TJEN PENGER PÅ NETTSHOPPING

annonse

Hei babes! OK, nå skal jeg dele et AMAZING tips med dere. Jeg benytter meg av dette hele tiden selv som dere kanskje forstår, i og med at det har med shopping å gjøre, haha. Jeg prater nemlig om et genialt opplegg som heter Nettbonus!

Jeg handler en god del i nettbutikker og jeg går via Nettbonus.no hver gang. Kort fortalt så har Nettbonus.no avtale med 200 nettbutikker som gir deg en bonus (altså penger tilbake) hver gang du handler. Opptjent bonus overføres til din bankkonto.

Det eneste du må gjøre for å få bonusen er å klikke deg inn på Nettbonus.no og registrere deg med e-postadressen din. Deretter klikker du deg videre til en av de 200 nettbutikkene som Nettbonus.no har avtale med og gjennomfører kjøpet. De har blant annet avtale med flere av mine favorittbutikker som Nelly 7% (min store favoritt), Hotels.com 6%, Bik Bok 4%, Asos 7%, NA-KD 6%. Det finnes massevis av butikker å velge fra.

Det er kjempeenkelt å bruke Nettbonus.no

1. Registrer deg på Nettbonus.no

2. Klikk på nettbutikken du vil handle i

3. Få nettbonus

På Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har tjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kr i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto.

_______

Vinn gavekort fra Nelly!

Jeg har fått lov til å dele ut Nelly-gavekort på 1000 kr hver til 2 av mine lesere som registrerer seg hos Nettbonus.no! Skriv en kommentar i kommentarfeltet på bloggen min dersom du ønsker å være med i trekningen.

For å delta må du:

1. Registrer deg hos Nettbonus.no

2. Skriv i kommentarfeltet.

Fredag trekker jeg ut to av dere som får et gavekort fra Nelly på 1000 koner hver! Lykke til. 💕

504 kommentarer

Siste innlegg