JA, RYKTET STEMMER

One last dance…

Ja, jeg er hjemme igjen. Jeg har vært hjemme i to dager nå, og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det.. Ting har endret seg en del siden jeg kom hjem, og jeg forsøker egentlig bare å komme inn i de gamle rutinene her hjemme igjen. Dagene har gått til å treffe familien igjen, pakke ut, fylle opp kjøleskapet og vaske leiligheten. Åh, som jeg har savnet leiligheten.. Jeg stortrives her, så den var det godt å komme hjem til. 

Skal vi prate om jetlag eller ikke? OK, let’s… Jeg holder på å dø, dere…. Det er altså hele 9-timers tidsforskjell, så dere forstår kanskje hvorfor jeg sliter såpass mye som det jeg gjør. Jeg vet seriøst ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv, haha. I går måtte jeg få sovetablett for å i det hele tatt ha sjanse til å sovne. Den hjalp heldigvis, men jeg våknet ikke før 13:00 i formiddag. Ikke braaaa! Jeg får kjempe på, så kommer jeg nok tilbake til riktige rutiner. 

Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet akkurat nå, jeg må begynne å fikse meg. Jeg skal ut å spise med en venninne, nemlig. Koselig start på lørdagen. <3 Vi skrives mer senere, babes. Love you!

54 kommentarer

Siste innlegg