1,5 MILLIONER FATTIGERE

POTATOHEAD

Se på dette paradiset! I dag tok vi turen til beach cluben Potatohead som RUINERTE oss. Etter besøket vårt der var vi 1,5 millioner fattigere. Ikke kroner da, men rupiahs. Hehe! Valutaen her er helt sinnsyk. Jeg mener, 1 og en halv million rupiahs tilsvarer i underkant av 900 norske kroner. Det høres jo så ekstremt mye ut, men det er det jo ikke. En normal taxitur koster oss 200.000 rupiahs. Morsomt! Uansett – Potatohead skulle tydeligvis være et sted man måtte få med seg når man først er på Bali. Etter et halvt sekund forstod vi kjapt hvorfor alle tipset oss om å dra dit. Har dere sett noe så nydelig? Stemningen, maten, drinkene, for å ikke snakke om servicen.. Alt var bare helt upåklagelig! Vi stod opp super tidlig i dag, for å ha så mange timer som mulig i solen. Vi ble litt solbrente begge to, men rødt blir jo til brunt. 😉 Hit vil jeg gjerne dra tilbake, men det rekker vi nok ikke med tanke på at vi har fullspekka dager fremover. Vi vil jo få med oss mest mulig før vi reiser hjem. Nå kjenner vi at vi har fått litt nok av beach clubs og soling, så nå står fossefall og Gili øyene på agendaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amazing! Nå er klokken snart 00:00 her, og jeg er døds trøtt. Vi stod som sagt opp veldig tidlig i dag, og man blir sykt slapp av å ligge i solsteken en hel dag. Vi dro hjemover rundt 18:00, så dere kan tro vi fikk stekt oss. Nå skal vi smøre oss godt inn i aftersun og legge oss. I morgen er en ny spennende dag her i Bali! God natt når den tid kommer. Det er så rart med tidsforskjellen, men jeg prøver så godt jeg kan å legge inn oppdateringer etter deres tid. Klem!

24 kommentarer
  1. Må innrømme at synes det er akkurat like fint på Kanariøyene, Mallorca, Ibiza eller Madeira! Og for og ikke glemme Hellas! Og alt det er jo mye nærmere.
   Men bra du koser deg!

  2. Omg jeg trodde legit dere hadde svidd av 1,5 mill kroner. Hahahah, dævver as.
   Du er rå. Dette blir artig for haterne dine, nå kan vi gosse oss med lættis hate kommentarer resten av kvelden

  3. Overskriften er bare for å få klikk. Du brukte ikke 1,5mill du skulle heller skrevet at du brukte 900 🙂 bli bedre på å skrive overskrifter som ikke er clickbait

  4. Du som er så opptatt av utseende, tenker du ikke på hvilken skade soling har for huden? Hvis du vil ende opp med å se ut som en sviske tidlig i 30 årene er det bare å kjøre på da, for ikke å snakke om hudkreft! Steking i solen er veldig skadelig for huden og man bør unngå det i store mengder selv på ferie, og alltid bruke høy solfaktor. Bare et tips 🙂

  5. Kjære anonym du over her ^
   Spnn e det å værra blogger 😉 man lage overskrifta som friste andre te å læs. men ska si dæ at snuppa der ikke gjør det for fristing. men mer for å gjør det som glede hu!;) så før du åpne kjeften din, tenk litt over kordan live ditt e som gjør at du bare måååå klikk dæ innpå bloggen og absolutt måå sleng inn en kommentar 😉

  6. Til anonym 19.20: Hvor gammel er du? 14 1/2? Hva tror du bloggere lever av? Klikk så klart. Klart hun kan skrive slik. Hun har jo brukt 1,5 mill. Hun må jo ikke skrive 1,5 mill hva. Og de fleste, oppegående, skjønner dette når hun befinner seg på Bali. Blir ikke det samme å skrive 900. Det skjønner vel du også.

  7. ^ Eller byttet ut millioner med ruphias. Vær så snill, ikke bli den nye Anna. Clickbait er så jævla tragisk.

  8. Godt du vet hvordan du får lesere som resulterer i mange klikk og penger . Må jo ha penger nok til å kunne leve opp til den livsstilen du har bygd deg !

  9. Anbefaler på det sterkeste å ta noen dager i Uluwatu! Ligger lenger sør og tar ca 30 min med bil fra Kuta. Selv synes jeg Uluwatu er en av de fineste stedene på Bali. Flotte strender, klipper og natur. Plutselig havner man på en “jungelfest”, eller man kan sitte å ta noen drinker ved de fine utsiktspostene. Bør oppleves! Padang-padang beach er en veldig flott strand om dere tar turen innom.

  10. Altså. Jeg tror dessverre taxisjåførene deres lurer dere 🙁 Jeg betalte 300.000 rupiah for å bli kjørt fra Legian til Ubud. En normal taxitur betalte jeg max 50.000 for. Bare pass på!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg