DEN STØRSTE LØGNEN JEG HAR BLITT FORTALT

Jeg hadde gledet meg noe enormt til å dra til den “rosa” stranden, Elafonisi, helt siden vår første dag på denne ferien. Så fort jeg avslørte destinasjonen vi hadde valgt å reise til, haglet det inn med masse kommentarer angående hva vi burde oppleve mens vi er her på Chania. Mange tipset meg om Elafonisi som skulle være en rosa strand. Jeg googlet, og vipps så dukket det opp masse bilder av nettopp det – en rosa strand. I går dro vi endelig dit, og det tok oss faktisk nesten tre timer å komme oss frem ettersom at hovedveien dit var avstengt og vi derfor måtte ta en mye lengre omvei som gikk oppe i fjellene. Jeg tenkte at det lett kom til å bli verdt det, hvor ofte får man oppleve en rosa strand liksom? Den eneste rosa stranden jeg har visst om før dette ligger i Australia, og dit har jeg ikke planlagt å reise innen nærmeste fremtid. Vel, etter mye om og men kom vi omsider frem. Jeg kan ikke forklare med ord hvor skuffet jeg var så fort vi hadde parkert og kommet oss ned på stranden. Det var ikke LITT rosa en gang?!?! Pierres badebukser var søren meg det nærmeste vi kom med tanke på rosafarge. Jeg hadde helt andre forventninger. Så til alle dere som befinner dere i samme situasjon som meg, som tror at denne stranden er rosa: it’s not. Haha, gud. 

Dette er det nærmeste rosa vi kom. Et bittelite området med liiiitt rosa sandkorn. Really? Dette er ikke hva jeg kaller en rosa strand, akkurat.

Vannet var helt nydelig, da! Så krystallklart og blått. Men det var dog iskaldt. 

Jeg er en heldig jente. 🦋

Pierre var ikke så begeistret for den “rosa” stranden 🙂 🙂

På vei tilbake stoppet vi innom han her koselige mannen for å kjøpe honning. Pierre hadde så lyst til å smake på helt økologisk, gresk honning som blir laget oppi fjellet. Den smakte tydeligvis helt sjukt godt!

Åh. 😄

Oppsummering: Elafonisi er IKKE en rosa strand.

101 kommentarer
  1. Det varierer fra år til år hvordan stranden ser ut og hvor varmt det er i vannet, og det er helt vanlig å ta fjellveien:)

  2. Serrrrr, jeg skal til chania i august og hadde planer om å besøke den rosa stranden jeg å.. Hahaha litt skuffa!!!! Tipper jeg du også var!

  3. når jeg var der var sanda veldig rosa og vannet var varmt, men det er jo en veldi lang strand og kan være dere var på en annen plass en meg

  4. Når jeg googlet d, så kom d opp sånn to/tre bilder av at sanden var rosa. Mens resten av bilene var en helt vanlig strand🤔

  5. Hvis det er den største løgnen du har blitt fortalt då har du ikke blitt fortalt mange løgner i livet ass

  6. Rosafargen på vannet kommer nok av saltnivået i vannet eller en alge. Så dessverre så vil jo ikke vannet se slik ut året rundt. Det blir jo det samme som å reise til Japan og forvente kirsebærblomster på trærne året rundt. Naturen fungerer ikke helt sånn.

  7. Eg har vært på på denne stranden, utrolig fin. Men den jo veldig stor så vi måtte gå litt langt for å se den. Kanskje det var derfor, det e faktisk litt rosa sand der men kanskje det har forsvunne. (Var der for to år siden)

  8. Seriøst, konkluderer du for oss alle? Hvis dere ikke så at hele området, stranden og ut i havet var rosa, var dere nok for opptatt av dere selv eller hverandre.
   Man ser jo rosafargen på bildene dine!!! Men er vel kanskje ikke så lett når fokus er andre steder. Noen av oss som har vært der reiser gjerne igjen, og anbefaler det!

  9. Haha, nå ler jeg godt! Hadde akkurat samme opplevelsen! Vi kastet oss i bilen og kjørte i flere timer for å oppleve den rosa stranden! Skuffelsen var ganske stor! Var noen rosa sandkorn i ny og ne, men at stranden er rosa er stor overdrivelse 😂 Men er jo uansett veldig vakkert, og mye gøy å se på veien 🤗 Husker vi dro innom et kloster i nærheten da vi var der. Håper dere nyter de siste dagens ❤️

  10. Googlet kjapt: «The sand of Elafonisi beach is white, but in many places it is pinkish due to the thousands of broken seashells it contains». Så den er ikke rosa overalt. Dere var nok bare på feil del av stranden.

  11. Den største løgnen du har blitt fortalt? Ugghhhh stakkars deg. Verdensproblemer! Så sykt patetisk å høre på deg syte over ALT! Få deg perspektiv, kom ut av din egen lille, rosa boble og få bena ned på den store verden og forstå deg på hva som egentlg utgjør problem i verden. Du er den mest utakknemmkige og materialistiske personen jeg noen sinne har kommer over. Blir kvalm!

  12. Har vært der selv og blei litt skuffa. Men vi ble fortalt da at det var et stort problem at turister tok med seg sand hjem. Derfor er det nesten ikke mer igjen av den rosa sanda.

  13. Det er en alge som gjør stranden rosa, var der i August for to år siden, da var det helt rosa og glovarmt i vannet 😅 Men er dog en vakker plass uansett 😁

  14. Ironisk ar du tidligere sa st du vet at rumpen din er stygg og at du ikke treng å bli påpekt det hver eneste dag. Hvis du virkelig synes rumpen din er stygg hvorfor legger du da ut slike bilder?

  15. Anonym: Under en lang periode tok jeg til meg alt hatet, alle stygge kommentarer og all latterliggjøring av mitt utseendet. Men vet du? Jeg har kommer til et punkt der jeg har innsett at jeg bare gjør vondt verre med å la det gå inn på meg, og la andres meninger styre meg såpass mye som det gjorde. Jeg har innsett at jeg ikke skal la hat påvirke meg negativt mer. Det er kun en person som kan gjøre meg selvsikker og lykkelig, og det er meg selv og mine nærmeste.

  16. Å gud stakkars deg! Tenk å mishandle og ødelegge kroppen sin på den måten?😮 er sjokkert! Er ikke din feil. Vi lever bare i et sikkelig fucked up samfunn, du er bare enda et offer av denne ekstremismen😐 håper du får deg hjelp på det psykiske plan.

  17. Så hva synes du egentlig om rumpen din nå? Er du fornøyd med den, eller har du bare sluttet p bry deg?
   Synes forøvrig ikke at den er stygg, bare så det er sagt 😉

  18. Det VAR en rosa strand, men den har blitt for turistifisert og turister har faktisk tatt med seg sand hjem – uansett hvor rart det høres ut.. Derfor er det så og si ingen rosa sand lenger. Utrolig kjipt!

  19. Har sett at det er mange som har skrevet at stranda ikke er så rosa som en skal ha det til. Hadde du bare lest kommentarene, så hadde du ikke hatt så høye forventninger:)

  20. Jeg var en av de som tipset deg om Elafonissi, Balos osv. Har vært der fjorten ganger, men utakk er vel verdens lønn… Stranda er rosa, men ikke overalt, dere skulle ha beveget dere litt omkring, så hadde dere nok funnet rosa stranda… Og dessuten mer i august måned… Det rosa kommer av koraller knust til sandkorn. Historien bak Elafonissi er også noe som er verdt å merke seg… Utrolig barnslig å be om råd og å legge ut bilder der dere rekker finger. Unfollow-worthy…

  21. Hei Isabel. Jeg har lagt igjen noen kommentarer, men du svarer aldri på det. Jeg er ikke ute etter å ta deg på noe, eller kritisere deg for noen ting. Jeg gir deg bare konstruktiv kritikk, og det sier du selv du gjerne vil ha. I det siste virker det som at du legger ut lettkledde bilder av deg selv, kun for å provosere Mads, og for å vise at du ikke bryr deg. For meg virker det som at du helt glemmer alle de andre som blir så enormt påvirket av det du legger ut, da spesielt unge jenter. Du sier selt av du har slitt med spiseforstyrrelser, og syns det er utrolig vondt at folk rakker ned på kroppen din, noe som jeg forstår er veldig vondt. MEN sider du selv har slitt med eget syn på kroppen din, og vet hvor vanskelig dette er, tenker du ikke på hva de andre unge jentene tenker, og hvordan de påvirkes av disse lettkledde bildene du legger ut? Du har en så utrolig stor makt, og du er et stort forbilde for mange. Hva tenker du selv at du påvirker til? Jeg er 26 år, og blir ikke påvirket av dette, men for en jente på 16 år er det utrolig lett å bli påvirket. Jeg mener helt og holdent at du påvirker til et usunt syn på kropp, med tanke på alle operasjoner du gjør og at du fronter plastisk kirurgi på den måten du gjør. Du er med på å normalisere dette med at hvis man ikke er fornøyd med seg selv, så «er det bare å operere». Syns man selv man har for små lepper, så er det bare å fylle i restylane. Jeg vet ikke hvilke synspunkter du selv har på dette? er du enig? Eller syns du selv at den måten du påvirker er sunt for dagens unge? Jeg skriver dette for at jeg lurer virkelig på hva du selv tenker om dette. Og dette med at du er så på at du skal være åpen og ærlig om hva du gjør med egen kropp, og at det er din kropp, så du må få lov til å gjøre hva du vil, det har jeg hørt før så det er ikke dette jeg er ute etter. Håper på svar 🙂 Ha en fin dag!

  22. Hadde jeg hatt en så fin kropp, hadde jeg også lagt ut masse bilder av den og det er jeg nok ikke den eneste om. Handler også veldig mye om vinkel og posering da, og alle bildene Isabel har lagt ut av seg selv nå ser jo drit bra ut selvom om operasjonen ikke ble helt som hun hadde tenkt.
   Synes du er drit fin jeg, Isabel 😊

  23. Hahah er så fasinerende å se at du legger deg ned i sexy positur forså å la noen gå helt tett på deg for å ta bildet av rumpa/kroppen. Får da inderlig håpe dere var alene og ikke familien til P sto bak og venta på denna pornografiske photoshooten 😅

  24. Haha ja, Isabel bruker ordet «dog» litt for ofte og helt feil.. Man ser at du virkelig prøver å bruke formelle ord og setninger, når du faktisk skriver på en barnslig måte til vanlig.. Derfor blir det helt rart og teit når du prøver å bruke formelle ord.. Stadigvekk bruker du mye banneord i tillegg, selv om du har unge lesere. Et meget dårlig selvbilde når man er blogger.

  25. Stranda ER rosa, bare kanskje ikke så rosa som du hadde håpet, også må du jo også huske på at bildene du finner på nettet gjerne har gått gjennom noe photoshop eller filter 🙂

  26. Kan ikke folk få lov til å kunne legge ut /dele hva dem selv ønsker og føler? Enn å få slike kommentarer? (Rompe bildet)

  27. Folkens skjerp dere, hun er fornøyd med seg selv er ikke det bra? La henne være for helvete! Hun har mannen sin og familien sin og hele pakka og de er stolte av henne! Hvorfor prøve å ødelegge for andre, hva har skjedd med verden! Istedenfor å sitte bak skjermen og skrive masse dritt gå å let etter en jobb det sto på VG at dere drittsekker ungdommer fra Norge er bortskjemte endelig hadde ventet på at det sku komme ut på VG lenge nå! Og dere fortjener å bære masse dritt og gjøre det som de barna i andre land gjør og de fortjener å sitte inne og chille liksom hva gjør dere hæ? Si meg, henger med gutter hver dag bare mobil, sminke og puler en gutt hver dag!! Er det bra! Skjerp dere drittunger!

  28. tenkte du at den skulle være helt rosa eller?
   For det eneste vi ble lovet var “rosaskjær”, og det er det jo!?
   Den så slik ut da vi var der for et år siden også. Spør du meg er den helt nydelig. Den største løgnen du har fått fortalt? Hadde ikke du opplever mye mer tragisk enn farge på en strand?

  29. Hei, jeg er ikke fast leser av bloggen din, men kom over den på nettavisen. Synd at du ble skuffet over opplevelsen, men det ser jo uansett nydelig ut.
   Når det er sagt, så synes jeg det er synd at det er så mange (troll) som ikke ser at deres valg ift hva de forteller en person om vedkommende er sårende og rett og slett upassende. Jeg synes fortsatt at man bør velge å holde kjeft hvis man ikke har noe godt å si.

  30. Omg, at dere som kommenterer her ikke forstår at thumbnails og overskrifter eksisterer for å trekke oppmerksomhet? 😂 Kleint med alle bagatellene dere gidder å henge dere opp i

  31. Skjerp dere, hvis Isabelle liker rumpa si trenger vi andre ikke si noe om den. Dessuten er det for sent å få tilbake vanlig rumpe, og det kan henne det er sunt for henne å tørre å vise den.

  32. Vel…man ser da rosa fargen på samtlige bilder du har lagt ut. Tror kanskje du hadde for høye forhåpninger til fargen rosa i dette tilfellet. Ikke alltid rosa er ensbetydende med knall rosa. Finnes nyanser av alle farger.

  33. Det var jo drit mange som fortalte i går at den ikke er så rosa som folk skal ha det til, og at de ble skuffet. Så veldig merkelig at du er så sjokkert..

  34. Nå må folk gje seg med di stygge kommentarene ang rompå hennas, e det seriøst rart at folk opperere seg? Altså når en stadig får stygge kommentarer, så begynne en jo å tro på det sjøl.. la nå folk få legga ut bilder av ka di vil, og ver heller glad i kverandre å ver litt mer oppmuntrende!
   Du e bare heilt rå isabell! Stå på, og ikkje bry deg om sånne kommentarer ❤️

  35. Har vært der selv, og synes ikke den var så veldig rosa, men litt rosa-ish er det jo. Synes selv at det er nydelig der for det om. Håper turen ikke ble helt forgjeves 🙂

  36. Det var jo en av dine lesere som kommenterte før du dro til dette stedet, at det ikke er rosa strand.. Kun noe rosa strandkorn og at du ikke burde ha så høye forventninger når du kommer dit.. Haha, så sykt barnslig og overdramatisk du skulle lage dette innlegget til. Seriøst, hele bloggen din handler kun om at du viser deg frem pga dårlig selvbilde.. It?s to obvious, girl.

  37. Skikkelig kjipt at stranda ikke var rosa når dere var der, men den varierer veldig pågrunn av tidevann og strømmer osv! Så noen har opplevd den som helt vanlig mens andre har fått sett den når den er knallrosa:( skulle vært en oversikt over det slik At man slapp å dra å bare oppleve skuffelse

  38. Hei lurte på om det er fettransplantasjon du har tatt med tanke på forstørring av rumpa, eller implantater? mener ikke som hat, bare vurderer mulighetene.. svar plis. Takk på forhånd.. PS: før folk begynner å svare med ”enda en tenåring med dårlig selvtillit” jeg er 25, og gi faen i å kommentere piss tilbake 🙂

  39. Men er vel strengt tatt ikke nødvendig å påpeke alle såkalte feil med den rumpa på hvert jævla innlegg folkens. Ganske tragisk

  40. Er det ikke kleint å ta rompebilder når svigers er der?😂 syntes bare det virker litt respektløst. Hva tenker du selv,

  41. Kjære Isabel: En så sterk person som deg, skal man lete lenge etter. Din stå-på vilje, og utstråling er helt utrolig inspirerende.
   Siden jeg var liten har jeg alltid hatt dårlig selvbilde. Har verken råd til bra sminke eller fine klær, men ved å følge med på bloggen din har jeg innsett at man ikke trenger dette for å være lykkelig. Høres kanskje litt ironisk ut, i og med at du har tilgang til dette, men jeg vet hvor mye dritt du har gått igjennom, og likevel stråler du. Alle valgene du har gjort i livet er dine, og jeg støtter alle helt ut. Mange vet ikke hvordan det er å være den usikre jenta som stadig blir mint på sine feil. Man kan si hva man vil angående operasjoner og lignende, men det at du har stått frem og sagt at at handler om hvordan du er på innsiden, betyr masse. Din ærlighet ovenfor dine lesere er gull verdt.
   Du er nydelig, på alle sett og vis. Nå kjenner jeg deg ikke personlig, men måten du fremstår på, og opptrer sier utrolig mye om deg som person. Ord kan ikke beskrive hvor mye du inspirerer, jeg elsker å følge med på deg. Forsett med det du gjør & husk: haters make you famous. <3

  42. Liker at du bruker hersketeknikker mot folk i kommentarfeltet på instagram. Vet ikke om det er kjendisstatusen din som har gått deg helt i hodet, men du kan jo likevel ha noen enkle verdier og prinsipper. Det å ha respekt for andre mennesker er en utrolig viktig egenskap. Vær et medmenneske. Bare vær snill mot folk, okay?
   Det finnes så mange drittsekker der ute, du behøver ikke å være en av de.

  43. Hei!
   Har også vært der! Er en av de peneste strendene jeg har besøket.
   Jeg har et spørsmål angående Rhodos (vet at du ikke skal dra dit lenger), men lurer på om du vet noe med VIP bånd… Det koster vel rundt 1000kr, men lønner det seg å kjøpe det der nede? Er det mulig å få noe avslag på prisen? 🙂
   Setter veldig pris på svar <3

  44. ?? Rompa din ser jo normal/fin ut?? Om jeg hadde vært deg hadde jeg sikkert droppet kommentarfeltet, unødvendig mye bs fra drittunger som er kun ute etter å trekke deg ned

  45. Skjønner du ble skuffa:( men håper dere hadde det fint uansett. Ha en fin ferie i Hellas videre!❤️❤️❤️

  46. Hvorfor stenger du ikke kommentarfeltet? Er du redd at du da vil miste mange lesere? Du kommuniserer jo SVÆRT sjeldent med oss her uansett, eller haterne svarer du 90% av gangene.. Å få litt lavere lønn og bedre psyke må vel være verdt det?

  47. Eg blir så jævli kvalm av alle spydige kommentarer eg lese kvar gang eg e inne på kommentarfeltet til isabel. Dere som spør korfor hun legger ut bilde av kroppen sin når hun har blitt usikker på seg selv, skal hun liksom gjemme seg bort!? Hun ser fantastisk ut og eg forstår ikkje korfor jenter rakke kvarandre ner når me har muligheten til å få noen til å føle seg så bra! Eg blir så utrolig lei meg når eg leser slike ekkle spydige kommentarer, altså give her a fucking break!! Hun ser bare smashing ut, og eg syns det er utrolig tøft gjort av henne å kunne legge ut slike bilder etter alt som har vært. Elsker deg Isabel<3

  48. Jooo den er rosa! Du må snorkle utover og se på sanden ut i havet, der er det helt villt rosa. Det har det alltid vært hver gang jeg er der.

  49. Den rumpa må ho være fin for Pierre når dere har doggy elles Kansje dere unngår doggy pågrunn av rumpa ?haha sorry not sorry

  50. Nei, stranden er ikke så rosa som på bildene, MEN; om man går litt lenger ut og forbi området med solsenger til der det er små «bukter» vil man mye tydeligere se den rosa sanden 🙂 de små buktene «fanger» den nemlig opp.

  51. Hvorfor er dere mer optatt av rumpen hennes, kritiserer henne pga rumpen. Ser dere ikke hvordan hun stråler ?
   ALT denne kritikken, alikevell er hun så sterk at hun tørr, fy du er rå Isabel. Og du er utrolig vakker hele du er!
   Ha en fin søndag

  52. Syns du er pen og kul og digg. Du kan være stolt av deg selv! Rompa er søt, ikke noe i veien med dem. De som kommenterer dritt er garantert ikke dem med diggest ræv sjøl! Stå på og heia deg!!!:-) klem fra jente 30år

  53. Det er ikke rart at du får så mye HATE når du kun svarer på HATE kommentarer, folka vil bare ha en reaksjon og et svar! Vet du tjener på å få hate, ettersom du legger ut hate kommentarer på snap og skriver at du har svart! Jeg som en leser swiper selvfølgelig opp! Det syntes jeg bare er trist! Kanskje du burde begynne å fokusere litt mer på de positive kommentarene folk skriver. Jeg har lagt merke til at det er så hyggelige mennesker som skriver så mye snilt og hyggelig og har sikkert brukt en god del tid, men likevel ikke fått en takk :/ XOXO

  54. Hei, vet dette kanskje er en rar teori, men kanskje dere var der på feil tid på året? Jeg googlet denne stranden selv og det så jo helt magisk ut, men det kan jo likevel hende at dere reiste dit på en tid hvor stranden ikke var særlig rosa?

  55. Når folk kommenterer rumpa di skjønner jeg ingenting. Ser ikke hva som er gale med den😬 drit i dem som hater❤️❤️

  56. Har jeg lest feil når jeg har oppfattet at du ikke er fornøyd med bakenden din?
   Forstår da ikke hvorfor du legger ut bilder av den hele tiden?
   Blir spennende å se om du fortsatt legger ut bilder om noen år…..

  57. Jeg synes at du er jwl perfect❤️Håper at du og alle andre ser det❤️Ikke bry deg om hva alle andre sier❤️Det er bare Pierre og dine nærmeste som egt skal på virke deg❤️Stå på heier på deg❤️❤️

  58. Rosa fargen varierer fra tid på året til tid på døgnet. Jeg har vært der tidlig på våren og da var den knall rosa. Jeg har også vært der i juni og da var den sandfarget på dagen og ferskenrosa på kvelden. Dette kommer ann på vind og vær. Knuste koraller og skjell fra havet er med på å gjøre stranden rosa, men også noen fantorer de ikke er klar over. Les deg opp på ting før du reiser, så slipper du å bli så skuffet.

  59. Jeg skjønner ikke hva folk synes er galt med rompa di 😟 folkens, la henne ta egne valg uten at alle skal kommentere på det ! Uff, heier på deg Isabel ❤️

  60. Stranden pleide være rosa, før all turismen ødela :-(. Vi gikk på samme blemma. Så ut som dere koste dere da 😀

  61. Nå er det nedtelling til another breakdown. Hver gang du får den holdningen hvor du tror du er dronning og skal prøve å poengtere ovenfor alle at du gir F med bitchye bilestatuser og skryter deg selv og ditt opp i skyene så er det kort tid til du føler alle er imot deg og du er deprimert of må ta «pause» 🤦🏼‍♀️

  62. Rumpa di er flott! Synes det er trist at noen alltid må pirke på andres kropper.. Tviler på at de bitre trollene bak tastaturet har feilfri modellkropper selv..

  63. Man måste gå ganska långt till höger för att komma till den rosa stranden. Man går en bit i själva vattnet. Där alla turister hänger är det inte så trevligt och fint.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg