VLOG ⎮ LEILIGHETEN I MARBELLA ER VÅR!!

OMG OMG OMG!!! 🌴🏡💚💸 Vi var på visning på verdens fineste toppleilighet/penthouse, og rett etterpå ble den vår! JEG ER SÅ LYKKELIG!!!

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!

36 kommentarer
  1. Eg syns da e so kjekt å sjå på deko to!! De gjer dagen bedre på alle måta🌟 Eg har venta so lenge på at deko to sku bli ett par igjen. Har alltid hatt trua. Eg ønske deko da besta og håpe på dekans venge at Marbella blir suuuupert 🤩💋 Beste helsing frå T !

  2. Deilig at dere er på plass! Lurte på om din egen yt-kanal er i bruk eller om det bare er “felles-videoene” til du og P som kommer hans kanal og dine egne videoer på din kanal? Bare lurer så jeg vet hvilken kanal å se på, haha<3

  3. Herregud, folk klager på at Isabel skriver og viser fram penger hele tiden. men dere SPØR jo om alt “hva koster det? hvor mye betaler du? hvor mye penger brukte du på den?”. Skjønner faen ikke logikken, hvis dere først vil vite pengebruk så ikke KLAG etterpå at hun “flasher” penger.

  4. Hvordan er det og ha vippe extensions når man bruker mye sminke på øynene?
   Bruker sminke på øyne så og si hver dag, er det stress mtp fjerning av sminken osv?

  5. Slipper du å betale skatt av lønnen din i Marbella? Slik som i Dubai? Hvis ikke, hvorfor flyttet dere ikke til Dubai i stedet? Ikke så lang flytur.

  6. Forstår ikke hvorfor du gang på gang kaster penger ut av vinduet ang. leie. Bolig er investering, stort sett tjener man på det, man kan selvfølgelig være uheldig, men markedet i Marbella er ettertraktet.

  7. Hei kjære isabel!
   Ville spørre deg om du kunne lage et innlegg om hvordan livet kan forandre seg fra at man føler seg helt ulykkelig og trist.. og lost, til glad ! Og et liv full av glede, med din kjære.. og slt det der gode.. jeg trenger litt håp.. i og mee jeg føler meg helt ulykkelig nå.. du har sikkert også vært det en gang i tidem og nå er eu lykkelig.. så fortell. Det hadde vært til en stor hjelp til alle de som føler seg helt nede.. en håp trenger vi ulykkelige mennesker

  8. Hmm… ble faktisk litt skuffa nå. Dere har sagt at dere skal flytte til deeeet fine stedet, og så er det bare en helt alminnelig kjedelig leilighet?

  9. Hvorfor de ikke kjøper?? De skal nok ikke bo så lenge. Vi har hus der og det koster oss mye bare å drifte det. Kan også være vanskelig å få solgt igjen. Derfor leier de!! Koffor mase slik om det å leie? Det har ingen noe med! Og i M er ikke det å leie uvanlig. Vi leier ut store deler av året selv. Stå på dere to! Kanskje vi sees i påsken? Da skal jeg hilse på. Har sett deg to ganger i Bogstadveien uten å si hei. Mer naturlig å hilse på andre nordmenn når vi er ute og reiser.😘

  10. Ååå leiligheten minner veldig om der pappa leide! Marmor bad og toppleiligheten med balkong! Vi hadde den i fire år før vi ga den fra oss. Savner det hver dag så nyt det!! Det er noe du kommer til å se tilbake på hele tiden!!! Kos deg max og bare ta hvert øyeblikk inn 😍

  11. Kan du begynne å poste litt mer hverdagslige ting på snap? Litt mer prating, hva som skjer rundt deg osv ikke bare svarte bilder med kommentarer fra bloggen og link til bloggen. 🙂

  12. Hvorfor skulle hun ikke skatte om hun hadde bodd i Dubai?? Hellooo!!! Hun skatter jo til Norge!!
   Dubai er så sykt oppskrytt og kjedelig!! Bor man i Marbella kan man dra masse rundt omkring, og de har ikke sånne strenge regler som Dubai. Kjenner mange som har bodd i Marbella som flytta fra Marbella til Dubai, men så holdt de ikke ut, og flytta tilbake til Marbella. 😉 Synes det sier endel!!

  13. Er det denne som liksom er penthouse?
   Sorry men så får meg et palass slik dere fremstilte det i tidligere video

  14. Er bare sykt nysgjerrig.. tror hele Norge er det også. Hvis du hadde blitt gravid nå, hadde du beholdt barnet? Føler du at du og Pierre er klar for å bli foreldre nå?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg