DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

1. Der man spiller inn er et av de farligste områdene i hele Mexico.

2. Når man ryker ut, er det ikke sikkert at man blir sendt hjem til Norge med en gang. Om det er mulighet for at du kan sjekke inn igjen, bor du på et annet hotell der du får vente på beskjed og eventuelt når du skal inn igjen. Om du ikke får sjekke inn igjen, så blir du sendt hjem etter at du har røket ut. To-tre dager etter, kanskje.

3. Reisen til Mexico tar sammenlagt over 30 timer. Helt jævlig langt, haha.

4. Som deltaker må man signere en kontrakt som gjør at du er “låst” til TV3 i et år.

5. Paradise Hotel er den gøyeste opplevelsen man kan få!

6. Man får ikke ha kontakt med hverken familie eller venner. Kun produksjonen og deltakerne som man er på innspilling med.

7. Vi blir filmet 24/7, hele tiden – foruten om lunsj og middag. Da er vi off cam, og blir “passet på” av deltakeransvarlig.

8. Man får vite om man er med i starten av Desember.

9. Gruppe intervjuene er noe nytt castingen har startet med. Det var i hvert fall ikke slik da jeg deltok i 2015.

10. Man få lov til å ha med seg to kofferter som bagasje.

26 kommentarer
  1. Jeg forstår ikke det med at man kan dra rett hjem, da vet jo de du har fortalt det til (eller bekjente som ser det på TV) at du ryker ut tidlig.. du kommer jo med en historie om at du er borte i 2 mnd, men så kommer du plutselig hjem etter 3 uker? Bare merkelig.

  2. Punkt 1 hørtes ikke bra ut! Er det militær/politi som passer på utenfor hotellet, eller i området?

  3. Okei kan alle slutte å klage over at «dette har du sakt før» «dette er et gammelt innlegg». Det burde gå an å ta hensyn til at Isabell er i Mexico og ikke tilgjengelig akkurat nå. Det er disse innleggene hun har forhåndsskrevet så ta å vis litt respekt og slutt å klag!

  4. Prøver ikke å være frekk, men føler at bloggen din begynner å bli dårligere etter at du ble med PH. Teksten din er altfor KORT! Her har du skrevet 10 korte punkter som du har allerede nevnt. Du har nylig lagt ut flere innlegg med bare bilder med null tekst.

  5. Kommer du og de andre legendene til å være i Mexico helt til innspillingen er slutt uavhengi om dere ryker ut eller ikke? Ettersom vi skjønner jo hva som har skjedd/kan legge sammen kortene om vi ser deg i Karl Johan om 2 uker. Regner med TV3 ikke sier dere må være innelåst i leiligheten deres frem til innspillingen er over. At dere da får en feirie i Mexico avhengi av hvor lenge dere blir inne på PH

  6. Blir ikke paradise hotel spilt i porto vallarta ? Det er ihvertfall en av dem tryggeste områdene i hele mexico. Jeg er fra mexico. Juarez !

  7. Hei! Jeg lurte på om du kunne lese meldingen jeg har sendt til deg på messenger. Det gjelder et prosjekt som jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med:) Digger deg forresten❤️❤️

  8. Du kan jo ha kontakt med familie og venner når du er på instagram, snapchat.. Du kan jo prate med de der. Hvordan er det? 🙂

  9. Var det 3 måneder dere var inne på hotellet før?? Har på følelsen at oppholdet til deltakerne var lengre for noen år siden?? Kan dette stemme? PS. Helt enig med deg «Eli over her» Dere som leser Isabell sin blogg skal være glad hun skriver innlegg i hele tatt m, nå som hun er med i paradise hotel!!! Viss dere ikke skjønner det, er dere jo helt blåst i nøtta! Jeg syns bloggen er like bra som før, så ingenting og klage på folkens! Stå på Isabell og vinn hele skiten i år.😀👍👍 Du og Mathias, eller du og Carl-Aksel!! Søren at Pierre ikke er med, det er virkelig synd! Da kunne du og Pierre vunnet sammen.👍☺️

  10. Om du mener punkt 5. PH er det gøyeste opplevelsen man kan få. Da har du ikke opplevd mye eller har store krav. Kunne aldri ha tenkt meg å være med på PH.

  11. Hvis du brukte 30 timer til Mexico så lurer jeg på hvilken rute dere tok, jeg brukte ikke mer enn 13 timer fra Oslo 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg