I DAG SKJER DET

annonse ⎟annonselenker nelly

TOPP HER⎟SMYKKE HER⎟ØREDOBBER HER⎟LIGNENDE SOLBRILLER HER

GOD MORGEN! Jeg har vært våken en liten stund allerede, for i dag skjer det spennende saker. Jeg har fått massevis av tips av dere angående hva man virkelig burde få med seg når man er her, og utifra alle de forskjellige tipsene jeg har fått må jeg si at to ting har skilt seg litt ut. Det finnes tydeligvis en rosa (!!!) strand en to timers kjøretur unna! Can you believe it? Det er jo en selvfølge at jeg må dit, hehe. Den heter Elafonissi. I tillegg til den, skal det være en lagune som heter Balos som også er verdt å få med seg. Så med andre ord er det det vi skal i dag! Vi satte på tidlig alarm i dag for å ha en skikkelig innholdsrik dag med utflukt til både Balos og Elafonissi. Det blir et par timer i bil, men det tror jeg definitivt vil bli verdt det. Jeg elsker å oppleve masse når jeg reiser til nye steder jeg aldri før har vært. Jeg er kjempe interessert i å utforske og se masse! Før var jeg veldig slik at så lenge jeg hadde en beachclub og Pornstar Martinis var ferien komplett. Nå derimot har jeg blitt veldig ivrig etter å oppleve masse. Utviklingen går i riktig retning, dere!! 💁🏽

I går hadde vi tidenes slappeste dag som vi tilbrakte her i villaen. Samtlige var bakfulle etter kvelden før, for da avsluttet vi nemlig kvelden med to runder beerpong. Man blir ikke akkurat edru av det, for å si det sånn. Og ja, Pierre og jeg vant begge rundene så klart. Det er verdt å nevnes. 😜 Noen fordeler har man fått av å være på Rhodos, haha! Jeg er faktisk en racer på det. Konkurranseinstinktet i meg er et forbanna dyyyr, sånn helt seriøst. Jeg blir GAL så fort det er game-time. Jeg har jo spilt fotball i mange år, og jeg kan si med sikkerhet at sånn ca hele laget mitt har måttet hate meg fra tid til annen. Jeg er verdens DÅRLIGSTE taper. Derfor blir jeg sjeldent med på noe, med mindre jeg vet at jeg har en god sjanse å vinne. Hahhh, er det mulig. Jaaaja, jeg har selvinnsikt nok til å forstå hvor teit det er, men jeg kan ikke kontrollere det. Udyret i meg løper løpsk, sånn er det bare. Heldigvis for de andre at jeg vant i går, for å si det sånn. 🙂 🙂

La oss avslutte med et aldri så lite rumpe-bilde før jeg må smekke igjen mac-en og dra. Jeg har rett og slett begynt å trosse disse forbanna tankene som visse personer har plantet i hodet mitt de siste månedene. Rumpen min er fin, og den er min (oi oi, ser dere hva jeg gjorde der?). Det er jeg som skal leve med den, og jeg må akseptere meg selv for hvordan jeg ser ut i dag. Fuck alt og alle andre. Jeg skal fortsette å bære rumpen min med stolthet, til tross for hvor “stygg” enkelte synes at den er. Haaaa det!

64 kommentarer
  1. Folk kommenterer stygge ting om andre når de føler at de selv ikke er bra nok… føler seg sikkert bedre av det… du har selvfølgelig angret og alle opplever iblandt at man gjorde noe man vil ta tilbake. Ja du er en offentlig person, det gir ingen rett til å måtte kritisere og trakassere deg på den måten,, på en sånn negativ måte. Er som at all fornuft i folk forsvinner og ingen tenker på hvordan en person blir påvirket av det.. for meg er du et sterkt forbilde, du står sterkt, du har folk som støtter deg. Er det som teller. Uansett hva du har gjort så er du et menneske med følelser som alle andre.. fortsett som du gjør❤️ Btw rompa de va jævli fin😘

  2. Bra Isabell! Du er flott og det er bra du slutter å bry deg om de som mener annet! ❤️ Og fy f*** du er brun!😍

  3. Bra du har endret mening! Du skrev jo for ikke så lenge siden at den var stygg (husker ikke om det var på blogg eller IG, eller begge). Du har sluttet å se etter muligheter for å operere på nytt, eller andre løsninger?

  4. Hvor er toppen fra? Trykket på linken men fikk ikke den riktige toppen opp. Kom bare opp en svart langarmet.:(

  5. Wooow!! Du ser smashing ut..<3
   Den løse hestehalen kler deg utrolig godt!! Bra å ikke alltid han den stramme stive looken 🙂
   Elafonissi er og forblir den neste stranden jeg har vært på! Beste sommerminne ever!<3

  6. Den stranden er ikke HELT rosa, den har partier med sand som inneholder noen rosa sandkorn. Men det er veldig fint der for det om. Men det blåser nesten alltid noe sinnsykt der.

  7. Hei! Elsker bildene dine, lurer på hvilket filter du bruker og eventuelt andre redigerings programmer? 🙂

  8. Det er så fint å høre! Ikke la andre knekke deg og nyt livet i den kroppen du har 🙂 MEN du kan fortsatt minske bruk av kroppsbilder for de yngste leserne dine, selvom folk ikke klarer å skjønne det så føler de yngre et kroppspress bare av å se bilder og, selvom det ikke er intensjonen din. Selvfølgelig om du er på stranda og skriver om det så kan du ta bikinibildet! Men skriver du om leiligheten f.eks så passer det seg ikke med å legge ut lettkledd bilde 🙂 bare tenk at bildene skal gi mening med innlegget! Klem <3

  9. Syns det er utrolig bra at du snakker ut om dyremishandling, men har du noen gang vurdert å slutte å spise kjøtt når du er så opptatt av dyr?

  10. Har du noen gang vurdert å fjerne implantatene? Sier ikke at den ikke er fin, men bare nysgjerrig på om det går an?

  11. Kan du egentlig bruke litt av tida å se hva folk tagger deg i på instagram. Det er mange fans brukere som tegner bilder av deg og lager videoer av deg og Pierre. Føler ikke at du bryr deg om dem…..

  12. Faller det naturlig for deg å bare sette deg i vannet og posere mens du ber noen ta bilde av deg? Samme med filminga. Føler du ikke det er veldig staget? Haha jeg bare lurer, kunne aldri falt meg naturlig å be noen filme meg gå opp fra vannet eller filme bakfra mens jeg tusler bortover

  13. Du vet det finnes andre klær du kan gå med enn g-strenger? Helt Enig med Silje, det ser veldig unaturlig ut måten du plasker i vannet mens andre filmer deg…

  14. Stå på, vakre jente. Blir glad på dine vegne at du lærer deg bli glad i kroppen din og gir mer faan i hva enkelte mener. Ang blogginnlegget der dere hamstrer mat til kattene og gir dem mat, gikk rett inn i hjerte rota. Heia dere! Stå på og nyt resten av ferien.

  15. Veldig bra Isabel, gi blaffen i drittkommentarer og forsøk på latterliggjøring. Det er den beste måten å ta det på 🙂 -Og ha en fortsatt fin ferie.

  16. Haha hørtes kjent ut! Jeg spiller generelt ikke spill. Blir så forbanna på ekte når jeg taper😆 I tillegg er jeg en elendig vinner som gnir det inn til den store gullmedaljen🤪

  17. Ser jo tydelig at du er fornøyd med stumpen på det nederste bildet iflg teksten du skriver🤣og deet er jo fint for deg, meeen en fin rumpe får de fleste når man sitter slik med stringtruse! Det er når man går og beveger seg at man ser om kroppen(rumpen) er fin eller ikke!! En posering er ofte «falskt» inntrykk. Så tja tjo tji, hihihi. Er hun tan/brun sier dere ??😂😂😂 dere mener vel sv…rt?! 😱✌🏻 Lol og lol og litt mer lol på fjortis språket😁🙌🏻🙌🏻😁

  18. Hey🌴 mulig du kan lage en pakk med meg video til neste reise?? Får så sykt feriefølelse av å se på det💋

  19. Blir man lykkeligere av penger?
   Og kan du begrunne dette nøye, og hva kan være ulempen med mye penger?

  20. de som føler et behov for å prate dritt til deg er vell ikke så fornøyd med seg selv i utgangspunket 🙂 alle som føler et slikt behov er vell de som sliter mest med seg selv og ønsker ikke å se deg være så selvsikker for det stikker bare mer for dem. Stå på Isabel, du er nydelig.

  21. Kjøre alle sin rumpe ser Kim K ut når de sitter og poserer Og tar bilde fra ulike vinkel. Du må også lære deg å akseptere rumpa de når du rister på rumpa de eller har doggy haha sorry not sorry

  22. Du ser såå bra ut om dagen! ^^,
   Elsker måten du har satt opp håret her, ikke så stramt men med naturlig fall og rammer inn ansiktet. Det kledde du veldig!
   Også ser du så lykkelig ut om dagen, det er jeg som fast leser glad for å se. Man kan lett se om noen er genuint lykkelig eller bare faker, og det lyser at du er genuint lykkelig om dagen 🙂 Love it!

  23. Blir så glad når du sier slike ting ang rompen din. Vær glad i deg selv hver dag, du er vakker. Tro på deg selv og ikke hør hva andre sier om deg hvis det er negativt ang utseende.
   Klem fra godt voksen mamma.

  24. På instastory sankker du om at alle dyremishandlereb skal brenne i helvete og at de som tar med hester opp dit er forferedelige mennesker. Men har du noen gang tenkt over at disse menneskene kanskje ikke har andre måter å tjene sine penger på? Det er faktisk krise i Hellas og veeeeeeldig stor arbeidsledighet. Hellas er nabolandet mitt, og tro meg, jeg veit veldig godt hvor mye mange av disse menneskene sliter seg ut hver dag og gjør ALT for å ha nok til å forsørge familien sin. Høres bare veldig dumt ut at du skal dømme andre utifra din synsvinkel, da du aldri har vært i den situasjonen der før… sier ikke at dyremishandling er greit! Men det er ikke greit å si at disse menneskene skal brenne i helvete pga det harde arbeidet de gjør.

  25. Flott Bella- vær stolt av runpa di – den er perfekt 👍
   Det ser ut som om dere har en fantastisk ferie – kos deg masse videre 😉😘

  26. Så bra at du har bestemt deg for å like resultatet av rumpeoperasjonen din! Jeg tror du kommer til å få det mye bedre med deg selv når du innser at det er bare din mening som er viktig når det kommer til utseendet ditt. Du må få lov å se ut som du vil, og det er ikke noen andre som skal leve med det. Ergo er det ingen andre som har noe med det.
   Jeg håper for din egen del at du ikke legger ut mer før/etter, eller slenger med «hva syns du?» på bilder av rumpa di. Vil du egentlig høre hva alle syns? Det er ikke alle som syns resultatet ble bra, og da er det ikke lurt å gi dem et direkte spørsmål om hva de syns. For da vil du jo få deres ærlige mening. Hvis du føler for å legge ut bilder for å få komplimenter på kropp, så kan du jo kanskje heller skrive at de som syns rumpa/kroppen ser bra ut kan trykke liker, eller noe sånt.
   Ikke utsett deg selv for at alle med tilgang til internett skal vurdere kroppen din opp og ned. Det er jo ingen i verden som hadde fått 100 % positiv feedback på noe sånt? Og du hadde sikkert ikke bedt leserne dine om å vurdere rumpa di om du ikke hadde operert? Ikke still spørsmål du ikke har lyst å høre svaret på. Stol på at Pierre eller venner gir deg den positive oppmerksomheten du trenger rundt utseendet ditt, og ikke legg opp til at en bloggleser med en dårlig dag sier sin helt ærlige mening.
   Håper du koser deg i Hellas, og legger bort negative tanker!

  27. Må bare spørre om hvordan du blir så brun? Du må jo bare ta et eller annet, da du aldri hadde en slik brunfarge før?

  28. har hørt rykter om at du har vært utro mot pierre flere ganger, er dette sant? (når jeg sier utro mener jeg at deg og vedkommende har skrevet noe som er upassende når du er i et forhold og kysset andre gutter)

  29. Rompa di ser ut som bombevrak! Og du skal være et forbilde for alle lufthodene som følger deg? – Haters er et ord som blir voldtsomt brukt for å bruke for sin egen usikkerhet, ingen her kan rope ut at denne dama har et fnug av intellekt eller eksistensielle tanker. Its all about the ugly ass og å fikse på nesa og pupper. De som er i mot Isabell har generelt skjønt at dette blogger-tullet ikke er en jobb, ja det gir inntekt, men altså…*flire*….mange viktige temaer som blir tatt opp av bloggere *kremt*…

  30. ariel: Så klart går slike rykter rundt, akkurat som at jeg får høre nærmest daglig at han har vært utro mot meg. Hverken jeg eller han har vært det mot hverandre 🙂

  31. Rumpen din er snadder rett bakfra. Fra siden ser den ikke bra ut i det hele tatt. Det er min mening. Så sitter jo man ganske ofte på rumpen sin da så så lenge det er behagelig for deg bør du leve godt med den rumpen du har anskaffet deg! 🙂

  32. Hva faen er det folk klager over henne har hustlet seg opp og tjent penger dere som kommentere og blir frustrert over at hun er på toppen og dere er tapere gjør noe med dere selv.
   Isabel Pierre stå på tjen penger fleks så mye dere vil resten av oss andre som ser sånt blir mer motivert glad og står på. One love 💯💯💯💯💯💯💯💯💯
   En ting til de Keyboard krigere få dere et liv og fokuser på dere selv ikke andre 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg