Å MOBBE “ISABEL RAAD” I MEDIA HAR BLITT EN TREND

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg har ikke ord for hvor sinnsykt rørt jeg er over all tilbakemelding som jeg har fått de siste to døgnene. I dag begynte jeg å gråte mens jeg leste kommentar etter kommentar. Dere er så enormt fine, dere aner ikke hvor mye dere gjør for meg. Det er kanskje bare en kommentar for deg, men for meg er det så vanvittig mye mer. Det at dere tar dere tiden til å skrive lange meldinger og kommentarer til meg for å løfte meg opp er.. jeg blir helt tårevåt igjen nå mens jeg skriver. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er over å ha dere i livet mitt. Jeg hadde aldri klart å stå i alt dette dag inn og dag ut om det ikke var for dere. Det er sant at jeg får utrolig mye hat hver eneste dag, men jeg får minst dobbelt så mye fint tilsendt. Det får meg til å føle meg som verdens heldigste. Tenk at jeg har en så fin vennegjeng ❥ For det er det dere er. Jeg ser på dere som så utrolig mye mer enn bare mine lesere.

Åh, jeg er så sentimental nå. Det merker dere kanskje. Det suger bare så ekstremt å være så sårbar som det jeg er for tiden. Som jeg sa til Pierre mens jeg knakk sammen på ordentlig, for første gang på veldig mange måneder: «det som gjør meg mest forbanna er at jeg lar det gå inn på meg, for det gjorde jeg aldri før». Jeg tror at folk glemmer det at jeg som har utført såpass mange operasjoner er åpenbart veldig usikker på meg selv og mitt eget utseendet. Sinnsykt vondt å skrive disse ordene for så mange å lese, men det er jo egentlig veldig selvsagt. Derfor synes jeg at man skal være litt forsiktig når man skal forsøke å fremme det «naturlige», for det som dessverre ofte skjer i slike situasjoner som på NRK debatten for eksempel, er at man går på personangrep og navngir hvem som er “verst” og hvem som blir “ledd av”. Det er nettopp DET som får sånne som meg til å legge seg under kniven. Jeg opplever ofte å være vitne til andres sterke meninger angående operasjoner og hele den biten, og for all del: DET ER BRA Å HA ET SUNT FORHOLD TIL EGEN KROPP. Men vær så snill og hold dere til tema, og ikke hopp på mennesker. Det er da det blir feil, for samtidig som disse menneskene forsøker å fremme noe som i deres øyner er bra, viser de at det er OK å latterliggjør og mobbe andre i samme sleng. Det er da jeg stopper opp og spør meg selv: hva er vest? Operasjoner eller mobbing? Forstår dere ikke selv hva dere holder på med? Dere skaper et verre og enda større samfunnsproblem enn det dere prøver å løse.

 Processed with VSCO with av8 preset

Dessuten føler jeg at folk glemmer det faktumet at jeg har vist baksiden ved å legge seg under kniven. Husker dere videoen jeg postet i fjor? Jeg knakk sammen. Jeg møtte veggen. Hvorfor? Fordi jeg tydde til operasjoner for å bli lykkelig. Fungerte det? Nei. Sa jeg det til dere? JA. Jeg gråt og viste min aller mest sårbare og min svakeste stund foran dere, på kamera. Jeg ville vise dere smellen jeg hadde gått på, nettopp for å IKKE oppfordre noen til å gjøre det samme. Jeg har ytret meg om puppene mine, som jeg ikke er fornøyd med, de ble katastrofe etter operasjon. Er jeg åpen om det? JA. Jeg viser dere hele tiden hvor galt det kan gå. Hvordan er det å oppfordre andre til å operere seg? Vær så snill å fortell meg det! Når jeg var syk, og opererte meg x antall ganger på et år, forstod jeg ikke alvoret selv. I ettertid møtte jeg som sagt veggen, og det jeg gjorde mens jeg var på bunn, var å dele sannheten med dere på kamera. Hvor uendelig skummelt tror dere ikke at det var? Å vise dere hvor på kjøret jeg var, på grunn av alle mine inngrep? Alle glemmer av den biten. Alle glemmer av at jeg har vist dere laaangt mer enn mine inngrep, og jeg HAR vist dere HVORFOR dere IKKE skal gjøre det jeg har gjort. Hvorfor blir ikke det pratet om?

Jeg føler med hånden på hjertet at det har blitt en trend å mobbe “Isabel Raad” i media. Det har blitt lov for Harm & Hegseth å latterliggjør meg på sine show som de har rundt i landet. Det har blitt greit for Rasmus å si “når Isabel Raad dør, kan hun ikke begraves. Hun må resirkuleres” på sine stand up show. Hvorfor? Er det deres måte å fremme at operasjoner er feil? Ved å gå på personangrep og krenke et annet menneske? Det har gått alt for langt. Jeg har det ikke bra lenger. Før klarte jeg å la det prelle av meg i mye større grad enn det jeg gjør nå. I går fikk jeg panikk anfall på flyet, midt blant mange nordmenn. Jeg klarte ikke å holde tilbake. Jeg gråt hysterisk i to timer, mellom ukjente mennesker. Det er første gangen jeg mister meg selv på den måten. Alt går inn på meg om dagen, nettopp fordi at jeg føler at jeg blir mobbet 0g ydmykt fremfor hele Norge i media. Det har skjedd alt for mange ganger nå. Dere tror kanskje at denne kommentaren til Hegseth er det eneste jeg har blitt utsatt for? Da tar du kraftig feil. Jeg kan gjerne henvise til flere ganger der han har hånet meg og latterliggjort meg offentlig om det er ønskelig.

Det skrikes høyt om alle de stakkars usikre jentene i dette samfunnet. Det undrer meg at disse som står å skriker høyest ikke forstår at VI som operer oss er de som nettopp ER usikre! Diskuter og kjemp for det naturlige, men la vær å trekk frem navn i debatter. La vær å gå på personangrep for å fremme din egen mening. Det ER feil! Når ble det greit å mobbe andre medmennesker for å få frem et poeng? 

Jeg tror at jeg kommer til å angre på å ha postet dette innlegget. Jeg vil ikke at folk skal se at de klarer å komme inn på meg, og faktisk gjøre meg svak. Men vet dere? Det er så forbanna viktig å stå opp mot mobbing. Det er så viktig for meg å vise at det ikke er greit. Ingen, absolutt ingen, skal finne seg i å føle seg krenket, hånet, mobbet eller latterliggjort. Hvorfor er det så vanskelig å respektere hverandre, og holde seg til tema? Må man si at folk går inn på min profil for å peke og le av meg, for å få frem din mening om at operasjoner er feil?

  1. Stå på Isabel! Jeg tenker som så, va er verst; å ha silikon og litt fillers som ikke påvirker andre mennesker, eller snakke nedlatende og mobbe andre? Hadde det påvirket andre mennesker at du tok silikon hadde jeg forstått at du hadde fått kritikk, men du skader ingen med det du velger å gjøre med di kropp. Det Hegseth derme gjør er å krenke andre mennesker, dømmer de pga utseende og lærer yngre at mobbing er greit. Noen må ta ansvar her og ta fra han jobben.

  2. Heilt sykt, sjønn godt at det går inn på folk har det kommet te og gjort på meg og. veldig domt at man kan ikke gjør nå før dem får fortsett. Sykt kjipt you goo girl! fra en Fast leser siden PH og som ikke kommenter førr ofte, men eg følg med deg og digg deg.

  3. Hei kjære fine Isabel! Fyflate så flink du er og fyflate så mye du går gjennom og får slengt i ansiktet, men allikevel rockin’ it, du er amazing, og ikke tvil på det! Herregud jeg digger deg og ikke tvil på deg selv, fordi du er suuuuper <3 Fortsett å inspirere meg slik som du gjør bcause your fuckinnnn good at it! Klem fra ei i vennegjengen <3

  4. Stå på Isabell!! Vet det ikke er lett å være deg nå, men du klarer det så sykt bra!! Digger deg, fortsett sånn

  5. Lett for meg å si, men du bare virkelig ikke bry deg. Hvem er det som har kommet lengst i livet, dem eller deg? Du har oppnådd masse, og er god nok akkurat som du er! Verden hadde vært så mye bedre om folk begynte å bry seg litt mer om det indre hos folk, ikke hva folk velger gjør med utseendet sitt!!

  6. Altså i love you. Du fortjener bare alt det beste<3 håper P forteller deg hvor fantastisk og nydelig du er hver dag!
   Blir så lei meg av hele denne debatten. KAN IKKE ALLE BARE FÅ LOV TIL Å VÆRE FORSKJELLIG? hev hode bella for du er amazing!! Hold on

  7. Jeg vil bare si at mobbing er mye verre enn å fylle leppene, rompa eller brystene. Herregud jeg ble gal av den debatten, syntes det var hull i hode å i det hele tatt ta det opp. LA folk være seg selv, om noen ønsker å fylle leppene så la dem gjøre det. Om 12 åringer sier de vil gjøre det, så må de likevel vente til dem er 18 år og normale mennesker kan ta egne valg – hvis ikke trenger de hjelp. Jeg var 12 år en gang selv, så opp til folk, men jeg ble 18 år og gjorde nødvendigvis ikke det samme som jeg ville når jeg var 12 år??? Stå på Isabel, du ser kjempe bra ut. La dem le, de har det neppe godt med seg selv om de kan sitte å latterliggjøre et annet menneske tenker jeg. Hvorfor skal folk rakke ned på de som opererer seg? Hvorfor skal ikke det være lov å fylle leppene å være stolt over resultatet? Altså, hva faen? Jeg blir så provosert av hele greia. Ikke la dette knekke deg Isabel, du er så vakker, og har oppnådd MYE mer enn hva de fleste på din alder har.

  8. Vist du er så forbanna usikker på deg selv! Ikke legg ut annonser fir alle mulige behandlinger til ungelesere! Ikke latt dine unge lesere gjøre samme feil som deg! Fokuser på andre ting på bloggen din, ikke bare kropp, behandlinger,og innkjøp! Hvis unge jenter at de er bra nok som de er og ikke kom med fristene tilbud til de!!

  9. Er det et innlegg du ikke skal angre seg på så er det dette! Du får frem sakens kjerne- beste innlegget du har skrevet:)

  10. Hyller dette innlegget Isabelle! Ikke bare er du utrolig god til å ordlegge ting på vegne av deg selv – her ga du også en stemme til de som går igjennom akkurat det samme, som ikke klarer å sette ord på deg selv. Du er en bra dame. Vær så snill å aldri glem hvorfor du har kommet så langt som du gjør. Du har stått på, og vi -jeg- liker deg for deg.

  11. Jeg synes du skal være sinnsykt stolt av den personen du er, Isabel. Du har kanskje hatt flere operasjoner enn andre bloggere, men du har hvertfall en bra personlighet, noe de jævla mobberne bør misunne deg for. Synes det er så leit at det har blitt en «trend» å mobbe GODE personer bare fordi alt de gjør ikke støttes av andre!
   Stå på Isabel, du er så jævlig mye bedre enn de <3

  12. Håper alle som har brukt navnet ditt i argumentasjonene sine og som har prøvd å latterliggjøre deg leser dette

  13. Det å innrømme svakhet, er det sterkeste en person kan gjøre. Du er vakker Isabel. Jeg blir helt kvalm av å se hvordan mennesker behandler deg. Men det at folk tar seg tid til å sende hatmeldinger til deg daglig, viser at du har gjort noe riktig, sant? Alt her handler om sjalusi. Du er sterk, stå på fine deg. Jeg vet du kommer deg gjennom dette.

  14. Veldig fint skrevet! Men når du sier “mobbing vs operasjoner”, det er ikke det at du tar operasjoner som gir deg kritikk. Debatten på torsdag handlet om det å fremme, normalisere og gi ut rabattkoder for Restylane og andre inngrep.

  15. Greit nok at du trudde det skulle gjøre nokka med selvtilitta di osv! Men du sir jo shøl du e fornøyd med det du har fiksa på! Å ja da e du FAkTISK med på å lage et press blandt unge folk som e usikker på sæ shøl. For kanskje de 10% som faktisk like bloggen din nemlig e som du! Usikker på sæ shøl å egen kropp å vil gjøre som dæ. Ikke vet Æ , men D Æ mene e at ingen av delan e verken galt elr rett! Du må skjønne at du har en stor pårvirkningsefekt blandt ungdom idag. Å ja D e lett å komme me argumenta som du kan bare slutt å følge mæ osv. Men e D nu virkelig D om man faktisk e usikker på sæ shøl? Nej. Å Æ vil si at du e en like stor mobber som Morten da, fordi D e ikke førstegang at du også bruke bloggen din å Snapchat til å henge dem ut. Så du e minst like godt! Så dær har Æ ingen sympati før dæ dessverre. Å ja Æ sysn du e kul med bein i næsa å bruke å legge igjen hyggelige kommentara hos dæ, men akk d hær kjente Æ blei helt feil.

  16. Anonym: Og det er helt greit, frem til man begynner å navngi, dra inn kommentarer som “folk går inn på isabel raad for å PEKE og LE av henne”. Da er det ikke greit lenger.

  17. ❤️❤️
   Det blir så feil å rakke ned på de som allerede har operert noe på kroppen sin, måten det blir gjort på skaper enda mer fokus på plastik operasjon. Når folk skal prøve å få unge til å ikke operere seg skal man ikke legge skam på de som allerede har gjort det. Undertrykking av en gruppe mennesker hjelper ikke på budskapet i det hele tatt. Ved å ødlegge selvbildet til de som allerede har lagt seg under kniven for å prøve å skape et bedre selvbilde til de som ikke har gjort det, er det samme som å si at det er greit å mobbe for eksempel hun jenta med de store eller små puppene på skolen for at du selv skal styrke din egen selvtillit.

  18. Synest synd på deg. Håper du kommer deg ovenpå igjen! Mobbing er uakseptabelt. Lurer på om de selv som voksne menn, tenker over at de også har innflytelse på de unge.. 🤔

  19. “Det skrikes høyt om alle de stakkars usikre jentene i dette samfunnet. Det undrer meg at disse som står å skriker høyest ikke forstår at VI som operer oss er de som nettopp ER usikre!”
   Beste og sanneste kommentaren ever. For et sterkt innlegg, syntes absolutt ikke du skal angre på dette. Jeg er enig med deg, at det som Hegseth, Gjelsvik og andre driver med er mobbing på høyeste nivå. Jeg så på den debatten på NRK tv her i går og ble sjokkert over hvordan det gjentatte ganger ble hintet til at du var den såkalte verstingen. ”Det er én person jeg heller ville sett her i dag” tror jeg det var Gjelsvik som sa, åpenbart deg hun snakket om! MOBBING! Og ikke engang start meg på kommentaren til Hegseth.
   Jeg er helt enig med dem i at fokusering på kropp og utseende har gått over styr og at denne normaliseringen av plastisk kirurgi som Gjelsvik snakker om er usunn.
   Når det er sagt er disse menneskene som opererer seg ikke mindre verdt enn alle andre, og de er ikke mindre ”ekte” fordi de har operert seg. Vi lever i et samfunn hvor vi konstant blir påminnet om hvordan vi BØR se ut eller hvordan vi bør leve, men samtidig blir det sett ned på å endre på egen kropp og utseende. Jeg mener med hånden på hjertet at du representerer gode verdier her på bloggen og i andre sosiale medier. Du har vært på bunn og reist deg opp, det står det kun respekt av! Hva du har gjort med egen kropp er ubetydelig nå. Du er ikke en ”versting” på grunn av at du har operert deg, har ikke sett snakk om operasjoner og fillers på denne bloggen på evigheter. Hvorfor skal det du har gjort i fortiden definere deg som den du er i dag? I don’t get it!

  20. Wow! Dette var veldig sterkt og bra skrevet Isabell! Vet det er vanskelig å ikke skulle ta sånne kommentarene inn over seg, men bare vit at flertallet syns du er herlig<3

  21. Du er ikke svak, du er den sterkeste jenta jeg vet om!
   Stor respekt til deg, for å tørre å publisere dette innlegget❤️
   Jeg må helt ærlig innrømme at jeg gråt mens jeg leste dette innlegget, jeg skjønner ikke hva verden har blitt til.
   Jeg syns veldig veldig synd på deg❤️
   Jeg støtter deg Isabel, du er en helt nydelig jente, med den beste personligheten❤️❤️

  22. Dette var ett flott og sterkt innlegg, denne Isabell likte jeg, du tok deg tid, du formulerte deg bra, du gjorde ikke innlegget om til «stakkar meg».. du viser og forteller på en orntlig måte, du er dønn ærlig.. sånne innlegg nå du ha mer av, for nå fikk jeg mye igjen for å ha trykket meg inn, du Fikk min respekt idag!
   Lenge siden jeg hsr sett, men håper du unngår å reklamere for utsenet, som fillers osv…

  23. Dette var så utrolig sterkt å lese. Viser bare hvor bra du er som står opp for deg selv og mobbing. Det er mobbere som er svak og usikre på seg selv, ikke offrene

  24. har hatt mye tanker om innleggene dine og ikke alltid følt at ting du skriver gir mening for meg, men dette viste en så bra side av deg. reflektert, ærlig, ikke clickbait og rett fra hjertet. JA til flere av disse innleggene, ikke som er sårbare og vonde nødvendigvis, men ærlige og fornuftige, som viser ditt gode indre også. <3 stå på, verden er full av mennesker med dårlige hensikter overfor andre.

  25. Amen! Du viser en utrolig sårbar side av deg selv og det står det helt utrolig respekt av. Det når man er på det mest sårbare at man er på sitt vakreste. Stå på, du er vanvittig tøff som orker å få så mye dritt slengt mot deg hver eneste dag. Du er nydelig og det tror og håper jeg at du ser selv. GO GIRL!!!

  26. Det er faktisk ikke før nå at det går opp for meg hvor motbydelig Morten har vært mot deg.. stakkars deg! Utrolig tøft gjort av deg å skrive dette innlegget! Håper disse små stikkende Morten har gjort mot deg tidligere går nå mot enn slutt og at folk begynner å reagere litt mer når han prøver å trampe på deg, for å fremme seg selv! Heier på deg og synes du er en av de vakreste bloggerne, både utvendig og innvendig <3

  27. Dette er sterkt av deg å poste, og det var viktig at du postet det! Jeg tror dette innlegget spiller en stor rolle og det er utrolig viktig. Takk.

  28. Åh kjære fine flotte deg! Får så utrolig vondt av deg, du fortjener absolutt ikke å føle det sånn eller å oppleve det du gjør. Du virker som en herlig jente som sprer masse glede og som bryr seg om folk, og du fortjener kun det samme tilbake. Skjønner utrolig godt hvor vanskelig det er å ikke ta seg nær av alt, men det er likevel så viktig at du prøver! De som rakker ned på andre gjør det av en eller annen syk grunn for å føle seg bedre med seg selv, og kommentarene stammer nok mest sannsynlig av sjalusi. Prøv å ikke ta det til deg, fordi det er ikke sant det de sier. Du er nydelig, både innvendig og utvendig. Stå på videre! Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe deg.
   Klem

  29. Isabel, pleier aldri legge igjen kommentar. Men dette her er ikkke greit som du blir fremstilt og mobbet. Bare gi faen, vet det er lett å si det for meg, men bare vis du er mye mer verdt enn det de holder på med. DU E FANTASTISK ❤️ Vært sterk! Jeg sitter hver dag å venter på dailyyy vlogene deres! Du og Pierre e så søøøte! Couple goals❤️

  30. Veldig usaklig og BARNSLIG av Morten å komme med den kommentaren om deg under debatten, den hadde ingen sammenheng og han bare «måtte» skyte det inn. Alle kan ikke like alle her i verden, men man kan jo lære seg å holde kjeft også. Er det noen som bør les av er det jo Morten som kommer med en så usaklig kommentar på direkten bare for å gjøre det.

  31. Jeg syntes selv det har gått litt langt nå. Er en type person som mener man skal kunne tulle med det meste og ikke la seg bli fort krenket eller fornærmet, men Morten har gått ekstremt langt nå. Det er ufyselig oppførsel når han holder på i den grad han har gjort nå..

  32. Jeg er enig i mye av det du sier, det er dumt å gjøre debatten personlig. Men det er et samfunnsproblem at bloggere lever av å annonsere for skjønnhet og materialisme. Jeg syns det er sykt å brødfø seg på unge jenters usikkerhet, og hadde ikke sovet godt om natta om det var jobben min.
   Å stadig overbevise unge jenter om at «hvis du kjøper dette» så blir du lykkelig, eller «dette må du bare ha for å bli pen», og å gjøre det til en jobb? Det syns jeg er forkastelig. Jeg kunne aldri ha tjent meg rik på å påvirke unge mennesker til å tro at de trenger alt dette…

  33. Jeg syns det er veldig rart at for eksempel Morten Hegseth er imot mobbing, men så er det han som er en av mobberne.
   Det er ikke greit og holde på sånn selvom dere/du er offentlige personer. Det blir akkurat det samme som om at han skulle mobbe en person som ikke er offentlig.
   Elsker deg, du fortjener alt godt<3

  34. Jeg håper virkelig ikke at du angrer eller sletter dette innlegget. Jeg er så utrolig enig, og jeg håper virkelig dette innlegget når ut til mange. Jeg forventer å høre Hegseth uttale seg om dette, og jeg håper virkelig at han forstår greia så han kan vinne tilbake litt respekt. Du er så flott, og jeg håper du får samlet deg litt før du skal stråle på premierefesten i morgen. Stor klem ❤️

  35. Jeg har nulltoleranse mot mobbing. Og Ja, mobbing er ganske mye verre enn plastiske operasjoner. Mobbing fører til verre problemer for de som blir utsatt for det. Helt lavmål at de som kjemper sin sak mot kirurgi skal ty til mobbing for å fremme sakene sine. Jeg respekterer alle andre folk, men de som mobber for å fremme sin sak har jeg null respekt for. Det er søren meg de som er et problem. Og jeg er ikke ei ungjente på 16-17 år. Jeg er en voksen dame, som jobber i norsk skole hvor vi jobber forebyggende mot mobbing hver dag. Det er ingen lett oppgave med så mye mobbeadferd vi har i media-Norge.

  36. Det jeg ikke forstår som du sier, er at det skrikes om de usikre jentene. I fra tidens begynnelse har tenåringer vært usikre, uansett hva som er “ideal”. Og HVEM er det som sier at tynn med former er ideal? Bare fordi Kim K operer seg og er en stor kjendis? INGEN har sagt at “dette er ideal, dette er finest og dette liker gutter/jenter best”. Det er noe folk har funnet opp i hodet sitt SELV og skriker ut høyt så ANDRE også tror det. Nå har media begynt å bruke alle fasonger i reklamer/blad, så den unnskyldningen med at de bare viser “tynne med former” kan folk dra langt til blokksberg med. Jeg er lei av at vi skylder på alle andre for vår egen usikkerhet. Finn ditt eget ideal og gå etter det, drit så langt faen i Kim K og andre kjendiser.

  37. Du er herlig. Sånn helt ærlig. Elsker YouTube videoene dine og hele deg, stå på. Motgangen du virkelig ikke fortjener gjør deg bare sterkere! Forsvarer ikke det hatere skriver, for de er helt på styr. Ikke bry deg, du er mye bedre enn de. Stå på og stå for dine holdninger og meninger. Du er helt fantastisk! Og et fint forbilde

  38. Utrolig bra skrevet Isabel! Er helt enig med det du skriver. Du er så flink som står opp for deg selv❤️

  39. For å være fornøyd med seg selv nytter det ikke å ta operasjon etter operasjon. For å være fornøyd med seg selv så må man akseptere seg selv

  40. Det er dessverre litt sant at noen ler litt av deg.. Ikke jeg, men man både ser og hører. Du blir sett på som ekstremt overfladisk pga hva du viser i sosiale medier. Hvis du vil ha litt mer respekt kan du enkelt skifte litt fokus. Ikke endre deg men skifte fokus LITT. Har skrevet om det før også, for jeg vil deg bare vel. Både du og Pierre ♥️♥️♥️♥️

  41. Du spør deg selv: Hva er verst å operere eller å mobbe. Det kan ikke å bør ikke sammenlignes. Det du påfører din kropp har ingen noenting med. Du gjør ingen andre vondt ved å fikse på deg selv. Det virker også som at du vet når det er nok, du tar ikke av og fikser så mye at du ødelegger deg selv. Jeg synes du var fin før, men det er du jammen enda. Kan nesten ikke kjenne deg igjen, men så lenge det gode på innsiden ikke forandrer seg, så bør bare folk holde kjeft.
   Når man mobber, så går det utover andre mennesker, man sårer og får folk til å føle seg liten. Hvis de ikke liker det du gjør, så trenger de ikke lese bloggen din.
   Jeg så på insta at ei jente kommenterte du stygt om deg, jeg gikk inn på kontoen hennes – der fant jeg bilde av babyen hennes, naken, i badekaret. Altså, det synes jeg er tusen ganger verre. Det viser bare at enkelte mennesker må lære seg å feie for sin egen dør, før de begynner å feie andres.

  42. For å fremme en sak og for å kunne argumentere så må man nesten dra frem eksempel. Gjerne ikke like tydelig og usaklig som Morten gjorde, men man må nesten snakke om de faktiske bloggerne når en snakker om selve tema. Det håper jeg du skjønner.
   At Morten kommer med sånne kommentarer viser jo tydelig at han tenker mye på deg. Hadde ikke han drømt at Sofie Elise var blitt bfg med deg og hatet på han også? Er jo tydelig da at han ikke-sak det så veldig godt med seg selv i denne «krangelen» dere har heller.
   Prøv å vær sterk og saklig, så har du allerede vunnet 🙂

  43. Alle står helt fritt til å gjøre hva de måtte ønske med kroppen din. Problemet akkurat i ditt tilfelle er at du er et forbilde for mange unge jenter. Og det er ikke til å komme unna, uansett hvordan man vrir og vender på det, at det å ta plastiske operasjoner er usunt. Jeg synes ikke du tar oppgaven din som forbilde på alvor akkurat på dette området.
   Men tusen takk for åpenheten og for at du deler! Det kan virkelig ikke være lett å være en offentlig person og motta så mye hets som det du gjør. Heier virkelig på deg, Isabel <3

  44. Helt ærlig, så er jeg enig med alt som blir sagt om deg. Hvorfor? Fordi til og med i dine mest sårbare situasjoner, så melker du kua for ALT den er verdt. Jeg (blant 90% av leserne dine) tror ikke på en dritt du sier. Slutt å gjøre deg selv til et offer annenhver dag, pleeeease!
   Og vil du vite en av millioner grunner til at folk ler av deg? Fordi du henter pity fra 12 åringer som er de gjenstående 10% av dine “trofaste” lesere..
   Du er det kvalmeste jeg noen gang har sett

  45. Du må jo tåle å høre om operasjonene du har tatt! Så søker du medlidenhet fordi du har psykiske problemer og usikker på deg selv og er et meget dårlig forbilde for unge jenter med levemåten din og operasjonene dine??! Ingen som har bedt deg om å ta alle disse opersjonene dine og du ble mye advart men du ga helt faen i hva alle sa og du leker jo deilig nå og tror det som er riktig å gjøre å være 40 kilo med falsk Rompe som stikker ut. Du trenger ikke å være en så falsk blogger. Avslutt bloggen din og gå med hevet hode. Men du selger sjelen din og elsker penger og jeg håper inderlig bloggen din blir lagt ned for alltid og at du flytter langt vekk fra Norge så slipper vi å se på en skadet sjel som deg påvirke unge jenter i feil retning som det du er!!

  46. What dosent kill you makes you stronger ♡
   Dette viser ikke at du er svak i det hele tatt men at du har vært sterk alt for lenge og alle mennesker knekker sammen av og til og det er heilt normalt og menneskelig ♡ heier på deg!

  47. Dette får meg virkelig til å hate norges kultur. Alt er om status quo og å være så plain jane som overhodet mulig. Du er ikke det. Du passer inn i LA, du passer inn i den moderne kulturen. Disse idiotene som mobber deg er kjedelige folk, du er ikke det. Du er ikke personen som tar feil, de er.

  48. Slutt å fokuser på kun de negative kommentarene! Jeg skjønner at det er vanskelig, spesielt når du er så usikker som du sier. Det virker som at du ikke fokuserer på det andre de sier i debatten og hva leserne dine skriver i kommentarfeltet. HVOR UTROLIG STOR PÅVIRKNINGSKRAFT DU HAR. Du MÅ prøve å se deg selv utenfra! Snakk med en psykolog vær så snill! Da får du det så mye bedre med deg selv<33 Og da kan du spre den gleden med dine lesere! Alle vil kun ditt eget beste, de vil bare at du skal bli mer bevisst på hvor mye du påvirker.

  49. Takk for at du skrev dette innlegget. Håper så mange som mulig ser det og kan forstå at det først og fremst er mobbing og drittslenging som bidrar til mer press og usikkerhet i samfunnet, og ikke at bloggere blogger om skjønnhet eller opperasjoner osv. Du er sterk! Håper du ser det selv.

  50. Uff Isabel. Dette er feil. Dette er feil på alle mulige måter. Du er sinnsykt sterk og det håper jeg inderlig du er klar over! Å bli latterliggjort på denne måten foran uttallige mennesker er noe INGEN bør oppleve, men likevel noe du går igjennom om igjen og om igjen😢. Jeg legger vanligvis ikke igjen kommentarer, men nå kan jeg faktisk ikke dy meg. Jeg blir helt paff. Tenk at det er dette verden har kommet til? Greit at vi har ytringsfrihet and so on, men når fikk vi frihet til å mobbe? Alt fra mobbing på jodel til direktesendt TV. Alt fra mobbing fra små snørrunger til eldre menn og kvinner. Jeg blir tom for ord. Jeg blir så skuffet. Jeg er utrolig lei meg for at du må gå igjennom dette.
   Jeg sender masse masse kjærlighet til deg, vakre Isabel!
   Aldri glem; du er ufattelig sterk.

  51. Har aldri kommentert på en blogg før, tror jeg, i alle fall ikke på flere år, men ville bare si at jeg synes at dette var det mest menneskelige og ærlige innlegget jeg har lest av deg før. Man glemmer kanskje fort at, som du sier, det faktisk er de som legger seg under kniven som åpenbart er 1.størst påvirket av samfunnets kroppsidealer i utgangspunktet, og 2.er mest usikre. Jeg håper også at flere forstår det etter dette innlegget. Som du sa: det å (oppriktig) mobbe/hardt kritisere jenter for å ha lagt seg under kniven erstatter fort et samfunnsproblem som kroppspress med et annet: nemlig å indirekte si at mobbing er OK og innafor, sålenge personen har andre idealer enn hva «normene» sier i samfunnet, eller er en offentlig person. Kroppspress har alltid eksistert – bare fordi man kan legge igjen en stygg kommentar på en blogg i forhold til hva man kunne før med syltynne modeller på fremsiden av fashionblader betyr ikke at det på noen måte er greit.
   Stå på videre, Isabelle! Ingen fortjener å bli behandlet slik. Uansett.

  52. Heier på deg!! Du er sterk. Og uansett hvor mye hat og motgang du får er du vakker. Du var vakker før, og du er vakker nå. Ikke la andre bestemme hvordan du skal føle deg. Selvom jeg skjønner at det må være helt forferdelig å høre sånne ting om seg selv. Men i mine øyne er du perfekt og jeg skulle gjort mye for å se ut som deg❤️❤️ Og ikke glem at personligheten din er døds bra også. Du virker som en glad og livlig jente. Stå på! 🌟

  53. Jeg føler for å si noe. Jeg er så lei av at Sophie Elise alltid skal bli tatt med silkehansker og slipper unna. Hun er den verste av de alle! Hun er dobbelmoralsk og er ikke ærlig om operasjonene hun har tatt. Gikk i 2 år og latet som hun fikk større rumpe av trening. Give me a breake! Du er i alle fall ærlig! Det synes jeg er veldig bra
   Angående Morten, så var den kommentaren både barnslig og uprofesjonell. At han sa 90% av folka lo av deg er faktisk ikke ok! Sophie Elise ble ikke nevnt, men du måtte ta kula. Morten bør be deg om unnskyldning!

  54. Det her er sterkt!
   Som enkelte kommenterer over her, å vise svakhet er noe av det sterkeste man kan gjøre.
   Å innrømme at man tok feil, at operasjonene ikke løste problemet, er sterkt.
   Det er helt naturlig å få en reaksjon når man har vært sterk så lenge mot all dritten du får hele tiden.
   Vær stolt av deg selv, det har du all grunn til ❤️

  55. Dette var så kjipt å lese.. du er en fantastisk jente som gjør det bra, og det er åpenbart sjukt mange mennesker der ute som ikke unner deg det dessverre. Gjør ditt og aldri la tapere stå i veien for det!

  56. Hei fine isabel♡
   blir så oppgitt at de i det hele tstt lager debatt om det. greit mange jenter i en ung alder blir fort påvirka men du er ds faen ikke moren deres? hva med usa og andre land der det enda mer ting man kan bli påvirker av. som krissy sa i debatten man må jobbe innifra. do yours♡ og du har all grunn å være lei deg siden det hsr pågått så lenge, men ALDRI la deg bli dratt ned av de tullingene som er garantert sjalu på livetditt og mulighetene.
   do yours and shine og brenn de enda mer:*

  57. Kommenterer svært sjeldent på blogger og aldri på din, men Her følte jeg at jeg måtte. Stå på Isabell. Ikke la deg knekke av mobbere i media. Vær deg selv. Du er bra nok som du er.

  58. Fint og åpent innlegg det står respekt av! Jeg forstår følelsene og perspektivet ditt. Og jeg synes Hegseth har gått langt. Jeg har aldri kommentert hverken ditt eller andres utseende offentlig, men av hensyn til samfunnet synes jeg det er viktig å ha et kritisk blikk på unaturlige utseender som ditt fordi det er usunt og fordi du selv har valgt å operere deg til det og virker veldig opptatt av å stolt vise det frem. Jeg har snakket med mine døtre om hva jeg synes om enkeltes utseende – og vært kritisk – ut fra ønske om at de skal beholde synet på at naturlig er fint, slik at de skal være fornøyde med sitt eget utseende og kunne fokusere på viktigere saker i livet enn seg selv og sitt ytre. Noe jeg håper for deg at du også etterhvert vil gjøre.

  59. Her beviste du en gang for alle hvem det står størst respekt av i denne saken, og det er deg! Du er ikke svak i det hele tatt. Du er utrolig sterk som deler et sånt innlegg for tusenvis av lesere. Jeg håper vi alle kan jobbe sammen for å få en slutt på dette netthatet, fordi det ødelegger mennesker sine liv. Det er den debatten vi skal ta, fordi det er faktisk et ekte problem! Jeg heier på deg! Fortsett som du gjør, fordi du er virkelig på rett spor.

  60. Applaus Isabel!🌹 Dette innlegget er det fineste jeg har lest fra deg og det viser at du er alt annet enn svak! Du er sterk som få, all ære❤

  61. beste innlegget du har skrevet! enig i alt du skrev, og håper du kan reise deg opp igjen selv om de siste dagene har vært tøffe.

  62. Først og fremst; hvis du angrer _så_ mye på operasjonene dine og innser nå hvor «syk» du var, hvorfor fjerner du ikke silikoner? Jeg tviler på at du noen gang kommer til å få anerkjennelse eller respekt av noen innenfor mediehusene, med mindre du er tøff nok til å tørre å fjerne det som du mener «ødela» deg så mye. Synes det er dobbelt moralsk og falskt av deg å operere inn masse silikon, for så å si du «angrer» på inngrepene dine men du gidder ikke å gjøre noe for å fjerne det du angrer så fælt. Tviler på at du kommer til å godkjenne denne kommentaren, men føler for å skrive dette til deg, slik at du skjønner at du ikke kan lure folk med å spille offer-kortet.

  63. Jævlig bra innlegg. Du sier alle de rette tingene her. Fortsett sånn kjære du. Skjønner ikke at folk har så store mindreverdighets-komplekser at de må trø på andre for å fremme seg selv. Disgusting rett å slett.

  64. “Det undrer meg at disse som står å skriker høyest ikke forstår at VI som operer oss er de som nettopp ER usikre!”
   Denne setningen fikk meg til å grine. All kjærlighet til deg. Pass på deg selv, ok? <3
   Operasjonene definerer deg ikke. Og husk at de som dømmer deg kjenner deg ikke! Husk at det er de nære og de du slipper inn i livet ditt som teller.
   Jeg synes du ser helt fantastisk ut, men det nydeligste med deg er det gode hjerte ditt. Du er tøff som tør å vise deg sårbar.
   Stor klem <3 <3 <3

  65. Jeg synes du er tøff jeg! Jeg kunne nesten vært bestemoren din, og jeg skjønner ikke helt at så mange unge jenter digger den litt “fake looken” -MEN jeg skjønner heller ikke hvordan det kan plage noen andre! Utseende og stil har lite å si, hvordan man er mot andre er veldig mye viktigere og der kommer kritikerne dine dårlig ut. Stå på og vær deg selv du Isabel. Og du vet, bloggligaen er falsk som f.., så du kan bare prise deg lykkelig over å ikke være med i den gjengen 😉

  66. Du skal ikke angre på dette innlegget. Hadde jeg vært en av dem som snakket om deg på den måten på dirkektesending eller youtube video osv så hadde jeg følt meg helt jævlig og blitt flau over meg selv. Mobbing er et tema vi snakker mye om i media også, og det er som regel bare barn og ungdommer som mobber.. TROR VI. Mobbing er arvelig. Foreldre snakker piss om hvor irriterende eller stygg en person er, foran barna sine. Samtidig vet de ikke at de lærer barna sine å mobbe andre. Dette er forsket på. Poenget mitt er at «forbilder» mobber andre kjendiser i Norge som har gjort dårlige valg og henger de ut. Foran hele norge. Fyfaen jeg blir så forbanna. Altså direktesendingen synes jeg var kjempebra og jeg var enig i begge sider unntatt der de henger ut deg som et dårlig forbilde for ungdom. Og den maten selvfølgelig.. haha. Men isabel, ikke slett innlegget. De skal fortjene å lese hva de bidrar til. Ødelegger dagene dine. Jeg vet hvordan det er å plutselig knekke sammen foran folk. Jeg er en sårbar person og gråt på toget hjem fra skolen, på skolen og i klasserommet flere uker pga exen. Å knekke sammen i offentlighet er flaut synes jeg, men det er lov, når folk er SÅ FORBANNA FÆLE. DU er VIRKELIG en nydelig person! Og jeg heier på deg!❤️ Alltid.

  67. Det å opperere seg må være lov. Blogger eller ei. Alle er forskjellige. Noen er utseendefikserte, og andre ikke. Noen er lettpåvirkelige, andre ikke. Noen er offentlige personer, og andre er ikke det. Hva som er rett og galt angående opperasjoner er det vel ingen som har en fasit på. Fasiten er i så fall individuell. Det er opp til hver enkelt å bedømme. Om mitt barn hadde sakt til meg: Mamma!! Isabel Raad har opperert rumpen sin, det vil jeg også gjøre for da blir jeg like rik og pen som henne» så hadde jeg lært mitt barn hvor ubetydelig et utseende faktisk er, og heller prøvd å lært han/ henne hvor mye mer enn det overfladiske som faktisk er viktig i livet. Jeg hadde lært mitt barn at alle er vakre, uansett om de er naturlige eller ikke. Da jeg var ung husker jeg at mange kjendiser jeg så opp til i hollywood hadde silikonpupper, men jeg tenkte aldri at jeg ville operere meg av den grunn. Jeg var mer fasinert av hvordan kjendisene var som personer, og hva de stod for. Jeg både håper og tror at det er derfor unge jenter leser blogger i dag, og ikke fordi de får inspirasjon til operasjoner. Bare for å sette ting på spissen: om du hadde gitt ut en rabattkode på pepsi max og sakt at du drikker pepsi max hver dag, hadde da leserne dine også begynt å drikke pepsi max hver dag? Spart penger for å hatt råd til pepsi max? Det tror jeg ikke! Haha! Ikke hør på disse menneskene som skal fortelle hva som er rett og galt. Ingen i verden har fasiten på det. Det finnes langt viktigere ting å ha debatter om enn plastiske operasjoner. Mvh Emilie

  68. Stå på Isabel, du er tøff! Synes det er helt forferdelig hvordan de faktisk MOBBER folk for “en god sak”??? Hyklersk.

  69. Et ord: WOW
   Du er fantastisk uansett, hva du oppnår, dine inspirasjoner, latteren din, smilene dine, alt ved deg! Stå på og vis hvilket kvinnemenneske du er! For du er RÅ

  70. Mobbing er ikke greit, og synes Morten var drøy og unødvendig i den kommentaren. Men det er helt riktig å innføre noen retningslinjer for bloggere og influencere, fordi det kan ikke bare være rett fram. Jeg er nok dessverre enig i at du har vært en av de verste i Norge på å promotere fake utseende, operasjoner og fillers, og for å si det rett ut har du gitt katta fordi du har tjent penger på det. Det er bra at du er åpen om at du ikke ble lykkeligere av det, kanskje noen lærer av det. Du må tåle å stå for det du har gjort, og å bli kritisert for det, men er selvfølgelig enig i at du ikke fortjener mobbing. Og der er bra du har forandret deg.

  71. Jeg synes du er så tøff og modig! Du har ikke løyet om operasjonene som en hel del andre. Det er fullt av kjendiser og pH deltakere med fillers og silikon. Martine, Sofie Nilsen, pH Isabelle, Andrea, filleri all over. Jeg har selv fillers og silikon. Ble det finere? Ja! Fikk jeg det bedre med meg selv? Nei. Sjekk den store øsen til SE! Det har gått for langt det!!!!!
   Men du ble finere etter du opererte deg, ingen tvil! Men mer selvtillit får vi ikke! Stå på! Venter på vlogs❤️👍

  72. Dette er virkelig det beste innlegget jeg har lest Isabel. Så åpent, så nakent. Men så ærlig, og så utrolig sterkt gjort. Masse creds for dette innlegget Isabel! Dette viser folk at du er mer reflekterende enn du framstår til vanlig, og det tror jeg gjør folk mer «interesserte» og forstående! Vil gjerne lese flere innlegg som dette (ikke om dette temaet nødvendigvis, men av dine litt dypere tanker) ❤️

  73. Sender masse kjærlighet din vei<3 stå på og fortsett slik du gjør. Denne åpenheten, nettopp fra de som faktisk utfører plastisk kirurgi, trenger vi. Herregud, så mye denne diskusjonen drar seg ut i media.. Jeg har savnet mer fra deg og Sophie Elise. Dette er ikke svart/hvitt! Og dere er begge fantastiske personer til tross for operasjoner (duh). Skal man virkelig komme til en "løsning", må vi bli snillere med hverandre.. og DER er dere best!<3 Håning av de som utfører operasjoner hjelper ingen!

  74. Jeg er veldig enig med deg, og synes det er veldig trist at mobbing er sosialt akseptert så lenge det går utover jenter som har fikset på utseendet. Dette minner meg om holdninger i body positivity-miljøet, der det er helt greit å gjøre narr av jenter som er tynne. Hva oppnår vi gjennom dette her? Hvorfor dra noen ned for å løfte andre opp? Naturlig eller operert, tjukk eller tynn: vi alle fortjener like mye respekt, og jeg finner det fullstendig meningsløst å gi visse bestemte personer skylda for presset i samfunnet. Istedenfor å fremstille jenter som deg og Sophie Elise som “de slemme, stygge ulvene som bevisst gir unge jenter dårlige selvtillit” og be dere om å slutte å legge ut bilder av kroppene deres (noe jeg finner ufeministisk), hvorfor ikke hjelpe de unge jentene med å akseptere seg selv? Det er nemlig deres egen usikkerhet som er problemet, og ikke nødvendigvis dere. Vi må lære unge mennesker selvaksept, selvrespekt, respekt for at alle forskjellige og kunsten å else seg selv. Og ikke minst gjøre de bevisste på at kropp er langt ifra det viktigste her i verden: ja, det er gøy å se bra ut, men det som virkelig teller er jo hvordan man er INNI. Å være snill og god, å ha meninger og hobbyer, være engasjert i ting, det er DET som virkelig betyr noe. Jeg tror det hadde vært mye, mye mer effektivt enn å rope “Isabel Raad er den som gir dere dårlig selvtillit, legg all skylda på henne!!”
   Jeg håper det går bedre meg deg etter hvert, og jeg synes du er tøff som kommer deg gjennom dette. Stå på!

  75. Folk idag klager over hvor stort press det har blitt på samfunnet, men er fortsatt med på å skape akkurat det presset. Jeg må si jeg er helt sjokkert over at visse mennesker mobber på direkte TV. Hva er målet? Fremme seg selv med å prøve å vær morsom? De burde virkelig skamme seg. Kanskje det er mange som ser opp til Morten, unge mennesker og får med seg kommentarene han slenger og tenker det er greit. Hvordan vil framtiden bli? Folk burde tenke, dette er ikke greit. Om du er en av de personene som er med på å snakke nedlatende om andre eller mobber, tenk om søsknene dine er en av de som blir mobbet, ungen din om den tid kommer eller noen andre du er glad i, da er det plutselig ikke greit. Men når det er en person du ikke kjenner, da er det greit får det skader ikke deg og dine. Jeg kjenner jeg blir virkelig flau over hvordan folk er, ærlig talt. Og du kjære isabel❤️ Du er utrolig vakker! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk bryr seg SÅÅÅ mye om hvilken operasjoner du har tatt. Det er din kropp og ditt liv får faen, gjør AKKURAT hva du vil. Seriøst, kjøp deg et sexy undertøy og ta de drøyeste bildene og hvis fram hva du har klart å oppnå. Du har jobbet deg fram til der du er idag, alt det gode har du fortjent❤️

  76. Hei, kjære Isabel. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke alltid har vært helt enig med deg rundt ulike temaer, og synes i perioden med alle operasjonene at det begynte å bli litt drøyt. MEN jeg skjønte hva det kom av, jeg skjønte at bak alle operasjonene lå det noe mer, det lå en usikkerhet, en helt vanlig og pen jente som hadde blitt påvirket i en usunn retning. Jeg synes synd på deg fremfor å synes stygt om deg, og jeg tror det er der mange feiler. Du var i en ekstremt sårbar posisjon, og de menneskene som absolutt måtte lire av seg noe stygt setter deg i en enda skjørere posisjon, og de SKJØNNER DET IKKE. Det var så utrolig fint å se et så ærlig og åpent innlegg fra deg i dag. Jeg har lenge likt Morten Hegseth og hans humor, men nå har det gått for langt altså. Tror virkelig mennesker at bare fordi det er plastikk i puppene i steden for kun fett og brystvev, så er det brått okei å fortelle hvor stygge man synes de er eller le av de? Og har man en mening om puppene dine, rumpa di eller hva enn, så får man faen i meg holde den for seg selv, spesielt som en såpass offentlig person. Jeg er enig med flere av poengene til både Hegseth og Kristin, men dette handler ikke lenger om å bare fremme den ene (og etter deres mening gode) side, nå er det rene kjeppjaget etter deg. De må prøve å se ting litt fra utsiden, ta seg selv der det er nødvendig. Ja, dere bloggere har en enorm påvirkningskraft og noen av dere burde kanskje tenke dere bedre om når det kommer til enkelte ting, men er de andre virkelig så mye bedre, som viser unge at det er okei å snakke stygt om de som har operert seg? Håper du føler deg en smule bedre nå, og at du ser at det finnes mange som støtter deg midt oppe i dette. Nei, operasjoner er ikke veldig bra, men du skal ikke få pes for noe du gjorde en tid du var veldig usikker. Gode, flotte Isabel, all kjærlighet til deg❤️

  77. Huff! Vett du ka? Dette e faktisk ikkje greit i det heiletatt! Forstår godt at dette går inn på deg, d hadde gjort d for alle! Eg sjøl e ikkje enige i alt du skrive, og syns tiltider at ting du legge ut på bloggen kan provesere meg då ekstremt, på en annen side syns eg d e bra at me kan utfordre oss sjøl me å la oss bli provesert, for en kjedelig verden d hadde vert om me va enige i alt😉!man MÅ få lov å legge ut det man vil(til en viss grad) pressefrihet har man og! Sjøl om eg ikkje støtte deg i alle din syn/verdier, så syns eg dette e ufattelig ufortjent Isabell! Dette gjelde ikkje bare mobbingen som som blir utført av VISSE offentlige personer, men også mobbingen som kommer fra alle trollene e ufortjent. Men du vett, payback is a bitch! Eg regne me at alt dette føre til flere lesere, derav større inntekt! Så får man heller prøve å se d positive i det, at disse trollene e med på å bidrar(til en viss grad) en gjevn strøm av trafikk på bloggen. Så på mange måter skyter ALLE disse mobberene segselv i foten, me å bidra til flere klikk for deg! PS: dersom du må kildesorteres, må eg i «farlig avfall», for eg e av personlige grunner full av reseptbelagte medisiner 😂😂
   STÅ PÅ ISABELL! EG HEIE PÅ DEG I DENNE KAMPEN❤️

  78. Hei!
   Jeg skjønner at det kan være vanskelig å bli utsatt for innlegg som kan virke krenkende. Alikavel ville jeg vært veldig forsiktig med å bruke ord som «mobbing», for det er det virkelig ikke. Mobbing er krenkin gjentatte ganger, ikke en gang i måneden men snakk om flere dager i uka slik at man ikke tørr å dra på skole og jobb etc. Du blir ertet, spøket med – noe jeg mener bygger karakter. I tillegg er det viktig at noen erter personer som deg slik at alle dine lesere kan forstå at det er mange som syntes det er latterlig at man skal operere seg for å se ut som idealet. For hva faen er idealet? Og når du konstant legger ut bilder av deg så og si i undertøy, med dine enorme opererte bryster og rumpe – hva slags bilder og budskap sender du til dine lesere av at en kropp skal se ut? Alt du promoterer er operasjoner, usunn spising og kroppsbilder. Jeg mener dette er noe som bør tas opp(som det gjør nå) og da bruker man kanskje humor for å gjøre dette. Beklager, men du blir ikke utsatt for mobbing og jeg ville vært veldig forsiktig med å si det ettersom at det muligens kan oppleves som krenkelse for de som fakrisk har blitt mobbet.

  79. Folk må slutte å dra inn SE for å støtte Isabel. Det er ikke sånn “jo mer operasjoner jo mer greit å mobbe”.. helt enig at hu kan bli nevnt når Isabel blir det, men i motsetning til FOR EKSEMPEL Isabel så har hu innlegg som er samfunnsnyttige. Er nok mer derfor hu blir “tatt med silkehansker” i media. Ikke trykk andre ned for å løfte noen opp. Da er dere bare dobbeltmoralske

  80. Kjære, fine og sterke Isabel? Jeg sitter å griner. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på bloggen din, men nå følte jeg virkelig det var på sin plass. Jeg titter innom bloggen din i ny og ned, og har deg på snap. Jeg har aldri vært fan, men jeg har heller aldri latterliggjort deg. Men en ting kan jeg innrømme, jeg har hatt en negativ holdning til dine høye rop om egne operasjoner, at du bruker klickbait på bloggen og at du deler veldig mye drama. Men hva i helvete betyr egentlig det? Jeg har ingenting med hva du velger å gjøre med kroppen DIN og jeg har heller ingenting å gjøre med hvordan du vil drive din blogg. Hva i helvete, du har jo kommet kjempe langt og har en månedslønn som ikke kan sammenlignes med noe. Du mestrer dette, Isabel. Og det har jeg innsett nå. Jeg har ingen grunn til å ha meninger eller blande meg opp i hva du gjør med ditt liv. Men en ting har jeg skjønt, dette er noe du kan. Du risikerer psyken din så det synger i det yrket du har valgt. Jeg syns det er trist at folk tillater seg å mobbe deg for å underholde andre, at de faktisk snakker dritt om deg for å tjene penger selv. Men kjære, vakre deg! Det sier så jævlig mye mer om de enn deg. Jeg vet det er sykt klisjé å si, og at det er lettere sagt enn å faktisk tro på det, men det er sant, Isabel!
   Du har en blogg som ditt levebrød, du er selvstendig næringsdrivende og nailer det lett. Du tar vare på familien din, og viser de evig kjærlighet. Du tar vare på vennene dine. Du viser livet og motgangen den byr på, ikke alt det overfladiske som VELDIG mange andre gjør, som i mine øyne er feil.
   Nei vettu, jeg fikk brått et helt nytt syn på deg jeg, as. Ta til deg alt jeg har sagt, og alle andre fine ord du får hver dag. De er gull verdt! Stå på videre og gi faen. Du fortjener all suksess! Stor klem <3

  81. Kjære Isabel. Du bør ikke angre på dette innlegget nei, fordi dette er det beste, mest ekte innlegget jeg har lest av deg.
   Jeg bil bare fortelle deg hvor sterk du er, og at du er vakker på både utsiden og innsiden.
   Og det er lov å reagere på den måten du gjorde, selvfølgelig er det det. Håper ikke du føler deg svak pga det, noe som kanskje er naturlig å føle, men hvem hadde ikke brutt sammen etter alt det du har vært igjennom? Jeg er også ganske sikker på at vi ikke vet eller skjønner halvparten engang.
   Nei, du er sterk, et fantastisk menneske, uansett hva andre sier. Meng deg med folk du er glad i nå, og fokuser på de gode kommentarene foran de negative. Du vet at de negative menneskene ikke har det bra med seg selv. Jeg synes ikke det er dumt om du velger å stå opp imot mobbingen på et høyere nivå. Fordi det er jo det dette er, mobbing.
   Jeg heier på deg Isabel ❤

  82. Fyfaen jeg håper Hegseth leser dette. Han er en dårlig journalist som tråkker over alles grenser. Alle intervju med han er ubehagelige å se og høre på. Jeg forstår godt at du ikke vil la deg intervjues av han! Gleder meg til VG tar tak, og gleder meg til VG publiserer artikkel om dette.

  83. Jeg ville anmeldt Hegseth om jeg var deg. Hans kommentar var DRØY. Slik gjentatt oppførsel skal man ikke akseptere. Jeg har ikke vært verdens største fan av deg, men jeg er enig med deg om at mobbing skal man ikke akseptere. Du fortjener bedre.

  84. nu har den #metoo kampanjen om seksuell trakasering kommet godt fram og forhåpentligvis har god effekt😊 men nu burde d kommet noe lignende for mobbing!!! e helt sykt at en kjent person fra media som liksom e i mot mobbing kan sitte sånn å slenge med leppa ustraffa..😠 han der Morten burde bli fratatt stillinga si pga disse uttalelsene.😥 når d e sagt så håpe æ du Isabell klare å heve dæ over detta. du har kanskje gjort noen dumme valg men kæm har ikke d?? e på tide at folk bynne å skjønne ka dæm gjør med den jævls mobbinga si😣 og nett troll burde blitt utestengt fra nett vis dæm slengte drit.. d va dagen utblåsning!!

  85. Det som irriterer meg mest er at folk tror de har noe de skulle sagt om andre sin kropp. Vi lærer hele tiden: min kropp, mitt valg. «Rett til å si nei» osvosv. Men når du velger å operere deg så er det liksom ikke ok? Det er ikke din rett som menneske å bestemme hva du gjør med egen kropp? Herregud. Blant annet så vet vi alle om en annen toppblogger som også har operert nesen, fikset puppene, operert rumpa, men synes ikke hetsen har vært så voldsom mot henne slik du har fått det. Veldig urettferdig, du er bare et menneske du også akkurat slik som alle oss andre. Og det verste med dette hele er faktisk at vi JENTER er verst mot hverandre og driver med «slutshaming». Ikke en eneste jente i debatten stoppet opp og sa: Det er ikke greit at du slenger dritt om en som ikke er her engang og kan forsvare seg- og ihvertfall ikke på KVINNEDAGEN!!! (Spesielt der samtlige kaller seg feminister!!) Det er lov å være lei seg, det er lov å føle seg urettferdig behandlet og la deg selv føle alle de tingene. Du kommer deg igjennom dette, føles bare kjempe tungt nå. En stor og god klem fra meg❤️

  86. det her viser bare hvor sterk du er, og det skal du være stolt av! det er vanskelig, men ikke la drittkommentarer trykke deg ned og ødelegge for deg. du er herlig og fortjener det beste, prøv så godt du kan å heve deg over det, og stå på. som flere har nevnt over her, så sier det veldig mye mer om blant annet Hegseth enn det gjør om deg. i tillegg er det sterkt og utrolig bra av deg å ikke synke ned på mobbernes nivå og stå i alt det her!

  87. Love u Isabell!❤️ Du er amazzzzzing❤️ Fortsett å være den den du er uansett hva andre sier❤️✨ jeg støtter deg foralltid og håper du får det bedre❤️

  88. Mortens kommentar var ikke fin, og jeg er helt enig i at det var svært unødvendig av han. Du tar på deg offerrollen, og det er forståelig og akseptabelt. Men det faktum at du velger å kun belyse kommentaren til Morgen, og vikler deg unna det store temaet i debatten ser jeg på som en strategi fra din side. Ikke mange av leserens dine som gjennomskuer strategien, men skulle veldig gjerne likt å høre din stemme i den debatten. Åpenbart er du en av «verstingene», og ved å fokusere på kommentaren til Morten, så «slipper» du å ta på deg ansvaret for å normalisere blant annet plastisk kirurgi. Kom igjen, Raad: hva har du å si om temaet i debatten?

  89. WORD – Heier på deg!! Selv om du har utført en rekke operasjoner, så må det være lov å si at FUCKING HELL du er dritvakker!

  90. Utrolig trist å lese at dette går så mye innpå deg, selv om jeg selvsagt forstår det, det er i motgang du blir sterkere. Husk på det! Det e ikke greit å holde på sånn som han gjør. Stå på og stå sterk mot mobbing, det gjør deg til et godt forbilde for unge jenter. Håper du vet at du Inspirerer mange og det står stor respekt for det du har klart i livet! Stå på videre med det du gjør. Ikke la han «vinne» denne kampen, du er bedre enn han!❤️

  91. Du var kjempevakker før og er kjempevakker nå, selv om forskjellen er stor. En dag håper jeg du får en liten jente som ligner på den gamle Isabel sånn at du også ser hvor vakker du var. Det virker som om alle ser det unntatt deg selv. Du er kjempetøff og det er beundringsverdig at du viser svakhet i offentligheten. Jeg tror ikke du kommer til å angre på innlegget ditt fordi så mange kommer til å respektere deg for det du skriver her. Og så håper jeg at du klarer å trøste deg bittelitt med at ved utsagnet til Morten oppnådde han bare det stikk motsatte av det han ønsket. Han ga deg klikk og bygger opp businessen din. Hvor deilig er ikke det å tenke på? 🙂

  92. Jeg pleier vanligvis ikke kommentere på bloggen din, til tross for at jeg er en fast leser, men jeg må faktisk kommentere her. Dette er noe av det sterkeste og mest respektfulle jeg noen gang har lest på din blogg. Dette traff sjelen min så utrolig mye og dette ga meg 10x mer respekt for deg. Det som har blitt sagt om deg i media, er rett og slett helt sykehus. Disse menneskene sier at de er i mot forskjellig type press, men de fremmer jo faktisk mobbing ved å navngi personer gjentatte ganger, og denne gangen på DIREKTESENDT TV!! Jeg blir helt satt ut av situasjonen… igjen, fy fader så mye respekt jeg har for deg nå. Stå på!

  93. Du er en fantastisk jente! Stå på❤️ Ikke bry deg om drittunger som ikke har bedre å gjøre enn å rakke ned på andre. Du er helt utrolig vakker og nydelig! Tenker på det hver gang jeg er inne på bloggen din❤️

  94. Isabel, kjære deg. Tydeligvis er du en veldig sårbar jente, men det er på en måte hele opplegget til komikere og talkshow at de kommenterer på kjendisnorge og dette gjelder jo ikke kun deg, du burde heller bare ta det med en klype salt. Og si at dette her er mobbing er utrolig offensive for de som faktisk sliter med skikkelig mobbing på daglig basis. Når man er kjendis så er dette litt av prisen man betaler desverre og når det eneste du gjør er å blogge om overfladiske ting som sminke og klær og rabattkoder, svært lite annet det er å se her så er du ett lett offer da du ikke byr på så mye annet.

  95. Kjære Isabel. Nå måtte jeg bare skrive til deg. Du er den eneste bloggen jeg leser fast. Men jeg tror faktisk jeg aldri har kommentert her før. Dette innlegget beviser bare nok en gang at du er sterk, så det har på ingen måte noe med å være svak. En av grunnene til at jeg leser bloggen din, er nettopp dette, du er dønn ærlig! Du viser at du er menneskelig og har følelser du også. Måten du ordlegger deg på gjør det som en drøm for meg å lese innleggene dine. Også må jeg bare si at jeg synes du er vakker både på innsiden og utsiden. Jeg digger deg!
   Hilsen ei på 25

  96. Jeg skriver svært sjeldent kommentarer på blogger men nå klarte jeg ikke dy meg.
   Jeg er en av de som er innom her en gang iblant og som ganske ofte er uenig i det som Isabel skriver og gjør men det gir meg pokker ingen rett til å plage Isabel på noen måte. Dere som skriver at hun er et dårlig forbilde, ler av henne og og er generelt stygge er ikke et hår bedre selv der dere sitter bak en skjerm å lirer av dere dritt i et kommentarfelt. Gjør mot andre som dere vil andre skal gjøre mot deg, det er noe å tenke over. Har dere fått med dere dobbeltmoralen i det dere gjør??
   Isabel, jeg er oftere uenig med deg i det du gjør og skriver enn enig, men dette innlegget var spot on 👍 håper du ser all kjærligheten som blir sendt til deg via kommentarfeltet og ikke bare hatet.
   Dette innlegget ble veldig langt men kjente jeg fikk nok nå.
   Takk for meg!

  97. Skriver nesten aldri til deg. Men fyfader det der var sykt bra skrevet, og du fortjener ikke alt dette bullshittet. Er så jævlig lei alle som skal bruke andre mennesker for å få fram poenget sitt. Det er ikke vitsen å gå på personangrep når man skal snakke om en sak. Jeg synes det er sykt tøft av deg å skrive dette innlegget til oss❤️ Du er en veldig sterk jente, og et stort forbilde fordi du er ekte og Ærlig. Du er ikke falsk, slik som mane andre. Du viser følelser, du viser oss at livet ikke er perfekt og selv om du fikser på ting kan det gå galt. Selv om du lever drømme livet, kan ting gå galt. Jeg digger deg Isabell, og er veldig stolt av å ha deg som forbilde. Stå på videre. Kos deg med pierre og familien.😘 Forsett å være deg selv, ❤️ PS: heier på deg på Ph, og håper du vinner hele greia😊👌🏼

  98. Stoooor respekt til deg! Du er ikke sval bare fordi du skrev dette innlegget, det sier bare at du er en sterk person som også har følelser! Syntes virkelig at det er dumt at du og andre må gå gjennom dette! Og bli mobbet av mennesker bak kamera , skjerm osv. At man hakker ned på andre mennesker , fucke dem for å få views er håpløst! Det syntes jeg er svakt!
   At jenter blir mobbet enten de er for tynne , tjukke , tar operasjoner , fyller lepper, tar på vipper , skader det kroppen til Morten? Skader det kroppen til de andre fjortis jentene som snakker dritt på jodel , eller som peker og ler?? Det gjør ikke det! Der er DIN kropp, du som har tatt det valget for deg Selv, ikke for andre! Blir så jævlig drittlei , og LEI meg at vi jenter eller gutter for den saks skyld oppfører oss som noen jævla drittunger, hakker og mobber andre?? Hva får dere ut av det? At personen føler seg dritt? Blir deprimert? Sliter psykisk og fysisk?
   Morten og Vegard håper dere leser dette + dere andre som er like dumme spm de: Søk på Google ble mobbet tok selvmord! Så ser dere hvor mange unge fantastiske mennesker som tok selvmord pga. De noen mobbet ! Det er DETTE dere oppfordrer til! Vi er 2018 , se til å vokse opp! La folk være seg selv! Har folk lyst til å ligge under kniven for å føle seg vakre la dem, det er ikke deg de gjør det for. Hvis du har det så jævlig dårlig med deg selv at du må hakke ned på andre ta en titt i speilet og skjerp deg!
   Og Isabel! Vær så snill, ikke hør på de , ikke lytt til det de sier / slenger! Skjønner det godt når de snakker om deg på direktesendt TV! Men tenk det heller slik, at de er voksne mennesker som føler at bedre ved å mobbe yngre jenter! Du er vakker som du er, du har vært ærlig , delt dine erfaringer og folk ta det selv derfra! Du oppfordrer NULL til kroppspress. Du er ikke stygg, du er e vakker jente som web omringet av herlige mennesker som elsker deg for den DU er, de støtter deg! De er der for deg, ikke blokker deg fra omverden når d er lei deg! Skrik dere ut, DEL DET? fortell oss andre idioter som mobber at det er ikke greit, det sårer en person! Del dine følelser at det er IKKE GRET Å MOBBE!
   Og til der foreldre som mobber, det er DER det starter (hjemme) ! Dere er forbilder , rollemodeller for oss unge! Fortell deres barn at det er ikke greit!
   Stå på Isabell, heier på deg❤️

  99. Hei!
   Først og fremst; jeg er i mot det som oppfattes (og som ofte er) mobbing av deg som offentlig person. Det er ikke greit. På samme måte som det ikke er greit å mobbe noen som har det vanskelig.
   Men jeg ville gjerne si noe angående denne debatten som har vært angående feminist /ikke feminist og kroppsidealer. Jeg mener det er så mange som ikke tenker over hvor mange små jenter som leser bloggene deres. Jeg jobber som lærer, og møter de vakre barna som til daglig setter spørsmålstegn ved eget utseende, og søker etter en “mal” på det perfekte. Når “problem” med utseende blir presentert med en enkel løsning er det som å behandle symptom – ikke sykdom.
   Skulle så gjerne ønsket at det ikke var slik at så mange dyktige, intelligente, modige og vakre kvinner fikk mye av sin selvfølelse fra utseende og likes.
   Når det er sagt er det er bra at du skriver om hvordan og hvorfor du har tatt valgene du har gjort-og effekten av dette, selv om jeg er uenig i de valgene.
   Jeg håper du har det godt med deg selv, og at du kan se tilbake på denne tiden som da du endelig ble deg selv, og har fant troen på at det er din mening som betyr noe, ikke hva alle andre tenker. Ta valg for deg selv, og lykke til videre 😊

  100. Du har helt rett og dette var et veldig forfriskende (og hjerteskjærende) innlegg i debatten om påvirkningskraft. Jeg er ikke egentlig fan av bloggen din, dog jeg er fan av Morten Hegseth, men akkurat her stiller jeg meg bak deg. Dette innlegget er meget, meget bra og du har mange gode poenger. Jeg sier ikke at jeg ikke er fan av bloggen for å være ekkel, men for å vise deg at flere enn dine fans støtter deg i denne saken. Det er synd du ikke ville delta i debatten, for budskapet i dette innlegget burde langt flere enn bloggleserne dine få med seg.
   Jeg ønsker deg lykke til og alt godt.

  101. Jeg synes du har blitt sykt mye penere, og operasjonene dine har også gjort deg penere. Ikke det at man nødvendigvis trenger dem, eller du, for du var jo pen før også. Men når man ikke er fornøyd, og kan gjøre noe med det så synes jeg man skal gjøre det. Har selv ikke operert meg, men kunne veldig gjerne tenkt meg en neseoperasjon i fremtiden. Ikke pga deg, ikke pga noen annen blogger- fordi jeg ikke er fornøyd med nesa mi. Stå på og fortsett den retningen du går nå. Du har blitt utrolig pen, du har dritfin kropp og til helvette med bedreviterne som kommer og forteller deg hvem du skal være og hva du skal gjøre med kroppen din. DU vet best, og usikker eller ei- du er pen!! Jeg håper du har venner som forteller deg hver dag at det du gjør er rett nettopp fordi det er noe du ønsker deg. Livet er lånt tid, så hvorfor sitte å være misfornøyd.

  102. den Debatten var bare trist å se på, ingen klarte å komme frem til gode poenger.
   Det at du blir mobbet av andre, er så utrolig lavmål.
   Det er ufattelig trist faktisk – når det er så mye snakk om kroppspress, mobbing og alt om dagen.
   Du er en fantastisk person, en vakker jente!
   De er taperne, de som snakker sånn. Det er de som blir ledd av.
   Du er tøff og sterk!
   Jeg heier på deg <3

  103. Hadde ikke du hypet den kommentaren til Morten så sinnsykt opp, og fått hele debatten til å handle om deg, så hadde ingen lagt merke til det. Utrolig fascinerende å se hvordan du klarer å vri all oppmerksomhet mot deg selv når du ikke deltok i debatten en gang. Bare wow.

  104. Ser at 6-7 stk har klart å koke sammen unødvendige drittkommentarer til deg. I en god og mer ideell verden hadde trollene klart å holde seg unna. Men jeg håper inderlig at du klarer å se forbi disse kommentarene og tenke på alle oss som støtter deg. Til nå har du fått nesten 150 støttende kommentarer, og du fortjener en million til. Jeg vil også dele min støtte med deg ❤️ Forstår du er lei deg. Det var ikke greit det som skjedde i Debatten, men tenk på alle som er glade i deg og vi er mange titusen lesere som elsker bloggen din. Husk det Isabel! Du er rå! Hilsen 25-årig leser her og🙋🏽

  105. du er et helt vanlig menneske som alle andre og du fortjener ikke noe hat. Hvem er det som fortjener hat egentlig? Ingen.
   Du er helt fantastisk, tvers gjennom så er du en god person som mange ser opp til og er misunnelig på fordi du har oppnådd så mye fint i en så ung alder, du har oppnådd ting som de fleste bare kan drømme om og derfor får du nok ekstremt mye hat. Ufortjent!
   Ville bare stikke innom å fortelle deg at jeg leder bloggen din fast, du skriver så utrolig bra, du er et herlig menneske og jeg ser virkelig opp til deg

  106. Hvilken foundation og hvilken farge har du på dette biler? Og hvilken leppestift og farge har du? 🙂 kan du ikke bare svare for jeg har spurt om det sååå mange ganger før??:);)

  107. Så det de prøver å si til alle de usikre unge jentene/guttene i debatten er at hvis dere opererer dere så kommer dere til å bli mobbet? For meg så blir det helt feil. Du har jo nettopp vært denne usikre unge jenta, og skal nå få lide enda mer pga det du har gjort? 😭 Du er fin Isabel og som mamma alltid sier til meg “ikke la noen hakke på deg”, og tenk at en dag så er alt bra igjen❤️

  108. Enig med deg Isabel. Utrolig mye dårlig som foregår i media, og om man vil stoppe mobbing blant barn må vi voksne også stoppe å mobbe. Stå på 💗

  109. Hvis du er så forbanna usikker på deg selv, ta de jævla operasjonene og la det være, greit å gjøre inngrep.. MEN SLUTT å legg ut så jævlig mye kropp og halvnakne bilder på bloggen, slutt å «skryt» så innmari av hva du har kjøpt på dyre butikker, er ikke rart at unge jenter er g blir usikre påå seg selv d de ser deg legge ut så mye lettkledde bilder og ALT av klær , sminke osv fu legger ut, annonser osv..
   uansett så trengte ikke du å operere puppene dine en gang, de var hos Tore og fine som de var, nesa ja greit nok.. Men ræva de også? Why?.. Den kunne du bare ha trent opp på naturlig vis, og ikke sprøyte eller legge inn implantater i ræva, unaturlig ræv= -0 ikke fint!
   Meeeen for Guds skyld, slutt med å vise deg så jævlig frem på bilder osv, ikke gidd å vær så lettkledd og nakenhet.. la det være.

  110. Skjønne veldig godt at det føles sårbart å del et sånt innlegg, men det synes æ virkelig ikke du ska tenk over. Synes det e bra du dele det og håpe dæm det gjeld kan skam sæ litt! Rart at voksne menneska ikke klare å tenk lenger enn nesetippen sin. Helt greit at dæm ønske å stå opp og imot det kroppspresset som e, men da får dæm gjør det og la vær å nevn dæm som har operert sæ. Hvis man ikke kan få fram poenget sitt uten å dra andre ned samtidig, så får man heller la vær å snakk om det. Veldig trist at det har blitt så “greit” å snakk stygt om dæ. Skjønne godt at det e vanskelig å ikke ta sæ nær av det. Men synes du e flink til å hev dæ over det og hold dæ saklig, fortsett med det 🙂

  111. Hei Isabel.
   Så vondt å lese at du har det tøft. Hev deg over det og vit at det er innsiden av mennesket som teller. Syns du er en flott person!
   Må også be deg høre på en sang som minner meg sånn om deg og Pierre. Grunnen til det er fordi han som synger er prikken lik Pierre og han synger om en jente han er forelsket i og elsker bare henne, nemlig «Bella». Dette er dog en albansk sang, men jeg tror dere begge ville fått et smil rundt munnen om du hadde hørt på denne.
   Søk opp «Butrint Imeri- Bella» på YouTube – and see for your self 🙂
   Klem til deg.

  112. Altså Isabel!!! Wow! ♥️ Det at du poster dette innlegget sier så mye om hvor stort et forbilde du er for alle! Du viser en sårbarhet og et så stort mot at jeg ikke har ord…
   hvorfor kan ikke bare mennesker være snille med hverandre!? En ting er å være ærlig og bla bla bla. Men det finnes en regel som alle burde holde seg til og det er – har du ikke noe fint å si om eller til noen så ikke si noe i det hele tatt!!
   Jeg heier som alltid på deg og er her som en av de som støtter og liker deg for akkurat den du er ♥️
   Takk for at du våget, ingenting å skjemmes over! Tvert i mot, vær stolt! 💖

  113. Som flere her skriver – jeg har brukt fillers og operert ! jeg ble fin! ,men livet ble ikke bedre.
   Livet ble ikke bedre ,alikevel er det viktig å få pøst ut reklame med rabattkoder på fillers og operasjoner.
   Så når en innser at dette ikke gjorde livet bedre bør en ikke da prøve å unngå å påføre andre samme smerten?
   Neida pøs på med “se på meg hvor fin jeg er” reklamer istedenfor.
   Fremdeles er en påvirker stort sett kun ute etter å male sin egen kake.
   Og for virkelig å få sympati tar vi på oss offerrollen.

  114. Du er en tøff jente Isabell, ordlegger deg bra til å være så ung, veldig reflektert. Du har overlevd vanskelige tider mange av dine mobbere ikke hadde klart å overleve. Synes du har en stålvilje, fantastisk arbeidsmoral og selvom du er mye yngre enn meg er du faktisk et av mine favoritt bloggere. Keep up the good work! JEG heier på deg! Tenker at jeg ikke er alene om det 😉

  115. SKUMMELT! Det er ordet som popper opp i hodet mitt når jeg ser hvor langt dette er gått! Til dere som er så svake, korttenkte mennesker, som føler dere har rett til å tråkke på en person som dette. Til dere som på liv og død mååå følge den JÆVLA JANTELOVEN, og som nekter å la folk få skille seg ut! Skam dere. Jeg håper virkelig Isabel er så sterk som dere tror, hvis ikke kunne dette endt på tragisk vis! Tør dere innse det?
   Syns dere det er greit at noen tør gå sin egen vei? For det virker ikke slik. Ingen har lov å tørre å gjøre som de selv vil, for da blir de jo tråkket på til de ikke tør være seg selv lenger! Rett og slett skammelig. Jeg er flau for deres vegne. Tenk litt lenger når dere føler behov for å si deres selvbildeødeleggende meninger!
   Isabel, jeg føler så med deg, og håper du vet du ikke fortjener dette! Vær sterk nå imens du står midt i stormen. Kun de sterkreste blir satt i en sånn posisjon som du er i nå!♡

  116. Når de nevnte deg i NRK debatten så nevnte Kristin at det egentlig burde vært en helt annen til stedet noe jeg er helt enig i. For å dra frem folk i en debatt når du ikke selv er til stedet å kan svare for deg en gang er på trynet i mine øyne! På kvinnedagen la VG ut en video hvor de nok en gang nevner meg og deg som et av eksemplene som har fått begeret til å renne over! Jeg har aldri lagt meg under kniven og det at de sammenligner botox og Restylane med plastisk kirurgi så blir det helt fjernt i mine øyne! Da kan man jo også si at dyslektikere driver med plastikk k!! Folk for feie for sin egen dør og jeg mener at foreldre har et stort ansvar her. Å legge all skyld over på bloggere blir litt labert. Om en 12 åring ønsker å legge seg under kniven så vil jeg heller si at det er foreldrene som har feilet her!!

  117. Det er påvirkning fra mobbere og “synsere” som hele tiden skal prate om kropp som ødela min selvtillit, ikke bloggere eller andre som opererer seg. Ved å rakke ned på andre skaper de bare et negativt miljø som videreføres.. Fuck dem. Du er sterk som poster dette, det viser jo bare at du er et menneske som alle oss andre, og du skal heller ikke “bare tåle” skitsnakk fordi du er en offentlig person. Stå på! ❤️❤️

  118. Må bare starte kommentaren min med å si at dette absolutt ikke er ment frekt på noen som helst måte, bare veldig vanskelig å formulere riktig. Kan også starte med å si at du absolutt ikke fortjener all den dritten du har fått i media i det siste og jeg føler ikke at du er med på å fremme operasjoner like mye som mange andre. Du er åpen og ærlig og forteller til og med om baksidene med de. Mange sier at du har blitt styggere etter operasjonene osv, men helt ærlig så synes jeg du har blitt kjempe pen! Du var kjempe søt og sånt før også, men jeg synes persolig at du er blitt drit pen og jeg misunner utseende ditt til tusen!! Vet ikke om du tar det positivt eller negativt, men jeg mener det burde være lov å endre på utseende sitt om man ikke er fornøyd og har muligheten til å gjøre det. Stå på videre, jeg digger deg!

  119. Hahaha! For det første skal mobbing foregå over tid, ikke ved en kommentar.Hvis du hadde vært et offer hadde du stilt opp i debatten, men det er du for feig til! Hvis du hadde vært så usikker hadde du ikke hatt blogg. Slutt å leik offer!

  120. Vi lever i et fritt samfunn,heldigvis! Vi har muligheten til å forandre ting ved oss som er komplekser,hvorfor skulle vi ikke gjøre det? Først og fremst har vi ansvar for oss selv,så må andre ta ansvar for seg selv.Sånn er det,viktig å lære opp ungene til det. Du har ikke ansvar for andre enn deg selv. Du må få lov til å ha ditt uttrykk og livsstil.Som unge går vi mellom mange faser,uansett bloggere eller ikke.Du er mer ærlig enn de fleste.Det er mye skjult plast kirurgi og fillers..nettopp for mange frykter å bli hengt ut. Synes det er fryktelig at du blir hengt ut som du beskriver,de burde skamme seg,og be deg offentlig om unnskyldning.Mobbing er verst av alt,særlig fra voksne personer.Stå på du,du er ei flott jente på alle måter.

  121. Fy fader jeg skammer meg på alle i kommentarfeltet og folk som baksnakker deg på offentlig TV sine vegne! Det burde faktisk ikke gå an å synke så lavt! Hev deg over dem!!!!!

  122. Buhu
   Forstår Morten godt, e jo kje rart at han “mobbe” deg når du har jort akkurat det samma me han.
   Å ja, alle mine venninne lese bloggen din for me e syns det e løje å lesa alt de domma så komme ut her på bloggen. Glede meg og te PH, sga nok få le godt då :))

  123. Sterkt innlegg! You go girl. Mobbing er så lavmål det går an å få det, og når man går til det steget og faktisk mobbe noen, da mister man ansikt og all troverdighet i mine øyner. You da Queen! Fikk en helt enorm respekt for dæ grunnet dette innlegget. Keep up❤️ Æ heie på dæ!

  124. Oppskriften på å tjene ekstra penger i måneden på bloggen. Lage en stor debatt som får masse klikk deretter lage ett innlegg som skaper sympati fra leserne.
   Å ta en operasjon er helt opp til en selv, men det er tiden etterpå mange reagerer på. Hvorfor «skryte». Det som skaper blest er at bloggere som har utført diverse inngrep MÅ ta før- etter bilder og poste det slik at alle kan se forskjellen. Foreldre kan ikke i stor grad påvirke hva barna deres blir påvirket av. Media er for stort. Det går ikke an å legge skylden over på foreldrene. Ja til strengere krav på hva en blogger kan ytre seg om.

  125. Oi, jeg så innslaget om PH på Dagbladet nå! Hvor du snakker/ser på innsjekken din i 2015. Herreguuud du er forandret! Man ser jo og vet det mtp operasjoner, men du ser jo mer 10-15 år eldre ut.. skulle ikke tro det bare var 3 år siden. Hva tenker du om at du ser nærmere 35 år ut når du er 23? Er det ønskelig og noe du selv har valgt/gått inn for? 🙂 vet at på TV så ser man liiitttt eldre ut uansett men.

  126. Du må slutte å gjøre deg selv til offer hele forbanna tiden. Det er noe i det Morten sier, og hvis du mener folk skal ta deg seriøst bør du klare å stå opp for deg selv. Men nei, du turte ikke engang stille opp på debatten fordi du vet selv at du ikke har noe fornuftig å komme med. Det eneste du står for er plastisk kirurgi, ekstreme overforbruk og

  127. For et utrulig viktig poeng og budskap du kommer med her. Støtte deg hundre prosent i alt du fortell i det her innlegge. Burde dem heller ikke sette mobbing i et høyere lys, det e jo det som e det _faktiske_ probleme i lande vårt no.

  128. Ok nå tar det litt av her. Men jeg blir så JÆVLIG!!!! provosert av at du som er ærlig om alt får gjennomgå som faen. Mens Sophie Elise som har løyet gang på gang blir hyllet i været. Faen det er så dobbeltmoralskt at det går an!

  129. Synes det er trist alt som har foregått rundt deg den siste tiden. Men du fortsetter jo i gamle spor selv om du kanskje er i en annen periode nå. Du skriver om operasjonene ukentlig, både gamle og nye. For å få fokus bort på dette så må du rett å slett slutte å skrive om det, er dette alt du har å bidra med? Er det det du vil vi skal forbinde deg med? Nei så slutt å skriv om det da? For du mater jo alle som er ute etter å ta deg, du heller bensin på ditt eget bål. Er du mer en luksus, operasjoner, injeksjoner, falske vipper, falske negler osv så fjern fokuset! Innrømm det? Er vel ikke noen som synes det er interessant å lese om en time hos neglesalongen? Kom med noe bedre Isabel, for dette begynner å gå ut på dato og du kan vanvittig mye bedre ❤️

  130. Du har jo misforstått hele debatten du. Vil ikke si at det er så mange som 90% som ler av deg. Men vi er en ganske stor del av lesertallet ditt. Det er lett å få bekreftet i forhold til hvor mange forumsider det finnes av deg,pluss.
   Jeg ler mens jeg gjemmer meg bak puta når jeg ser på vloggene dine. Bildene er alltid basert på sex.
   DU LEGGER OPP TIL DEG SELV. Du velger å spille på kroppen du har kjøpt og betalt. Og når du først ytrer seg om noe som helst virker du dummere enn broren min på 3 år.
   Du er generelt bare utrolig underholdende. Og det kan tolkes positivt eller negativt.

  131. Skal du lage drama Idag på pH premiere festen når du ser Hegseth? Hadde ikke forrindra for så oppmerksomhetsjuk og drama queen du er . Får håpe tårene dine hjelper i kveld

  132. Det tar ofte mye ut av meg før jeg legger igjen kommentarer på blogger, men nå føler jeg at jeg burde det.
   Selvom jeg er en person som aldri har operert meg, kan jeg kjenne meg igjen mye av det du skriver. Jeg har vokst opp med å være usikker på meg selv, hatet min egen kropp, og ble gjentatte ganger mobbet for det, og fikk bestandig høre det dag ut og dag inn, samtidig som det er det verste oppleve som barn, er jeg veldig glad for at jeg ikke var eldre og hadde muligheter til gjøre drastiske valg jeg ville angret på i ettertid.
   Så det at du faktisk tør og stå frem og si rett ut at du angrer på grunnlaget operasjonene ble gjort, er veldig tøft.
   Jeg har etter lang tid endelig klart å bli fornøyd med min egen kropp og hvordan jeg ser ut. det tok ufattelig lang tid, men jeg er så uendelig glad for at jeg endelig er der i dag med nye venner som aldri har sendt et sårende stikk min vei. Selvfølgelig ønsker jeg at jeg kunne lagt på meg litt, eller en bittelitt smalere nese, men jeg PLAGES ikke av det lenger.
   Jeg håper du en dag kommer dit du også, selvom jeg tror du egentlig er der, for du ser bra ut Isabell, du er ikke stygg eller falsk. Hvordan kan du være det når du er så åpen om det du har gjort?
   Altså, folkmaser om hvor skrekkelig du er, og slenger ut de drøyeste kommentarer jeg har sett om hvor dårlig forbilde du er, men ser de virkelig IKKE hva de selv skriver? Ja, å være en offentlig person er et valg, men det å mobbe er også et valg, et grusomt valg folk har tatt, og det er ingen unnskyldning for å rettferdiggjøre mobbing, selvom veldig mange prøver på det.
   det som er så trist er at jeg synes du er en nydelig person, men at det kommer en dag i morgen, og enda en hvor flere folk kommer til å kommentere dritt og hat. Jeg håper virkelig du hever deg over det, så inderlig, for du fortjener ikke det, ingen gjør det!Kanskje Du også burde vurdere å stenge kommentarfeltet i en liten periode. jeg vet du har lyst til å kommunisere med oss leser her, men vi som heier på deg vil også at du skal ha det bra, så prioriter deg selv en liten stund, og steng kommentarfeltet hvis du føler det blir for mye.
   Håper du har en fin dag, stor klem til deg!<3

  133. Først og fremst vil jeg bare si – du har fått så fine lepper! Størrelsen passer så mye bedre til ansiktet ditt 🙂
   For det andre vil jeg bare så STÅ PÅ videre. Dette innlegget viser på ingen måte at du er svak – heller det motsatte, at du er sterk og fin! Jeg syns det er helt bak mål at noen mobber hverandre i det hele tatt, men enda verre synes jeg det er at en godt voksen, gift mann sitter å rakker ned på en 23 år gammel jente, gjentatte ganger! Det er helt i orden å gi konstruktiv kritikk, men jeg synes det foregår en heksejakt for tiden.
   Og til dere som over her som bare skriver dritt: har dere virkelig et så tragisk liv at dere finner glede i å rakke ned på et annet menneske? Grow the fuck up. Ikke alle tar de samme valgene som en selv, og det må man faen meg lære seg å respektere.
   Isabel, rise above all these shitty people <3

  134. Kjære deg! Jeg vil bare si at du er vakker på alle mulige måter, og om du har operert deg- hva så?
   Altså, unge jenter som tilsynelatende blir så “påvirket” av dine operasjoner, kan ikke gjøre noe med det før de fyller 18 år selv, så jeg synes i grunn at dette blir et tomt argument.
   I tillegg klarer ikke Ulrikke å snakke for seg eller å forsvare noe av det hun står for, eksempelvis da hun ble spurt om å komme med lovforslag, hadde hun INGENTING å komme med. Det viser bare hvor dumt det hele er, og jeg tror det bunner i sjalusi fra alle kanter. De som kaller seg “feminister” og prøver å være rare på instagram sliter åpenbart med noe selv.
   STÅ PÅ, ISABEL <3 du kommer deg igjennom dette også!

  135. Hei Isabel. Jeg tror nok ikke du skal ta det personlig at du blir trukket inn i saker i media. Sånn jeg ser det er det kun to personer i blogg-Norge som har stått frem med både puppe og rumpe-operasjon + botox og fillers. Det er deg og Sophie Elise. Fordi Sophie Elise har blitt en “media yndling” fordi hun har stått for kjempet for noen viktige saker blir det deg som får hele presset av den negative oppmerksomheten. Det skjønner jeg at føles som noe dritt, for du vet jo at du er verdt så mye mer enn at du har fiksa på utseende, men her har du dessverre blitt en lett målskive 🙁

  136. Det er nok sant at mange klikker seg inn her for å le av deg. Uheldigvis. Men det er nok fordi du kan virke så umenneskelig overfladisk og naiv til tider. Også liker man ikke folk man blir provosert av. Og du provoserer med vilje ved å benytte deg av klick baits.
   Jeg liker bloggen jeg altså, men du kan jo tenke litt mer over hvordan du fremstiller deg selv og t det ofte er i tråd med reaksjonene du får

  137. Hei! Første gang jeg kommenterer, da jeg kun kommenterer ting som treffer hjertet med et pang. Og det gjorde dette Isabel! Ikke angre på det du har skrevet, det er det beste du har skrevet på bloggen!! Så sterkt, rått og ærlig. Jeg har 10års erfaring med det å bli mobbet og vet nettopp hvor jævlig det er. Fortsett å spre budskapet Isabel og TAKK for dette innlegget! ❤

  138. Gå til helvete dere som mobber Isabell. Og Isabell de som mobber deg er bare misunlige. Jeg elsker deg❤️❤️

  139. Hei Isabel. Dette er mitt første besøk på bloggen din. Ble nysgjerrig på hvem du var da jeg så Debattprogrammet. Fatter ikke hvordan en voksen mann kan snakke om “Vær varsom” plakaten for så å slenge dritt om en person som ikke kan svare for seg på direkten fem minutter senere 😡 Det er sikkert ikke lett, men prøv å sug til deg alle positive tilbakemeldinger og hev deg over slike menn som ikke vet bedre. Du snakker om at du tar operasjoner pga ditt eget selvbilde. På samme måte tror jeg han følte for å slenge ut litt dritt pga sin egen selvfølelse. Noen er dessverre sånn. Synes du er et flott forbilde fordi du deler dine erfaringer på godt og vond, du tør å være ærlig. Stå på 😊

  140. Av hensyn til dagens samfunn synes jeg det er viktig å ha et kritisk blikk på unaturlige inngrep som dine, fordi det er usunt og fordi du selv har valgt det, og du virker ikke lite opptatt og stolt over å vise det frem. Til mine fremtidige døtre håper jeg at jeg vil lykkes i å få dem til å ikke miste synet på at det naturlige er det fineste – ikke noe som bør endres på. Jeg vil at de skal være fornøyde med seg selv, leve sunne og friske liv og heller fokusere på viktigere saker i livet enn seg selv og sitt ytre. Livet handler ikke om å konstant stå foran speilet, det finnes så utrolig mye mer enn det… Det er trist at du har slitt så mye med selvbildet at plastisk kirurgi var svaret, men helst skulle nok mange ønsket at det ikke ble blogget om, og at du i det hele tatt ikke brukte bloggen for å påvirke mange fler. Det ER ikke sunt eller normalt uansett hvor mye vi vrir og vender på det. Det er egentlig kun et bevis på hvor selvsentrerte, usikre, mentalt syke og overfladiske vi er blitt.

  141. Det er ingen feil å ta plastikk-kirurgi, det er et valg man tar selv. Ingen andre, og de fleste gjør det for dem er ikke fornøyd med seg selv. Og når man ikke er fornøyd med seg selv, hvorfor skal man ikke få lov til å endre på det? Det er leserene selv som velger og de vil bli påvirket. Så værsåsnill folkens, bry dere om dere selv.

  142. Det her må du aldri angre på. Et av de sterkeste, mest rørende og ikke minst ærlige innleggene dine. Uansett hvor trist det er å lese, så fikk det meg til å sitte igjen med følelsen av at vi alle er bra nok uansett kropp. For du og jeg er nemlig bra nok. Takk Isabel for at du bringer frem en så viktig sak om at mobbing ikke er greit. En ting er hva vi utsetter oss selv for, det går ikke utover andre. Men å bruke den store makten ord har ved å snakke nedlatende om andre DET.ER.IKKE.GREIT. stå på. Jeg heier på deg!

  143. Hvordan er det å være kunstig og dverg høyde med neger hudfarge? Du var mye finere før med naturlig sexy særpreg.

  144. Hei Isabell 🙂
   Jeg skriver aldri på blogginnlegg og leser generelt ikke blogger, men har fulgt litt med på din. Det i seg selv er ganske stort komplement. Ja, uansett..
   Jeg blir så stolt når jeg leser det du skriver. For det er så veldig viktig å fokusere på at ingenting er feil. Før (som ung/yngre, er jo *bare* 25 blitt hehe), var jeg så opptatt av at alt skulle være naturlig. Men hvorfor? Jo, fordi jeg var misfornøyd med alt med meg selv og måtte derfor skryte av at jeg var naturlig i hvertfall.
   Nå som jeg er eldre, og mye tryggere på meg selv? Ja, NÅ kunne jeg faktisk tenkt meg en brystforstørrelse (gått ned over 50 kg så ja, ikke alt er like stort lenger der heller hehe). Men hvem skulle tro det? At først når jeg ble trygg og stolt av meg selv, DA ville jeg vurdere operasjon? :O Jeg gjør nok ikke det på lenge pga økonomiske utfordringer, men syntes det er viktig å poengtere at ikke alle som opererer seg er usikre 🙂
   Det å være naturlig er fantastisk, det å operere seg? Ja, det er da like fantastisk at man faktisk i dagens verden KAN bli fornøyd med noe man før aldri kunne gjøre noe med. Jeg mener ikke at alle skal operere seg, men hvis en time på operasjonsbordet kan endre et helt liv.. Syntes jeg det å dømme det, blir veldig veldig feil.
   Dette ble VELDIG langt :O Beklager det Isabell.
   Men vit at selv *gamle* som meg, kjenner på stoltheten av deg når du skriver slikt som du gjør. La ikke mennesker som er tøff bak tastaturet dra deg ned. Gi dem ikke gleden av å riste på nervene dine, for vet du hva? Det er faktisk de som er usikre. Det er de som er så lavt nede at de må hakke på andre for å klarte høyere opp selv. Sånn er ikke slike som vi laget Isabell, og vær stolt av det!
   Stor klem fra meg 🙂

  145. Hei! Har du sett programmet botched (kirurgiske katastrofer)?? De er dritflinke til å rette på kosmetiske inngrep. Hvis du ikke liker brystene dine så kontakt dem. Det betyr jo en tur til statene, men why not? Og ikke for å være kjip mot deg, men lurer på om du puster skikkelig med nesa si etter operasjonen? Du høres tett ut i nesa( som om du ikke får puste skikkelig gjennom nesa). De er som sagt dritflinke på neser og bryst og alt. Koster penger, men det er verdt det da man skal jo trives med utseende og kroppen skal jo fungere normalt også. (Du skal jo ikke være tett i nesa ). Av det jeg har sett hittil av deg virker du som en reflektert og ordentlig person.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg