ÅPEN OG ÆRLIG

6 TANKER PÅ DENNE LØRDAGSKVELDEN

💡 Jeg savner å ha sex hver dag. Cringe AF for deg å lese kanskje (og for meg å skrive), men det er sant. Når man har vært i et forhold i over 1,5 år hvor man ikke akkurat lå på latsiden (haha), er det noe man fort savner. Sex er naturlig, så hvorfor skal det egentlig være flaut å skrive åpent om? Jeg er en ganske seksuell person av meg, så for meg er det hverken tabu eller pinlig å prate om. Det eneste som kanskje gjør det litt flaut er responsen man får, for er det noe vi mennesker engasjerer oss i må det definitivt være tabubelagte emner som for eksempel sex.

💡 Er det meg det er noe feil med, eller er det enkelte “venner” som rett og slett ikke er slik en god venn skal være? Har jeg for høye forventninger? Jeg spurte venninnene mine om dette senest i dag mens jeg gråt. Jeg må virkelig lære meg å slutte å knytte så sterke bånd til mennesker, for det skjer så ofte at jeg blir lei meg. Jeg er egentlig ganske sikker på at jeg har mye selvinnsikt, men jeg begynner å stille spørsmålstegn ved det nå. Er det meg det er noe galt med? Jeg tror bare at jeg er en person som ikke skyver ting unna, dersom jeg synes at noe ikke er greit. Skulle ønske jeg kunne ta like lett på ting som andre og “fake” at man ikke blir såra, istedenfor å stille personen til veggs. Jeg klarer bare ikke late som.. Jeg vet ikke, jeg har heldigvis mange flotte venner som jeg vet at er ekte mot meg, og de er jeg så vanvittig takknemlig over å ha i livet mitt. 

💡 I dag vil jeg bare ligge i senga mens jeg ser på serier og spiser favoritt godteriet mitt. Egentlig skulle jeg vært på Findings nå og en bursdagsfeiring etterpå, men det frister svært lite med tanke på hvilket humør jeg er i. Hater det, for jeg hadde virkelig gledet meg til å se Karpe Diem opptre, men det får bli til en annen gang. I dag skal jeg ikke gjøre vondt verre med alkohol.

💡 Jeg blir stressa av å se alle rundt meg, som blir mer og mer seriøse i dette såkalte livet. Jeg føler alle begynner å bli ferdig utdannet, forlover seg og kjøper seg hus + stasjonsvogn. Alle ser ut til å ha alt på stell, mens jeg? Jeg vet knapt hva jeg selv heter for tiden. Jeg er så frem og tilbake med hva jeg vil, at jeg selv blir helt forvirret. Skulle ønske noen bare kunne tatt valget for meg. Tenk så lett saker og ting hadde vært da? Om jeg hadde blitt lykkelig er en annen sak, men at det hadde vært enklere tror jeg helt sikkert. Jeg er 23 år, men jeg føler at jeg er maks 19.

💡 Jeg er glad over at det går bedre enn noensinne på jobbfronten. Jeg har fått spennende muligheter som jeg har drømt om i lang tid. Det er ikke lenge siden Nelly-teamet kontaktet meg, og DET er noe som fikk meg til å hoppe i taket. Dere kan jo se for dere, den Nelly-holikeren som jeg er. Hehe!

💡 Jeg fikk akkurat vite at kortet mitt lå igjen hos ei venninne. NÅ ble jeg i litt bedre humør. Hehe!

46 kommentarer
  1. Siden du spør om det er deg det er noe galt med, skal jeg svare deg. Ja, slik du har presentert deg på bloggen din, virker det som om du har mange brutte relasjoner bak deg, at du ofte kommer i konflikt, og at du legger ansvaret for konflikter på den andre. Tror også at du tenker ganske svart-hvitt – enten eeelsker du eller så hater du. Og så har du kanskje problemet med sinne og impulsivitet? Hva tror du selv, er det noe i dette?

  2. Kall meg gjerne gammeldags, men syntes ikke man trenger å snakke så åpent som det der om sex, jeg. Én ting er å dele informasjon om sex som alle kan ha nytte av å vite, men å dele ting som at man savner å ha sex hver dag og at man hadde det mye i sitt tidligere forhold med mange tusen mennesker? Jeg vet ikke, men jeg trengte virkelig ikke å vite akkurat dét. Tviler på at din eks syntes det er så kult at du deler intime detaljer om forholdet deres, heller.
   Personlig snakker jeg gjerne om sex i detalj med en eventuell kjæreste eller venner, men alle i verden trenger ikke vite alt om mitt sexliv heller, liksom.

  3. Kjære deg! Kanskje ikkje din største fan, men alle kan ikkje vera like. Kunne aldri blitt en “hater” fordi ein har andre anderledes verdier og interesser. Det må du tenka på når det gjelde folks forskjellige ståsteder i livet. Eg blei mor i ein alder av 22, va kjempe klar – men blei stående mye aleina. Ingen av venninnene mine hadde planer om å få barn. Kunne aldri bytta ut hverdagen med den eg har. Men har eg har og stått på linjå å tenkt “what if”.
   Du har oppnådd manges drømmer på kort tid. Du leve i ein verden få kan forestilla seg. Ein verden der det kreves mot og tæl for å hoppa inn i.
   Tro meg – pengene friste – men sjalu? – not so much. Eg hadde aldri klart det presset du og andre bloggere har. Eg forstår du fort kan miste deg sjøl når det e så mange rundt deg som stille store forventning og spørsmål.
   Husk at me leve i Norge. Gjennomsnittsalderen for førstegangsfødene e rett under 30, under to barn i snitt per mor. Damer sikte for en karriere. Dette e din karriere. Gjerna ikkje ein bachelor eller master, men du jobbe meg for pokker hardt du og.
   Roe du ner pengeforbruket så har du hus og stasjonsvogn. For alt eg vett har du råd te det uansett mtp leien du seie du betale på leiligheten.
   Eg forstår meg ikkje alltid heilt på deg, ikkje enige i alle dine valg som du har delt. Men hadde du kjent meg, eller lest om mitt liv – så hadde du sikkert sagt det sama te meg. 😛 Ein ting me har te felles, å det e kjærligheten te våre familier. Stor respekt!
   Lykke te videre! Håpe flere drømmer går i oppfyllelse.

  4. Jeg synes ikke du skal være fake. Verste ever! Vær ærlig og konfronter folk som fortjener det. Du er enda ung og folk oppfører seg enda som fjortiser. Put the trash in the trash can, og ta vare på dine gode venninner. Ikke vits å tviholde på folk som ikke er verdt det.
   En annen ting er, du er enda UNG! Du skal ikke ha ting på stell når du er på din alder haha. Enjoy your free time og alle de flotte mulighetene du har:) Jeg er 29 år og har ikke alt på stell heller. Men det er greit, for livet ditt endrer seg drastisk når du slår deg til ro og stifter familie. Ikke forhast deg eller stress over det. Reis, nyt og opplev alt du kan før du finner roen.

  5. En ting er å si ifra til venner på en ordentlig måte ved å sette seg ned å prate rolig, og ikke legge all skyld over på den andre.
   En annen ting er å “stille folk til veggs” og kjefte på de når man mener ting er urettferdig , eller silent treate dem.
   Da er ikke du heller en god venn.

  6. Lea: Jeg avskyr det selv, det å være fake men det virker så mye lettere å klare å være det istedenfor å være som meg. Jeg vet ikke.. Jeg står veldig opp for meg og de rundt meg, det ligger i min natur. Tusen takk for en oppløftende kommentar, Lea. <3

  7. Anonym: Det var et innlegg jeg skrev som var om mine ønsker og noe jeg KANSKJE kom til å gjøre, om jeg turte å kaste meg i det alene. Et eget innlegg kommer om dette snarest! 🙂 Klem.

  8. Stina: Men hvorfor? Jeg respekterer absolutt at du tenker slik, men jeg klarer ikke helt å se hvorfor det er så farlig å prate om sex. Jeg mener, det er jo det mest naturlige i verden! 😀

  9. Husk at det ikke finnes noen fasit på hvordan man skal leve livet. Forlovelse og stasjonsvogn liksom, det er ikke drømmen vel? Jeg mener, se deg rundt. Det er pene gutter rundt hvert hjørne og biler fetere enn stasjonsvogner, som du kan kjøpe med alle pengene du tjener på bloggen! 😉

  10. Slapp av, du er bare 23, de beste årene ligger foran dg. Nyt livet mens du er ung, hus og stasjonsvogn kommer tidsnok og da får du automatisk andre prioriteringer.
   Jeg syns du skal finne dg en billigere plass å bo så du kan spare litt penger. Jeg tror det er lurt å tenke langsiktig og innse at du ikke kommer til å blogge og tjene så mye penger hele livet. Kortsiktig kan du begynne på skole igjen og med det oppleve at det er morsommere å gå på skole nå når du er voksen og er mer motivert. Så kan du ta kortere reiser inniblant. Du er jo heldig som slipper å ta studilån og likevel ha råd til både skole og reiser. Dette syns jeg du skal gjøre og jeg er sikker på du vil føle at livet får mer mening:))

  11. Vel, du er bare 23. Du har masse av tid til og slå deg til ro.
   Nå er bloggen din kun en side av deg som vi ser, men hvis dette er ditt dypeste og mest personlige ville jeg ikke stresset. Da har du mye igjen av livet og oppleve og føle på.
   Hvis ditt lengste forhold har varte i 1,5 år har du mest sannsynligvis den store kjærligheten foran deg selv om jeg husker du skrev av Pierre var kjærligheten i ditt liv.
   Tror du burde slappe av og finne deg selv, unngå så mye konflikter og splitelser i vennskap. Alt kan ikke være alle andre sin skyld. Noen ganger må man granske seg selv også.
   Nyt livet og ikke overdramatiser alt!

  12. Isabel, dette sier jeg med all respekt: du er 23 år, du har hele livet ditt foran deg – ikke tenk så mye på hva andre gjør, til syvende og sist er det viktigste at du selv er fornøyd med livet ditt og hva du gjør på.
   Jeg er 28 år og har ikke akkurat ting på stell (hvis det innebærer barn og stasjonsvogn etc), men jeg har noen få gode venner, en kjæreste som elsker meg og en familie jeg aldri ville byttet ut.
   Du som tjener så bra kan jo reise og ha det gøy, ja det kan være skummelt å reise alene, men det kommer mye godt ut av det. Jeg har reist en del alene og det gjør deg sterkere og klokere.
   Skulle ønske du bare kunne innse hvor heldig du egentlig er:)
   Samtidig skjønner jeg det er vanskelig å se hvem som er ekte venner og hvem du burde la gå. Jeg håper du en dag finner det som gjør deg lykkelig, det fortjener du.

  13. Hei isabel.
   Jeg må si at jeg var veldig fan av deg på paradise og så gikk det gode inntrykket ganske ned etter det som skjedde med martine,pierre og deg. Etter det så har jeg følgt med på bloggen din basically fordi jeg kunne ikke ikke sjekke den. Men etter dette inlegget så har jeg fått så sykt mye medfølelse for deg. Jeg sliter med akkurat det sammw og jeg skulle ønske jeg hadde enten hatt en venn som deg eller kunne vært vennen din når det kommer til å føle at venner ikke vil det beste for deg osv. Jeg er selv veldig følsom og har ikke akkurat venner som forstår at man noen ganger bare må gråte eller at alt bare er litt for mye. At du gikk glipp av findings kjenner jeg meg også igjen i. Jeg har såkalt FOMO og jeg føler ingen skjønner hvor mye press det kan bli til tider. At man noen ganger faktisk ikke takler å gå ut eller å dra sånne steder. Jeg ønsker deg alt det beste og husk at du har hvertfall en person som skjønner deg og sliter med det samme selvom du ikke kjenner meg ://

  14. Vi koste oss på findings i kveld! Jeg er 32 og typen min er 28,vi lever livet ennå 😉 ikke stress kjære du!

  15. Isabel, jeg er en 22 år gammel jente som også er gira på å flytte ut av landet til et deilig eksotisk land. Jeg har egen god økonomi, så er ikke ute etter din. Bare gira på å treffe nye mennesker og reise! Si ifra om du vil ha selskap på turen din 😉

  16. Jeg kommenterer ikke ofte, men vil bare si at jeg syntes det er så gøy at at du er så åpen og ærlig!! Det er så gøy å lese bloggen når du åpner deg mer og bare sier ting som det er !😄😄

  17. Sex er naturlig ja, men det foregår stort sett privat. En intim ting mellom to mennesker. Hvorfor da snakke om det til alle? Det er utrolig uinteressant å lese om sex-livet til andre.
   Og så kommer det selvsagt an på hvordan man snakker om sex, at man ikke fremstiller det unaturlige som naturlig. DET kan være skummelt. På lik linje med porno, operasjoner osv.

  18. Sex er jo verdens mest naturlige ting! Slik ble jo både du og jeg laget så hvorfor kan ikke folk få snakke om det?! Ikke rart det blir mye tabuer i denne verden hvis alt skal ties ihjel. Nei prat i vei du Isabell 🙂

  19. Seriøst Isabell ha litt respekt for deg selv a?? Hvor low kan du gå og snakke om at du savner sex, du selger deg selv for penger på nettet og nå selger du vagina din også til lesere. SKam deg as, du er ingenting å respektere!!!! Du ser ut som en transe også. Er du født gutt forresten???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg