1. Det er så utrolig gøy at dere lager så mange videoer sammen, blandt annet reaksjonsvideoer! Dere er såååå fine sammen, og det er så morsomst å se deg på PH, du er så fantastisk VAKKER! <33
   Vær forresten forsiktig i Thailand, det er en rabies epidemi ute og går som det står på nyhetene i linken under, så ville holdt meg unna dyr! Håper dere koser dere massemassemasse i varmen ihvertfall, gleder meg til flere videoer fra dere! 😀 <3
   https://www.tv2.no/a/9744722/

  2. Hei Isabell!
   Jeg lurte på om du kunne tenkt deg og lage reaksjonsvideo til hver PH-episode? Det hadde vårt så gøy og morsomt å få se dine og Pierre sine reaksjoner av programmet!
   Klem fra Isabell-fan <3
   PS: Du er kjempefin, vær deg selv og jeg ELSKER klesstilen din! Jeg heier på deg!<3

  3. Skjønner ikke helt greia med at du synes de blir for ung? De fleste er jo bare 2-3 år yngre enn deg, og 23 er veldig ungt det også.
   Da er det nok heller dere legender som er for ”gammel” til å være med på paradise. Sånn helt seriøst, hva gjør 28-åringer på paradise liksom.

  4. Like the videos and the interaction between you. It is obvious that there is real love in Your relation.
   Enjoy life and the Love.
   🌠🌞💑😍

  5. I kveldens episode sier du æsj til at den nye jenta snuser, men du røyker jo??? (Hvertfall på PH) det er jo ti ganger verre. Lukter og ser minst, om ikke mer, like dumt ut. Hadde vært noe annet å reagere om du ikke brukte noe tobakk 🙂 rar tankegang.

  6. Synes du snapper så bra fortiden! Morsomt å få se hvordan det er der nede! Feks det at du snappet så mye på den ene resturanten hvor kokken «showa» og at Pierre filmet når du prøvde! At du filmer litt når du kjørte den «bilen» og utsikter på forskjellige steder! Kjempe bra!👏🏼 morsomt og intresant og følge med 😘 Morro å se hvordan mat og drikke ogsånt de har der nede , og ting de gjør osv 🙂

  7. Drama bella? Du gjorde jo ikke noe i den episoden? Eller mente du at den uka her kommer du frem litt mer? 🙂

  8. Blir du ikke flau over at dere sitter på rommet og ser på størrelsene på klærne til den nye jenta? Der dere tilogmed sier “åh, hun bruker medium!” Og sier noe om at hun derfor er litt stor? Tenkt på at alle som leser bloggen din kommer i forskjellige fasonger og at dere som deltakere fremstår som et dårlig forbilde? Alle kropper er valre og M er IKKE en stor størrelse!

  9. Du er ganske kjapp til å gulpe opp kommentarer om andre du også. Ærlig talt, hva SÅ om hun nye snuser ? Du satt jo med røyken første kvelden. Det lukter ekstremt mye værre enn snus. Du kaster stein i glass hus, Isabel.

  10. Hei Isabel!😁 Må si jeg er veldig glad du kom inn i år! Endelig blir det litt spill på paradise! Jeg så Sophie gikk ut med at hun følte seg utnyttet ettersom at hun promoterte mye men fikk toppen 3 sekunder TV tid. Føler du at de legendene som ikke fikk komme inn er utnyttet? Ville du blitt sur om du ikke fikk komme inn?
   – Karoline sjøveian

  11. Kunne du ha skrevet ned oppskriften på rød ris? Husker du snappet moren din da hun lagde det, men husker ikke hva det var. Høres og ser så godt ut og har skikkelig lyst til å prøve å lage det 😍 digger vloggene deres, ser alle! Du ser kjempeflott ut, og jeg heier på deg i Paradise! Gleder meg til kveldens episode, ser ut som det blir drama 😂

  12. Morsomt at du ikke godtar min kommentar om alt det stygge dere sa om hun nye jenta i kveldens episode 😉

  13. Men ser du ikke at rompa de stikker ut? Det er bare en spiss som stikker ut. Du burde forandre på rompa di eller som andre folk gjør trene og trene rompa.

  14. Du kan ikke helt ærlig mene at du er fornøyd med rumpa di? Det ser jo ikke ut! Jeg har ikke noe i mot deg bare syns synd på deg at du har betalt masse penger for et så elendig resultat.. Helt ærlig hva syns du ?

  15. Silje: jeg røyker absolutt ikke. Har aldri røykt opp en hel røyk en gang. Noen ganger (kanskje 5 ganger i året) tar jeg noen blås på fest. Derav gjør jeg det den ene episoden. Synes røyk er like ekkelt, men snus er verre synes jeg.

  16. DU ER JÆÆÆÆÆVLA FIIIIIIN😍😍😍. Ikke operer noe som helst mere nå! Alle som skriver ekkle kommentarer er jo SJALU! Ikke gidd å svar de en gang eller bruke energien din på de😉. Vi lever i en verden av sjalusi å om å gjøre å dra ned andre mest mulig. Isteden for å være glad på veiene av andre. For en verden vi lever i! Lol! (Folk) Stå på! Dere er fiiine begge ❤️❤️❤️❤️😍😍😘😘

  17. Hei Isabell du virker snill og grei derimot Carl aksel og Joakim en type sleskere lol og frekke,, jeg synes du burde vinne finalen med erik jeg han er den smarteste der inne eller Kristian carl Axel er kontroll freak og liker å bestemme over andre ikke bra.og btw bare fordi du er eldre enn de andre deltagere betyr ikke at du er smartere eller bedre enn de ! Du har bare mer erfaring med livet og pH så klart!:)

  18. Hei, liker deg sykt godt og du er så utrolig pen!!!😍 men lurer på en ting. hvorfor er rumpen din så spiss? syntes ikke det er stygt!! du er super pen, men er det gått noe galt når du opererte deg? digger deg! stå på😍

  19. De rosene du har som bakgrunn på telefonen, hvor har du fått det bilde eller er det tatt selv? Var veldig fint

  20. Det er jo helt sykt teit av alle som sitter å skriver dritt fordi dere er jo bare sjalue. Bare fordi dere ikke er like berømte som Isabel så føler dere at dere har rett til å skrive slik dritt.
   Isabel er perfekt på si måte og slutt å mas om hvordan rumpa hennes ser ut. Skal vedde på at den er hundre ganger finere enn den du sitter på da du skriver dritt.
   Kjør på Isabel! Håper du vinner ph og drit i alle de fucka menneskene her ute. Du er nydelig som du er!!

  21. Du er seriøst helt perfekt! Må smile når jeg ser deg på tv og sitter alltid og tenker at du ser ut som en modell. Ansiktet og håret og hele deg er seriøst on fleek 😍 nydeligere dame tror jeg ikke finnes. Samme hva du gjør eller hvilke ansikt utrykk du har så er du pen hele tida. Det er det ikke alle som er. Nydeligste dama i hele verden.

  22. Hva synes du om Ingrid og at alle ble helt betatt av henne? Følte du deg truet pga hun er helt naturlig eller blir det helt motsatt av hva du synes er fint?
   Hadde vært spennende å høre ditt syn på naturlige jenter versus de mer operasjon, og hvem du evt blir misunnelig på!

  23. Hei! Jeg lurer på anngående da du og Pierre ble samme, hvordan taklet du å høre om hvem han hadde ligget med og vært i forhold med? Og jeg antar at derre begge hadde sex med andre folk da det va slutt mellom dere dt året som gikk, og hvordan du ha kommet over og akseptert det? Jeg sliter med det å komme over min partner fortid… hvordan hondterte du situasjonen og har du evt noen tips?

  24. Ikke si hun ligner på Kim K😭 Kim er ikke pen og eier ikke en mimikk i ansiktet. Pene mennesker viser utrykk, ler, smiler og viser følelser. Isabel gjør det, men Kim er for opptatt til å se “bra ut/sexy” til enhver tid. Er hårreisende å sammenligne ei som poserer sexy med ungen sin istedenfor å smile, med Isabel. Er faktisk frekt

  25. Klarte ikke å konsentrere meg gjennom eposioden fordi rompa di såå merkelig ut på TV.. den bare stikker ut og henger? De må jo ha puttet masse drit i rompa di?

  26. Iben L: For det første: jeg har kjæreste, så jeg kunne virkelig ikke brydd med om hvem guttene ble betatt av og ikke, haha. Og jeg følte meg ikke truet nei, hvorfor skal vi jenter alltid tenke sånn? Hvorfor skulle jeg sammenlignet meg med noen andre? Jeg ser ut som jeg ser ut, alle andre ser ut som de ser ut. Vi alle har forskjellig smak. Naturlig er fint, og silikon er fint.

  27. Karoline sjøveian: Woho! Ja, jeg forstår legendene som ikke fikk sjekke inn sykt godt når de sier at de føler seg utnyttet. Det hadde jeg også følt, garantert. Synes det er veldig spesielt å gjøre det på den måten som de gjorde. Se på PH sverige for eksempel, da de hadde all star sesong i fjor. DE vet hvordan man gjør, haha.

  28. Silje: jeg røyker absolutt ikke. Har aldri røykt opp en hel røyk en gang, og har aldri kjøpt meg en røykpakke ever. Noen ganger (kanskje 5 ganger i året) tar jeg noen blås på fest. Derav gjør jeg det den ene episoden. Synes røyk er like ekkelt, men snus er verre synes jeg.

  29. Herregud så opphengt folk er i rumpa til Isabel… ikke tenkt på at hun kanskje ikke er blitt helt fornøyd selv? Da hjelper det jo ikke med 20 kommentarer på hvert innlegg om hvor forferdelig den ser ut. Å er vell to jenter inne på paradise som ikke har gjort noe ekstra med seg selv, men får de drit? Nei.
   Du er nydelig Isabel, å du ser skikkelig lykkelig og glad ut! Noe som gjør deg enda nydeligere. Stå på, å ikke kast bort tid i Thailand på å svare disse menneskene som kun slenger stygge kommentarer. La de bruke tiden sin på drit, også bruker du tiden din på kjæresten og den opplevelsen Thailand har å gi deg. Jeg hadde helt seriøst ikke godtatt disse kommentarene….. Folk eier faen ikke oppdragelse…. Du er nydelig, stå på ❤️

  30. Isabell, du ser helt fab ut på tv skjermen!!<3 disse tullingene bare lyver får å dra deg ned. Håper ikke du lar det gå inn på deg. Jeg synes du er helt rå 🙂
   Klem fra stor fan

  31. De fleste toppbloggere på Side er så feige at de har stengt kom feltet! Det dr dakar så synd på de at de kan ikke få NEG kom. Isabel står det respekt av! Hun tåler en støyt. Men må dere være så slemme? Hun er nydelig! Ja, litt mislykka ass operasjon, men så?har selv vært uheldig med et inngrep, jeg veg det, ingen trenger fortelle meg ddt! Som operasjonssykepleier kan jeg også se at noe er galt. Men hold kjeft om hatet misunnelige faener!

  32. Det du sier om snus er ikke at det er stygt! Du sier rett ut at Ingrid ikke er pen pga at hun snuser! Det er enda værre med røyk da du får dårlig ånde, det er farligere og du skader andre. Ingen jenter snuser fordi de synes det er fint, så bare hold de meningene for deg selv for det blir som ovenfor her, at du kaster stein i glasshus.. sorry as

  33. åhhhh isabell, du aner ikke hvor mye jeg digger deg. du er så sykt rå, blir glad herregud. du gjør en fantastisk jobb❤️❤️❤️ stå på, jeg heier på deg!

  34. Du er sykt pen og jeg syns du er perfekt. Folk som slenger ut drittkommentarer er så sjalue på deg, eller så vil de trøkke deg ned, for å føle seg bedre selv. Stå på på videre. Elsker bloggen fin og heier på deg på PH❤️❤️

  35. Ikke noe slemt ment, men du klager over alle som er så unge og at dette skulle være tidenes sesong. Føler ikke du gjør så my utav deg eller for at det skal bli mer liv, trodde lengendene som sjekket inn skulle være de som fikk mest oppmerksomhet og var i rampelyset. Da de skal være kjent for å kan spillet og lage mye liv i tidligere sesonger.

  36. Hei! Jeg følte at du skrev på bloggen din at du skulle bli litt bedre med hvordan du snakket på paradise, etter erfaringen din fra sist gang da du bare slengte ut alt. Men etter å ha sett dagens episode slang du like mye til de andre? Angrer du eller klarte du bare ikke å holde det tilbake i spillet?

  37. Fyyfader så fin rumpa di er! Ble helt imponert når jeg så den på paradise… rumpa di er målet mitt

  38. Sjeldent jeg kommenterer, men:
   Det er ufattelig dårlig gjort av dere som legger igjen negative kommentarer om rumpa til Isabel.
   Bare fordi noen har operert seg er det plutselig lov å kritisere i hytt og pine? Rumpa er stygg, leppene, puppene – kanskje noe annet ikke er som det «skal» etter din mening? Kritiserer dere folk dere møter også, for det virker som det er nokså viktig for dere å få frem den negative holdningen deres til andres utseende.
   Isabel kritiseres for å øke kropspresset blant unge, og det er fullt mulig, men dere som kommenterer slike ting: dere øker kropspresset mot henne. Legger press på at hun skal se ut på en bestemt måte – og det er plutselig greit da, eller?
   Blir provosert over hvor korttenkte enkelte ser ut til å være. Selv om noen har foretatt en operasjon er det ikke greit å kritisere på denne måten. Vi må bli mye flinkere til fremsnakk, positive tilbakemeldinger og slutte å prøve trekke andre ned. Man kan ikke stenge alle følelsene ute, og hadde min rumpe eller en annen kroppsdel blitt kritisert hadde det gått utrolig inn på meg. Man kan si offentlige personer skal tåle tilbakemeldinger – men ikke slike som dette. La hun se ut som hun vil, smile og være glad.
   Klem <3

  39. Hei Isabel:) Jeg vil bare si at jeg er kjempeglad for at du er med i årets PH sesong! Håper du har det bra<3 Du fortjener alt det beste! Du er forresten en veldig pen jente, og ikke bry deg om kommentarer som sier noe annet!
   Hilsen stor fan<3

  40. Er oppriktig glad for at du kom inn på hotellet igjen, endelig skjer det noe med tanke på at sesongen ifjor var ganske “kjedelig” om jeg kan si det sånn. Håper du får vært der en god stund ellers tror jeg det blir veldig lite som skjer. Forresten, vet det er vanskelig å overse alle de stygge kommentarene du får hver eneste dag men drit i dem. Du er så utrolig nydelig og personligheten din er bare helt på topp, man skulle trodd at det er det som teller og ikke andre menneskers mening om hvordan du skal se ut! Bare du føler deg vel i din egen kropp.

  41. Skapt for TV? Men hva vil det si da? At man er en ekstrem person, har masse temperament og skaper drama? Skal det være en positiv ting liksom…?

  42. Fyfaen du oppfører deg som en bitch inne på hotellet. Hva er det du egt tror du er?!! Du sier i episode 10, slik « hva faen tror disse småkidsa at de er, dette her er min og carl aksel sin sesong» Det er jo for faen meg like mye dems andre sesong som det er deres!
   Og du kan ikke akuratt si at dem er småkids. Noen av dem er bare 1-2 år yngre enn det du er😡😡

  43. Dette er overhodet ikke ment som å være en ekkel kommentar, for jeg synes du er helt rå. Men jeg lurer oppriktig på om du selv synes rumpeoperasjonen din var vellykket? Og om du faktisk er fornøyd med slik den er nå?

  44. Eg syns gårsdagens episoden virka du jævli cocky. Paradise hotel e et spill og at du sitt og sir «Eg blir så sur, fordi før det første e det her en legende sesong». Kjære dæ, bare før det e en legende sesong så e det her et spill. Selvfølgelig gjør han nåkka mot Carl Aksel når han får makt. Også fortsette du «Og derfor ble eg forbanna, før liksom…kafaen trur dem at dem e». Eg kan fortelle ka dem e, dem e på paradise hotel før å vinne. Å hvis ikke det va nåkk så sir du til Erik « For me e liksom legender, det kommer flere legender osv », eg syns direkte du drit deg ut og skyt deg i leggen. Bare før at det kommer flere legender, så betyr deg ikke at dokker BURDE være her. Før får de nye, jo flere legender, jo farligere e det før dem. Så såg klart vil dem ha dokker ut. Å det at du sir «Det e min sesong, det her e min og Carl Aksel sin sesong. De andre e bare her for og vente på å bli shippa ut», erlig talt så hørtes det der som et argument til en 4. klasse. ?? Eg e eldst og sterkest og deffr burde eg vinne alt ??

  45. Hahaha legende sesong ja, derfor det er to «legender»?😅 blir gøy når noen av de andre slår «legendene» da

  46. Hei Isabel!
   Du fortjener så utrolig mye skryt.
   For det første er du utrolig vakker, men du er også helt fantastisk snill ut i fra inntrykk på bloggen og paradise.
   Glem alt det stygge folk skriver, du fortjener bedre.
   Vær stolt av den du er, og aldri forandre deg for noen andre enn deg selv.
   Du er helt sinnsykt bra!

  47. Du stråler isabel på videon <3 fin er du også, og dessuten så liker jeg den litt bitchie isabel i paradise.. mot småkidsa! de er småkids, helt enig med deg.. Du har selvtillit både på tv og bloggen, det er fint å se 🙂

  48. folk kan alle ha sin mening om oppførselen til Isabel på hotellet, men det blir for dumt å bedømme utseendet og kroppen hennes. da synes jeg dere blir usaklig. jeg synes Isabel har vært urimelig enkelte ganger på hotellet jeg og, men jeg hadde nok ikke vært så stolt over meg selv om hver bevegelse og handling jeg gjorde hadde blitt overvåket og vist på TV. det vi ikke tenker på er at vi alle har sånne episoder, bare at våres episoder ikke blir sett av hele Norge. beundrer deg for at du tar imot alt dette ufortjente drittet på en så god måte Isabel. aldri la de knuse deg. disse personene kjenner deg ikke, og fokuserer på feilene dine istedenfor f.eks da du stilte opp for en jente som sto alene i en krangel og begynte å grine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg