PENGER PROVOSERER

OK, vi må jo åpenbart prate litt. Dere som har fått med dere posten min på Instagram der jeg har en del penger i hendene og litt diverse, vet allerede hva jeg sikter til. Det har jo tatt helt av, så jeg har konkludert med at jeg må si noe om dette.

Hele poenget med den posten var egentlig å bare vise litt sånn.. ja, fuck janteloven-opplegg? Jeg synes det er kult og gøy å gå i mot disse forbanna irriterende “reglene” som går på at man ikke skal kunne stikke seg ut, eller som i dette tilfelle, vise frem litt penger. Jeg mener, HVA er det som gjør at folk blir SÅÅÅÅ forbanna og SÅÅÅÅÅ sykelig hatfulle? Det er PENGER, people. PENGER! Jeg syntes at den videoen var veldig morsom, jeg. Den er ikke så sjukt seriøs som såpass mange får det til å være. 

På den andre siden synes jeg at ting som dette er veldig interessant, kun fordi at jeg synes at det er så spesielt at mennesker blir så forbanna og så ekstremt provosert av at jeg sitter der med penger i hendene? Hva er det som er så ille? Unnskyld at jeg sier dette, men: det er typisk oss nordmenn. Så fort noen gjør noe som ikke er så “vanlig” her i vårt lille land, klikker vi i vinkel. 

Jeg har fått kommentarer lyder som følgende:

– “Du burde kjøpe deg personlighet for de pengene”.

– “Dette er drit flaut”.

– “Mister respekten for deg”.

– “OMG så kleint, tenk å være så usikker på seg selv”.

– “Horepenger, tøs”.

The list goes on… Posten har over 1.000 kommentarer, dere. Som jeg skrev i captionen: how to start world war three and offend Norway. Og jammen hadde jeg rett! Folk tar jo helt av. Og alt det hatet på grunn av at jeg har penger i hendene mine. Haha, altså… Unnskyld, men jeg synes at det er komisk. Det beviser bare poenget mitt. Vi må seriøst ta en chill pill i Norge. Fy søren så høytidelig vi skal ta oss selv og herregud så seriøst alt må være. Kan man ikke få lov til å tulle litt rundt? Kan man ikke få lov til å trosse den forbanna janteloven? HVEM faen bryr seg om jeg har penger i hendene mine? DET ER PENGER! Og GUD som penger provoserer det norske folk. 

110 kommentarer
  1. Men hva er poenget? Sånn egentlig? Hva får du ut av det? Du skryter allerede av pengebruken din og vi vet du tjener masse, så hva oppnår du? Er du så glad i å provosere og få alle til å hate deg?
   Jeg kunne ikke brydd meg mindre, men når så mange misliker det så skjønner jeg ikke hvorfor du gidder. Du får hvertfall ikke lov til å klage på hat når du gjør ting du VET folk vil hate på. Er ikke vanskelig å la være heller liksom, sånn hvis du vil bli likt og få respekt.

  2. Jeg personlig kan fortelle deg at det er dumt og teit for du latterligjør oss som ikke har så mye. Det håner oss. Du tror du er bedre men du er bare mye verre for du vet ikke å sette pris på ting. Du sier du vil hjelpe folk på gaten men det er kun egoistisk for du gjør det for å få en god følelse selv

  3. Sånn som samfunnet er i dag tas det konklusjoner uten å egentlig ligge så mye vekt på det. Det er lett å skrive kommentarer som er støtende fordi ingen ser reaksjonen til dem det gjelder. Selsom det ikke gjør saken noe bedre. Er selv for å gå i mot janteloven, så støtter deg på den!
   Gjerne se smykkene jeg lager 🙂

  4. Gjør akurat det du har lyst til og ikke bry deg om alle de som er SÅ misunnelig. Videoen var helt grei, hvorfor ikke lage en til der du fyrer en sigar med en seddel(sånn bare for å vise alle misunnelige norske hatere at du driter i dem)?! You go girl…..👏💸👏💸😘

  5. Jeg støtter meg til det øvre innlegget hva er poenget og hva vil du oppnå med å legge ut et sånn video? Di formidler ofte at du tjener svært godt. (Det forundrer meg at behovet for å formidle hva du tjener åpenbart er såpass stort.) Men tilbake til hva man vil oppnå… Reaksjoner og interesse for bloggen din, så klart. Men det blir bare så trist og stusselig, sort of…. Huff.

  6. Jeg blir ikke provosert av videoene dine med penger, jeg syntes bare det er skikkelig trashy og harry. Heldigvis gjør alle som de vil, men du som er så stor fan av Kim K burde kanskje se til henne litt om hvordan man oppfører seg og kanskje etter å ha sett henne in real life skjønner du hvor utrolig LITE dere ligner.

  7. Det handler om at det er sykt unødvendig å legge ut at du har mye penger når det sitter mange i Norge som faktisk ikke har så mye penger. Finnes faktisk fattige i Norge som nesten ikke engang har råd til mat.. prøv å tenk litt! Mange blir faktisk ikke bare sjalue, men lei seg av og se slik. Er ikke alle som har muligheten til å noen gang ha så mye penger som deg..

  8. Se for deg dette:
   Jeg kjenner en mann som jobber veldig hardt hver dag for å bygge seg en fremtid. Likevel, når han begynner å samle opp litt penger, sender han det til familien sin i Midtøsten, sammen med andre venner som vil støtte han og skraper sammen det de har. På tross av dette, så skaper han seg en fremtid, sakte, men sikkert bygger han seg opp, men det tar tid. Lang tid.
   Det er flott at du har mulgihet til å reise og leve komfortabelt, og at du ikke trenger og skjule det, for du har faktisk jobbet for det. Og det er veldig fint. Og jeg vil heller ikke be deg “gir mer til veldedighet da”, for det tror jeg ærlig ingen andre hadde gjort heller om de hadde så mye penger. Men jeg tror enkelte blir provoserte når de ser disse filmene, for når du sier “Hvem faen bryr seg om jeg har penger i hendene? det er PENGER”. Fordi for noen, så er penger langt unna rekkevidde. For noen er penger så verdifullt som det kan bli fordi det gir mat til familien, eller gir noen mulgihet til å spare til en operasjon de trenger sårt. Eller kanskje til den ene flybiletten for å endelig møte familien sin igjen. Jeg vil ikke kritisere deg eller fortelle deg hva du skal gjøre, for jeg er glad på dine vegne, men vær så snill. Tenk deg om neste gang, og hva det du gjør fremstiller. Penger er så utrolig viktig i en verden som ikke tar vare på sine egne lengre

  9. AMEN Isabel!!! Det er så riktig det du sier. Folk må ta en chill pill virkelig…gå inn på de rike amerikanerne da folkens, se når de poser med bilene sine til flere millioner. Man vet at de også tjener mye penger, blir man like provosert av det? NEI fordi i resten av verden er de ikke slik som nordmenn. Normenn er SJALU som faen!!! Voks opp da folkens og lær å glede dere over andres gleder og vær takknemlig for det dere har….jesus….

  10. Dette er mobbing! Det du kaller “litt diverse”, at du kaster penger rundt omkring som om det var ikkenoe, er faktisk helt uakseptabelt. Som en av helt sikkert mange som har slitt med økonomi og ligget våken om natten og grublet på hvordan det i det hele tatt skal gå rundt føler jeg at dette er et hån.
   Så nei, jeg vil ikke sponse innsamlingsaksjonen for å få en løshund til Norge, du kan bruke de pengene du likevel ikke trenger og bare kaster rundt deg på dette. Du som har råd!

  11. En ting: Det virket veldig som at intensjonen din bare var å provosere, hva annet kan du egentlig forvente å få i respons da? Prøv å sette ting i perspektiv. Du skriker «Norge kommer til å klikke» og lignende, noe som er veldig provoserende. Selvsagt er det helt greit for det norske folk at du har spenn, men det er måten du flasher det på og viser det på som gjør at folk reagerer. Det er i alle fall min mening.
   Ønsker deg bare kos og lykke mens du er på ferie Isabel!<3

  12. Du gjør hva du vil pengene dine, det er jo dine som du har jobbet hardt for og fortjener. Jeg liker bloggen din veldig godt og du virker som en bra og morsom person, men det som provoserer meg litt er måten du fremstiller det på. Du har all rett til å være stolt over hva du har fått til i livet, men når det sitter folk som ikke har råd til mat, tak over hodet, medisiner osv.. så syntes jeg at den slags oppførsel/holdning smaker litt feil i min munn.

  13. Hahaha det her helt seriøst komisk at folk blir så sure, satt å leste gjennom kommentarene dine her om dagen. Du bør seriøst ikke bry deg en shitt om hva folk sier. De er noen tullinger å sjalue jævler kos deg masse med alt du har. Ikke hver dag en så ung jente i Norge kan kose seg som du gjør. You gooo girl

  14. Enig med Silje. Hva er poenget egentlig?
   Tror vel egentlig ikke det er pengene som er problemet i seg selv. Er vel det at du gjør det på en provoserende måte. Hvorfor skal man sitte å kaste masse penger rundt seg? Vi vet du har mye penger, så hvorfor vise det på en sånn måte som dette. Ser du ikke at det blir helt feil? Bryr meg ikke og lar meg heller ikke provosere, synes vel heller det er mer barnslig! Men det er bare min mening.

  15. Det er humor, det er komisk. Men jeg lurer på hvor pengene kom fra? Er de dine? Sofie sine? Ine? Deres alle? Hvorfor så mye kontanter? Tok dere ut pengene for å gjøre dette her liksom? Artig uansett hva det er :p

  16. Silje,
   Hvis du ikke kunne “brydd” deg mer mindre, hvorfor tok du deg tid til å skrive den lange kommentaren?

  17. Har ikke sett flashingen av penger, men håper du gir noe av de til de hjemløse du syntes så synd på.

  18. Syntes det er litt unødvendig , syntes det er kleint å skryte av pengene sine, altså alle vet du tjener godt ,men syntes ikke det er så mye vits å gni det inn til oss andre som aldri kommer til å tjene så mye , og vi gjør en som ikke handler om å sitte foran pcn å ta bilder av seg selv..

  19. Det er jo ikke pengene som er problemet! Det er holdningen til penger, det har ikke du skjønt (Shocking!)

  20. Du prøver å provosere, også blir du furt og slenger ut innlegg som dette når folk blir provosert. At du gidder.

  21. Haha jeg digger deg. Hørte noen sa d var teit at du skrev om at du syntes synd på uteliggerene i la og deretter posta du det med pengene, men det er litt d samme som å si «du kan ikke ha d bra for andre har d bedre enn deg» liksom, det er tull.. skjønner ikke hvorfor folk må ta livet så forbanna seriøst, liksom ærlig talt folk er så firkanta

  22. Er så enig med deg!! Er så latterlig at folk skal kommentere på sånne ting som dette bare fordi noen har noe mer en dem selv eller fordi de peker seg litt ut en andre.
   Elsker bloggen din Isabel og at du virkelig ikke bryr deg om hva andre sier og bare gjør din greie og hva DU vil❤️ Jeg har både positive og litt negative tanker om det med å operere seg(vet dette innlegget ikke handler om dette men ja Hehe), men jeg vil det litt selv da, men jeg synes ikke du lager noe som helst kroppspress av den grunn fordi du har opperert. Jeg synes du er en inspirerende og god person selvom jeg ikke kjenner deg, fordi du har gjort valg og sånt som folk er skeptiske på og folk slenger dritt, men likevel er du sterk å skriver en drit bra kommentar tilbake!❤️❤️ Digger alt du gjør Isabel og den latteren!!! Du har kommet så langt og det fortjener du❤️ Fortsett å kos deg i La med Ine og Sofie✨
   Klem

  23. Hei Isabel.
   Jeg skjønner at folk blir provosert, alle som leser bloggen din vet at du er rik. Ikke fordi det vet nøyaktig hva du har på kontoen men for at DU selv er så åpen om økonomi her på bloggen din. Du viser hva du har kjøpt, hva du ønsker å kjøpe, penger du viser frem m.m. Poenget mitt er vel at er det virkelig nødvendig å vise at du har penger? Hva er målet ditt med å “brife” på den måten? Er det for å provosere? Er det for at du trenger bekreftelse fra oss lesere at du er så heldig som har så mye penger?
   Jeg siterer fra din setning “HVEM faen bryr seg om jeg har penger i hendene mine? DET ER PENGER! Og GUD som penger provoserer det norske folk”. Det er vel egentlig ingen som bryr seg at du har penger i hendene kjære deg men måten du viser det frem på, er vel saken her. At du absolutt skal vise at du har penger. Og penger provoserer ikke det norske folk, penger er noe man jobber seg frem til, ha et mål med hva pengene skal brukes til. Verdien av penger.
   Håper å høre fra din synspunkt fra mitt svar til deg.

  24. Haha, seriøst.. Ingen bryr seg om pengene, Isabel. Folk bryr seg om at andre mennesker har et så stort behov for å vise seg frem. Noe som du allerede har pga alle operasjonene dine. Du setter bare deg selv i et dårlig lys når du står å vifter med penger. Herregud, hva får du ut av det egentlig? Du skryter sykt mye hele tiden. Feks at dere kjører en råkul og dyr bil i LA. Altså, hvorfor må du vise frem sånt? Ja, det er provoserende for folk fordi du er en blogger bl.a. Hva er hensikten med bloggen din egentlig? Det er jo kun for oppmerksomheten. Alle skjønner det. Du virker dum som et brød. Du kommer virkelig til å bli mislikt av alle og bloggen din kommer til å gå til bunn snart. Og en annen ting, pass på ordbruken din. Veldig uprofesjonelt å bruke banneord når man er blogger.

  25. Du vet det provoserer, og det er derfor du legger det ut. Så hater du på reaksjonene du får. #storyofyourlife

  26. Problemet er ikke at det ikke er «vanlig» å gjøre dette i Norge. Problemet er at du har et så ekstremt stort oppmerksomhetsbehov, som er kvalmt å se på. Tenk å basically skrike ut til følgerne sine «se på meg og hvor mye penger jeg har». Det er det som er flaut.

  27. Tror egentlig ikke det er en Norgesgreie. Kjendiser rundt om kring i verden som gjør det samme får like mye hat. Se feks på kommentarene til Chanel West Coast sin musikkvideo I love money på YouTube. Like mye hat i det kommentarfeltet også. Å «breefe» med pengene sine på den måten provoserer på de fleste språk og i de fleste land. For min del kan du for så vidt tørke deg i rompa med hundre dollar sedler uten at du skal ha noe hat fra meg av den grunn, men blir litt feil å vinkle det til at vi i Norge er så dumme når du nok ville fått en tilnærmet lik reaksjon de fleste andre steder. Ja i USA finnes det sikkert flere som syns å vifte med pengene sine er greit, men USA er et stort land og jeg er ganske sikker på at en ganske mye større prosentdel syns det du gjør er provoserende.

  28. Dette er ikke snakk om fuck janteloven eller noe, men du fremstår som om du har det så mye bedre enn alle oss andre. Sier meg enig i kommentaren over her som sier at du håner oss andre. Du sier jo i bloggen din selv at det er så mange hjemløse i Los Angeles? Du håner jo de også vil jeg si. Tenk på de i Norge som faktisk sliter med å få endene til å møtes. Penger er dessverre ikke alt her i livet, og man blir iallefall ikke lykkelig av å ha mye penger. Spent på hvor du er om noen år da alle pengene dine er brukt opp. Mange ganger blir jeg faktisk direkte sjokkert og provosert over hvordan du fremstiller deg selv, da jeg aldri kunne oppført meg på den måten som du gjør.

  29. Jeg blir ikke provosert av det. Bare litt trist. Fordi det er litt hånlig ovenfor de ( meg bla) som sliter med å få pengene til å strekke til hver mnd. Å nei, jeg kan ikke gjøre noe med det, jeg er ufør og har ikke helse til å jobbe. At du tjener så mye på bloggen din står ikke i stil med hva du yter. Men det kan ikke du noe for. Helt greit det, jeg tror for øvrig du er godhjerta og raus med venner og ikke minst familie 😊 men vær grei og la vær å vifte med pengene av respekt for dem som ikke har i nærheten av det samme.

  30. Tenker du virkelig ikke over hva du legger ut? Vise penger på den måten er bare skikkelig motbydelig !! Du fremstiller deg selv som en veldig overfladisk person som MÅ vise frem alt man har! Jeg syntes det er merkelig at når du ser alle disse kommentarene som er KRITIKK til det du la ut, at du ikke tenker at det var kanskje ikke så godt å legge ut? Forskjellen på deg og Sophie Elise er jo at Sophie snakket høyt om psykisk helse ,politikk og dyremishandling mens du ….. har så å si bare lagt ut bilder av kropp,kropp og kropp! Jeg er sikker på at du har mye mer å komme med Isabell! Kunne ønske du kunne se hvordan du fremstiller deg selv

  31. Du legger jo ut sånt fordi du vet folk vil bli provosert av det , sånn at du kan tjene mer penger!! TENK LITT! Hva du faktisk tjener på? Du tjener også på andre jenters usikkerhet! Årlig talt!

  32. Ser bare ikke poenget. Er bare trist at du må gjøre noe så kvalmt for hva? Provosere? Skal du leve av å provosere hele livet? Sørgelig.

  33. Skjønner ikke hvorfor folk blir så jævla provosert. Suksessfulle folk som deg inspirerer meg. Alt du har oppnådd får meg til å tenke at jeg også kan forbedre meg selv og min situasjon. De kan dømme deg alt de vil men saken er at du har oppnådd alt på egenhånd. Du vet hva du er verdt og at du fortjener to shine like a fucking star, for det er det du er. Kan jeg si unnskyld for hvordan så mange i samfunnet behandler deg? Unnskyld! Jeg blir direkte flau av hvordan voksne mennesker oppfører seg som små drittunger. Skjønner godt at du føler deg bedre i usa. Tror du er ment for bigger and better things enn norge. Du fortjener virkelig å være lykkelig.

  34. Skjønner ikke vitsen i at du skal legge ut sånne videoer. Tror nok alle vet du har mye penger når du gjør så mye med deg selv, kjøper akkurat det du vil og drar på ferie ganske ofte. Det er ikke det at alle i Norge har så mye penger, selv har jeg ikke mye penger. Har verken inntekt eller noe støtte fra noen. Du bør tenke deg litt om før du legger ut alt, som personen over her sier så latterliggjør du oss som ikke har nå mye. Du er ikke noe bedre person selv om du har mye penger.

  35. Ja, fuck janteloven – men igjen, hvorfor det behovet for å vise frem pengene? Det «er jo bare penger». Ikke kult eller greit å legge igjen hatkommentarer, men for mange er det ikke «bare penger», men noe som er en nødvendighet og som kanskje ikke rekker til.
   Tror de fleste ikke blir så provosert, men at det heller føles rart å se sånn. Men folk er forskjellige, noen har så lite penger at de nesten ikke klarer å få mat på bordet, andre har nok til at de er økonomisk sikret en laang stund fremover. Det er vel det som er problemet i 2018, penger er dessverre alt..

  36. Jeg er lei av at bloggere, influencere, politikere og andre offentlige personer skylder på “janteloven” hver gang de mottar negative reaksjoner. Det handler ikke om at folk blir sinte for at du gjør det bra eller har oppnådd noe (ref. janteloven “du skal ikke tro du er bedre enn oss”). Det handler om å lære seg å være litt ydmyk. Det å være ydmyk viser at vi har respekt for hverandre, og at vi greier å holde oss på jorda selv om vi er rikere eller mer suksessfulle enn andre.
   Det betyr ikke at du ikke skal få være stolt. Det betyr heller ikke at du ikke skal få vise det. Men gjør det med ydmykhet.
   BE HUMBLE ?3

  37. Tror grunnen til at folk+meg reagerer er fordi du er i LA nå, har masse penger som sakt og lever livet. Det er ikke mange som har muligheten til det, så å se en person/deg med mye penger rykker litt i hjertet. Det rykker i hvertfall i mitt, fordi jeg skulle ønske jeg også hadde den muligheten. Det er i hverfall sånn jeg føler, jeg blir ikke “irritert” på deg fordi du flasher pengene, skulle bare ønske jeg også kunne dra ut å reise og ha cash u know, who blames me🤷🏻‍♀️

  38. “Hvem faen bryr seg om at jeg har penger i hendene mine?” Wrly? Da tror jeg det er DU som har misforstått. Det handler jo ikke om pengene, men det er du jo smart nok til å skjønne. Om ikke så blir jeg litt skremt.
   På en annen side så gjør du jo det for å få klikk og for å provosere så det faktum at du blir overrasket er jo litt sjokkerende?

  39. Enig med de over her. Du er altfor høy på deg selv. Finnes foreldre der ute som ikke har råd til skolesekk til barna som skal begynne på skolen. Det du gjør er ikke og vise suksess, det er å vise at du har masse penger du bare kan kaste rundt deg. Det er rett og slett ekkelt. Dessuten legger du etterpå ut en post om at vi skal hjelpe en hund? Gjør det selv med pengene du har så mye av

  40. Åh herregud, folkens! Slutt å være så forbanna misunnelige på det Isabel har og heller jobb med dere selv. Ja, hun har penger. Ja, hun er pen. Ja, hun har en jobb og et liv som de fleste av oss bare kan drømme om. Men NEI, det betyr ikke at det er greit å oppføre seg smålig og trakasserende av den grunn. Istedet for å angripe henne for INGENTING, ja for det har faktisk ingenting å si for DITT liv, så burde man ta en titt i speilet og jobbe med personen som faktisk ser tilbake på deg. Noe av det første vi lærer er at man skal holde det for seg selv om man ikke har noe pent å si, så tenk litt på om det er long overdue å be personen i speilet ditt om å holde kjeft før man ender opp som en bitter grinebiter, helt alene i livet.. for hvem gidder vel å ha noe med slike å gjøre sånn egentlig?
   Heldigvis går det fint med Isabel likevel, for de pengene hun tjener og som provoserer dere er faktisk takket være dere sippetryner av noen grinebitere som gir henne stadig flere klikk og lesere. Karma is a bitch, huh? 😛
   Selv velger jeg å unne deg alt godt, Isabel. Det spiller ingen rolle at du er betraktelig heldigere enn meg med både det ene og det andre.. for hvorfor skal du ikke kunne fortjene det på lik linje med alle andre? Selvfølgelig gjør du det! Unner deg ALT godt <3

  41. Men penger er ikke bare penger. Det er det som for noen bedrestilte i samfunnet er vanskelig å forstå. Penger er for noen nemlig alt i verden. Penger kan være det som står mellom tom eller full mage. Et legebesøk eller vond tarm. Bursdagspresang til barn eller triste fjes. En følelse av utrygghet eller trygget. Varme eller kulde. Liv eller død.
   Jeg kjenner deg ikke. Ei kjenner jeg til din oppvekst. For alt jeg vet kan du ha vært i den situasjonen selv. Jeg mistenker st du har vært det etter noen ting du har skrevet på bloggen tidligere. Det virker som du kanskje har glemt hvor vondt det er å se noen leve i overfladighet når du selv sitter med svært lite. Hvordan ville du følt deg om du for 7 år siden så noen gjøre det samme?
   Dette handler ikke om janteloven. For all del du skal få lov til å stikke deg ut. Bare ikke på denne måten. Dette handler om respekt. Respekt for mennesker som lever et annet liv enn deg. En unødvendig og uheldig handling er det her. Du ønsker bare å provosere, så vær så snill ikke lat som noe annet.

  42. Dere som lurer på hva poenget er,sånn egentlig og hva hun får ut av det! MÅ man alltid ha et poeng, sånn egentlig og MÅ man alltid få noe ut av noe? Folk må seriøst kutte ut. Ta ansvar for deres egen lykke.

  43. Men helt seriøst, min mening her da.
   Hadde du gjort det en gang, så whatever.
   Men du prater om penger hele tiden, hvor mye du tjener, hvor mye penger du bruker på shopping, at hotellene du bor på er dyre. Tror ikke det er pengene i seg selv folk blir provosert over, tror heller de menneskene syns du er provoserende, altså deg som person.
   At folk tjener penger og har god råd er ingen nytt i Norge, men å hele tiden påpeke hvor mye man tjener og at livet handler bare om penger, ting og lignende, det er det inntrykket man sitter igjen med. Å du bruker den samme «unnskyldningen» hver gang, who gives a fuck. Men ja, hva får du ut av det, hvor vil du med å poengtere det hele tiden?
   Jeg går ikke rundt å roper ut at samboeren min tjener kjempe bra, because people dont care, det er ikke noe interessant for andre å høre om. Det hadde gjort meg til en kjedelig og overfladisk person.

  44. Jeg tror det ikke bare er penger som provoserer det norske folk. Jeg tror og føler at penger er et sårbart tema for mange/alle i alle land. Penger er ikke bare penger mener jeg i hverfall. Noen har mye penger andre har ingen penger. Du er kjempe heldig og har masse penger, så klart stikker det i hjerte for en med ingen penger å se en med mere penger. En som sitter hjemme og ikke har råd til å dra på ferie. Jeg skjønner greia at du vil tulle litt og bla bla, og at folk ikke skal ta seg så nær av ting. Men jeg håper du forstår at folk kommer alltid til å ta seg nær av penger, for det er så sårbart for mange. Derfor får du så mye reaksjoner. Du kan tulle med hva du vil men er det noe som er sårbart så får du nok noen reaksjoner tenker jeg da. -j15

  45. Pengene i seg selv er nok ikke det som er problemet.. problemet er mer hvordan pengene behandles.. for enkelte er det ikke bare å kaste pengene bokstavelig talt rundt eller stappe dem i munnen for å så spytte dem ut igjen, for enkelte er det et slit å få pengene til å gå rundt. Det som mest sannsynlig gjør at folk «klikker» og «tar helt av» som du sier er fordi inntrykket folk kanskje får av deg er at du ikke setter pris på pengene du har. Om det er tilfelle eller ikke, legger jeg meg ikke borti fordi det er ikke min sak. Du mener dette er bare tull og morsomt, det skal du få mene også. Og for andre er det ikke tull eller morsomt, og det er også greit og det skal folk få mene også.

  46. Du fortsetter jo å terge folk og du synes det er gøy, men du klager om tingene folk sier etterpå, når du vet reaksjonene.

  47. Skjønner du helt ærlig ikke hvorfor folk blir provosert??? Er faktisk ikke alle som har penger de kan kaste rundt på, skulle gjerne sett deg i noen andres sko, da skjønner du kanskje hvorfor folk blir provosert…

  48. Jeg tror ikke probleme er at du holder penger. Jeg tror det er det at du viser det fram på en sånn som viser deg fram som < < så mye penger har jeg >> jeg skjønner godt at du vil krysse noen regler osv . Men det er bare noen ting som går litt utover grensen. Du trenger ikke vise hvor mye penger du har, eller rett og slett penger. Jeg skjønner godt hvordan det provoserer noen, vis du tenker deg godt gjennom så hadde kanskje du godt også blitt provesert, her har en dame lagt en svær bunk av penger i hånda, og lagt det ut på insta men tenker ikke over at det er folk i verden som trenger mat, klær, et hus å bo i, osv. Men Neida du legger ut en svær bunk av penger i hånda å velger å legge det ut på insta. Og du lurer på hvorfor så mange blir veldig negativt provesert ? Jeg tror du burde ta en chill pill Isabel. No hate men, det blir for mye 😉

  49. Jeg skjønner virkelig ikke poenget med det jeg heller. Du latterliggjør rett og slett andre som ikke har like mye som deg. Synd. Trodde ikke du var slik 😔 Eneste som kan rettferdiggjøre ett slikt bilde er om det sto dette under: “Dette skal rett inn på konto til flyktninghjelpen/dråpen i havet/sykehusklovnene” eller lignende. Trist at du som er så stor blogger viser visuelt hva som betyr mest. Synd. Bare synd. Blir trist av dette.

  50. Jeg pleier aldri å kommentere på blogger, men jeg følte for å skrive noe nå. Jeg har ikke noe i mot at folk har mye penger, og du som jobber mye, og har fått til mye fortjener å kunne være stolt av det. Det som irriterer meg er at du som et forbilde burde tenke over hvilke signaler du sender. Du sa selv at det var utrolig mange uteliggere der dere er, og du sier selv at du har lyst til å gjøre noe for de. Det er utrolig bra! Men derfor skjønner jeg ikke hvorfor du i neste sekund skal legge ut videoer hvor du stapper penger opp i munnen din! Hvorfor må du vise hele verden at du har mye penger? Jeg synes det er veldig dobbeltmoralsk. Jeg ble så glad da du ga uttrykk for at du skulle prøve å hjelpe de fattige der nede, men når du velger å gjøre dette svekker det veldig i inntrykket jeg har fått av deg… Synes det er trist.

  51. Haha venter i spenning om du kommer til å svare på noen av kommentarene. Tviler sterkt for du vet mange her har rett og du har fryktelig dårlig ordforråd og klarer aldri å svare for deg på en saklig måte

  52. Jeg har mistet min all respekt for deg Isabell! Penger provoserer?? Ja selvfølgelig, tenk på alle dem fattige her i verden du!? Håper virkelig at bloggen din blir lagt ned, du er egentlig bare enn bonde fra Bryne du:) er leserene dine du tjener penger på!? Håper virkelig at alle bare gir seg og ikke bryr seg om din blogg lenger.. btw Sofie eller Ine er ikke venn med deg, flere har sagt at di begynner og bli ganske så lei av det du holder på med..

  53. Er du ikke i stand til å svare på hva poenget med det bildet var? Hva oppnår du? Det er ikke første gang.!
   Tviler på at du er i stand til å svare på det faktisk. Det bilde viser ikke bare penger, men også din usikkerhet . Syntes synd på deg egentlig 🙁

  54. Poenget er ikke at folk blir sur/provosert fordi du har masse penger, men fordi du indirekte håner og latterligjør de som ikke har så mye som deg. Du er kun HELDIG som får lov til å tjene så mye penger, og det at man vifter og lufter rundt på det er verken gøy eller kult når NOEN gjør det. Og det at du har fått deg for deg at dette er “kult” å gjøre pga det er slik de gjør i LA? Det gjør det ikke greit. Husk at LA er fullpakket med mennesker som lever for å konkurrere om å være den rikeste/peneste/mest suksessfulle på en veldig usunn og usmakelig måte, og det er alt de bryr seg om og alt de bruker tid og energi på. Et perfekt eksempel er jo disse sugardaddyene dere snakker så mye om. Penger er faktisk ikke bare penger, og husk at det er masse mennesker rundt omkring som jobber RÆVA av seg uten å få det de fortjener igjen for det. Husk at det er en grunn til at så mange mennesker reagerer, fint å kanskje tenke seg litt om å se ting fra andre perspektiv.

  55. Kan du ikke heller gi de pengene til en uteligger? Det blir litt teit å kaste bort penger når du har sakt at du ser mange uteliggere på gata i LA. Liksom seriøst? Det er ikke det at du viser de frem så provoserer meg det er det at det er mange som kunne trengt den ene dollaren for å kjøpe seg litt mat så de slepper å sulte.

  56. Men så sitter du å sutrer over at folk gjør parodier av deg av akkurat denne grunnen. Du har faktisk null vett i hodet 🙂 venter på part 2 av sippingen din

  57. Det er nok ikke pengene i seg selv som provoserer, men heller din usmakelige holdning. Penger er kanskje bare penger for DEG, men for de fleste andre så er penger skillet mellom mat eller ikke mat på bordet. Du har all rett til å være stolt over deg selv, være suksessfull, til og med skryte litt, fordi du er ikke en pappagutt fra bærum, du har jobbet for det, men å kaste penger i lufta og putte de i kjeften, blir for ekkelt. Du blir nok å forstå det når du blir eldre, for du er jo fortsatt ganske ung med manglende evne til å reflektere over og sette deg inn i hvordan dine handlinger påvirker andre. Det er ganske skummelt med tanke på de yngre som følger og forguder deg. Det blir også for dumt å klage på reaksjonene, fordi du gjorde det jo bare for å provosere. Evnen til å få reaksjoner, det har du. Det er jo det du lever av.

  58. Ganske patetisk og trist at du har så sterk behov for å provosere. Tipper at det kommer en video snart der du gir vekk pengene til de fattige. Ikke vanskelig å lese deg altså.

  59. Dust! Dette har da … ikke med janteloven å gjøre, men at du er beruset og full av… og tror du kan gjøre alt mulig. Hvorfor skal du dra janteloven-kortet 24/7? Jeg blir mer provosert av din kategorisering av leserne med «dere», «dere» osv. Seriøst Isabel, dette er såå lavmål. Driter i pengene dine, men kom ikke å si at vi skal redde en f….hund i det ene øyeblikket og så kaster du penger i det neste. Dette er så dumt at det kvalifiserer til funniest homevideos

  60. Hvorfor hjelper ikke du økonomisk med hunden hector? Du har råd til det så hvorfor betaler du ikke slik at hunden kan få et godt hjem? Istede for å bruke det på overflatiske ting. Jeg har adoptert hund fra utlandet som har hatt en tøff start på livet. Du skal vise fram at du har mye penger men så ber du folk om å hjelpe økonomisk til en stakkars hund? Forstår ikke helt hvordan du tenker?

  61. Der fins folk der ute som har mer enn deg! Hvis man har det godt med seg selv trenger man ikke lyse ut alt. Fra mitt synspunkt ser det ut som du ikke har det dessverre. Du skal bare vise og vise, men har du det egentlig godt med deg selv?, d er d store spørsmålet.

  62. Det er skremmende å se den fantasiverden du fronter. De trekkene som kommer frem hos deg er det vi ofte seg går igjen hos de som sliter med lidelser som bipolar og schizofreni. Denne bloggingen og pengene har virkelig nådd toppen på deg, du lever åpenbart i en egen liten fantasiverden hvor du tror alle som legger igjen kommentarer og kritikk for dine handlinger er misunnelige, nett troll eller haters. Men mye av dette er fordi du har blitt en av Norges ekleste bloggere, du skader leserne dine, foreldre blir bekymret, skoler, komuner og staten jobber for å få bloggere som deg vekk fra media. De tingene du fronter og måten du er på er giftig. Jeg tror det er på tide at du får opp øynene dine, og jeg anbefaler deg virkelig å prate med noen profesjonelle innenfor psykologi – det er helt åpenbart at du trenger profesjonell hjelp. Lykke til!!

  63. Det handler vel mer om at det ikke er rettferdig at et sånt menneske som deg skal tjene såpass mye mer enn hva alle andre gjør. Du skriver dusteinnlegg om at du har tatt nye vipper og hva du har shoppa på Nelly. Mens andre redder liv og hjelper syke mennesker i nød. Taper, Get some help. Og slutt å vær så jævla opptatt av å vise pengene du IKKE fortjener💋

  64. Hvis nordmenn har så mye pompøse meninger så PLIS flytt til LA, og kom faen ikke hjem igjen. Da gjør du alle en tjeneste. Handler ikke om provosering engang, handler om hvor ekstremt trashy og brutalt harry du er

  65. Så du mener det er greit å tulle litt rundt, men du synest ikke d var greit for Mads Hansen og tulle litt når han laget låta si

  66. Du har tydeligvis misforstått (mest sannsynlig med vilje). Denne videoen ble åpenbart lagd for å fremkalle en reaksjon, og ut i fra hva du valgte å skrive under videoen, visste du allerede før du postet den hva reaksjonene kom til å være. Å utfordre janteloven (som jeg også forsåvidt er enig med deg at man burde) handler om at man skal kunne være stolt av seg selv og også kunne tillate seg å skryte av seg selv! Dette ble dessverre gjort på en ganske forkastelig måte i dette tilfellet, og det er mest sannsynlig der de negative reaksjonene kommer fra, ikke fordi vi ikke unner deg godt. Vær så snill å tenk litt neste gang, så klart skal du få lov til å være stolt over at du tjener godt med penger, men tenk litt på andre som ikke har det så godt som du. Dette viser bare at du som offentlig person tar samfunnsansvar og at du er empatisk i relasjon med dine medmennsker:) Veldig unødvendig video, som bare gjør at mange mister respekten for deg!
   – Klem fra student i utlandet som er mot janteloven (hvis den blir utfordret med respekten i behold)

  67. Greit stigmatiserende av deg å dra alle i Norge under en kam. Det er 5 millioner som bor i Norge. Det vil si at sånn 1% ca bryr seg, mens resten gir en god faen i deg og ditt liv. U?r welcome!

  68. Det er helt klart at det er ulike syn på alt dette… Jeg personlig synes at alle som kommenterer noe negativt og bli provosert av dette burde va være, dere oppnår absolut ingenting med å gå på personangrep, ved å komme med dritkommentarer… liker dere ikke hva hun har å komme med så hvorfor følge henne, hvorfor bruke tiden deres på å kommentere blogginnleggene hennes? Hun har mye penger ja, og det er ingen skam i å vise fram hva man selv har oppnådd.. Credz for at ho har oppnådd mål, og er sterk å klare å stå fram på den måten hun gjør. Bloggen hennes kan vær veldig personlig og mange av dritkommentarene kan gå inn på en person uansett om man ikke vil det, andre kommentarer er bare helt latterlige og veldig usaklige… Viss dere blir så provoserte, la være… hjelpe ikke å prøve å dra andre ned for at du selv skal føle deg bra…? Begynn heller å tenk på dere selv og la alle andre styre sitt eget liv og få vise fram hvem man selv er… ikke fokuser på andre.
   Btw Isabel.. Jeg synes du er helt amazing, liker at tørr å vise fram hvem du er og si hva du mener!❤️ Du er sterk og synes det er tøft gjort av det å klare å vise hvem du er❤️ Stå på videre og fortsett med det du gjør! klem J18😋💋

  69. Alle vet at du tjener godt. Men hvorfor har du så stort behov å vise dette frem? Veldig dobbeltmoralskt i forhold til innlegget ditt om hjemløse i LA. Og hvorfor “alle” reagerer”? Hvis du lille kjære deg hadde satt deg inn i litt politikk og hadde skjønt litt hadde du ikke gjort dette. Du også hadde tenkt: ” huff, så flauft.” ikke fordi man er misunnelig, fordi man faktisk spytter på de som ikke har nok til å dekke frokostbordet. Du la sier du gråter over hjemøse, to dager kaster du pernger over deg selv? Smakløst,harry og egosentrisk. Og det komme av en som har mer penger enn deg.

  70. Er vel ikke det som er poenget. Virker bare som om du har null verdier. Jeg skjønner ikke hva man skal bevise med å vifte med penger? Du vet jo at det provoserer og setter deg jo selv i en blest av egen vilje. Du sier jo selv «world war three». Du oppnådde jo nada fornuftig med den videoen og det er ikke for noen sak selvom du PRØVER å dytte det under janteloven. Du har jo bygd opp bloggen din på drama, og klarer åpenbart ikke holde den gående uten. Begynner å bli latterlig dumt. Du spør hvorfor man ikke kan vifte med penger, hvorfor skal man?! Herregud ass. Syns du stikker deg ut som en søt jente til tider og så gjør du idiotiske greier som dette.

  71. Tror egentlig det folk flest reagerer på er at du i det ene øyeblikket legger ut videoer av at du griner og ber om å få være i fred mens i det neste legger du ut ting som dette kun for å provosere. Og det hadde vært en ting om du faktisk greide å stå i det, men du tåler jo ikke kritikk og da knekker du sammen og går rett inn i offer-rollen. Det blir rett og slett for dumt.

  72. Digger deg Isabel! Det er så tydelig at alle som hater bare er sjalue. Blir nesten flau over det norske folk. Syns bare den videoen var morsom og hvorfor skal folk bli så provosert? Det angår ikke dem om du har penger i hånda eller ikke, det er så tydelig at det er sjalusien som snakker når folk kommenterer

  73. Fordi nordmenn er et ydmykt folkeslag. Ydmykhet er noe av det mest attraktive jeg ser i et menneske. Du er helt i andre enden. Håper for din egen del at du får litt innsikt snart.

  74. Helt ærlig, er en jente på 25, og selv jeg synes at videoen er Ok! Det er være lov å vise rumpe og pupper og flashe det, men så fort man viser penger og vesker er man plutselig hatet! Vi er frie og kan gjør hva vi vil! Hvem er «du» til å si hva hun/han/jeg skal gjøre, hvem er «du» til å bry deg? La heller folk bestemme over sitt eget liv uten at dere nordmenn skal stikke nesen i alt! Sitter man i bussen og snakker høylytt skal dere få me dere alt, går man tur med hunden står alle i vinduet og kikker! La oss som vil skille seg ut, være oss! Er veldig trist og ikke minst plagsomt… nordmenn har mye og lære. Selv for en så bor i lille Stavanger så synes jeg at det Isabell gjør er helt Ok, hun er bare seg selv! Fokuser på ditt liv så kommer du kanskje en plass!

  75. Hei! Jeg bruker aldri å kommentere på blogginnlegg, men nå følte jeg virkelig for det. Jeg har fulgt deg en liten stund, nok til å vite at du tjener over gjennomsnittet og at du er flink til å spare opp penger til framtidige mål. Ingen skal komme og fortelle deg hva som er rett og galt, hva du burde gjøre og hva du ikke burde, hva du fortjener og ikke fortjener osv, fordi du deler ditt liv/ytrer deg på en offentlig plattform der folk kan følge deg frivillig. Baksiden med å være en offentlig profil er desverre at mennesker føler en større frihet for å slenge nedlatende kommentarer og bygge opp et hat, for den siden av deg du velger å presentere i media. Og dette er selvfølgelig feil. Men det som jeg reagerer på her er følgende; du har flere ganger laget innlegg om hat du har fått, da uten grunn. Du velger nå å lage et nytt innlegg om hat du har fått, grunnet videoer du veldig godt vet om. Altså der du flasher penger, og har det gøy med dem. Når det kommer til akkurat dette, har jeg ingenting jeg skulle sagt. Det er dine penger, dine valg og for alt jeg vet så kan dette likesågodt være et øyeblikk du har spart til. Poenget er at det som faktisk «provoserer» meg, eller rettere sagt får meg til å reagere, er måten du deler det på. Du skriver om det som om det betyr ingenting «er jo bare penger» (henviser til blogginnlegget), etter å bevisst ha delt det som et provoserende innlegg. Nå sikter jeg til blant annet «dette vil starte tredje verdenskrig» «jeg vil få så mye hate for dette» osv. Så dermed må jeg bare lure; hvorfor gjør du det da? Fra mitt perspektiv finner jeg provoserende handling som eneste grunn, hvis man skal regne med de tilhørende tekstenes dine. Og påfølgende spørsmål vil jo lyde slik; hvorfor vil du det? hva vil du sånn egentlig oppnå?
   For å sette det litt i perspektiv; hadde du lagt ut en annen tekst til videoene f.eks «glade dager» «lykkelig» (nå er jo ikke jeg flink med sånt, men det var eksempler) så hadde ikke folk «som meg» noe grunn til å reagere. Du vil desverre altids ha disse haterne som ikke vil se deg lykkelig og glad, men hadde du brukt en sånn tekst i stedet, så ville det på en måte ha vært anderledes. Men når du legger opp til å provosere med vilje, med nettopp den teksten du brukte, så kan du rett og slett ikke forvente noe annet. Så når du dagen etterpå setter deg ned og skriver et blogginnlegg om de 1000 hatkommentarene du fikk «for å holde litt penger mellom hendene», hadde du innerste inne forventet noe annet?
   Jeg leste litt i kommentarfeltet for å se ting fra litt forskjellige sider. Jeg skjønner din side godt, det er jo deilig å sitte på så mye penger, ingen kan si noe på det, og jeg skjønner at man gjerne vil vise det fram, men er trangen din i bunn og grunn så stor? Virkelig? Videre leste jeg kommentarer om folk som sliter med å skrape sammen penger for familien sin, folk som sliter med å skaffe seg selv nok mat, folk som sliter med å bygge seg en stabil framtidig. Da klarer jeg så vidt å se for meg følelsene som måtte sitte igjen hos dem etter å sett penger, de sårt hadde trengt, bli kastet ut i ingenting. Jeg sier ikke at du er ansvarlig for dem, overhode. Men jeg tenker bare at av og til kan det neppe skade å tenkte seg bare littegranne om, bare tenke litt på hvordan folk muligens kan føle om dette før man legger diverse ut. I allefall noe man selv legger opp til skal være provoserende. For det finnes vel en vurderingsprosess bak det som publiseres?
   Jeg føler allerede dette ble alt for langt, men det er viktig for meg å understreke at jeg ikke vil komme her og kommandere og styre, men å ytre mine tanker. Forventer ikke å få svar, men bare dele mitt perspektiv og forhåpentligvis få litt forståelse. Ikke noe mer.
   Jeg personlig syntes bare det er på grensen til lavmål, hvordan det ble gjort, og hvordan det ble lagt opp til diskusjon og provoserte folk, for så å lage et eget innlegg hvor du ikke skjønner hva som er problemet. Det blir litt for dumt.
   Men nå har jeg fått lettet litt på hjertet, håper du koser deg videre på ferie 🙂

  76. Det at du tjener mye penger er jo amazing, og du skal nyte av dette, det å flashe de på insta bare for at…not so much…. da folk faktisk dør av sult i samme minutt du velger å poste den videoen…. det har ikke noe med at du ikke skal leve som du gjør og heller ikke atdu skal gå med dårlig samvittighet for at du er “hard working (?)” og tjener som du gjør. Det viser bare at det er ingen respekt… du vifter med masse penger “foran nesa” på noen som dette kan forandra livet til… i verste fall reddet livet til… og det bare for at du kan lissom…. Det er nok det som provoserer!

  77. Ja, og hva er penger? Jo, det er et symbol på rikdom og vellykkethet. Du kan ikke bare si «det er bare PENGER», uten å reflektere noe mer over det og bare kalle det for kritikk til janteloven.
   Vi lever i en verden med så utrolig mye fattigdom og lidelse, hvor lengselen etter penger, rikdom og vellykkethet er så stor. Hvor den er så viktig for i det hele tatt kunne overleve. Naturligvis i størst grad i u-land, men du har også blogglesere som lever under norsk fattigdomsgrense og jobber rævva av seg for å tjene nok til mat og bo.
   Og dermed kan du ikke si «DET ER BARE PENGER», for det det er og symboliserer så mye mer enn det. Helt UTROLIG lite reflektert av deg. Jeg har holdt mye med deg i disse «mobbesakene», men dette blir bare for dumt. Her taper du.

  78. Du sier jo selv at du vil provosere, hvorfor være så sjokkert over kommentarer?
   Og at du ber Norge «ta en chill pill» blir jo totalt latterlig, som har brukt måneder på å ta deg nær av diverse kommentarer og bygget opp en bloggkrangel. I det ene øyeblikket vil du provosere og «fuck janteloven» (tror dog du har misforstått janteloven litt, men det er nå så), i neste øyeblikk bruker du 20 min gråtende på video for at du har fått ekle kommentarer og er så usikker på deg selv.
   Og angående pengene, ta det fra en student som jobber og leser til eksamen i sommer: det er ikke så provoserende, synes heller jeg er mer heldig som vet litt mer om hva livet handler om enn vesker og å spre penger rundt seg, mens man flasher det på sosiale medier. Det er utrolig harry og de fleste på din egen alder ler av deg.

  79. ??Blogging er kanskje det mest privilegerte yrket som finnes. Jeg vil ikke høre en ENESTE blogger klage over jobben sin?? skrev Kristine Ullebø i et blogginnlegg. At du jobber hardt tviler jeg ikke på. Men ditt behov for å vise frem penger og hvor mye du tjener, er faktisk helt sykt når vi nå ser ditt syn på dette. For leserne dine med ikke priviligerte jobber så er det du holder på med ??ikke bare penger?? Du glamoriserer en hverdag som ikke er realitet for oss fleste. Det skjønner vi alle skaper reaksjoner!

  80. Hei Isabell, du burde tenke litt over hvordan du fremstiller deg selv. Du fremstår som en forferdelig person, noe du neppe er. Du er en offentlig person og er så heldig som har mulighet til å vise dine beste sider, hvorfor gjør du det ikke? Jeg tror ikke at du egentlig er så ekkel som det ser ut som.
   Om du ser på Petter Stordalen og andre med mye mer penger enn deg. Hadde de vært på nettavisen med kjeften full av penger hadde folk fått avsmak. Og det er et stempel som ikke forsvinner. De jobber heller med veldedighet og redder liv.Det er ikke kult slik du holder på, du oppfører deg som en usmakelig drittunge, ikke som en voksen dame.

  81. Du liker å provosere med penger har jeg forstått. Jeg finnes ikke misunnelig og det er kjekt for deg at du tjener bra! Tror ikke folk flest bryr seg så mye om at du har god inntekt men heller at det ikke virker som du gir bort noe særlig bortsett fra til familie og venner. Du ville fått mer respekt om du feks viser at du blir fadder til fire fattige barn. Koster deg en tusenlapp i måneden. Eller om du gir til Frelsesarmeen eller dyrevernorganisasjoner regelmessig. Om du gir noen tusenlapper i måneden merker du det ikke. Selv jeg med vanlig lønn kan lett gi bort noen tusen i måneden. Men så bruke ikke jeg mye penger på klær eller utseende. Jeg tenker at du har et stort potensiale til å bruke kjendisstatusen din til å bygge deg opp til å ha flere ben å stå på. Du har en plattform du lett kan vri bare litt for å oppnå mer respekt og ikke bli så latterliggjort. Du har blitt mye bedre i klesveien, mer classy. Det gjør meg glad for jeg vil deg bare vel og ønsker deg alt godt. Ikke minst ønsker jeg at bloggen din består i flere år og da kan den utvikles slik at du også kan få gode tilbud fra media. ♥️♥️♥️

  82. Jeg ser det er ufattelig mange mindre smarte mennesker her, hadde vært ekstremt gøy å samle alle sammen i en gruppe så folk kan diskutere så skal vi nok se hvor mange som kanskje ikke er like tøffe angående meningen sine.
   But well.. dette her Isabel er ikke greit, overhode, dette gjør du KUN for oppmerksomhet og provosering. «Det er bare penger» dette skjønner du forhåpentligvis selv at sånn er det ikke. Hadde du sittet med inntekten til oss som arbeider hardt for å ha en sjangs for en framtid så hadde du aldri sagt at det bare er penger. Penger er ufattelig viktig for mange, for å forsørge familien, ha muligheten til å dra på ferie etter 1 knallhardt år med sparing osv osv.
   Jeg er enig med mange over her, ikke lag et innlegg der du forteller at du blir så fryktelig mobbet og har det så vondt, for dette frøken, klarer du helt selv.
   Og en siste ting, har du virkelig sett igjennom kommentarfeltet på IG din? Er du klar over hvor MYE mobbing og drittslenging folk /unger/voksne sier til hverandre , KUN fordi du så gjerne vil ha oppmerksomhet og lage drama.
   Jeg utfordret deg til å ha en egen spørsmålsrunde ang dette innlegget så du ser hvor mye skade du lager og jeg vil du skal svare ordentlig på de spørsmålene du får. Men det tviler jeg på du har baller til .

  83. Elena: Eh, hvem tror egentlig du at du er? Du sier at det ikke er greit å oppføre seg smålig osv, men du slenger dritt til oss som reagerer ved å kalle oss grinebitere ?
   Hvor ganmel er du egentlig ? Sånn helt seriøst
   Er det noen som lager dritt her så er det Isabel som setter unger mot hverandre i det kommentarfeltet på IG
   Jeg har ikke sett lignende , skam deg.

  84. Ler meg skakk av alle som lar seg provosere av dette 😆😆😂😂 At folk gidder. Er ikke så mye som skal til før det blir kraftig fyr på bålet. Hele pengegreia er jo bare morsomt. Du er festlig Isabel. Kan man ikke få gjøre litt sånn når man kan da? Hun er jo tross alt i LA. Jeg kan ikke gjøre slik, men tar meg ikke nær av dette selv om jeg bare har så det går rundt hver måned. Hallois, ikke vær så svake da mennesker!
   Vinner jeg i lotto, skal jeg gjøre det samme 👍😆
   ❤❤❤

  85. Du er en skam. Det er vel ikke bare penger …. for det første er det klasseskiller, som skaper et fucked up samfunn. Les litt politikk eller la vær å legg ut slikt på nettet. Du gjør andre spesielt en god tjeneste.

  86. Det er nok fordi folk gjerne skulle hatt de pengene selv, og tenker at du ikke fortjener det. Du vet, penger er et sårt tema for omtrent alle, og du vet å trykke på de riktige knappene ved å vise at du lever i overflod.. :p For oss som ikke kan ta seg råd til en Oslo weekend når man bor i en annen by, sier det seg selv at det er litt kjipt å se hvordan for eksempel du lever – av ditt eget fake utseende – ikke fordi du har gjort noe bra og fortjener pengene. Skjønner du? Folk liker ikke det som ikke er etisk riktig, man må liksom ha gode verdier for å fortjene masse penger, ellers blir folk bare provoserte.

  87. Jeg tror ikke folk blir proveserte fordi du har penger, det er måten du gjør det på.. Du sitter og kaster dem rundt deg og så bare “det er bare penger, chill” når det er som alle over sier mange som sliter med penger, til og med i Norge. Det er gøy for deg at du tjener bra, og det er fint og alt det, men tenk deg om for jeg tror de med litt mindre kan se på det som håning. Og kjenner jeg deg rett gjør du dette bare for å skryte, for å vise at du KAN.. Og så sitter du her og sutrer på at du syns det er komisk og ikke ser på det som en big deal, really? Hva får du utav dette, hva er poenget, om det “ikke er så big deal” alle ser jo at du gjør det med vilje for å provesere. Tenk over hvordan du selv hadde det med ingenting i et crappy fosterhjem, tror ikke du hadde syns det var dritkult å se sånt da du heller. Og slutt å mas om den jævla løshunden, du har tydeligvis råd til å betale for den selv!

  88. Handler ikke om at du har penger, men at du skal skryte og flexe om alt du eier og har. Du mister bakkekontakt fullstendig. Bernhard en fin sparekonto jeg, kunne gjort det samme, me gjør det ikke fordi jeg synes det er smakløst å skulle flexe materialistiske ting så fælt. Handler ikke om janteloven. Det norske samfunn er veldig for og stolt over at vi kjemper for mindre forskjeller blandt folk, at vi skal være likestilte og at det ikke skal bli som i USA hvor klasseskillet er så stort at mennesker bor på gata og flere har ikke råd til verken, mat, klær, boplass eller sikkerhet. Det å skryte om av at man har mye penger eller vise det fram fordi man kan, gjør det ikke til noe bedre menneske du gjør det for å få oppmerksomhet. Og det er gøy for deg, kanskje det får deg til å føle at du har makt eln. Men det gjør deg ikke bedre enn noen.
   Og btw det er like smakløst når rappere gjør det, så å sammenligne er helt idiotisk. Håper du heller begynner å skryte når du donerer til veldedighet, det bringer i hvertfall noen godt.

  89. Det er greit du har penger, men selv ble jeg faktisk flau av videoen/videoene. Selvom jeg også har penger, hva får jeg ut av og flashe de på nett? For å gjøre andre sjalu, for å skryte? Jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre. Du oppnår jo ingenting med det, og når du sier at det blir «world war» noe du obviously vet, så skjønner jeg heller ikke hvorfor du skal skrive ett så langt innlegg om at folk «hater». Du vet det selv og legger opp til det selv. Eller så er det fordi du vet folk vil hate, og da har du noe og skrive om, som også igjen gjør at du får flere klikk 😉

  90. Kan være greit å huske at du møter de samme menneskene på vei ned som på vei opp.
   En annen ting, jeg tviler på at du kan leve på denne bloggen for resten av ditt liv. Så når du en gang i framtida må få deg en vanlig jobb, hva tror du framtidige arbeidsgivere tenker når de ser slike bilder av deg, og hvilke holdninger du fronter?

  91. Det er vel ikke pengene i seg selv, men hva de representerer for de aller fleste som er problemet. Som mange har skrevet før meg, så er det nok av dem som ikke en gang vet hvordan de skal få ting til å gå rundt hver mnd. Uten at de nødvendigvis kan gjøre noe med det også. Ikke glem at «bare» penger er årsak til krig i verden, til maktmisbruk, og urettmessig sosial ulikhet. Penger er vår tids byttemiddel, og det er ikke bare vesker / accesoirer man kan bruke dem til. Man kan kjøpe seg helse, utdanning, velvære og ta vare på dem rundt seg dersom en har i overflod. Penger er årsak til at folk tar livet av seg når de ikke lenger klarer å betale regninger. Penger bestemmer hvorvidt et barn med store talenter en gang får sjangsen til å gå på universitet eller høyskole. Jeg håper virkelig du åpner øynene for hva du driver med nå, og at du finner bakkekontakten igjen, for den virker du til å være i ferd med å miste. Ikke glem at tables turn: en dag kan det være du som ikke har, og at pride comes before the fall. Du er bedre enn dette tror jeg!

  92. Grunnen til at JEG ikke liker at du flasher pengene dine på den måten er fordi du nesten sitter der å ler av oss med lite penger. For all del, nyt at du har god råd og vær stolt av deg selv. Men jeg som din følger føler at jeg blir sett ned på når du står der å overfladisk vifter med pengene til meg som sliter økonomisk. Frister ikke mye å følge deg videre da.

  93. Jeg tror absolutt janteloven (herunder sjalusi) er én forklaring på folk sine reaksjoner. Det eneste jeg tenker er egentlig bare at du fronter en veldig ekkel holdning til forbruk og penger når det samtidig er millioner av mennesker i verden som lider og sulter hver dag. -Selv i Norge, hvor vi ikke egentlig er fattige, er det tusenvis av mennesker som har lange utdannelser og jobber beinhardt for bare en brøkdel av det du tjener. Da tror jeg selv du forstår at det stikker som bare det å se at du legger ut sånne ting. Støtter deg på en måte i det med å drite i janteloven, men det er en hårfin balanse mellom det og å tråkke ned folk og være respektløs. Du har dessverre ikke funnet den balansen helt.

  94. Noe jeg ikke helt skjønner er hvorfor det alltid må være noen som skal si noe negativt. Kan vi ikke bare godta hva folk legger ut, hvis det ikke sårer noen? Jeg er litt enig med Isabell her. Jeg er lei janteloven i Norge, vi er for hårsåre.

  95. Jeg tror årsaken til at mange blir provosert av dette knytter seg til holdningen folk flest har til blogg som yrke, eller «influencer». Det henger rett og slett ikke sammen med den alminnelige oppfatningen av et yrke, nettopp fordi det er noe som er såpass nytt. Jeg er absolutt ikke i noen posisjon til å kritisere pengene du/dere genererer gjennom dette arbeidet, men klart det kan stilles spørsmålstegn ved samfunnsnytten og arbeidsinnsatsen som ligger bak, når majoriteten av befolkningen går 3-5 år med høyere utdanning i tillegg til etterutdanning, og likevel aldri i verden kan drømme om en dag å tjene det samme som det du gjør til tross for det tilsynelatende misforholdet i innsatsen som ligger bak. Men misforstå meg rett, jeg er helt sikker på at blogging og det å være en influencer er mye arbeid, og åpenbart krever det en ekstraordinær innsats for å kunne nå et nivå som du er på. Det vises jo ved at svært få er i samme stilling som deg, sett opp mot hvor mange som forsøker å drive med dette. Men for «mannen i gata» virker jo ikke dette rettferdig i det hele tatt, fordi det er et såpass annerledes type arbeid. Tenk da – dere får mesteparten av forbruksvarene deres sponset (klær/sminke og diverse), masse reiser og annet dere får oppleve. Svært få andre har jobber som innebærer tilsvarende goder. Dette er riktignok satt på spissen nå, for dette representerer jo bare én side av jobben deres. Kanskje litt av problemet ligger i at vi sjelden ser arbeidet bak? Mangelen på faste arbeidstider? Frisørtimer, negletimer o.l. som inngår som en del av deres arbeidsdag, men som andre må ta utenom? Jeg sier ikke at dette på noen måte er feil, men kanskje såpass langt unna det man normalt tenker på som arbeid at det provoserer ekstra? Så slik det fremstår for meg handler det egentlig ikke om janteloven eller at du ikke skal få lov til å leve en ekstravagant livsstil og vise frem pengene du har tjent gjennom eget arbeid. Flere gjør dette, bare at de har mer «godtatte» yrker, uten at de blir kritisert for det. Men dersom du er ute etter å provosere, vil du alltid lykkes med det. For min del virker det som det handler mer om ydmykhet. Å innse realiteten i at du tjener penger på noe som tilsynelatende ikke har noen samfunnsnytte (her tenker jeg sammenlignet med yrker som politiker, lege, advokat, lærer osv., men godt mulig utsagnet er litt hardt. Feel free til å moderere det litt), og at ditt yrke bygger på en avhengighet knyttet til en leserskare som i stor grad baserer seg på sårbare, utsatte (primært) jenter i tenårene. Vis takknemmelighet, i stedet for å gni inn overfor oss «alminnelig dødelige» at du tjener såpass mye uten utdanning. Klart det provoserer. Nå er ikke denne kommentaren på noen måte ment negativt overfor deg, og jeg er ikke ute etter å «ta» deg. Jeg synes det er flott at det finnes andre yrker enn de som er normale, hvor folk kan bygge på styrker og egenskaper man ikke får utviklet gjennom skolen. Jeg prøver bare å gi deg et annet perspektiv på saken, fra en utenforstående. Du lever som sagt av et yrke som er relativt nytt, og folk trenger tid til å venne seg til det. Nå sier jeg ikke at du skal eller bør gjøre alle til lags, men dersom du er ute etter en grunn til at folk blir provosert tror jeg absolutt at jeg er inne på noe her med det jeg skriver. Jeg tror ikke det bunner ut i janteloven eller en «ingen er bedre enn alle»-tankegang, for så uptight synes jeg ikke nordmenn er, i alle fall ikke vår generasjon. Jeg tror det dreier seg om en følelse av urettferdighet knyttet til arbeidsinnsats, et snev av sjalusi samt følelsen av å få det gnidd inn i ansiktet på en brutal måte. Men det er bare min mening da.
   Men ellers – bare stå på! Du er dødskul, heldig, privilegert og hardtarbeidende, og fortjener alt du jobber for! Hvis du ønsker å gjøre flere til lags kommer du langt på vei med litt ydmykhet. Hvis du ønsker å provosere i tillegg må du nesten bare godta at folk blir provosert.
   Ha en fin kveld!:) (Sorry for lang kommentar:/)

  96. Du mister helt poenget her. Om noen velger å drapstrue deg kun fordi de syns du er Harry/for lite ydmyk er det selvsagt helt latterlig. Men jeg tror ikke det primært er derfor dette innlegget skaper så mye reaksjoner. Du har åpenbart et helt forvridd og usunt forhold til penger – «det er bare penger!». Om du utvider perspektivet ditt til utenfor eget ego så tror jeg du innser hvor sykt det egentlig er å si. Penger er kanskje ikke en big deal for deg som har en ekstremt høy inntekt, men aner du hva 200kr kan ha å si for et barn i flyktningeleir eller en forelder som prøver å forsørge barn med inntekt under fattigdomsgrensa? For dem kan «bare penger» bety forskjell på om man overlever i morgen eller ikke. «Bare penger» kan bety hvorvidt man får et teppe over seg om natten så man ikke fryser halvt ihjel. Jeg skriver ikke denne kommentaren fordi jeg har lyst på de 1-dollar sedlene selv – jeg skriver det fordi det finnes så mange mennesker som de pengene hadde betydd enormt mye for OG DU VELGER Å PUTTE DET I MUNNEN ISTEDEN FOR Å BIDRA. Jeg merker jeg blir så sykt redd når jeg tenker på at små, lett påvirkelige tenåringer leser dette, og at du overfører holdningene dine til dem… «sløs heller med pengene dine og gi faen i å redde liv, for det er kult å provosere nordmenn :)» way to go girl

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg