DENNE UKENS PLANER

Det er ganske deilig å ikke ha en alt for hektisk uke i vente. Jeg er i skikkelig sommerferie-modus, så det å ikke drukne i masse jobb passer meg midt i blinken. Det er så gøy å bare vandre rundt i Oslos gater, og ikke minst det å se hvor mange mennesker som bedriver tiden sin med akkurat det samme. Alle går jo ut så fort solen titter frem. Alt jeg vil gjøre er egentlig å sitte på uteserveringer, drikke Pornstar Martini etter Pornstar Martini mens jeg ser på alle menneskene som går forbi. People watching er noe av det gøyeste jeg vet, utrolig nok. Er jeg sær? Dere har lov til å si ja. Det er ekstra gøy i utlandet. Jeg husker best fra da jeg var i Paris. Der finnes det så utrolig mange kule og spesielle mennesker. Alt fra hårfrisyrer som er out of this world, til antrekk som jeg aldri har sett maken til. 

DENNE UKENS PLANER

______

Mandag: ikke så mange planer! Vaske leiligheten, jobbe et par timer, vaske klær og ta en liten rense runde i garderoben.

Tirsdag: legetime + jobbe + fotografere alle klærne som skal selges på klessalget + åpne nettbutikken (klessalg) + shopping (hint: Gucci) + booke reise med jentene (!!!) ✈️👯‍♂️💕

Onsdag: spille inn YouTubevideoer med Sidra + møte

Torsdag: spise middag med en venninne + skrive tre innlegg + fotografere del to av Nelly-innkjøpet

Fredag: IKEA + familiemiddag + jobbe + booke reise med Pierre og hans familie! ❤️

Lørdag: drikke vin på uteservering. Den eneste planen min så langt, haha.

Søndag: jobbdag! 

Som dere ser, skjer det mye spennende! Jeg skal blant annet skjemme meg selv bort litt med et luksuriøst kjøp (jeg DØR) og booke to reiser, hvor den ene er en reise med jentene mine som kommer til å bli helt ubeskrivelig AMAZING. Destinasjonen vi skal til har alltid vært en drøm, så det å endelig reise dit er helt surrealistisk. Jenteturer er dessuten noe av det gøyeste jeg vet! Sist var i Dubai og Bali sammen med Rebecka, og det er over et halvt år siden. Jeg gleder meg noe enormt! Den andre reisen er med P og min svigerfamilie. Svigermor fyller år, og guttene skal ta henne med på en ferie. Så utrolig gode! Jeg ser så frem i mot kvalitetstid sammen med de. Jeg er så vanvittig takknemlig for å ha en så fantastisk svigermor. Anette, i love you! 

Skal dere noe spennende denne uken? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, jeg er nysgjerrig! 😁

48 kommentarer

Siste innlegg