EX ON THE BEACH NORGE

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere fått med dere at Ex On The Beach skal lanseres her i Norge? Det har vært en super populær realityserie i både England og Sverige. Jeg har lenge ventet på at vi i Norge også skal få en norsk versjon av dette programmet, for det er jo så utrolig underholdende å se på! Jeg må være ærlig å si at det er et av mine topp tre favoritt tv-program å følge med på. Jeg har jo faktisk skrevet om det flere ganger tidligere her på bloggen. Jeg har følgt med på de svenske sesongene, og dere er nok kjent med at bestevenninnen min Rebecka deltok i den svenske versjonen. Jeg har fått høre litt om hvordan alt pågår, og det er utrolig interessant for en reality-fanatiker som det jeg er. Haha! Drama, intriger, fest, kjærlighet, vennskap.. Det er bare litt av hva vi får se. Det er jo sååå spennende å se når ens eks-kjæreste kommer spradende opp på stranden, og vedkommende får fullstendig panikk. Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kan faktisk akkurat DU søke til Ex On The Beach! Det er første sesongen av et program, noe som vanligvis betyr at det kommer til å bli ekstremt stort og populært. Jeg vil virkelig anbefale dere å sende inn en søknad og våge å melde dere på. Jeg kan love dere at det vil bli en uforglemmelig opplevelse, og et eventyr du aldri kommer til å glemme. Jeg har jo selv deltatt i et reality-program, og det er med hånden på hjertet det GØYESTE og mest minnerike jeg har gjort i hele mitt liv. Liker du festing, bli kjent med nye mennesker og utfordre deg selv? Da er EOTB perfekt for deg! Kanskje finner du tilbake til ekskjæresten, eller kanskje blir du forelsket i en av deltagerne i huset? SØK HER!

______

TRE GRUNNER TIL HVORFOR DU SKAL MELDE DEG PÅ

✈️ Du vil få en sinnsykt fet opplevelse du ALDRI vil glemme!

❤️ Du kommer til å feste, få venner for livet og kanskje til og med finne kjærligheten?

🌴 Du får en gratis ferie. Hvem takker nei til et gratis opphold på en paradis øy, hvor alt du skal gjøre er å ha «the time of your life»?

Og nå til det morsomme: den 13. oktober arrangerer nattklubben Nox Ex on the beach-fest, der TVNorge er til stede for å se etter de perfekte deltagerne. Det kan muligens være deg! Om du er keen på å oppleve noe nytt, må du ta med deg noen venner og ta turen til Nox. De første ti som er single og fra 20 år (aldersgrense) som skriver navnet sitt i kommentarfeltet her, sørger jeg for at kommer på listen og får litt VIP treatment på Nox.

Meld deg på, og kanskje er akkurat du en av de heldige som castingen velger ut! ✈️🌴🍾

41 kommentarer

Siste innlegg