JEG SLIPPER BOMBEN

WINEING & DINEING AT BUDDHA BAR

Okei, først og fremst: I DUBAI KAN MAN IKKE FESTE. Jeg slipper rett og slett bomben, for det har seg nemlig slik at alle tips vi har lest og fått angående festing og nattklubber i Dubai suger. Vi satt seriøst i taxi fra sted til sted i sammenlagt to timer i går på jakt etter en godkjent nattklubb, uten hell. WHITE skulle visstnok være det beste i følge mange, men det var ikke noe å skryte over. Klubben var utendørs i toppetasjen, så utsikten var jo helt amazing, men det å feste utendørs i 40 grader her i Dubai er jo ikke så sinnsykt kult. Helt uutholdelig, dessuten renner jo sminken av. Haha! Vi så typ bare eldre mennesker også der, så vi følte oss ikke helt tilpass. Videre derfra dro vi til Armani klubben, hvor det var maks ti personer. Til slutt endte vi opp på Buddha Bar som er en restaurant og bar. Her koste oss super masse! Døds god mat og nydelige drinker. Her anbefaler jeg alle å dra dersom dere ferierer her. Jeg vet ikke om det var vi som var helt elendige på å dra på rett klubber, men dit vi dro skulle jo være det “beste” i byen. Har en mistanke om at festing ikke er så populært eller så stort her på grunn av at det er et veldig muslimsk land. Jeg vet ikke.

Altsååå… SE på henne! 😻 @rribecka på insta.

Det her er altså en drink! Så kult, haha.

Alt i alt hadde vi en veldig fin kveld i går, selv om det ikke ble så mye fest på oss. God mat og gode drinker ble det i hvert fall, samt at vi fikk se utrolig mye av byen! Det er helt ubeskrivelig mektig her nede. Jeg får gåsehud minst 50 ganger til dagen. Skyskraperne, de fete bilene, hvor fint det er.. Breathtaking!

29 kommentarer
  1. Barasti beach bar er veeeldig bra!
   Anbefales! Masse forskjellige barer, veldig bra musikk og rett på strandkanten!

  2. Hva er kleskoden i Dubai? Har hørt og lest at man skal dekke skuldrene, men ser dere har på dere kjoler som ikke gjør det. Var det folk som reagerte på det, eller gikk det bra? Har veldig lyst til Dubai, men alle reglene har liksom holdt meg igjen

  3. Anonym 21.33; kleskoden er lange armer og tildekning av knær når du viser deg offentlig. Dvs ikke i restauranter og nattklubber. Ikke holde i hånden eller vise kjærtegn offentlig. Det er kun lov å drikke alkohol på restauranter/ barer som er tilknyttet et hotell. Det er ikke lov å vise seg beruset offentlig. Dette høres veldig strengt ut men det går veldig bra. Du kan gå i tee IG shorts bare det ikke er helt kort, og hvis du ønsker å gå som Isabell og co bør du dekke deg med en jakke eller sjal til du kommer inn på nattklubben. Strender og badebasseng er private så ingen problem å sole seg i bikini. :k)

  4. Jeg ønsker meg flere bilder av Dubai. Disse bildene kunne like gjerne vært tatt i Oslo. Og har du virkelig dratt til Dubai for å feste? Hva med å oppleve litt kultur i stedet?

  5. Kan du snart legge ut noen bilder som ikke kun er av deg, mat eller at du shopper? Utrolig kjedelig og er akkurat det samme som du legger ut bilder av når du er i Norge også..

  6. Jeg har vært på ferie i Dubai mange ganger!!! For det første så er det ingen som går ut for det er så varmt!!! Alle blir opplyst og holde seg inne under airconditionen!! Men de opplyser om dettte på radio, og det er jo umulig og få med seg pga. vi ikke kan språket! De liker heller ikke at vi går så lettkledd på byen.. Svigermor ble regelrett utskjelt på et utested engang, og da hadde hun skjørt til knærne og en singlet på seg! Hun ble det flere plasser også, så hun nektet og reise til det landet igjen! For det andre så har de en helt annen drikkekultur enn oss!! Og torsdagene er ikke den beste utedagen, hvertfall ikke der vi var:( Flere døde av heteslag når vi har vært der når det har vært så varmt… Helst eldre og syke folk! Der vi var, var det søndagen som var den store utedagen, men var aldri folk på utestedene når det var så ekstremt varmt! Lykke til videre på reisen deres:) Nå vet du kanskje litt mer om kulturen og livet der;)

  7. Glem Dubai, gled dere til Bali 💃 Men redd dere er litt for “classy” til å like dere der også 😂
   Skulle ikke satset på USA istedet da? Det er rett plass for dere, som liker fest og moro, just sayin 🙌🏻

  8. Dere kommer nok på litt feil tidspunkt i og med at det fremdeles er ett par uker igjen som
   er veldig varmt! Det er ikke uten grunn at Dubai kalles for ´Det arabiske Las Vegas´ så festing er det mer enn nok av. Å si at det er ett ´veldig muslimsk land´ er feil å si selvom det er lite trykk på klubbene pga varmen. De fleste som bor her er fremdeles på sommerferie til varmen har roet seg. WHITE er den klubben hvor alle kjendisene kommer til for å opptre, men som du merket, temperaturen er ikke helt på plass enda = lite mennesker. Dessuten smeller det ikke før nærmere 1 tiden på de fleste klubber. Det oser over av bra klubber, google dere litt frem.

  9. Til du over her 22:59, jeg bor her og kledkosen er GLAM GLAM GLAM! Så det blir totalt feil å si at det ikke er OK å kle seg opp når man skal ut. Du kan ikke dra hele landet under samme kam fordi din svigermor har blitt skjelt ut, det hender vel man blir det i Norge også eller hva? Og ja, de har en helt annen drikke kultur enn oss nordmenn, her i Dubai drikker de MYE mer! Søndager er første arbeidsdag, så det er heller ikke den beste dagen å dra ut;) Torsdager og Fredager er det full fest, samt tirsdager som har Ladies Night overalt

  10. Du tar veldig feil her. I Dubai gjelder det å gå ut på riktig timing, og da skal det helst være et event. Mange kjendiser blant annet som holder klubb eventer. Og det er ingen kleskode, for jenter går med kjoler opp til rassen uten å då noe kritikk. Nå må du slutte å få Dubai til å virke som et strengt land fordi det er muslimsk, for i Dubai er alt internasjonalt og du finner folk fra alle land der! Langt ifra strengt, men du var ute å festet på en feil dag, rett og slett.

  11. Er veldig bra uteliv i Dubai, og ikke som du beskriver over her. Temperaturen kan jo være et problem, men nå har jo dere valgt å dra når det er veldig varmt der! Har vært der nede flere ganger, og jo det er helt sykt! 😉 Dere må dra på de dagene det er events og når det er folk ute, søk på google husker ikke akkurat hvem dager det er nå. Havner på de sykeste festene med folk en kommer i kontakt med, der er det penger og utrolig morro. Hvem kan fortelle at man har festet i verdens høyeste bygning? Det er ikke mange..

  12. Da har du tydeligvis ikke vært på de rette stedene på rett dag. Dere må gå på 360 bar, the adress hotel ved Dubai Mall eller et utested som ligger i toppetasjen på et hotell i Dubai marina (husker selvfølgelig ikke hva det het) her var det stappfullt når vi var der på en lørdag.

  13. Har aldri vært i Dubai, men har hørt av flere som har det, at man må finne hjemmefester. Det er vist maaange helt loco parties hos dødsrike mennesker, sånne fester man kun ser på film liksom. Både hos folk fra Dubai, men også rike mennesker fra hele verden som har bolig der. Dere får bruke tinder og finne noen å henge med :):) sjekk Ida Wulffs dubaiguide, hun gjorde det!

  14. Movida er nok the place to be ikveld, KID INK skal opptre (+971 55 174 4449 for booking).
   Angående Linn sin kommentar over her: 360 er fantastisk, men det er også utendørs som WHITE. The Address ved Dubai Mall er ikke ett utested, mer en lounge. Det siste stedet du tenkte på er nok topp etasjen på Pier 7, som også er utendørs klubb = varmt. Dra på Movida, der er det nok garantert stemning ikveld hvis dere vil ha skikkelig fest!:)

  15. Skal ingen påpeke at det heter wining and dining, ikke wineing and dineing? Kanskje engelsken bør oppfriskes dersom du skal reise rundt i verden?;)

  16. Til 23.34- Jeg nekter og tro at du bor i Dubai.. Det høres ut som du ikke har peiling på kulturen der i hele tatt!!!

  17. Du burde virkelig roe kraftig ned den der concealeren og setting puddret ditt. Når det ser ut som man har mel eller hvit maling under øynene, da er det alt for mye.

  18. Korrekturleseren: Folk forventer neppe at Isabell skal skrive korrekt Engelsk, når hun har så avsindig mange skrivefeil på Norsk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg