ÅRETS SOMMEREFEST

Heiii! Beklager så sjukt mye for sen oppdatering, men det har virkelig gått i ett siden jeg stod opp i dag tidlig. I går fikk vi besøk av svigermor, og da gikk kvelden til det. I dag derimot har jeg vært i møter, før jeg dro på årets sommerfest hos United Screens sammen med Pierre. Det er da altså YouTube-nettverket vi er signert av. Det var super hyggelig å få hilse på nye mennesker! Festen var på en deilig takterasse ved rådhuset. Solen skinte, det var grillings, vin og glade mennesker. Det var med andre ord en veldig fin start på denne helgen! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra litt interiør shopping. Vi mangler litt detaljer her i den nye leiligheten vår, så det fikk vi shoppet i dag. Masse gull! Jeg elsker det for tiden. Jeg kan godt vise dere innkjøpet senere, om dere vil? Let me know! 

Nå er det full fart resten av kvelden også, jeg må nemlig pakke og vaske leiligheten. Vi reiser på ferie i morgen tidlig! Jeg forteller dere mer om det i morgen. Noen som klarer å gjette hvor vi drar? Det ble ikke Kroatia, altså.

Jeg trakk forresten vinnerne av et gavekort hver fra Nelly på 1000 kroner. Gratulerer til Mari og Sofie, dere blir kontaktet på mail av Nettbonus! ❤️ Og til dere som ikke var heldige med å stikke av med premien denne gangen: det kommer en ny konkurranse snart. Woho!

59 kommentarer

Siste innlegg