DET SKJÆRER I HJERTET MITT Å DELE DETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 preset

Jeg sliter med å vite hvordan jeg skal skrive dette innlegget. Det har vært stille her på bloggen og på mine sosiale medier de siste tre-fire døgnene. Jeg har ikke hatt det lett i det siste, og tidlig denne uken klarte jeg ikke holde masken mer. Jeg er en ekstremt sterk jente mentalt, for tro meg – jeg har opplevd verre saker enn du kan forestille deg. Dette burde egentlig være “barnemat” for meg, men når man konstant, over tid, blir hengt ut for sitt utseendet som jeg dessuten åpenbart er veldig usikker på, tærer på psyken. Det ville det gjort på hvem som helst, vil jeg tro. Hadde det bare vært en gang, så hadde saken sett annerledes ut. Men når det har blitt lagt ut mystories av rumpen min HVER dag i stygge vinkler med enda styggere tekster, gjør det vondt. Spesielt når man ser at vedkommende har veldig behov for å poste hvor fæl min rumpe ser ut i form av å skrive at den ser ut som en dessert på en barnebursdag og at den har profilen til Holmenkollen, etterfulgt med at jeg må tåle å høre at folk ikke synes at den er fin. Jeg har ikke ord for hvor vondt det gjorde å våkne opp til dette på min egen bursdag. Over 100.000 views hadde han på videoen han la ut av rumpen min i en veldig lite flatterende “vinkel”, med 3500 kommentarer som hyllet han. Instagram fjernet posten da det var såpass mange som rapporterte det, men likevel hadde han behov for å poste det tre ganger til, der det ble fjernet like fort disse gangene også. Det at man går såpass hardt inn for å såre et annet menneske ved å latterliggjør ens utseendet, er for meg helt uforståelig. At man deretter skal begrunne det med at det er “kritikk”, er noe jeg forstår enda mindre. Du mistet din rett til å kalle det for kritikk i det øyeblikket du måtte skrive disse fæle ordene om mitt utseendet. Hvordan er det å indirekte skrive at rumpen min er stygg, kritikk? Eller er det jeg som ikke har nok hjerneceller til å forstå at det er det? 

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: jeg er heller et dårlig forbilde for å ha operert meg og skrevet om det på bloggen, enn å konstant henge ut et annet menneske og latterliggjør dens utseendet. For hva viser du da, egentlig? Jo, du viser at mobbing er forbanna KULT. Det er for meg ekstremt trist. Enda tristere er det at det blir forsvart med at det blir gjort mot mange kjendiser, når realiteten er at det er meg hovedfokuset ligger på. Det er jeg som pryder mystoriene hver eneste dag når PH sendes. Det er min kropp og min rumpe du zoomer inn på og poster med hånlige tekster hver eneste dag. Det at jeg knakk sammen var det som skulle få personen til å forstå at det hadde gått for langt, er enda tristere. Må det gå såpass langt før disse menneskene forstår at det de driver med ødelegger en annen person? Hva er det mennesker som dette vil oppnå? Å knekke meg? For det har de isåfall klart.

Dette gjør ekstremt vondt for meg å skrive, men i og med at jeg har lyst til å la dere få ta en del av hvordan jeg egentlig har det, tenker jeg ikke å skjule dette heller til tross for at det gjør så forbanna vondt å fortelle dere. Sannheten er den at etter alt dette som har skjedd, så har jeg med hånden på hjertet blitt så forbanna usikker over hvordan rumpen min ser ut. Jeg skjuler den plutselig mye mer. Jeg vil ikke at Pierre skal ta på den. Jeg vil ikke ta bilder bakfra i bikini mer. Jeg har fått panikk for hvordan den egentlig ser ut, for jeg får jo høre at den er så forbanna ekkel hver eneste dag. Jeg har begynt å tro på det. Gud. Jeg er glad for at jeg skriver nå og ikke snakker til kamera, for dette her skjærer i meg å skrive. Jeg sa til Pierre at jeg må legge meg under kniven igjen. At den må fikses, at den er stygg. Tenk det. Tenk hvordan dette egentlig påvirker meg? Jeg får så vondt av meg selv som faktisk tror på alt som blir skrevet og lagt ut av mennesker som Mads. Han har oppriktig fått meg til å bli så ekstremt usikker på hvordan jeg ser ut. Det er jo det jeg får så mye kritikk for, at jeg operer meg, men det de ikke forstår er at det er mennesker som dem som har fått mennesker som meg til å endre på utseendet i første omgang. Jeg forstår at man kanskje ikke ser alvoret i det man poster, men når jeg til og med sa i fra da han la ut så mye fælt om nesen min den gang da jeg opererte den og akkurat hadde postet bilder av mitt “nye ansikt”, fortsetter han den dag i dag. Tre år senere. Den gang fortalte jeg hvor vondt jeg syntes at det var at han latterliggjorde min nese, for det var såpass sårt for meg. Han ba riktignok om unnskyldning da, og forstod at det ikke var så heldig. Men det ble dessverre fort glemt. Jeg kan til en viss grad forstå at det er “morsomt” å parodiere og legge ut humoristiske poster om offentlige personer, men det jeg har blitt utsatt for den siste perioden finnes det ikke humor i en plass. Det er ren og skjær latterliggjøring av en rumpe som vedkommende synes er forbanna ekkel, og som han dessuten skriver at jeg må tåle å få høre at den ikke er fin.

Faen. Faen at det skal gå såpass inn på meg. Jeg er så skuffet over meg selv til syvende og sist, for det vil alltid finnes mennesker som Morten som så fint sa på direktesending at 90% av følgerne mine går inn på meg for å peke og le. Det vil alltid finnes mennesker som Dennis og Kristin som skal tagge meg i ekle memes og bilder, samt parodiere meg på en fæl måte men samtidig nekte for det og le det bort, samtidig som at mine følelser er “overdrevne” og “latterlige”. Det vil alltid finnes mennesker som Mads som er en mann på godt over 30 år, som finner glede i å rakke ned på yngre jenters utseendet. Jeg må bare forstå at ikke alle voksne mennesker har den kapasiteten til å forstå forskjellen på kritikk, og forskjellen på mobbing. 

Jeg tok meg helt fri fra sosiale medier og bloggen de siste dagene. Jeg har blitt nedbrutt psykisk. Jeg har det ikke særlig bra akkurat nå. Saker og ting gjør vondt, selv for meg som alltid har hatt en slags vegg oppe. Det er måte på hvor mye et menneske skal tåle, før denne veggen sakte men sikkert forsvinner mer og mer. Det har gått såpass langt at jeg har måttet avlyse resten av ferien til Pierre og meg, for jeg vil bare hjem. Jeg har det ikke noe greit, og jeg får dessuten ekstremt dårlig samvittighet ovenfor Pierre fordi at jeg konstant går rundt og er lei meg. Jeg klarer ikke å kose meg og koble alt bort. Det blir hjemreise om noen få dager, og Bali-turen er avlyst. Nå må jeg først og fremst ta vare på meg selv og få litt kjærlighet fra familien for å klare å finne tilbake til den sterke Isabel igjen. Jeg skal nok komme meg opp og frem fra dette også, for jeg kommer aldri til å la mennesker som dette stoppe meg fra å være megPierre har vært verdens fineste gjennom alt dette her, og jeg kunne aldri bedt om en mer støttende kjæreste enn hva han er. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten han, for å være ærlig. For å ikke snakke om de fine meldingene dere har sendt meg. Jeg har grått en hel elv mens jeg har lest alle de støttende tekstene dere har skrevet til meg. Det er helt vanvittig hvilken fantastisk gjeng med følgere/lesere jeg har. Dere betyr så utrolig mye for meg. Jeg håper dere vet det. 

Shit, dette ble et veldig langt innlegg. Jeg håper på å komme tilbake igjen nå, men jeg kommer ikke til å gå gjennom kommentarfeltet mitt selv lenger. Jeg har moderator som luker bort alt negativt før jeg får lese det positive. Jeg må ha litt retningslinjer å gå etter nå når det stormer på som verst, for ellers klarer jeg ikke dele mer akkurat nå. Jeg håper dere forstår det ❤️Jeg lover å ikke la dette ødelegge meg. Jeg skal komme enda sterkere ut av dette, tro meg. Det er bare tøft akkurat nå. Tusen takk for at dere fortsatt klikker dere inn her selv om jeg ikke er så glad og sprudlende for tiden. Fine dere!

  1. Du er sterk, Isabel ❤️ Syntes så sinnsykt synd på deg, du fortjener ikke den dritten du har fått.

  2. Ååå Isabel, jeg synes du er innmari tøff og ikke minst modig som tørr å skrive dette innlegget! Jeg er ei jente på snart 21 år og du er mitt forbilde slik du er som person💛 Jeg heier på deg!!

  3. du er så god og vakker<3 du er en fin rollemodell for oss<3
   ta vare på deg selv nå og husk du er mer enn bra nok<3
   du er reflektert og godhjerta, jeg heier på deg!

  4. Men- du er jo den eneste bloggeren som blir behandlet slik. Det virker ikke som du tenker «hvorfor meg». Jo, du har lagt opp til dette.

  5. Fine deg! Jeg skulle ønske at i denne verdenen at folk ikke hadde et så stort behov for å trykke andre ned for å få seg selv opp. At folks selvbilde kun baseres på hvor stygge de kan være mot andre. Personlig har jeg alltid synes både Morten og Mads er morsomme folk, men jeg synes nå det har gått for langt. Jeg synes det er innafor å le av såkalte “click-bait” overskrifter der overskriften tilsier noe helt annet enn hva innlegget handler om, og noe av de rare tingene folk kan få seg selv til å gjøre – men et sted går grensen, og begge disse voksne mennene har gått langt over den.
   Jeg er ikke 13 år og superfan bloggleser, jeg er like gammel som deg og bare et medmenneske. Skulle ønske at jeg kunne hjelpe deg på noe som helst vis – eller bare snakke, men jeg håper at du har folk rundt deg som du kan lene deg på.
   Du er kul, annerledes enn veldig mange andre, samtidig som du i likhet med mange andre lever på utseendet ditt. Det er vel derfor sånne som Mads tror det er greit å håne, selv om det absolutt ikke er noen grunn til det, fordi de tror at du har såpass høyt selvbilde og god selvfølelse. Men som du sier, ofte er det jo akkurat stikk motsatt.
   Håper virkelig du finner tilbake til den sprudlende og fine deg, du har jo virkelig strålt i det siste! Klem

  6. Du er så sterk og nydelig! Dra hjem, få støtte, prøv å slappe av og tenk på det som gjør deg glad❤️ Du er virkelig ikke stygg og rumpen din syns jeg ikke ser stygg ut. Jeg syntes du er en nydelig jente og du har virkelig ingenting negativ innflytelse på meg. Jeg skulle ønske jeg kunne støttet deg mer, som en fan.
   xoxo
   Thea, 19

  7. Jeg håper virkelig du får det bedre snart,Isabel. Gud så jeg skulle ønske alle disse menneskene bare kunne stoppe med alt drittet. Du fortjener kun det beste!! Får så ufattelig vondt. Du er nydelig,og det at noen får deg til å tenke noe annet knuser hjertet mitt. Om du bare hadde vist hvor vakker du alltid har vært,både med og uten operasjonene. Du er fantastisk,kjære deg!

  8. Wooow wooow wooow!!!!!! Utrolig sterk jente er du uten noen som helst tvil. Er kjempe stolt av deg for å si det sånn. Isabel, det er utrolig forståelig hvor vondt dette gjør og det er så sykt herlig å se at du ikke har knekket deg helt av alt det drittet. Du står på egne bein og du stiller fortsatt opp for deg selv, det elsker jeg. Aldri gi opp, du må virkelig ikke la taperne vinne. Fordi den eneste vinneren her er deg selv. Du får så jævla mye dritt som du på ingen som helst måte fortjener. Med hånden på hjerte jeg også så ble jeg ufattelig rørt av dette du skrev, jeg fikk seriøst tårer i øynene. Du er den mest sterkeste, fineste og godhjerta mennesket jeg vet om. Ikke la deg knekke mer vær så snill fordi jeg vet du er sterk. Vi er her alltid for deg og støtter deg. Aldri gi opp, heiar på deg❤️❤️❤️❤️❤️

  9. Stå på! Du er så utrolig sterk! Ingen fortjener å gå igjennom dette som du gjør. Det sier så utrolig mye mer om de som henger deg ut enn hva det gjør om deg. Ikke la deg knekke! Ikke la de vinne! Du er kjempe sterk Isabel! Stå på ❤️ Og du er helt perfekt som du er!

  10. Fineste Isabell, ikke la haten komme inn på deg! Du er en så sykt søt jente og du burde ikke bli lei deg eller føle deg stygg fordi noen velger å slenge dritt. Du er sjukt pen! Håper du føler deg bedre og husk at det er veldig mange som støtter deg❤️ Ly

  11. <3 Stå på, Ikkeno av dette som foregår nå er hverken morsomt eller greit. Du er sterk ikke la disse menneskene trykke deg ned!

  12. Fineste Isabel!
   Jeg synes du er helt perfekt! Helt ærlig så er jeg SJALU på rumpen din. Ikke operer den bort bare pga noen negative kommentarer, den er utrolig fin!
   Stå på, og god bedring. Veldig glad i deg <3

  13. Stå på Isabel! Det du skriver er så sant og viser at du har så mye mere sosiale antenner enn de som trakkaserer deg <3

  14. Kjære Isabel <3
   Takk for at du står opp mot denne mobbingen, for både deg selv og andre. Takk for at du står i mot denne stormen av mennesker som rakker ned på deg. Takk for at du velger å stå frem i media om denne urettferdigheten!
   Dette her er virkelig ikke greit, i det hele tatt. Det er rett og slett mobbing, og det har dessverre gått alt for langt. Ingen skal måtte gå igjennom det du gjør akkurat nå. Det er virkelig ikke disse mobberne, for det er faktisk det de er, som skal bestemme om du tar dette som mobbing eller ikke. De skal ikke bestemme at du føler deg mobbet, hånet og latterliggjort. Dine følelser er dine, og ingen kan styre de!
   Du er en sterk jente Isabel! Takk for at du deler og inspirerer oss leserne dine, jeg setter så ufattelig stor pris på det.
   Måtte du komme deg helskinnet gjennom dette, bruk det til din fordel! Du kommer sterkere tilbake, det vet jeg. Du er et forbilde for mange mennesker. Det skal du bare vite.
   Pierre og familien din virker som herlige mennesker, de tar vare på deg akkurat slik de skal. Stå på, dette fortjener du virkelig ikke. Stor klem til deg <3

  15. Kopierer Live over her.
   «Fine deg! Jeg skulle ønske at i denne verdenen at folk ikke hadde et så stort behov for å trykke andre ned for å få seg selv opp. At folks selvbilde kun baseres på hvor stygge de kan være mot andre. Personlig har jeg alltid synes både Morten og Mads er morsomme folk, men jeg synes nå det har gått for langt. Jeg synes det er innafor å le av såkalte “click-bait” overskrifter der overskriften tilsier noe helt annet enn hva innlegget handler om, og noe av de rare tingene folk kan få seg selv til å gjøre – men et sted går grensen, og begge disse voksne mennene har gått langt over den.
   Jeg er ikke 13 år og superfan bloggleser, jeg er like gammel som deg og bare et medmenneske. Skulle ønske at jeg kunne hjelpe deg på noe som helst vis – eller bare snakke, men jeg håper at du har folk rundt deg som du kan lene deg på.
   Du er kul, annerledes enn veldig mange andre, samtidig som du i likhet med mange andre lever på utseendet ditt. Det er vel derfor sånne som Mads tror det er greit å håne, selv om det absolutt ikke er noen grunn til det, fordi de tror at du har såpass høyt selvbilde og god selvfølelse. Men som du sier, ofte er det jo akkurat stikk motsatt.
   Håper virkelig du finner tilbake til den sprudlende og fine deg, du har jo virkelig strålt i det siste! Klem»
   Spot on! Stå på ❤️

  16. for å være ærlig har jeg aldri tenkt noe stygt om utseendet ditt tross alle kommentarene. Det som derimot fikk meg til å se på deg på en annen måte, var måten du framsto på reportasjen på tv 2 her om dagen..

  17. Kjære du. Jeg forstår veldig godt hvorfor det å konstant få kommentarer på hva som er galt med ens utseende oppleves som sårt og vanskelig. Helt ærlig dere, hvem ville ikke brutt sammen?
   Vi lever i en ekstremt utseendefiksert verden og de som sier at utseende ikke betyr noe lyger for seg selv.
   For mange kan det være nok å få én negativ kommentar om sitt utseende, til å utvikle dårlig selvtillit. Prøv da å gange det med 1000, kanskje til og med 100.000, så har man det Isabel må gå gjennom hver dag.
   Dere som sier at hun må tåle det fordi hun er operert, eller fordi hun er en offentlig person, spør dere selv – ville dere tålt det? Her er det ikke snakk om én kommentar, eller 10, eller 100… Det er gjentatt latterliggjøring av utseende foran hundre tusenvis av mennesker, over lang tid! DET VILLE BRUTT NED HVEM SOM HELST.
   Isabel du er en så nydelig jente. Du har vakre øyne, fyldig hår, et nydelig smil… kunne fortsatt! Men disse menneskene fokuserer heller på ”feil”!
   Én ting hadde vært om de gjorde det én eller til og med to ganger, men innså at det var stygt gjort og ba om unnskyldning på en oppriktig måte. Men det klarer ikke disse VOKSNE menneskene å gjøre. Too bad, their loss.
   Jeg elsker denne bloggen, digger Isabel, er IKKE her for å peke og le. Tror også at det er feil at 90% gjør det. Du har kanskje mange haters men du har også mange som støtter deg. Og du er sterkere enn de fleste 🙂

  18. Blir skikkelig lei meg når jeg lese dette. Du skal faktisk ikke ha det så vondt. Det er ikke greit i det heletatt. Ta deg pause, for det fortjener du. Finnes så mange forferdelig mennesker som kaller seg «forbilder» her ute bare fordi de ikke har tatt plastisk operasjon. Takk Gud for at det ytre ikke teller, for de fleste er så jævla stygge på innsiden, at eg spyr! 💕

  19. Kjære vakkre isabel. å se deg så ned på er forbanna jævlig. bare vent karma slår tilabke på sånne mennekser. DU er FANTASTISK MENNESKE. Fortjener kun det beste i livet. Det er så forbanna sykt trist hvor mye du må gjennom bare fordi du er kjendis og har blogg. altså hva faen. Du er et menneske og har følelser som alle andre. Jeg håper og vill at du skal komme tilbake sterke. Det er så sjipt at alt blir avlyst pågrunn av vise mennesker. Tro meg de kommer ikke langt i livet. Du skal ikke bli krenket og mobbet på den måte. Du har den beste kjæresten og du kunne ha aldri funnet deg bedre. jeg er kjempe glad på dine vegner at du har blitt sammen med pierre. han lar deg føle som den beste og finneste prinssesen i verden. jeg HYLLER deg for den du er og for hvor langt du har kommet i livet. Det er dritt bra at du stod opp for deg selv mot alle disse menneskene. RUMPEN din er mye finere enn den blir fremstilt av mobberne. fuck HATERS.!!! din kropp og du gjør hva du vil. du gjorde fordi du var usikker. DEt er helt jævlig. Men tro meg jeg synes du er like fantastik og jævlig nydelig isabel. DU får IKKE LOV til å legge deg under kniven. RUMPEN DIN er fin som den er. FÅ OPP SELVTILITTEN OG KOM TILBAKE STERKERE. Du er like vakker på innsiden og utsiden. det er så bra at du lar negetive kommentarer blir moderert. FÅ det skal ikke du få lov til å se for det fortjener ikke du.livet mitt har vært så sjip uten dine innlegger og videoer. SAVNER DEG!!! please kom tilbake som før. jeg har sendt melding på snap å og håper du ser det!! <3 fienste , beste og mest omtenksomme Isabel. Håper du og pierre gifter dere snart <3 LOVE YOU

  20. Du er så utrolig sterk! Å stå opp for deg selv, og ikke minst for å stå opp for mobbing. Det står det mye respekt av, og det er det som beskriver et GODT forbilde!❤️

  21. Du er kjempesterk og jeg digger deg! Håper du greier å pleie deg selv litt hjemme Med familien og Pierre og få det bedre. Og jeg kunne gitt ALT for utseende ditt, 90% av de som skriver stygt er sjalu! Se i kommentar feltet til Kardashians på Facebook f eks, halvparten er jo masse stygt om utseende deres og alt mulig rart, og de ser jo amazing ut! Det er bare haters som ikke greier å se nydelige folk med suksess. Jeg unner deg alt du har oppnådd, husk det er mange som støtter deg, liker deg og digger bloggen din! Stå på videre, mange klemmer❤️❤️❤️

  22. Jeg har aldri kommentert noe på bloggen din før, men nå følte jeg at jeg måtte. Isabel, du fortjener virkelig ikke alt det drittet du har fått mot deg i det siste!! Jeg får helt vondt inni meg av hvor ekkle folk er, og kan ikke engang begynne å tenke hvor vondt du har det! Det er helt SYKT hvordan noen kan henge ut folk på den måten, og i mine øyne er dette direkte mobbing og skikkelig ekkelt gjort!! Det har gått så altfor langt over streken nå, kan ikke folk bare holde opp og gi faen!!!

  23. Synes virkelig synd på deg Isabel.:( du fortjener ikke å bli mobbet/ latterliggjort på denne måten du har blitt nå…Kristin og dennis kan ikke ha det bra med seg selv som tror det er greit å behandle deg på denne
   Måten..synes du har vært veldig sterk, og det er måte på hvor mye du skal tåle før du får helt nok..så forstår godt at du trengte en bloggpause..men mitt råd til deg er at du burde stenge kommentarfeltet.. synes det er det mest riktige å gjøre i denne situasjonen..:) uansett så håper jeg du snart blir sterkere igjen, og at de som
   Plager deg kan slutte med det nå, for
   Nå har det gått for langt..hilsen fast leser av bloggen din som synes du virker som er utrolig bra og snill person 😀 du fortjener ikke å
   Ha det så kjipt som du har hatt det
   Nå<3

  24. Vil bare si det at du har EKSTREMT dårlig selvtilt og selvbilde. .. Jeg tror det hadde vært ok for deg og fått en spsykolog / Tarapaut og snakke med deg.!! .. Du virker som ein toppers jente med godt humør og tæl i. !! Fortsett og gjør det du kan, så kan ALLE andre bare ryke og reise !! .. Det spiller ingen rolle hva ANDRE sier bare du er fornøyd med deg selv å det DU gjør!! Å det står det i respekt av, .. ovenfor de som ikke kjenner deg. Folk som holder på dom Mads er syke i hode !! Det må ha vært noe i barndommen dems som ikke har dekket demmes behov !! Å DA MÅ de trakke ned på andre for og føle seg bedre !! .. Å jo MER du gir etter, .. jo gøyere er det for han !! .. GI F !! .. Så skal du se det gir seg med tiden !! .. Å i mellomtiden forsett og vær den jenta du er, med raK rygg ❤ !!

  25. Husk, du blei født til dette livet, fordi DU er sterk nok til å leve det! Tenk litt på den ☺️ Tenk så sterk du vil bli i fremtiden. Lykke til videre Isabell.

  26. Kjære Isabel.
   Jeg synes hele denne saken med ditt utseenede og all motstand du får er spesiell. Jeg synes ikke at det er rett at andre kan snakke sånn om deg og til deg.
   Jeg synes bare synd på deg, og blir trist av å lese dette innlegget.
   Jeg ble selv mobbet på skolen, og det mobberene sa, henger fortsatt fast i meg 😔
   Dessverre tror jeg at mobberne kommer til å fortsette, og det er for dumt…
   Håper at du kommer deg opp igjen etter det her, og lykke til med det ❤
   Klem ❤

  27. Nå skuffer du skikkelig, dra hjem!!? La andre mennesker få så mye makt over deg med ordene sine!!? Nei nå tar du deg sammen og hever deg over de. Hvis du mener du er så sterk så fortsetter du livet ditt der du er og poster bilder overalt hvor du koser deg villt med fet bank konto og verdens beste kjæreste. Slutt å påstå at du er så sterk, VIS DET. Ikke kryp med halen mellom bena, be happy and fabulous. Seriøst, ta deg sammen……

  28. Det er absolutt ikke noe galt med deg..folk er stygge…sjalue og tenker ikke når de skriver og lirer av seg dritt på nettet…desverre 😪du er jo laaangt over gjennomsnittet vakker og jeg skjønner ikke at du ikke ser det❤klem…

  29. Du er skikkelig tøff som tørr å skrive om dette og jeg håper virkelig at noen dager hjemme med familien hjelper deg❤️
   Du virker som en helt fantastisk person og jeg ønsker deg alt godt, håper virkelig det begynner å gå bedre med deg❤️❤️❤️❤️

  30. Vet ikke hvor jeg skal starte liksom, disse menneskene vet jeg sliter mer med seg selv og rakker derfor ned på andre. Men Isabell vær smart nå, tenk på Kim K! Hun er revolusjonerende pen, alle vil se ut som henne! Men rumpa hennes blir bare større og større, og Henne får også syyykt mye kritikk! Men til syvende og sist har hun styret gamet til alle. Og selv hvor mye hat hun får, vil alle sminke seg som henne, ha livet hennes og ha kroppsfasongen

  31. Istedenfor å dra til Oslo så kommer dere heller her til Dubai så kan vi snakke om hvordan du og Pierre kan promotere mitt firma http://www.SDapp.global så kan du tjene mer penger og nyte fantastiske Dubai. Og selvfølgelig poste masse bilder hvor du viser Verden hvor fantastiskt liv du faktisk har. Sendte epost til deg og Pierre vedr. Promotering av SD app.

  32. Du er utrolig sterk Isabel! Og du er utrolig heldig som har Pierre og resten av familien din som støtte, bruk de mye til å snakke og vise følelser. Også kommer du enda sterkere tilbake igjen når du har fått kommet deg til hektene igjen, men det er viktig å ta seg god tid til å la følelsene komme ut og bli helt topp igjen. Så ta deg tid til deg selv nå, det er utrolig viktig! Og fortsetter de, så er dette faktisk noe som kan anmeldes, noe det egentlig allerede kan.
   Stor klem fra meg <3

  33. Synes det du har gått igjennom så absolutt ikke er fortjent, og unner deg virkelig alt godt!
   Men for min del synker du noen hakk når du nevner navn på Kristin og Dennis + Mads. De fleste vet hvem det gjelder uansett, er du da nødt til å synke til deres nivå ved å navngi de? Og har du sett alt det stygge Kristin og Dennis mottar av meldinger fra dine fans, 14åringer som forteller de hvor stygge de er, og at de fortjener å ikke leve? Dere burde tatt dette utenfor sosiale medier, spesielt diskusjonen med K&D. Det er helt skummelt hvilken påvirkningskraft du har på unge jenter. Det gjelder selvfølgelig også K&D. Mads Hansen er som han er, men og det er jævlig trist at du må «knekke» sammen for at han skal gi seg. Men har du prøvd og sende han en melding med alt det du sier på Instagram/snap?

  34. Har ikke sett noe som Mads har lagt t før, når jeg leste innlegge så jeg instaen hans for å se hva det var som ble lagt ut. Det har sikkert vert mer før men de som var på hans insta var jo kun ren mobbing av andre. Han kan ikke ha d sø bra med seg selv om han føler behov for å rakke ned på yngre flotte jenter som deg og alle andre han har snakket dritt om. Det er urettferdig at du skal få så mye dritt, men jeg er sikker på at det er maange som ser på deg å at du hjelper de til å stå opp for seg selv og se at andre som kommer med stygge kommentarer, blikk, meldinger osv.. gjør de for oppmerksomhet selv. Du er sterk og opperert eller ikke så synes jeg du er veldig vakker❤️

  35. Enig med Neesa kl 18.20. Det er jo nå du må vise din påståtte styrke, og bare kjøre på med videre ferie, selv om alle vi vanlige også gjerne skulle hatt den muligheten! Haters always gonna hate, så kjør nå på og reis til Bali. Kunne ønske jeg kunne det sjæl..

  36. Ta den tiden du trenger.Jeg og mange andre bryr seg om deg.Du er en utrolig sterk person.Jeg ser opp til deg og du er en stor inspirasjon.Jeg elsker deg!Isabel,du er verdens beste person!Jeg blir alltid glad,når jeg tenker på at jeg har deg.Jeg har alltid drømt om å møte deg.Håper det skjer!Jeg har en istafanbruker av deg og Pierre!Jeg har også snakket med Sidra på snap og hun virker kjempe hyggelig.Hun er så heldig,som har deg!Stor respekt til deg!Love You!

  37. Kjære Isabel!❤️At folk rakker på andre sitt utseende er helt uforståelig, jeg sliter med å forstå! ingen fortjener dette.. Jeg kommentere aldri, men dette er ikke greit slik det har blitt! Jeg måtte. Stå på vakre og NYDELIGE Isabel! Ingen for lov til å knekke mer nå. Jeg heier på deg!❤️Klem

  38. Du er helt rå Isabell! Ikke la noen jævla folk ødelegge deg! Fyfaen du er vakker og bra person! U go gurl<33
   Xoxo u bigges fan

  39. ❤️❤️❤️❤️❤️ sender masse kjærlighet til mest av alt deg i person, meeen også til rumpen din, for den fortjener litt også hehe❤️ du ser ut som en gudinne, og du er en veldig fin person og har en fin personlighet – det synes veldig godt nå i disse dager. Er fult ut på din side, mobbing er faktisk tingen som normaliseres men ingen tar tak i det, og klager på andre kosmetiske ting som normaliseres i tjueførste århundre. Nei, du er amazing og rå, spesielt som snakker om dette høyt! Sender varme klemmer❤️

  40. Du bør seriøst gi langt faen i hva de sier, dette skjer bare fordi du er topp blogger å du får mer oppmerksomhet enn de. Er sykt flaut å lese at eldre mennesker kan finne på å Være så utrolig dumme.

  41. Blir utrolig lei meg av å lese dette. Ingen, virkelig INGEN fortjener å bli behandlet på denne måten. Er så glad for at du tør å stå opp mot det, og fortelle alle hvordan du har det. Du er en utrolig sterk jente, som takler det meste, men nå som det har gått så langt, så er det ikke rart at man knekker sammen. Når skal folk skjønne at mobbing ikke er greit?
   Du er forbildet mitt, og du er så utrolig bra. Håper du kommer deg etterhvert, for det vet jeg du klarer! Stå på Isabel, dette klarer du❤

  42. Stå på! Jeg er nok ikke din største fan, men jeg heier likevel på deg. Mobbingen har gått for langt!

  43. Er så delt i denne saken. Har masse sympati for deg via bloggen og ingen bør bli utsatt for det du har blitt utsatt for. På en annen side så ser man en veldig arrogant side av deg på både PH og God kveld Norge, en person som det er vanskelig å tenke at er en ydmyk, snill person. Du fortjener uansett ikke å bli mobbet for utseende ditt. En ting er å kritisere ting en sier/gjør osv og en annen ting er å le av noen sin kropp. Ikke greit.

  44. Jeg har skrevet det tidligere, jeg forstår ikke hvorfor feks linnea hang ut deg men var så god venninne med SE. Synes det SE gjorde var verre, hun sa rumpa kom av trening et par år, før hun innrømmet løgnen. Kan tenke meg mange unge jenter begynte å trene mye for å få den samme. Og ble deppa når det ikke skjedde.. Du var ærlig som jeg har respektert deg for! Nå er jeg ingen tilhenger av fake utseende og syntes du var finere naturlig. Er heller ikke for overdreven sminke for du er mye penere uten noe. Men det er min personlige mening, og henger deg ikke ut for at du synes noe annet. Det er ditt liv, din kropp og utsende. Og du gjør selvsagt akkurat hva du vil ♥️ Ikke la deg kue, men tror du vinner på å fokusere mindre på rumpa di på bilder. Det er den som irriterer folk, at den ofte er i fokus. Kun et velment råd, for du har mye bedre ting å fokusere på enn den. Ønsker deg alt godt og tror du lett kan bli en stor medieprofil om du legger litt mindre vekt på det overfladiske utad. Da vil folk se litt forbi alt det fake, tror jeg. Bare noen synspunkter fra en som vil deg vel. 👍♥️♥️👍

  45. En ting er å lage vitser på andres bekostning når du har mange følgere, men å si at det er kritikk av dine presentasjoner, viser hvor mongo han er.
   Helt enig med han i at folk må tåle kritikk mot meningene sine, men det han gjør er jo å latterliggjøre noens utseende. Vet han ikke forskjellen?

  46. Det her får meg til å gråte. Jeg vil bare gi deg en stor klem. Det er fælt at noen folk ikke klarer å forstå at man har følelser uansett hva man har gjort med kroppen sin om det er operasjoner eller mye mat eller lite mat. Det er i alle fall superbra at du har en god kjæreste som passer på deg❤️ Vit at det er de færreste som mener fæle ting om deg, for mesteparten av leserne dine klikker seg jo inn hver dag fordi vi liker personligheten din! Jeg synes du ser nydelig ut❤️ Du bidrar ikke til kroppspress, du er bare et menneske med et fint hjerte!❤️

  47. Kjenner jeg blir glad av at det bare er 2 av 42 kommentarer som er negative (til en forandring). Endelig har flere nett-troll innsett at det de driver med faktisk bare er pure ondskap. Du fortjener ikke all den driten som stadig kommer din vei

  48. Altså han som gjør dette er en voksen mann som burde visst bedre. Du burde ikke gi han mer oppmerksomhet, for det er akkurat det han ønsker; flere gratis følgere og views på din bekostning.

  49. HATER mads etter dette. for en ekkel pervers drittunge, akkurat det han oppfører seg som. over 30 år og bruker tid på å skrive en bibel under videoen av rumpa de for å stå opp for kristin og dennis som har MOBBET deg?! BLIR SÅ JÆVLA OPPGITT OVER VERDEN!!!!!! stå på du isabel, du kommer til å bli så sterk av dette!!❤️❤️

  50. Personlig liker jeg ikke en operert rumpe, man ser så godt at den ikke tilhører kroppen, rumpa klarer ikke å følge kroppens naturlige former lenger i de bevegelsene man måtte finne på å gjøre. Jeg syns det ser dumt ut, bein og rumpe henger ikke sammen. Men det er min mening, du skal ikke tenke på min mening, du skal tenke på din egen. Hva synes Isabel er fint, og hvorfor synes Isabel det er fint – det er hva du skal bry deg om. Det er nok veldig lett å tvile på seg selv, når mange kommenterer, men du må ikke glemme hvem du selv er. Stå for valgene dine, tro på de nærmeste du har – ikke hele Internett. Vi alle har forskjellige meninger og tanker, derfor er det viktig at du holder fast ved den du er genuint.

  51. Det er absolutt ikke noe galt med deg..folk er stygge…sjalue og tenker ikke når de skriver og lirer av seg dritt på nettet…desverre 😪du er jo laaangt over gjennomsnittet vakker og jeg skjønner ikke at du ikke ser det❤klem…

  52. Jeg må si at jeg er helt sjokkert over hvordan mennesker klarer og behandle hverandre. Er helt sjokkert over at man i det hele tatt klarer og latterliggjøre mennesker for egen underholdning! All denne håningen av deg har absolutt gått aaalt for langt, det var verken morsomt eller interessant til og begynne med, men nå er det bare latterlig og avskyelig!
   Fint og se at Pierre støtter deg offentlig og at du står opp for deg selv! ♥️
   Stå på videre, Isabel! ♥️

  53. Screw them! Rumpa di er FIN! Den er bare uvant for andre og det er nok det som får dem til å si stygge ting. Den er bare annerledes enn hva den var, men den er FIN! Det er bra du får noen til å luke ut de stygge kommentarene nå, for du fortjener ikke stygge kommentarer. Du virker så herlig at jeg skjønner ikke noen kan si noe sånt. Jeg virkelig hater at vi fortsatt i 2018 ikke har lært oss å løfte hverandre opp og støtte hverandre fremfor å bryte hverandre ned. Det som har skjedd i det siste er ikke OK selv om noen prøver å fremme sin sak. Du har rett til å gjøre som du vil og ingen kan bestemme for deg hva du skal gjøre med kroppen din.
   Fortsett å være DEG! Vi elsker deg for den du er og det virker som om du virkelig bryr deg om de rundt deg. Du virker som et godt menneske og hvis vi ser bort ifra det som har skjedd i det siste, så virker du så lykkelig! Og det vil jeg fortsette å se!
   Jeg digger deg og håper å se deg sterkere tilbake snart!!❤️

  54. Når mennesker har en så stor trang til å ødelegge for en person de verken har møtt eller kjenner, så har de ofte et problem selv. Håper du husker på det! For mens de håner deg, er de selv usikre og redde på innsiden. Vi lever i en fucked up verden, hvor 30 åringer oppfører seg som om de er 13! Rett og slett trist å se. Håper du også vet dette, selvom det er lettere å se for oss på «utsiden»! Du er helt rå! Håper du får en bedre tid fremover.

  55. Vær sterk. Jeg tar av meg hatten for deg. Du er rå. Jeg takker Gud for at du har P. Ta vare på deg selv ♡

  56. Heier på deg. Men jeg synes for din egen del, at du burde ta en pause fra det offentlige liv. Og ikke se på det som at de da «vinner». Se
   På det som at det du som må vinne deg selv tilbake. For det kommer alltid til å være folk som dem, og det ødelegger en. Det beste du gjør flr deg selv, hvertfall en periode, er å trekke deg unna lyset. GJØR DET FOR DEG SELV. ikke tenk at du taper, fordi det er de som taper når du endelig vinner deg selv tilbake.

  57. Skjønner ikke hvorfor du ikke bare fjerner silikonen i rumpa og har naturlig rumpe? Da vil du ikke være usikker på noe

  58. Åååå Isabel… Synes det er så uendelig trist at noen kan knekke selvtilliten din på den måten! Altså er det mulig!? At noen kan våkne opp på bursdagen din og bare tenke «yes nå skal jeg ødelegge bursdagen til Isabel» synes jeg er så ufattelig å tenke! Du er en så sterk jente som tør og si at du sliter med selvtilliten din! Det er så mange som gjør det, men jeg føler at de fleste bloggere aldri snakker om sånt. Synes det er så dumt at du liksom er et dårlig forbilde fordi du har lagt deg under kniven…! Jeg mener kan ikke man se alt det positive du gjør?! Du sprer så mye glede i min hverdag på bloggen og YouTube kanalen din! Du er en så snill og omtenksom jente som dessverre har slitt med mye usikkerhet, noe som maaaaange gjør. Synes det er vondt og se at en så ung voksen blir hengt ut på denne måten! Vi er vennene dine og vi støtter deg uansett hva!❤️ Du er vakker uansett hva du gjør med kroppen💗 Du er en modig og strek jente! Elsker deg<33

  59. Isabel, du er sterk. Du er et utrolig bra forbilde og de som sier noe annet kan bare legge seg. Du gjør en utrolig jobb og står frem og sier dette, du er ekstremt sterk! Jeg kjønner ikke hvordan mennesker kan være så drittunger, vet du hva? FØKK DEM ISABEL, du er 10000 ganer bedre enn dem. Du fortjener så myeeeee bedre. Men vi er her for deg. Vi elsker deg❤️

  60. Det Pierre sa på deres siste videoblogg satt bare ord i alle tankene jeg har hatt gjennom dette du har opplevd. Fyfaen, det er akkurat det! Det at kristin, og alle de mener at du “vanner” ut ordet mobbing og at dette er respektløst mot de som faktisk blir det blir så feil å si. Skal man da si at folk ikke kan være glade og fornøyde med livet sitt fordi andre liksom har det bedre? det er så dumt å holde på sånn. Kjenner jeg blir så oppgitt…. og skremt selv av hvordan voksne mennesker fakitsk tenker. Nei, vil bare si jeg digger pierre og deg fyfaen! dere er så søte sammen og man ser hvor høyt dere fakitsk elsker hverandre, det dere har er ekte kjærlighet og det må dere forsette å ta vare på.

  61. Jeg har aldri kommentert på en blogg før, men nå måtte jeg bare.
   Først og fremst, du er fantastisk vakker! Med eller uten operasjoner så er du vakker. Du har valgt operasjonene fordi DU mistrivdes, det er et veldig personlig og ærlig valg. Forskjellen på deg og veldig mange andre er at du er åpen om det.
   Hva andre mennesker enn måtte mene så er det hva du føler som skal bety noe. Jeg for min del syns du er noe av det peneste jeg har sett. Men det er ikke utseendet som gjør at jeg finner deg så vakker, det er utstrålingen din. Du virker som ei jente med masse humor, som kan le av deg selv.
   Jeg syns det er så trist å lese om hvor lei deg du blir av andres kritikk. Sikkert fordi jeg er en god del eldre enn deg, been there, done that dessverre. Det kommer en dag du lærer deg å heve deg over det, en dag andres kritikk ikke betyr noe.
   Vær glad for den du er, det du klarer, det du har oppnådd og fremtidige mål. Negative mennesker finnes det overalt, misunnelsen gjemmer seg bak mange stygge ytringer. Sånne mennesker må du ignorere, for hvem sier det egentlig mest om, deg eller dem?

  62. Skjerp deg! Dette er ikke deg! Tross all dritten som legges ut så får du så mye støtte! Du er sterkere enn dette, ikke reis hjem det kommer du angre på. Menneskene du nevner kommer få sin dom snart, det de holder på med er nærmest ulovlig og du kan nyte din ferie videre i all viten om at du kan anmelde disse svina! Du har 10% hat men 90% kjærlighet, og vet du hva det er ikke utseendet ditt de hakker på; det er det at du er så forbaska fin samtidig som du er ett så sykt bra menneske. Det er sjalusi og misunnelse! Se bare på de som gjør dette så forstår du! Kjære deg ♡

  63. Ikke la deg knekke, Isabel! Du er ei sterk jente med bein i nesa, ikke la noen andre få deg til å tro noe annet! Stå imot mobbingen og vært mobbeofrenes ansikt utad. La oss ta dem! ❤️ Stå på flotte deg! Og legg ut så mange bilder du orker av den deilige rumpa di!
   Stor klem 🤠

  64. Jeg skjønner du blir lei deg, såret osv. Men på en annen måte, du har operert rumpen din. Altså det er ikke den du er født med. Da har du jo valgt å operere deg slik at du fikk en sånn rumpe. Jeg personlig synes den blir alt for mye på en lille kroppen din, og kanskje litt merkelig vinkel. Men å henge ut noen på sosial medier har jo blitt en vane for nesten alle i media. Folk syns kanskje det ennå mere gøy når du reagerer å skriver om det på bloggen. Hva med å ikke skrive slikt på bloggen og stenge kommentarfeltet!? Tror du sparer deg selv for mye negativt da.😊

  65. Hei, jeg er en jente på 19 år. Jeg har egentlig aldri lest bloggen din eller fulgt med på instagrammen din, men jeg har jo sett deg på Paradise. Men her om dagen så kom videone dine hvor du er helt ærlig om hetsen opp på explore på Instagram. Så jeg begynte å lese i kommentarfeltet ditt på videoene. Jeg så da at det var mennesker som til og med her tillot seg her å skrive hets om deg. Jeg ble så ufattelig sint at det kjentes ut som at blodet mitt kokte. At det finnes så utrolig ekle mennesker som tillater seg å skrive slike ting om andre de ikke en gang kjenner er så usmakelig. Jeg må innrømme at jeg var veldig nærme på å bare skrive masse dritt tilbake til de fordi dette provoserte meg så sterkt på dine vegne. Men så begynte jeg å tenke at dette er jo bare masse gutter (og i noen tilfeller jenter) med mindreverdighetskomplekser og dårlig selvbilde som har behov for å rakke ned på pene jenter som deg som de selv forstår at de aldri kommer til å få i hele sitt liv. De er så ufattelig usikre på seg selv at de må rive ned andres selvtillit for å føle seg bedre. Og de som legger ut bilder av rumpen din og kaller den stygg, er dessverre bare mennesker som er desperate etter andres bekreftelse og oppmerksomhet. Så egentlig kom jeg bare en tur innom bloggen din for å minne deg på at dette er mennesker som sliter med seg selv og du er så utrolig mye bedre enn disse menneskene. Ingen mennesker fortjener å bli hetset hver eneste dag over noe så usaklig som utseende. Stå på, ikke la de nett trollene, som dessverre ikke har noe liv, vinne. Du har nå fått en ny person som heier på deg og som backer deg.

  66. Første gang jeg kommenterer bloggen din, men jeg er en fast leser. vil bare si at det irriterer noe jævlig at andre bloggere (dine kolleger) velger å ikke kommentere denne saken og stiller seg passiv. For det du går igjennom er så absolutt ikke rett og INGEN har rett til å rakke ned på andres utseende og spøke det vekk med humor etterpå. Stå på og stå med rak rygg Isabel, for det er ikke du som som er den svakeste her. Nei, du er sterk og vakker fra innsiden og ut. Det er de som rakker ned på andres utsende som er taperne!

  67. Du er helt fantastisk Isabel. Det du gjør er inspirerende og viser hvor sterk du er som person<3 det er ikke hvem som helst som hadde turt å gjøre det du gjør og jeg setter så stor pris på den du er og at du viser verden hva som er rett og galt. Ingen skal mobbes, uansett.
   STÅ PÅ og aldri gi opp! Elsker å lese bloggen din og følge med på deg hver dag<3 stor og varm klem

  68. Du er så utrolig nydelig og snill jente og fortjener ikke det her! Jeg syns du har verdens fineste kropp og jeg bare elsker hvordan du skriver et innlegg ved å bruke navnet på de som har gjort noe for nå er de nok ganske flaue. Og det at de lager unnskyldninger beviser bare det, selv om de ikke vet det så vet alle andre det. Stå på Isabell! Husk at det alltid er greit å ta en pause:))

  69. Jeg synes ikke noe av det der er verken underholdende, morsomt eller tilfredsstillende. Og at f.eks Mads Hansen finner dette tilfredsstillende sier jo mer om han enn om deg. Hvorfor har han dette syke behovet for å rakke ned på deg? Merkelig. Blir flau på hans vegne…

  70. Jeg blir oppriktig provosert av å lese dette. At voksne, som egentlig skal være oppegående, kan håne å trykke ned et menneske som i dette tilfellet er for meg helt sinnsykt. Jeg blir lei meg av å lese dette, og at mobbing ikke er mobbing fordi at du er en offentlig person, at du må tåle det. Det er, og vil alltid bli feil i mitt hodet. Du skal ikke tåle det bedre bare fordi du er offentlig og jeg skjønner godt hvorfor du er langt nede i kjelleren nå. Det at du forteller at du har vært veldig usikker på deg selv, slitt med spiseforstyrrelser og hatt det jævlig vanskelig skjærer meg i hjertet. Jeg har selv utrolig lav selvtillit og selvbilde, blitt mobbet og sliter med spiseforstyrrelser i dette øyeblikk. Det er så sinnsykt frustrerende at alt blir dyttet under en stol. At et så viktig tema blir latterliggjort… jeg må bare si det Isabel. Du er et fantastisk forbilde! Jeg ser opp til deg for all dritten du på en overraskende måte har klart å skyve unna så lenge, og jeg er lei meg for at du traff veggen så hardt. Du var, og er like vakker. en fantastisk jente. Jeg har lest bloggen din nå i flere år, og jeg håper virkelig at du vil komme tilbake enda sterkere. Og til slutt, operasjonene dine gjør deg ikke til et dårlig forbilde. Det gjør deg sterk. Det er sterkt at du kan snakke om et så sårt tema og en så usikker side om deg selv på en så god måte. Det er sterkt å erkjenne at operasjonene ikke var det beste valget. Jeg ser i hvert fall opp til deg. Du har hjulpet meg utrolig mye de årene jeg har fulgt deg. Stå på Isabel!

  71. Jeg får så vondt inni meg av å lese alt du går gjennom. Jeg syntes personlig at du er et kjempe godt forbilde! Du har gått gjennom mye, du tar opp mobbing også prøver du å stå opp for deg selv og du viser at det er helt menneskelige å grine. Du viser konsekvenser av mobbing! Jeg har selv blitt mobbet, og av å lese hvordan du har, så kjenner jeg meg igjen så sykt. Jeg syns ikke du fortjener noe av dette. Folk som sier at du må tåle dette og at du har lagt opp til dette selv, de tar feil! Ingen fortjener å bli mobbet, selvom de er kjendis eller ikke. Mobbing er ikke et våpen man burde brukt. Det at de ikke engang kan stå opp for det de har gjort, det er gale! Hvorfor skal man si noe og så ikke klare å stå for det?
   Du er sterk Isabel! Stå på, jeg vet du klarer det!❤️❤️

  72. Hei Isabel! Jeg håper du har det bedre. Jeg får så utrolig vondt av alt som skjer med deg nå. Jeg kan ikke fatte og begripe alle disse menneskene som sitter og skriker så høyt om å hjelpe yngre mennesker med dårlig selvbilde, er de samme som sitter og rakker ned på folk med dårlig selvbilde. Det gir jo ingen mening og er regn spikka dobbelmoralsk. Altså, det verste er at disse er voksne mennesker, og jeg har lest igjennom deres poster hvor de kritiserer deg, og de har faktisk unge mennesker som er enige! Det sier jo bare hvor mye påvirkingskraft også disse influencerne har når de lirer fra seg så mye dritt og får støtte for det!! Jeg tror folk også ikke helt skjønner hele mobbe greia, fordi det de driver med ER MOBBING av VOKSNE mennesker! Det virker som at de tror det kun er mobbing når det er gjort på barneskole nivå, men det er det altså ikke. Du blir rett og slett mobbet og det er IKKE greit! Jeg blir så kvalm av disse influencerne som skriker så høyt om hva de mener når de ikke tar hensyn til andres følelser. Det er lov å mene noe om operasjoner, men man kan snakke om operasjoner i seg selv, man trenger ikke dra inn mennesker. Jeg er nå i en alder av 26, gravid og har allid vært tjukk. Alltid hatt problemer med min egen kropp, og hvis jeg kunne lagt meg under kniven hadde jeg ikke sagt nei. Det er ikke fordi jeg er svak, eller påvirket, det er fordi JEG vet at hvis jeg går ned i vekt så kommer huden min til å være slapp og slik jeg kommer til å se ut vil gi meg enda mer dårlig selvbilde. Jeg synes foreldre skal sette høyere verdier hos sine barn og slutte og la andre ta ansvaret for deres barns usikkerhet. Selv om jeg alltid har vært tjukk, har jeg aldri sammenlignet meg selv med kjendiser og hatt et ønske om å se ut som de, så jeg synes influencere får unødvendigh hat, man må jo ha noen å skylde på, ikkesant? Jeg er genuint redd for mitt barns fremtid hvis det er slik voksne mennesker i dag skal lære opp neste generasjon, at mobbing og uthenging av mennesker er greit!! Uansett når alt kommer til alt, så håper jeg inderlig du kommer deg sterkt ut av dette og finner deg selv <3 Du har all min støtte og jeg synes du er en fantastisk sjel og en vakker jente, operert eller ikke! Masse kjærlighet fra meg <3

  73. Du er utrolig sterk Isabel! ❤️ Støtter deg utrolig mye i denne saken! Mobbing er aldri greit!! Du er flott, så ikke la andre påvirke deg til å tro noe annet! Klemmer!!

  74. Kjære deg, jeg har aldri kommentert før her på din blogg, men nå klarte jeg ikke å la være. De som henger deg ut og mobber deg, det sier virkelig mye mer dem som person, enn deg. Alle reagerer forskjellig, og INGEN i hele verden kan ta fra deg hva DU føler. Så om det er tøft, hev deg over disse menneskene og gå med rak rygg, du vil komme sterkere ut av dette. Du er ei nydelig vakker jente. Lykke til vidre livet ❤

  75. Kjære gode Isabell ❤️ Aldri (!!) føl deg mindre verdt pga det noen andre sier og mener , det de sier er ubetydelig ! Du er helt vanvittig vakker både på innsiden og utsiden , vær så snill og fortsett og vær deg ! Stor klem .

  76. Såg du det Mads har lagt ut på mystorien sin for 20 t siden på Instagram? Han gir seg heller ikke..

  77. Jeg er målløs og jeg griner. Hva er det med nordmenn egentlig – hva skal til for at en voksen mann som mads hansen synker så dypt som det han har gjort. Er misunnelsen i norge så stor at folk holder på å “gå av skaftet” fullstendig.
   Bella ❤ jeg hater at du må oppleve denne idiotiske dritten.

  78. Hvorfor slippe sophie kritikk om løgnene hu har hatt om ræv operasjonen sin ? Noen burde sei nåke om dei løgnene til sophie enn å gå etter isabel som har vært ærlig fra dag en om operasjonene sine.

  79. Kjære deg! Du kommer til å komme deg over det her. Det blir bedre. Alle har nedturer og vanskelige perioder i løpet av livet. Tenk på alt det gode du har i livet ditt og alle menneskene som elsker deg og trenger deg! Du er bra! Ikke vær redd!

  80. Kjære Isabel, jeg føler virkelig med deg i denne tiden. Du er utrolig sterk og har stått igjennom mye nå, det er klart det går innpå deg. Det betyr absolutt ikke at du er mindre sterk. Jeg har ikke vært fast leser av bloggen din, men jeg ser virkelig hvor mye du har gått igjennom og hvor jævlig du har det akkurat nå, og jeg forstår godt hvorfor. Vær så snill å ta i mot alle de gode ordene du får, og drit i alt det stygge. De er virkelig ikke verdt det, selv om jeg vet at du allerede vet det.
   Jeg sender masse klemmer og håper virkelig du får det bedre snart og at du klarer å se hva du er verdt og hvor bra du er, selv om noen jobber så hardt for å bryte deg ned. Det er ikke greit! Det er så mange som støtter deg, prøv å fokuser på det, så håper jeg du får de bedre snart

  81. Kjære Isabell
   I det siste har jeg fått øynene opp for hva som faktisk foregår, og jeg blir helt satt ut over hvordan VOKSNE mennesker i det hele tatt forsvarer en slik oppførsel mot deg! Hva er mobbing om ikke dette som foregår mot deg er mobbing?? Kritikk du liksom, Mats… jeg blir helt skjelven over oppførselen til enkelte mot deg kjære venn! Isabell, Du er superflott!Du ser helt fantastisk bra ut, og du har et nydelig hjerte også! Skulle så inderlig ønske jeg kunne gitt deg en stor klem i nå! Stå på kjære deg, du er sterkere en sterkest <3

  82. En liten tanke..
   Jeg syntes dette er fryktelig trist og langt ifra greit. Blitt mobbet hardt hele barndommen min selv så vet hva du går gjennom. Operasjon eller ei så er det ditt valg. Men jeg tenkte gi deg et tips og en tanke. Vet ikke om du har tenkt på det selv ? Men du sier du ikke fremmer operasjoner og må få lov å ta bilde av kroppen slik den er. Og ja det er jeg enig i. Men du tar slike bilder som fremmer kun de opererte delene dine så du kunne egentlig sensurert resten av kroppen. Du provoserer frem slik og der mye av presset på de yngre vil ligge. Det virker som du står å selger operasjoner kontra å ta et vanlig bilde hvor rumpa eller puppene er en del av det og hvor fokuset er bilde av DEG. Du er jo ei vakker jente så vis frem hele deg. Mener ikke at du skal sensurere rumpa eller annet men ikke la det være hovedfokus i bilde. Der jeg føler du motsier deg selv med handlingene dine. De matcher ikke orda dine.
   Ønsker deg alt godt og håper dette kanskje kan hjelpe! Ingen fortjener å bli hengt ut uansett hva. 🙂

  83. Den siste videoen der Pierre snakker i slutten og forsvarer deg ble jeg helt rørt av. Alle burde hatt en som Pierre i livet sitt som står opp for kjæresten sin på den måten. Du er heldig, og du fortjener det <3

  84. Skjønner ikke hva problemet er, han skal da ikke borti ræven din uansett, hvorfor er han så sykt opphengt i den? Jeg syns du skal jobbe med å akseptere deg selv, det er ikke viktig hva han eller alle andre syns, men hva DU syns som teller. Please ikke opperer deg for hva ANDRE synes!!! Det er så sykt skadelig signal til andre, er dette løsningen på mobbing liksom? At hvis andre ikke liker noe ved deg så skal man opperer det bort? Livsfarlig og skummel trend! Gjort er gjort og spist er spist, løsningen er ikke flere operasjoner. Elsk deg selv som du er! Du er god nok! Hvorfor bry deg om hva mennesker som ikke betyr noe for deg syns om deg sånn generelt? Viktigere hva kjærester,venner og familie synes. Det er de som er glad i deg du må høre på:-)

  85. Du er urolig sterk!! Jeg hadde ikke taklet all den ufortjente kritikken du har fått!! Skjønner virkelig ikke folk som henger ut andre og bruker masse tid på å skrive dritt på bloggen din eller poster bilder. De har jo ikke noe med det å gjøre, det er din kropp og du må gjøre akkurat som du vil!! Du er et bra forbilde, du har en fantastisk personlighet og er en god grunn til at du har en så populær blogg!! Du er flink til å skrive og andre mennesker ser opp til deg. Jeg er en av de som ser opp til deg! Håper alle kan gi deg space og se seg selv i speilet og tenke over hvilken person de vil være. Vil de virkelig være den som får en person til å være lei seg og mobbe andre, eller kan de heve seg over det og bli en bedre person. Folk opplever mobbing på ulike måter og det burde folk skjønne. STÅ PÅ FINE ISABEL<3

  86. Hei, selvfølgelig er dette mobbing. Hva ellers er mobbing? Mads,Kristin og dennis burde skamme seg. Hva faen? De bør skjønne at de må sparke oppover, ikke ta en enslig blogger liksom. Hvis de syntes det er vanskelig at du har så stor påvirkning i samfunnet, bør de gå frem på en annen måte. Frekt å si stygge ting om noen sitt utseende, voksne mannfolk! Nesten som en mannsgris jo?
   I denne saken er det mobberne som har driti seg ut, tro meg, har sett det før… snart kommet det til å snu, og du blir den folk har respekt for. Du har jo ikke gjort noe galt, men du må være sykt sterk og klok når det står på som verst. Noen tar faktisk livet sitt når de blir mobbet så kraftig. Husk at du har mange som heier på deg ❤️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  87. Du virker som verdens herligste og snilleste person, så det at du får så mye dritt nå syntes jeg er skikkelig urettferdig, du fortjener det så absolutt ikke! Drit i hva alle andre sier, du ser amazing ut❤️❤️ Kristin og Dennis kan gå å sette seg på en kaktus, de er bare falske, og før eller siden kommer alle andre til å innse det de også. Stay strong, du kommer til å komme tilbake fra dette enda mer selvsikker og enda sterkere❤️❤️

  88. Sender masse kjærlighet, og ikke la det knekke deg!! At du tørr å vise deg sårbar nå, og at du endelig har hevet stemmen mot de som mobber deg har gjort at respekten min for deg har økt så sykt mye, som du sier det er tragisk at du må være på bunn før folk skjønner du er et menneske du og, men sånn sett er det du som kommer seirende ut av disse sakene. Alle med vett i behold forstår din side av saken. Stay strong, luk bort det negative, vær med venner og familie og les alle de fine ordene som står i kommentarfeltet <3

  89. Altså, jenta har vært åpen fra starten om sin fortid med spiseforstyrrelser. Er det så vanskelig da å koble alle operasjonene til samme usikkerhet? Helt forbausende at det liksom kommer som et sjokk, på tilsynelatende oppegående mennesker, at hun da (fortsatt) sliter med mye usikkerhet og ikke akkurat har et sunt forhold til seg selv. Forstår ikke hvordan det går an å være så ond, for du skal være passe dum for å ikke forstå dette, at du går inn for å ødelegge et menneske som allerede sliter. Bra at hun er bedre fra spiseforstyrrelse, som ikke er bra for helsa – men den problematikken som er åpenbar her, som så mange bidrar til å holde vedlike (og forverre!!) er absolutt ikke bra for den psykiske helsa.
   Skulle så gjerne hatt denne diskusjonen videre med dere som fortsatt mener at det ikke er noe feil i medmenneskeligheten her – for det er utrolig hvor mye forskjell det gjør når man føler seg støttet eller “cared about” kontra hakket på og konstant kritisert.

  90. Hei, Isabell. Først vil jeg bare innrømme rett ut at jeg aldri har vært stor fan av valgene du har tatt med tanke på operasjonene dine. Samtidig har jeg «godtatt» at det er dine valg, og ikke noe andre skal legge seg opp i. Jeg synes allikevel det er synd at operasjoner normaliseres til en viss grad, og at unge jenter kanskje sitter og blir veldig påvirket av bloggere som opererer seg. MEN måten du har blitt latterliggjort på den siste tiden er IKKE ok. Det må være lov til å si at man ikke støtter plastisk kirurgi osv, men når man går løs på utseendet til et annet menneske på en konkret og direkte måte slik som du har opplevd så synes jeg rett og slett det er ondskapsfullt. Man kan ikke si noe annet. Jeg skriver dette for å også vise deg at selv om man i utgangspunktet ikke har vært noen spesiell stor tilhenger av bloggen din så er det mulig å synes utrolig synd på deg og på den måten vise deg støtte når du har det vanskelig. Gode tanker sendes til deg❤️

  91. Först och främst, du är en kämpe. Jag kan inte ens tänka mig att vara 23 år och bli dömd för varenda centimeter av min kropp. Jg vet precis hur ont det gör att inte tycka att man är fin nog och känna att man behöver ändra på något. Och hur det är att känna att “nu äntligen” så är man “fin nog” efter ett ingrepp. Att du klarar av det mentalt är imponerade.
   MEN nu när du skriver att du har lust att göra om operationen så ville jag bara kommentera DO NOT DO IT.
   1. Det är inget fel på din rumpa. Den är annorlunda och kurvigare än normalt. Det var väl därför du gjorde den förste gång?
   2. Du har redan gjort en FARLIG operation som anses vara en av de plastikkirurgiska ingrepp med störst risk för misslyckande (inte bara direkt farlig, utan infektioner, dåsigare resultat etc).
   3. Risken blir knappast mindre om du gör om!!! De olika angreppstyperna (BBL/Sculptra/silikon) är olika farliga, men inget av rumsingreppen är enkelt/riskfritt. + att du riskerar lös hud pga omgörning av operation.
   Så snälla, riskera inte din hälsa pga troll. INTE värt det. Tror du de låter dig vara nästa gång du vaknar ur narkosen?

  92. “Det de ikke forstår er at det er mennesker som dem som har fått mennesker som meg til å endre på utseendet i første omgang.” This is the truth!!!! Bra skrevet. Vokste opp med foreldre som mobbet meg og endte også opp med å operere meg tilslutt. Blir mint på hver dag når jeg ser meg i speilet at det finnes onde mennesker der ute.. syns folk burde fokusere mer på hvorfor folk har behovet for å operere seg in the first place. Å anngripe noen som allerede har operert seg, er en jævlig rar vinkel å ta det fra. Burde jo heller fokusere på å fjerne kalde mennesker uten empati fra samfunnet som påvirker mennesker til å drive med selvskading.. Men så lenge du blir sett opp til etter hvor mye penger du tjener og ikke hvor god du er som person, så kan jo hvem som helst gli gjennom systemet og framstå som normal.. psycho or not. Han Mads duden høres serriøst ut som han siterer bøker han har lest og at han ikke har noe som helst personlighet. Dont waste your time on people without a soul, theyll end up where they need to be in the end 🙂 love uu

  93. Rompa di var perfekt før du opererte. Den passet deg, den passet kroppen din. Du skulle aldri ha tuklet med den. Om jeg var i dine sko, ville jeg ha fjernet silikonen og hatt naturlig rompe. Den er mer enn bra nok!

  94. Merkelig at folk syns det er greit å si at din rompe er stygg, folk ville ikke kommentert det til ei som ikke hadde operert. Men siden du har betalt for den virker det som det er helt Okey å fortelle deg at den er stygg. Ikke greit. Lurer på hva folk vil med det? Det blir ikke bedre med å fortelle hvor stygg den. Man kommer ingen vei med det. Hvorfor er det å operere rompa så galt egentlig? Man skader jo ingen andre med det? Det som skader folk er den drittslenginga som har foregått. Det er kvalmt!
   Du har min støtte. Ingen fortjener å bli mobbet å hengt ut på denne måten uansett hva slags operasjoner man har tatt. Du er ikke mindre menneske en andre uansett. Fyfaen blir kvalm av at folk kan være så stygg.

  95. Har aldri kommentert noe som helst på noen blogg før, men dette sjokkerer meg. Denne personen kan ikke være helt god. Du er fin, drit i hva den der drittsekken sier!

  96. Kjære Isabel det er ingen skam å bli usikker og nedbrutt når flere mennesker jobber så hardt for å knekke deg! Det du kan væres stolt over er at du er så åpen, så sterk at du viser at dette er IKKE ok! Det gir signal til andre der ute om at man faktisk ikke skal godta å bli behandlet sånn! Du er både skjønn innvendig og ut, la IKKE de bestemme om du skal under kniven igjen.. Om noe skal endres med deg skal det være fordi DU ønsker det, ikke fordi noen samvittighetsløse bøller skal pushe deg til det. Så glad for å høre at Pierre er der for deg <3 Ta vare på hverandre og kjenn på kjærligheten fra familie og kjære <3

  97. Prøv å ikke ta deg nær <3
   De prøver bare å få yngre generasjon til å forstå at det kanskje ikke er så fint det ser ut som (på enkelte bilder ) å operere, sannheten er jo litt annerledes på video. Men er du fornøyd, er jo det viktigst så klart 🙂

  98. Vær så snill ig ta deg tid til å lese min melding til deg på dm på instgram, du trenger å høre det❤️Du er et bra menneske, Isabel!

  99. Det skjærer i hjerte mitt å lese det her. At man skal utrydde mobbing på barneskolene er helt umulig når voksne folk og foreldre er de som mobber mest, det går ikke. Og det er ufattelig leit at voksne folk ikke klarer å se dette selv! Håper du finner styrken, du er duperflott og fortjener ikke dette!❤️

  100. Ahh, jeg har så lyst til å få deg glad igjen. Jeg savner Isable Raad altså den glade, kule og morsomme Isabel. Synes så synd på deg om hendelsene. Har så lyst til å få deg glad igjen. Kanskje du burde like rumpa, nesa og puppene dine. Altså, bare ikke si at du liker dem offentlig men bare tenk sånn inni deg. Ikke bry deg om hva andre synes. Du angrer kanskje men alle kan gjøre feil. Ingen er feilfrie. Men får din egen skyld burde du kanskje bare like puppene og rumpa de sånn som den er nå.Tenke det inni deg. Husk at DU LEVER BARE EN GANG! AV RESTEN AV DITT LIV SKAL DU BARE TENKE PÅ AT RUMPA OG PUPPENE ER STYGT?! Nei, si til deg selv at de er fine. Lev livet. Du får aldri endret feilen. Det går bra å gjøre feil. Nyt livet, å vær glad
   (helst ikke ha denne kommentaren offentlig)

  101. Det er så ufortjent at du skal gå rundt å være lei deg, når du og Pierre egentlig skal være i et paradis med kjærlighet. Vi vet du er god og fantastisk, og du vil alltid ha vår støtte❤️ Du inspirerer og motiverer folk rundt deg, tusen takk for det✨ Du er sterk Isabel, stor og varm klem til deg og alle dine kjære❤️

  102. Kjære Isabel!
   Jeg får så sykt vondt av deg med alt dette du går igjennom nå…. og kjenner at jeg blir skikkelig provosert og flau på andre voksnes mennesker oppførsel…. Dette er langt i fra greit, og som du nå forteller, har dette gått altfor langt, det er på tide at noen står opp for deg, og jeg synes det er bra at flere og flere ting kommer frem i lyset slik at folk faktisk kan forstå hvor omfattende denne situasjonen egentlig i bunn og grunn er…. Noe jeg ikke helt forstår oppi all denne “dritt-slengingen” er; hvorfor i alle dager rakker diverse folk ned på deg, og snakker så høyt om å være “gode forbilder?” dette er da slettes ikke å være et godt forbilde? Mobbing og dritt-slenging er ikke ok! Plastiske operasjoner må man velge og stå for selv om det er det man ønsker, men det gir ikke alle andre en rett til å mene noe om hva du velger å gjøre med din kropp… for det er nettopp det, det er DIN kropp, og DITT valg, i det minste skader du ikke noen andre ved å operere deg, om du påvirker, det kan godt være, men er det ditt ansvar? det synes ikke jeg…. Folk må lære seg å ta sine egne valg av egne grunner. Men sånn det er i sosiale medier i dag, tror tydeligvis alle at det er helt greit å snakke høyt og nedlatende om andre sine valg her i livet…. herregud for et samfunn vi har blitt! Jeg håper at du klarer å heve deg over dette “styret” her Isabell, og ikke minst legge det litt bort og tenke at her er det mennesker som tydeligvis ikke har en anelse om hvilken påvirkningskraft de egentlig har på enkeltpersoner… det er trist, men jeg tror nok du er den sterke personen som du sier at du er og holder ut… Enten blir det bedre, eller så går det over som man sier 😉 Jeg ønsker deg alt godt og håper du ikke lar dette ta knekken på deg, for som du selv sier er dette egentlig “bagateller” i forhold til andre ting du sikkert har opplevd 😉 u can do it! Og stå på skjønne deg 😉 <3
   STOR KLEM

  103. Så utrolig fælt. Han er bare slem. Det kommer til å slå tilbake på han.
   Jeg har aldri kommentert her, men syns dette blir på grensen til absurd. Hev deg over galskapen.

  104. Ta vekk alt du har i puppene dine, ta vekk implantatene i rompa di, fjern løsvipper, ta bort hekseneglene, slutt å fille opp leppene og da er du akkurat så vakker som du er!

  105. Du er en fantastisk jente 🌸
   Folk kommer til å snakke uansett hva du gjør, nå er du så pass kjent at du må lære å håndtere sånne situasjoner, bare la dem snakke, det beviser hvor viktig du er. Det beviser hvor langt du har kommet og at du er på toppen og vet du hva? De hater å se deg på toppen, de vil ha deg nede. Du er pen, smart, har en fantastisk kjæreste. Hva ønsker man mer? Kos dere ♥️

  106. Jeg tror ved at du ofte provoserer for å få lesere gjør at du ofte er i fokus og derfor parodiereres. Parodier håper jeg du overser og synes er litt kult at folk følger deg så mye at du er verdt og parodiereres. Faren med det er at det blir som bland annet Mads, Kristin, Dennis og Hegseth. De drar det så altfor altfor langt og går for morsomheter til krenkeing, muligens også mobbing istedet! Jeg ser du tar det tildeg, men håper at du klarer å riste det av deg! Du så svært bra ut før og det gjør du enda! Det sagt av en person som helst ønsker at alle unngår operasjoner! Stå på! Håper du hadde en fin bursdag utenom alt styret på nett og at du får en fin tid videre!
   Gratulerer med dagen som var vakre deg!

  107. Stå på gode deg❤️❤️ Etter regnet synger fuglene, du får ingen regnbue uten regn😘 Selvom det føles tungt nå kommer du deg opp igjen. Det vet vi!

  108. Så glad for at du står opp for deg selv, tar igjen med mobberne og at du viser alle de ekte følelsene som mobbing skaper. Takk for at du ikke legger lokk på dette. Jeg ble mobbet flere år på ungdomsskolen, og jeg fikk aldri stått opp for meg selv. I stedet snudde jeg alt hatet innover på meg selv. Tilslutt trodde jeg at alt det fæle de sa om meg var sant. At jeg var stygg, fæl osv. Jeg kunne ønske jeg hadde klart å ta igjen med mobberne, den gangen. Men jeg turte ikke. Mobbing kan gi enorme sår på sjela. Man kjenner på maktesløshet, sinne, ensomhet, skam, redsel og tusen andre følelser. Man kjenner seg lammet. Jeg føler du står litt opp for meg også, når du helt åpent og ærlig står opp mot disse mobberne. Håper du kjenner litt på styrken fra alle oss som har opplevd lignende som deg. Du er ikke alene, og jeg er sikker på at din kamp mot mobbing gir trøst og felleskap til andre i samme situasjon ❤️

  109. Isabel, du er den sterkeste, fineste personen jeg vet om. At folk holder på sånn er skremmende. Jeg skjønner at du opplever mye vondt som er sykt ufortjent. Det er bullshit å si at du er ett dårlig forbilde fordi du har tatt operasjoner. Du henger ivertfall ikke folk ut på nett. Så jeg vil heller si at Kristin er et dårlig forbilde her. Du er ett fantastisk menneske, og du er kjempe pen både før og etter operasjonene. Ikke la drittunger ta deg ned, du er mye mer verdt enn det. Håper du får det bedre snart. Love you<3

  110. Fineste Isabel, du fortjener ikke all den dritten du har fått! Du er utrolig modig som er såpass åpen om dette ❤️❤️❤️❤️❤️

  111. Verdens aller beste isabel. Æ støtte dæ i absolutt alt. Du e et fantastisk forbilde, og du betyr utrulig mye for mæ. All denna uthengingen om utseende ditt og alt hate e så sykt ufortjent, fordi du e bare go. Du må prøve å være sterk og stå på, ikke bry dæ om andre som bare prøve å trykke dæ ned hver dag, de kan ikke ha det så bra med seg selv. Æ e vertfall utrolig stolt over dæ å æ heie på dæ uansett, å det e det mange som gjør. Vab Isabel❤️❤️❤️❤️

  112. Du er en veldig sterk person det er derfor jeg liker deg og støtter deg♥️ Love you!!
   Du har veldig mange som er på din side♥️☺️Gratulerer med dagen!🎁🎉🎉🎉

  113. Det er ikke rumpen, nesen eller puppene dine som avgjør om du er fin eller ikke. Du er et vakkert menneske som åpenbart bryr deg om menneskene rundt deg, og du tar vare på de verdiene som faktisk betyr noe i livet. Jeg håper usikkerheten du sitter med slipper tak og at du kan elske hele deg selv en dag, for det fortjener du.

  114. Stå på videre🤗og ikke la andre få “gleden” av å knekke deg.jeg synes dette er så ufortjent. Du er god nok som DU er❤️trøste klem fra meg

  115. Hei Isabell.
   Skal ikke henge deg ut. Du gjør va du vill med din kropp. Men hvis all den mobbingen du får gjennom sosiale medier knekker deg; hva med å legge ned bloggen og få private kontoer ellers på nett.
   Ja jeg skjønner at jobben din er bloggen. Men hadde det vært meg og det eneste jeg fikk ut av den var ekle stygge kommentarer fra ukjente folk, så langt at det går til mobbing og det ødelegger meg, så hadde jeg avsluttet med en gang og heller funnet noe annet jeg liker. Ja bloggen din får veldig mye positivt også.
   Sosiale medier er blitt til ett stort mobbested, dessverre.
   For mange er det gøy. Enda gøyere når den personen man henger ut reagerer.
   Ikke bry deg! Kanskje di en dag blir voksen di også.
   Stå på Isabell. Dette klarer du. U go girl.

  116. Dette bør du anmelde om det fortsetter. Selv om du er en offentlig person så har ikke han lov å dele bilder av deg uten din tilatelse. Du får vise til personvernsloven. Stå på Isabel, du er en nydelig jente! ❤️

  117. Jeg vil bare gi deg en diiiger klem!<3 Se på deg selv, du er ekstremt vakker Isabel! Folk som kommenterer andres kropp har for det første ingen sperrer, selvbildet dems må være helt sinnsykt dårlig! Har blitt mobbet for utseendet mitt siden 2 klasse, er nå 26 og det sitter enda..

  118. Håper du ser dette.
   Jeg var på instagram en dag og “stalka” litt folk her og der, og så kom jeg inn på ett innlegg. Ett innlegg av ei ung jente, som jeg ikke vet noe om bakrunnen for dette, hun skrev at no var hun leid av å bli hengt ut og snakka stygt om, og at det no var på tide å stå opp for seg selv. Hun la ut ei tekst der hun sto opp for seg selv og at ditte ikke er noe ho finner seg i lenger. Vet du hva hun også skrev? Grunnen til at hun tårte å poste dette var at norges største blogger som får mye verre kommentarer tørte å stå opp for seg selv. Vet du hva dette betyr? DU, Isabel, du har blitt ett forbilde og det at tørte å stå opp for deg selv har inspirert. Tenk at du har vår så sterk og tøff at du tårte å poste desse innlegga. Og i samme slengen som du sto opp for deg selv, har flere tørt det på grunn av deg. Dette er det jeg kaller ett godt forbilde.
   Selv om jeg vart lei meg når eg såg innlegget, vart jeg glad. Glad for at denne jenta står opp for seg selv (hun fekk også støtte) og for at det var nettopp du som inspirerte til dette. Du burde vær stolt over deg selv, Isabel.
   Du er den fineste jeg vet om og jeg er stor fan av deg. Du har vært så sterk altfor lenge, og du har taklet mer enn de fleste hadde klart. Og oppå dette står du opp for deg selv.
   En quote jeg liker veldig godt og hjelper meg når jeg har det vansklig er; “You were given This life, because you are strong enough to live it.”
   Du er nydelig, Isabel. Aldri glem det.

  119. Du er helt fantastisk! Dette her var så vondt å lese og jeg skulle så ønske du slapp å bære med deg en sånn her opplevelse. Stå på Isabel, du er vakker både inni og utenpå<33 masse kjærlighet til deg!❤️❤️

  120. Jeg er så lei meg for at du går igjennom dette Isabel. Jeg vet ikke om du kan motta snapchats, men jeg har værtfall prøvd å skrive til deg der. Skriver her også, så jeg vet at du får det med deg: Jeg er kjempe glad i deg, og du er en kjempe vakker jente. Du fortjener ingenting av det du får høre av ondskap. Jeg er så utrolig lei meg for at du har det sånn. Stor klem

  121. Isabeeeeeeeeel!!!!!! You are amazing!!! Helt sykt at mennesker i verden faktisk har hjertet til å gjøre noe sånt mot en person.. bare la folk gjøre hva de vil, and just leave them alone!!

  122. Kjære Isabel. Du må begyne å fokusere mer på det som er på innsiden enn det som er på utsiden. Du er en god jente, tvers igjennom og du må ikke glemme alle de gode egenskapene og sidene ved deg selv. Jo mer sikker du blir på deg selv på innsiden jo lettere er det å blåse i alt av kroppspress og kommentarer. Ingen burde egentlig bry seg om hvordan kroppen sin ser ut, men vi bor i et samfunn der det ofte overskygger det meste. Derfor håper jeg du klarer å nyte disse dagene borte og klarer å koble ut, selv om det må til at du er borte fra bloggen og sosiale medier. Din helse er så mye viktigere enn at du skal jobbe og alle leserene dine forstår at helsen må komme først og ønsker deg alt vel. Kos deg videre på ferien og nyt dagene.

  123. Ta ut silikonen! Sjekk rumpa du hadde tidligere. Rund og flott. Nå ser den bare operert ut. Det er aldri for sent:) Ikke hør på alle trollene,du er flott og sterk. Og en ting til; DU ER BRA NOK:)

  124. Hei,
   jeg føler veldig med deg og forstår at det er ufattelig tøft, d du går igjennom. Selv har jeg hatt d veldig tøft på mange måter. Jeg er 20 år eldre enn deg. Men synes dette er for drøyt. Tenk på hva du vil fremover og hva du har skapt for deg selv. Bloggen din er super stor. Skal idioter ødelegge alt for deg? Drit i de!!! Rett og slett, selv om det er sykt vanskelig akkurat nå, så fortsett ferien din/deres. Prøv å slapp av. Du tjener penger, klarer deg sytk bra for å kun være 23 år. Reis deg opp! Kom deg videre! Steng komm-feltet! Drit i de!!! Helt seriøst! Fortsett med bloggingen, hvis det er d du “brenner” for og vil jobbe med! Tjen penger! Drit i hva de sier! De gir seg nok. Hvem gidd å rakke ned på deg i lengden, hvis de ikke får noen som helst responst fra deg tilbake? Du ser super fin ut! Ikke la noen fortelle deg noe annet og absolutt ikke tro på det! De er drit misunnelig og irriterer seg “grønn”. Kos deg på ferie og blogg og gjør det du vil. Sånn er det bare,det er mye piss og drit man må igjnnom. Spessielt når man velger å dele live sitt, slik du gjør. Men stå på, kom deg igjennom det! Og igjen du ser nydelig flott ut, ikke tro noe annet! God klem J.Celine

  125. Du er sååå fin herregud 😻
   Du er et kjempebra forbilde og det er jeg ikke den enese som synes.
   STÅ PÅ du er sterk❤️

  126. Nei fyttirakkern, du nydelige jente må ikke finne deg i dette. Det beste du kan gjøre er og stå opp for deg selv, smile, le av dem og være stolt av deg selv( inkl rumpa) vet det ikke er lett men du må ikke la disse ‘skoleungene med grimaser og smør på matpakka’ vinne! Det er så stygt og mobbe. Norge ligger på topp når det gjelder mobbing i skoler, og det er sannelig ikke rart når til og med voksne trår det i gang. Det er ikke greit og le av noen sin munn, håne noen sin rumpe eller gjøre narr av andre på noe vis. Dette med Mads, Kristin og co viser bare en ting: Dem er små, veldig små, mens du er vakker, god, ja rene Gudinnen! Så deg på God kveld Norge og du skal vite en ting, ikke mange kan måle seg opp mot deg, stilen din og ditt smellvakre spansklignende utseende!

  127. U go girl! Keep you?re head up! Syns det e forferdelig det de har gjort mot deg og eg blir flau over disse menneskene som kan finne på å gjør slikt. Syns du e ei sabla flotte jenta og eg digge deg!! ♥️

  128. En liten komm. til. Hvorfor skal de/han du henvender til få lov å knekke deg? Det er jo det de ønsker! Du ligger så lagt foran de, tenk på det! Kom deg videre! Stå på ditt! Drit i de! God klem til deg fra meg <3 J.Celine

  129. Hei. Er ikke noe særlig fan av deg ettersom hvordan du ellers har fremstilt deg osv. Men ingen fortjener å bli hånet på den måten, uansett. Håper folk tar seg i sammen og at du føler deg bedre snart.

  130. Stay strong ❤️❤️ Vær så snill Isabel vi heier på dei vi elsker deg vi er her for deg stay strong ❤️❤️

  131. Kjære deg, løsningen er ikke operasjoner. Løsningen ligger inni deg. Du må verdsette deg selv og fokusere mer på dine indre egenskaper, og styrke ditt syn på deg selv. Vi er vår verste fiende. Utseendet kommer til å falme etterhvert som vi blir eldre, men gløden og den indre tryggheten kan vare livet ut hvis man tar vare på det. Styrker det. Og fokuserer på det.
   Tankenes kraft er stor.

  132. Fine Isabel❤️ Stå på, du har mange som slår ringt rundt deg, og ønsker deg alt godt… Mobbing er helt grusomt, og du har blitt usatt for dette… 😥😥 Jeg synes det er helt forferdelig, å enkelt det har blitt å mobbe. Det virker som enkelte mennesker ikke har hemninger på nett. Skulle likt å vist om de turde å si det face to face? Tror neppe det😔Men som sagt vi heier på deg, og kos deg masse på tur❤️

  133. Du e amazing!! Ikje gi opp, be strong og hold hodet høyt kjære du. Æ får ondt av mæ kor lei du e dæ og må avlyse Bali-turen. Sku ønske du bare dro dit og ikje oppdaterte nokka. Bare du og din kjære, uten å publisere nokka så helst. Du fortjene det, å bare ta fri og leve livet ditt uten å måtte dele med andre.

  134. Jeg har lært at personer som behandler andre som dritt, kun gjør det for å føle seg bedre. De har det ikke bra med seg selv! Det et er utrolig trist at det skal gå utover personer som deg. Det er nesten litt trist å tenke på at enkelte mennesker ikke har noe bedre å gjøre enn å hate på andre. Innerst inne er dem bare så sykt sjalue for at de må være den personen på utsiden, som må hate for å bli sett. Fordi dem aldri kunne ha blitt kjent uten å bruke andre.
   Men sånne mennesker må man bare gi langt f i, dem er ikke verdt verken tiden eller energien din.
   Jeg følger ikke Mads på instagram, men han har dukket opp mange ganger i feeden min. Jeg reagerer sykt sterkt på alt han legger ut. Jeg skjønner ikke hvordan han kan ha hjertet til å ha en slik siden, hvor absolutt alt er hate. Jeg ser lang vei at den mannen han store problemer med seg selv. For det han skriver er grovt. Jeg håper han og alle de andre innser at dem har vært stygge og unnskylder seg. Det er forsatt ikke greit, men det er i det minste godt at det finnes gode mennesker som oss. Mennesker som aldri ville ha gjort noe slikt… Du er sterk, så stå på videre! Det er mange som har troa på det Isabel:)

  135. Er virkelig helt uvirkelig hvor onde mennesker kan være, er helt uvirkelig hvordan visse har hjerte til å sparke en som ligger nede. Det er absolutt helt forkastelig oppførsel og det at ingen, etter å ha sett hvor intenst dette er, ikke står opp for deg er helt merkelig. Jeg venter bare på at noen i den sosiale medie-verdenen skal stå opp for en jente som er så skjør og lei i denne situasjonen. Folk kan vel virkelig ikke stå på sidelinjen og se på at dette skjer rett foran øynene deres?
   Det er vel for faen ikke vanskelig å se at du er så veldig desperat etter å få ro. Ufattelig respektløst og rett og slett ondt på nye høyder å mobbe for å underholde andre og få oppmerksomhet. Tenk å bli en så stor slave til likes og kommentarer.
   Jeg er tom for ord egentlig, men jeg kan fortelle deg en ting og det er at de menneskene der, er en tapt sak. Det er jo ikke til å sette spørsmålstegn ved at det er noen som trenger å jobbe med seg selv som mennesker når en klarer å oppføre seg sånn i voksen alder. De klager så jævlig fælt på hvordan du ser ut på utsiden, men er det noen som er stygge her så er det de, på innsiden. Og det kan ikke måles med hva de prøver å peke ut på deg.
   Ingenting varer for alltid, dette tar å slutt. Og det er du som sitter igjen med et godt hjerte og en fin sjel når alt kommer ned til det. Du er sterk og du åpner så mange øyne med denne kampen, du er stemmen til alle som kan relatere seg. Du er virkelig et fint menneske, Isabel. og på grunn av det har du allerede vunnet i livet. Ta vare <3

  136. Du er skapt sånn som du er skapt, synst ikke du skal fikse på rumpen mer for du kommer aldri til og få alle til og bli fornøyd med den. Den eneste som skal være fornøyd med den er deg for det er du som skal leve med den, vist du opererer igjen og får samme kommentarer som no så kommer du vell til og føle det samme som no. Du er en vakker jente Isabel og du er penest når du selv føler deg penest husk det ❤️

  137. Det her var trist lesing Isabel.. det rett skjærer i hjertet. Tenk at mennesker kan oppføre seg slik, og behandle medmennesker med såpass lite respekt. Ingen fortjener å gå gjennom det du gjør nå! Du er vanvittig sterk som står frem og sier ifra. Mobbing er absolutt ikke greit; uansett!
   Det er fullt forståelig at du trenger en pause nå; det er viktig at du tar vare på deg selv. Godt å høre at Pierre stiller opp som han gjør; du fortjener alt godt som kommer din vei Isabel! ❤️ Vi vil alltid være en stor gjeng lesere som støtter deg gjennom tykt og tynt; for selv om vi ikke kjenner deg personlig, så er du så oppriktig og flink til å slippe oss innpå deg; at det kjennes nesten ut som vi kjenner deg allikevel.. ❤️ Du er et utrolig fint menneske; fortsett med det. Stå på, og vær sterk! ❤️

  138. Jeg er helt enig med deg! Dette har gått altfor langt. Dette er ikke parodi lenger, dette er ren nettmobbing! De kan ikke sitte å si at dette ikke er mobbing. Du føler deg mobbet og jeg forstår deg utrolig godt. Dette har skjedd over en lang periode. Dette er ikke humor, dette er et personangrep. De gjemmer seg alle bak at dette er humor. Det er jo så mange som reagerer på dette! At en voksen man på over 30 år nettmobber og sitter å diskuterer med ungjenter på sin instagram er meget spesielt og ikke minst forkastelig. Må si jeg ble overrasket over alderen hans, fordi postene hans og måten han svarer i kommentarfeltet sitt sier noe annet. Den eneste personen han driter ut på sin instagram er seg selv. De er stakkarslige mobbere og du viser hver gang at du er mye mer moden, reflektert og godhjertet enn de noen gang kommer til å bli. Du synker heller ikke ned på deres nivå, noe det står stor respekt av! Dette innlegget viser bare hvor modig, sterk og menneskelig du er, Isabel. Vær så snill, å stå på videre og stå alltid opp for deg selv! Husk at vi står bak deg og støtter deg på veien <3

  139. Hei! Ja, jeg kvinne 30 syntes du er et forbilde! Jeg er glad for at du forteller både positiv og negative opplevelser og følelser av plastisk kirurgi !Følger ban eks rollemodellene fra Hollywood ser man bare de positive sidene ved PK! Vi alle har en indre kamp, og grobunn for hat er at det er to motpoler som polariserer hverandre! Dette ser vi i politikk og i rasisme, og det meste sv andre systemer vi må forholde oss til hver dag! Det er fint at du tørr å være deg selv, det er en sjelden vare! Eg kan tenke meg det er tøft å ha en offentlig dagbok, men du gjør det bra! Husk det! Ha en fin dag, mvh 😊

  140. Isabel, ikke bry deg om hva andre sier, du er perfekt akkurat som du er. Jeg elsker deg og det gjør alle dine fans også. Du må ikke bry deg om hva andre sier, vet det er vanskelig, men de vil jo at du skal bli lei seg. Tror at hvis ettervært du ikke hadde blitt lei deg, hadde de slutta, siden hvis du ikke blir lei deg, blir det kjedelig for di og det er derfor folk gjør det. HÅPER DU BLIR BEDRE, ELSKER DEG ❤️😘❤️😘😍💕😍

  141. Skulle vært interessant å vite gjennomsnittsalderen på de som kommenterer her. Bare for å se om Mads har et poeng

  142. Hei. Vil bare gjøre det klart at Mads la det bare ut to ganger, og den andre gangen så var det faktisk han som slettet det selv, grunnet at han så hvor mye det gikk inn på deg og at da hadde det gått for langt. Bare greit å ha fakta klart her slik at ikke folk tror at det var Instagram som slettet det den andre gangen.

  143. Synd du føler deg mobbet. Uansett om andre syntes rumpa ser ut som om at det er bryst plantater som er satt inn. Ri av stormen om du er fornøyd.

  144. Bare et tips, men hva med å bøte litt på den ødelagte “street cred’n” din med å gjøre noe fint for andre? Jeg er ikke fan av at man opererer seg sønder og sammen, men grunnen til at jeg ikke synes du er en hyggelig person er etter det innlegget der du hengte ut de som sendte deg “tiggerbrev”. Du tjener helt sinnsyke summer på ja,kroppen din. Du er per def en kjendis. Hvorfor gjør du ikke noe storslått og hyggelig for dine følgere en gang iblandt? Gi bort en sjekk til noen som sliter, spander en ferie på en familie som ikke har råd eller gi bort en spa-dag til en fattig student. Du bruker masse cash på tull og har mer enn du trenger, så why not.

  145. Likte deg ikke før… var ikke på «din side» mem jeg Ka tydelig se boe at du har det ikke bra og du gjør det ikke får oppmerksomhet. Du e fin som du sweeti og ikke hør på de som e sjalu ❤️

  146. Noen velger å være naturlig mens andre velger å legge seg under kniven. Alle er forskjellige, alle har forskjellige meninger. Men mobbing er ikke greit!

  147. Kjære deg, skjønner at du er lei deg. Men hvis du synes rumpa di er fin – og det virker jo absolutt slik – så får jo bare andre synes noe annet? Jeg tviler på at de som ytrer seg negativt om rumpa di ville gjort det dersom det ikke var for at du ynder å vise unaturlig rumpe og at man ikke ønsker at dette fenomenet rumpe med underlig fasong skal normaliseres. Og hvis du etterhvert begynner å synes at den ser rar ut fordi mange sier det, kan du jo la den bli naturlig igjen?
   Du har flere alternativer:
   1. Fortsette å vise operert rumpe like mye som før.
   2. Vise operert rumpe mindre.
   3. Fjerne implantater.
   Når det gjelder ikke-reversible inngrep du har gjort, synes jeg saken blir en annen: det er slemt å kommentere kroppsdeler som ikke kan bli normale igjen. (Men personlig synes jeg nesa di er helt fin!)

  148. Hei Isabel,
   Hadde det ikke vært for at dama presser paradis hotell gjennom dagsordren fra mandag til torsdag her hjemme, ville jeg ALDRI ha vist hvem du er og hva du driver med.
   Så over til poenget, alt dette du nå sliter med foregår på sosiale medier… Det er en alternativ verden, det er ikke virkelig. Du må klare å heve deg over det, ikke bry deg rett og slett. For vedkommende som forsøker å henge deg ut, betyr jo sikkert ingenting for deg? Så hva betyr da egentlig hans mening for deg?
   Sosiale medier er blitt en alternativ verden usikre og sikre mennesker rømmer til for å unngå div ting i den virkelig verden, ofte sine egne hverdagsproblemer de rømmer fra.
   Det finnes en virkelighet der ute med ekte mennesker ikke profiler, og om du flytter deg selv mer over til denne verden, fremfor å leve på sosiale medier. Vil du fort se at alt av problemer og sjikane du nå opplever opphører…
   Vi er mange flotte mennesker der ute som du heller kan bruke tiden din på å prate med ansikt til ansikt, fremfor å kommunisere med all slags mulig “mannshit” på sosiale medier gjennom div kommentarfelt.
   For du mottar sikkert all denne sjikanen gjennom nett på de arenaene du opererer på?
   Så om du trekker deg vekk fra disse arenaene, trekker du deg også vekk fra denne type oppførsel fra tilskuerne.
   For denne type oppførsel møter man bare på nett og ikke i real life 😉
   Lykke til!
   Ta et steg om gangen 😉
   NB! Vedkommende som henger deg ut, er jo ikke akkurat et prakteksempel som forbilde for “unge menn” heller… For hvem MANN er det som har som fulltidsjobb å drive med rosablogg, vgblogg, vg tv med gossip hjørne, drittslenging mot damer på nett…. Kunne fortsatt, men dette holder for å få frem poenget….

  149. Isabel, da ❤ Jeg synes det er helt forferdelig hvordan noen mennesker kan være så utrolig onde mot andre! Det er absolutt ikke deg eller din rumpe det er noe galt med. Du er utrolig vakker, og har et utseende, rumpe, pupper og nese som mange jenter bare kan drømme om! Og det er nok derfor du får så mye hat. Disse menneskene som gjør dette er kun ute etter klikk og PR! Det handler om sjalusi, det er jeg helt sikker på! Du er så sterk, aldri la sånne ting knekke deg. Jeg håper du kan klare å overse sånne ting enda bedre. Det er virkelig ingenting galt med deg Isabel, du er jo bare deg selv. Du er så fin og flott, helt utrolig at disse menneskene kan holde på sånn!
   Ikke la deg knekke av slike idioter!
   Vi er mange flere som støtter deg og vi skal ikke la dem vinne ❤

  150. Kjære fine du. Det kommer alltid til å være mennesker som mener noe om deg når du driver en såpass stor blogg. Men at du skal måtte finne deg i denne dritten her er så trist og flaut å vitne. Jeg skjønner at det går inn på deg, men ikke la deg definere av det! Du er så mye mer!! Du er en business kvinne!! Du er nydelig, omtenksom og ikke minst flink! Hev deg over dem!! Fortsett med det du gjør fordi du er veldig god på det 🙂 Masse klemmer til deg! Hilsen en fast leser <3

  151. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  152. Du er super, super ass super boobs and pretty face and beautiful hair, så du kan slappe av og nyte solen 👍

  153. Jeg heier på deg Isabel❤️❤️ Skulle ønske du ikke lot deg knekke av disse forbanna mobberne. Du er ett så utrolig fint menneske som fortjener bare godt. Det er så mange som heier på deg Isabel, vi er her for deg!!

  154. Isabel, du er verdt like mye som alle andre i hele universet!❤️ Urettferdig at akkurat du skal bli behandlet slik som dette, ingen fortjener noe som dette her! Stå på Isabel❤️

  155. Herregud kan ikke folk bare få lov til å gjøre det de vil med sin EGEN kropp!
   Jeg ble så utrloig lei meg på vegne av deg, tenk at det finnes noen voksne drittsekker som mobber andre pga utseende? Rumpa di er fin akkurat som den er jeg syns ikke at du skal forandre på den. Tenk hva mobbing kan gjøre med folk, de for dårlig selvtillit og blir usikre på seg selv. Du har brukt flere tusen kroner på det tenk å kaste bort de pengene?.
   Jeg er så utrloig glad for at du står opp og viser hvor tøff du er, for de folka som mobber deg er nemlig bare sjalue fordi de ikke er like fine som deg!
   Jeg syns at du skal gi faen i hva alle andre synes om deg, dt er DIN kropp så gjør som du vil, du er perfekt uansett hva du gjør med kroppen DIN kjære Isabel💘Du er mitt største forbilde💘Håper du leser denne kommentaren og sverer, det ville betydd mye💘

  156. Herregud kan ikke folk bare få lov til å gjøre det de vil med sin EGEN kropp!
   Jeg ble så utrloig lei meg på vegne av deg, tenk at det finnes noen voksne drittsekker som mobber andre pga utseende? Rumpa di er fin akkurat som den er jeg syns ikke at du skal forandre på den. Tenk hva mobbing kan gjøre med folk, de for dårlig selvtillit og blir usikre på seg selv. Du har brukt flere tusen kroner på det tenk å kaste bort de pengene?.
   Jeg er så utrloig glad for at du står opp og viser hvor tøff du er, for de folka som mobber deg er nemlig bare sjalue fordi de ikke er like fine som deg!
   Jeg syns at du skal gi faen i hva alle andre synes om deg, dt er DIN kropp så gjør som du vil, du er perfekt uansett hva du gjør med kroppen DIN kjære Isabel💘Du er mitt største forbilde💘Håper du leser denne kommentaren og svarer, det ville betydd mye💘

  157. Isabel. Jeg har aldri vært noe fan av bloggere eller fulgt så veldig med. Har lest bloggen din i det siste etter alt h* brøt løs. Jeg har ALDRI, ALDRI før følt så mye sympati for et menneske som da jeg så videoen du la ut på bursdagen din, den var rett og slett hjerteskjærende! Det er helt sykt at mennesker ikke ser at dette er mobbing. Jeg er ikke noe for plastisk kirurgi selv, men dømmer ikke folk som velger dette. Man legger seg ikke under kniven for morroskyld da man vet at det alltid er en risiko å operere. Det er OK å legge ut bilder i undertøy/bikini hvis man har «noen ekstra kilo», men ikke om man er slank, veltrent eller operert, da er man dårlig forbilde? Dette forstår jeg meg ikke på. Trodde feminisme var å backe opp andre damer, stå sammen mot dritten, ikke være med å lage den.
   Det er så lett å skyve over all skyld på mennesker som har mye innflytelse i sosiale medier for at jenter lettere operere seg i dag, har dårligere selvtillit osv. Jeg synes det handler mer om tilgjengelighet, for 10 år siden var det halvparten så mange kirurger, de hadde ikke samme kunnskap som i dag. De utvikler seg på samme måte som alt her i samfunnet. Greit, så får man det kanskje på flere kanaler nå enn tidligere, men jeg husker da pokker meg at jeg satt på rommet mitt å så bilder av Britney, Christina aguilera og j-lo og følte jeg burde se sånn ut. Det ligger i naturen vår å alltid vil hige etter noe større og bedre, mye vil ha mer. Unge jenter og gutter har alltid slitt med dårlig selvtillit og depresjon, det er bare mindre tabu å være ærlig på det nå, derfor er tallene så mye høyere.
   Uansett, poenget mitt er, er noen av de som mobber (ja jeg velger å si mobbe, for det er akkurat det dette er!) deg mer suksessfulle enn deg? Svaret er nei. Du vil aldri finne noen som har mer penger eller oppmerksomhet si noe, eller i det hele tatt bry seg, om hvordan du ser ut og hvorfor. Det disse menneskene har til felles er at de jobber hardt for å oppnå samme følgeskare som deg, koste hva det koste vil. Det de ender opp med er å «selge seg selv». Jeg har egentlig alltid hatt sansen for Kristin, helt til nå. Nå orker jeg ikke se noe hun legger ut lenger. Jeg orker ikke mennesker som skal tjene noe på bekostning av andre. Drittslenging og uthenging slutter man med i barnealder om man i det hele tatt gidder å begynne med det.
   Jeg blir lei meg når jeg leser at du er skuffet over deg selv for å ikke ha vært sterkere, det er løgn. Du er kjempe sterk! Jeg hadde aldri i verden taklet halvparten av det du gjør. Stå på, vær deg selv. Det er fordi du er deg selv du kan le hele veien til banken 😉
   Stor klem fra en som aldri hatt sett for seg å kommentere en blogg❤️

  158. Hei fine, Isabell ❤️ Synes synd på deg, trist å høre hvordan du har det nå. Syns ikke du fortjener alt det stygge folk gjør mot deg. Du virker så snill, og godhjerta ut. Heier på deg. Stå på fine deg❤️ Klem fra meg<3

  159. Hei Isabel ☺️ Dette er den første kommentaren eg noen gång har skreve! Litt skummelt å skriva men eg håpe du lese den! La ingen trykka DEG ned!! Du e ikkje utseende ditt, du e mye mer! Det e me alle❤️

  160. Hei Isabel,
   Unner ingen det du har måtte gjennomgå de siste dagene. Å
   Stå i en slik storm med seg selv i sentrum må være utrolig tøft. Jeg vil spørre deg om noe i forhold til de videoene du la ut på Instagram. Du forteller at du har operert rumpen fordi du er en usikker jente med dårlig selvbilde (ikke nødvendigvis ordrett, men den ordlyden). Allikevel er du fortsatt ikke fornøyd med hverken rumpe eller selvbilde. Hva tenker du da om alle de tusen følgerne dine som du snakker direkte til hver dag om det budskapet du sender dem? Alle Instagram innleggene med nyoperert rumpe som gliser inn i kamera? Tror du disse jentene kanskje tror at hvis de operer seg vil de også bli like fornøyde med seg selv som det du er akkurat nå? Hvis det kommer noe godt ut av denne stormen, så håper jeg det kan være ar du blir mer bevisst på egen person og hvilke verdier du ønsker å viderebringe til leserne av denne bloggen.

  161. Du er super sexy, hvis du hadde vært blondine så kunne du blitt dama mi, så skulle vi bare gjort morsomme ting og svømt nakne i fjellvann 😆

  162. Hei kjære du ! Du er fin nok og bra nok som du er . Ikke ta mer operasjoner noe mer . Om du fortsetter så vil du bli ” lik ” alle andre . Om ikke mange år til så vil det å være naturlig uten noen form for operasjoner og kosmetiske inngrep være det unike … Det kommer ikke til å være så mange av de jentene igjen . Så finn din styrke og din troen på deg selv igjen . Lykke til ❤ .

  163. det jeg ikke skjønner er alle de menneskenen som er mot operasjoner og at man ikke skal fokusere så mye på utseende, men så er det jo akkurat det de gjør bare at deres fokus er på andre. Folk som må bruke tiden sin på å disse hvordan andre ser ut, men på den andre siden snakke om at vi ikke må ha så stort fokus på utseende. 🙂

  164. Jeg vet hva det vil si å ikke eie et fnugg selvtillit… Når du nesten føler at du er på utsiden av din egen kropp, hver bidige dag, og hater alt. Måten du står på, måten du prater på, stemmen din, rompa, puppene, kløften, magen, leggene, høgden… Det er alltid noen som er finere. “Alle pene jenter har ei stygg venninne” = meg. Når du hele tiden underbygger deg selv. Overbeviser deg selv om at vennene dine, de er egentlig ikke dine venner. De bare er tilfeldigvis sammen med deg, og du er kanskje bra nok akkurat da. Du overbeviser deg selv om at folk ikke liker deg, bare ut fra et feil plassert blink med øynene. En hvisking kanskje.
   Jeg forstår ikke hvordan du greier det. Hvordan du kan gå ut og si at det ikke er greit. Jeg hadde blogg her på blogg.no, så leste noen jeg kjenner et innlegg hvor jeg skrev om selvtilliten min. Og jeg fikk et laaangt brev på privat melding på facebook. Så jeg endte opp med å slette hele dritten, frika helt ut. Og hadde plutselig lyst og fjerne personen fra facebook.
   Jeg sletter hele tiden mennesker fra facebook. Jeg takkler ikke å ha dem der. Fordi jeg er redd de bruker den for å snike, og prater dritt bak ryggen min. Men til alle andre sier jeg at vi prater aldri sammen lenger, selv om det kanskje er min skyll.
   Jeg stoler rett og slett ikke på mennesker. Og det er vondt.
   Takk for at du tør og stikke hodet frem. Takk for at du viser at det er vondt å ikke ha selvtillit. Takk.

  165. Det är inte dig det är fel på, det är dem det är fel på.
   Jag såg Ribeckas video & de personerna är så jävla dubbelmoral. Hon sminkar sig (vilket också ändrar utseende) hon har tatuerat sig och så vidare, hon har antagligen gjort det för att hon vill se ut så, på samma sätt som du vill se ut på ett annat sätt.
   Stå på dig, du förtjänar så mycket bättre en allt hat! <3

  166. Det er ikke så mye jeg kan skrive, som allerede er skrevet her på kommentarer, men jeg er fryktelig lei meg for å lese dette.
   Dessverre finnes det folk som må tråkke andre ned for selv å føle seg bra. Slike personer har selv mangel på selvtillit og selvfølelse. Du ble dessverre deres offer. Og at det er slike personer som i første omgang er årsaken til at du valgte å endre på utseende ditt skjærer i hjerter mitt. Du var fantastisk utseendemessig før, og du er like fantastisk utseendemessig nå. Det vil alltid være noe man ønsker å endre på om man gransker seg selv, og 100 % fornøyd blir man aldri. Og min kommentar vil trolig ikke endre på hva du føler, men hør her: Du er nydelig! Du er fantastisk! Og selv de sterkeste mister garden i blant. Du er sterk som er ærlig og åpner deg om dette. Det står det respekt av! ❤

  167. Mads er en ynkelig patetisk liten drittunge sånn som han oppfører seg, herre min jeg blir så forbanna! Noen vet bare ikke når de skal slutte å “leke”. Men selv et barn vet bedre enn å mobbe andre…Var på Vg lista mye fin musikk flinke artister men så kom han…Alle sto og hylte og jublet for den største ungen i norsk media, kvalmt. Jeg tenker bestandig når han synger den fordømte sangen ” når jeg kan operere…” Ja det kan jeg faktisk, vi kan faktisk det! Det er en menneskerett å gjøre hva f man vil med sin egen kropp og takk Gud for det! Det som derimot IKKE er en menneske rettighet er å mobbe og såre andre mennesker, det er usmaklig og egt litt umennesklig spør du meg. Fysj og føy. Fortsett å vær sterk kjære Isabel because you are beautiful just the way u are ( det gjelder selvom mye av en er tilgjort og operert! hvorfor tenker ikke folk sånn? hvorfor er det en dårlig ting å endre på kroppen sin? hvorfor skal alle andre fortelle deg at du var bedre før eller finere originalt? Alle mååå ikke mene at en “natural” look er finest. Jeg synes ikke nødvendigvis det. Vurderer selv å fikse på ting, og at samfunnet som Mads er en del av da skal se ned på og mobbe meg for det, er en stygg sak!) Huff nei vi må stå sammen mot mobbing samme hvem som blir mobbet eller for hva! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg