kvaliteter en du opplever som en god bvped. Har? Nå vet jeg svært lite om ditt møte med bv men så at det er noe du ønsker og bli og at du fremsnakket bv. Oppfordrer deg her på ingen måte til å dele din private historie, den er din egen 🙂
   Mvh. Nyskjerrigper som ønsker å gjøre en god jobb

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg