ALT HAR GÅTT TIL HELVETE – PH 2018

reklame ⎮ annonselenker

Altså… Nå skulle vi vært i Mexico, men det kan jeg trygt si at vi IKKE er. Reisen gikk helt seriøst til helvete. Flyet ble forsinket fra Oslo til Amsterdam som var vår første etappe. Forsinkelsen gjorde at vi ikke rakk vårt neste fly fra Amsterdam til Mexico City. Det er jo greit nok, men så ble alt tusen ganger verre da vi ikke får nytt fly før om 2-3 dager. Så nå er vi med andre ord strandet i Amsterdam inntil videre. Drit kjedelig, for vi skulle jo egentlig våknet til en ny dag i Mexico i dag. Tenk så sjukt deilig det hadde vært! Alt har virkelig gått til helvete, haha. En brite på flyet var dessuten også helt forjævlig og var direkte kvalm mot samtlige helt uten grunn, noen av deltakerne ble dårlige og begynte å spy.. Ja, dere skjønner. Dagen i går var jo helt katastrofe. I dag er en ny dag da, så vi satser på at ting blir bedre. Verre enn gårsdagen kan det jo neppe bli. Haha!

ELLESSE CROP HOODIE HER

MOOD…

MALENE BIRGER KOFFERT HER ⎮ VESKE HER

_______

Nå skal vi straks til flyplassen for å sjekke mulighetene våres, og forhåpentligvis få bagasjen vår. Jeg vil bare til Mexico nåååå. 😍

56 kommentarer
  1. Har du sett på sesongen din på viafree etter den ble lagt ut på ny? Savner du vennskapet mellom deg og Martine?

  2. Katastofe er det vell ikke? Alt har vell heller ikke gått til helvete? Dere får jo etterhvert et nytt fly også er dere på vei. Innspillingen starter kanskje litt senere, men dere skal se at alt ordner seg. Slitsomt ja, men absolutt ingen katastofe. Dramaqueen much?🙈

  3. Maria: Trenger ikke ta alt så bokstavelig da vel.. Jeg hadde lett kalt det for en katastrofe om det var meg som ville komme meg ned til varmere strøk asap og var lei av å reise.

  4. Du sier du skal blogge fra hotellet, men hvordan bilder tenker du å legge ut da i og med at du ikke kan avsløre de andre deltagerne og andre regler du må ta hensyn til?

  5. SPØRSMÅL
   Hei Isabel, først vil jeg bare si at du er helt utrolig, jeg blir så inspirert av deg og har evig respekt for deg😍 Spørsmålet mitt er om et rykte jeg har hørt om deg, at du har hatt spiseforstyrrelser.. er det sant, kam du si litt om det enten svaret er ja eller nei? Vet det er personlig, har selv strevd med Bulimi

  6. Spm
   Kan man bli tvunget til å gjøre noe seksuelt i ph? Og hvis man nekter så blir man kastet ut? Har hørt fra ei jente at man ikke kan nekte?

  7. Hvorfor begynte samtlige av deltakerne og kaste opp? Tålte de virkelig ikke å bli snakket til av denne briten? For en gjeng pyser og mamma dalter dere fremstår som..

  8. Hvor mye kostet din forrige bestilling fra nelly?😊 veldig mye fint!
   Lykke til på ph, heier på deg <3

  9. Hei😊 Er det du som blir å oppdatere bloggen under innspillingen? Og blir du fortsatt og være like aktiv her i kommentarfeltet, på snap og på insta?

  10. Anonym 18:47
   Hun får de sponset altså gratis mot at hun promoterer klærne. Altså viser de frem til oss, så tjener hun på hvert klikk når hun legger ut en annonse lenke.

  11. Til helvete ja. Ikke mye som skal til før det både går rett opp og ned for deg skjønner jeg 😂😂🙈🙉🙈 drama drama lenge leve. sorry.. men håper det går bra med den det gjelder da. Ikke deg altså..

  12. Spørsmål til spørsmålsrunden: hvem satt d ved siden av på flyet? Hvorfor godkjenner du ikke komentaren eller er det fordi du ikke tørå innrømme at du maste deg frem til å sitte med Pierre? Hva er så farlig med å svare på det? Er jo trossalt fler som var på detflyetog tokk bilde så skjønner ikke helt …..

  13. Spydde Pierre i flyet ; var det som gjorde at dere ble forsinket? Hva skjeer med Pierre kommer han på neste fly siden han er på sykehuset??

  14. Får du hele turen til mexico gratis eller må du betale noe selv? 🙂
   Hvordan kommer du til å reagere hvis P har samleie med noen andre på hotellet? Kommer du til å samarbeide med P eller kommer du til å prøve å få han ut? 🙂

  15. Siden dere er stuck i amsterdam, hvorfor ikje ta en tur ut på byen:) veldig fete barer å ikke minst go weed:) just saying

  16. Jeeezez, hvor dumme lesere går det an å ha?! Uansett hva man måtte mene om Isabel, må man da vel forstå at det å strande i Amsterdam pga akutt syk (eks)kjæreste, må være mildt sagt kjipt?! Er det ett innlegg av Isabel hvor hun ikke overdriver – men det motsatte – er det dette!

  17. Kan ikke du lage et innlegg om dine forventninger rundt ph og kanskje litt om forrige gang du var med? Feks svare på spørsmål som:
   – Tror du denne sesongen blir bedre/kjipere/like bra som forrige du var med på?
   – Er du glad for at de andre legendene som skal være med er pierre, carl, mathias, magne, aurora og ann mariell? Er det noen andre du skulle ønske var med?
   – Synes du at du har forandret deg personlighetsmessig siden forrige gang du var med, og isåfall på hvilke måte? Synes du var veldig kul og snill, haha og litt bitch når du ble sint da i forrige sesong. Men digget deg, og digger deg nå, men selv har jeg litt annet inntrykk av deg nå enn da kanskje.
   – Tror du at dere legender kommer til å holde sammen og spille litt i mot de nye, siden dere tross alt kjenner hverandre litt fra før og liksom har vært med på det før?
   – Tror du at du kan bli behandlet annerledes nå som du er en offentlig person? Altså ikke bare vanlig tidligere ph deltaker som de andre, men stor blogger? Tenker på om du er redd for at noen misliker deg, eller kanskje noen blir starstruck osv og digger deg.
   – Er du redd for å dumme deg ut? Tenker at det kanskje er verst for deg, i og med du har stor blogg og folk bryr seg gjerne mye mer om hva du gjør ”feil” eller ikke, enn om andre gjør noe.
   – Tror du at du vil være litt anstrengt der inne mtp både deltakere og seere kanskje har litt forventninger til hvordan du er, eller bør være? Eller tror du at du klarer å slippe deg løs og være deg selv? (håper på siste og gleder meg til å se deg på skjermen og heier på deg<3)
   - Tror du at folk (deltakere/seere) kommer til å bli positivt overrasket over deg? Mange har nok ett inntrykk av deg via bloggen som kanskje ikke stemmer, enten positivt eller negativt.
   - Har du tenkt på om folk kommer til å være falske mot deg? Enten late som de liker deg eller oppføre seg annerledes for at du skal like dem? Sikkert litt kleine spm å svare på, men igjen så har jo veldig mange meninger om deg.
   - Har du lyst til å vinne eller betyr ikke det så mye nå?
   - Er du 100% lukket for sex osv denne gangen eller synes du ikke det er så ''big deal''? Husker forrige sesong du var med i var du veldig tydelig på at ikke noe slikt skulle skje.
   - Litt vanskelig å svare på sikkert ettersom du ikke har møtt alle deltakere enda, men har du mest troen på at noen nye vinner eller legender? Eller evt blanding?
   - Hvordan tror du at dine sjanser er til å komme langt? Alt kan jo skje selvfølgelig, men du kjenner jo feks pierre, carl aksel og mathias godt fra før, så du har jo liksom noen partner alternativer!
   - Tror du det blir en dramafylt sesong?
   Du trenger ikke å svare på alt dette, var bare noen forslag, men håper du svarer på noen, hadde ihvertfall vært artig å få vite litt om dine forventninger + litt forskjeller fra forrige gang du var med <3

  18. Jeg ville bare si lykke til, har alltid sett på paradise så dette blir en gøy sesong 🙂 og til alle som sier at du overdriver, hallo! Det stod i VG at neste fly ikke gikk før om noen dager, selvfølgelig er det dritkjipt! Prøv og sitt på en flyplass selv i flere timer ekstra så kan dere se hvor gøy det er! Håper dere får dere et fint hotell i mellomtiden og kos dere i Amsterdam, det er jo masse og finne på der 🙂

  19. Stine: Jeg syns generelt at de fleste velger å bruke ord som katastrofe og krise (og da snakker jeg ikke bare om bloggere) på hverdagslige hendelser som høyst egentlig kan kategoriseres som veldig kjedelig eller kjipt. Har man opplevd en ekte katastrofe eller en reel krise i livet så kan å kalle å miste et fly en katastrofe oppleves som litt provoserende. Jeg vet at de aller fleste velger å bruke disse ordene på filleting, men for meg fremstår man da som en svært lite reflektert person og dramaqueen!

  20. Hei! Jeg lurer på hvor høy er du? Og hvilken størrelse i bukse pleier du å kjøpe på Nelly? Er selv 155cm.

  21. Er du ikke litt redd for at det skal oppstå følelser igjen mellom deg og Pierre på hotellet?
   Håper du drar den helt ut og vinner! Heier på deg! <3330

  22. Er det ikke kaldt å gå med så korte topper hele tiden? Syns det er veldig fint altså, og hadde gått sånn selv hvis jeg hadde din kropp, det ser bare så kaldt ut😅

  23. Du det ligger fake profil med bilder av deg med navnet Isabella S Raad på Facebook. Si fra om du vil at jeg skal legge ut lenken. Æsj sååå ekkelt må være noen pedofile som holder på slikt.

  24. Hei!
   Er Malene Birger kofferten og vesken din fra Nelly den kritthvite versjonen eller offwhite? Setter veldig pris på svar! Takk! 💗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg