ANTREKK

annonse ⎟ lenker nelly & plt

TOPP HER ⎟ JAKKE HER (på 33% rabatt nå! Ps: jeg har klippet den til crop selv) ⎟ SHORTS HER

SOLBRILLER LOUIS VUITTON ⎟ SKO GUCCI ⎟ VESKE GUCCI

39 kommentarer
  1. Bare 16 bilder jo!
   Men kan du svare? : Hvorfor fortjener du all overfloden/klærne som kom i de to kassene????????

  2. Fordi hun skal jo bli rik og tjene 10 mill i året. Da må jo lille Trashy få gratis klær. Hun «jobber»jo så hardt for det. Så hardt at hun mistet typen sin. Som hun skulle ha med å flytte til LA. Men du jobb litt mere med den engelsken din a.

  3. trengte du virkelig 16 bilder for å vise frem et antrekk? får jo bare bloggen din til å laste seg inn enda mer tregt lol

  4. Ååå fått deg Gucci veske?? Shit så heldig! Lurer hvordan du klarer holde Gucci skoene så rene? Vurderer å kjøpe men er så redd de skal bli stygge med én gang siden de er hvite :-/ Dine ser jo ut som nye!
   Og hvis du bare skulle kjøpt en av delene, ville du valgt skoene eller vesken? Har lyst på begge men 😀

  5. 16!!!! bilder av seg selv for å vise frem et antrekk… Narsissisme på høyt nivå. Uff. Det er bare så pinlig. Fint antrekk, er ikke det. Men tenk å være så selvopptatt..

  6. Jeg støtter deg alltid Bella, og det var fint antrekk. Jeg er kosmetisk sykepleier og ser at noe er plumpet for mye inn i ansiktet ditt. Jeg er helt overrasket. Hva har du gjort nå? Hadde jeg hatt mailen din så kunne jeg spurt deg der. Du er uansett for ung til både fillers og btx. Du ser mye eldre ut nå, minst 15 år eldre. Jeg har gjort en del feil med meg selv, men har da fjernet det. Og brunfargen? Det vil koste deg dyrt. Dvs du har ødelagt ansiktet for godt. Vær så snill Bella, ta det bort det du kan🙏🏻

  7. For redd for å gå på stranda pga rumpa, men å gå i de minste klærne (hvor du viser omtrent like mye) på åpen gate er null problem 🙂

  8. Også var det slutt mellom henne og Pierre igjen. Så ustabilt forhold, dere slår opp like mange ganger som du bytter klær jo 😫

  9. Den Gucci veska var sykt nice😍 og Ola jakka som du kar klippi opp.
   Jeg lurte på:
   1. Hvilken lengde har du på vippe extensionet ditt?
   2. Vet du bruker Lightroom som redigerings prog. men prøvd sååå mange ganger å få ca samme effekt som deg🙄 Hvordan redigerer du bildene dine? (Om du ikke vil fortelle hele bloggen kan du sende meg pm på insa: sandraemilielr_official) haha 😆

  10. Hva skjer med deg og Pierre? Har ikke sett han på snapchaten din siden du kom hjem, og det virker ut som om du er alene i leiligheten deres og legger deg alene..?

  11. Kan du legge ut bilde av deg selv uten sminke? 😀
   Isabell jobber utrolig hardt og har fått til utrolig mye bra. Som om ikke dere andre hadde unnet dere slike penger om dere har hatt råd til det. Sjalusi på høyt nivå..

  12. Btw hvor er shortsen fra? Og størrelse? Jeg finner aldri noen som sitter tett på lårene men den der var sykt fin på deg!!

  13. Hva har skjedd m deg og Pierre? Bildene av dere er borte på insta. Du kom hjem og har ikke snakket om hvor mye du har savnet din elskling osv lolllll

  14. Fine Isabell <3 tenk hvor mye bedre liv du har enn de som bruker energi å tid på å trykke på skriv en kommentar, skrive kommentaren om hvor mye de hater deg eller hva som er galt, publisere å så gå å irritere seg over det. Ville heller vært Isabell tusen ganger enn alle andre som bruker energien sin på å fortelle deg negative ting. Nesten skremmende hva det skal bli ut av dem i livet, å du- som regel blir de ingenting. What comes around goes around ❤️ Stay strong ❤️❤️❤️ Be you!!❤️❤️❤️ Keep going! Du klarer deg bedre i livet enn mange andre! Og økonomi er viktig! Det er da du kan få friheten til å gjøre hva du vil ❤️ Når du vil å hvor du vil! Stå på!!! Hilsen ei som aldri har kommentert noe i hele sitt liv ❤️🍀🍀🍀🍀🍀

  15. Jeg var som deg når jeg var i 20 årene. Alltid sminket, alltid de rette klærne. Sko dyre vesker og smykker. Var viktig å se bra ut, sånn at andre kunne gi meg oppmerksomhet. Var alltid på de rette stedene og de rette folka. Så en dag ble alt kjedelig og jeg fant ikke noe glede med noe. Ingen skjønte hvorfor pga jeg hadde jo det alle andre ville ha. Jeg trodde det var et sånt liv jeg ville ha, men en dag våkner man og tenker at livet er mere enn det. Du er ung og du skal feile for å lære. Det er sånn vi vokser som mennesker. Jeg håper bare du har venner som er virkelige venner som får deg til å vokse. Som lærer deg at det er noe mere med livet, ikke bare hva du har,men hvordan du er som person. Jeg ser også at du er kjempe glad i søskene dine og at du gjør alt for de. Det er en egenskap du skal ta vare på og være stolt over at du har.

  16. Fint antrekk isabell , dere lesere jeg tror at Isabell som alle andre sliter med dårlig selvtilitt og derfor følee henne må kle seg fint for og føle seg bra. Dere hatere må virkelig ha de bra med dere selv hverdag som går og bruker deres fritid på hat og sjalusi..

  17. Kjære deg ♥️ Jeg vet du liker å se ut som du gjør, men nå synes jeg du er blitt for brun og har for mye i ansiktet ditt. 💕

  18. Wow! 16 nesten identiske bilder av ei synlig operert, hardt sminka dame som er sprøytet full av fillers og fett her og der, som viser fram et simpelt antrekk. Denne selvsentrertheten må da gå på sjela løs?! Anna og Helena, se hvordan dere ikke skal bli!

  19. Fyf blir så utrolig kvalm av alle dere 12 åringer som skal skrive dritt. Hun poster bilder av ANTREKKET sitt, og folk skal trashtalke?? Få dere et liv.
   Fint antrekk Isabel, du er utrolig nydelig!

  20. Hvordan får du shortser/bukser til å passe når du er så uproposjonert? Jeg har selv stor rumpe og lår, men tynn midje. Finner INGEN underdeler som passer, jeg får bare et sånt gap i korsryggen 🙁 PLIS jeg trenger svar!

  21. Hva er greia med alt hatet folkens? Det er så ironisk at flesteparten av dere snakker om hvor mye vi jenter må holde sammen når alt dere gjør er å shame på andre? Og du, Lill, som utgir deg for å være kosmetisk sykepleier, kan du ikke bare holde deg for god for slike kommentarer, at hun har ødelagt ansiktet sitt?? Ta deg en jævla bolle. Eller ta utdanninga di om igjen, for du virker ikke særlig utdannet og klok når du sier sånn til ei ungjente. Tror ikke Isabel spurte deg om meningen din heller. Du gjør deg, Isabel gjør seg.

  22. Ja, brunfargen kommer til å koste deg dyrt senere i livet (før du aner!) “Heldigvis” for deg har du bra hudgener, hvis en med nordisk utseende hadde misbrukt sola som deg hadde de fleste vært fulle av føflekker og solskader allerede i din alder.
   Men det betyr ikke at du kan fortsette å misbruke sola (hvis du bryr deg om ditt fremtidige utseende og huden), because it’s gonna catch up to you, I promise. En dag kommer du til å spørre deg selv hvorfor du gjorde dette mot huden.
   Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk som vil ha dypest mulig farge, tenker dere ikke på virkningen av det? Kreft, rynker, grov og solskadet hud mm.
   Kan ikke få sagt det nok, begynn med faktor 30 eller mer hver bidige dag, hold solingen til et minimum og heller bruk selvbruning/spraytan osv. Litt mer jobb, men det kommer til å være SÅ verdt det in the end. Hudleger er enig om at solen er en av de viktigste faktorene til hudens aldring, og står for så mye som 80 prosent av aldringstegn på huden!!

  23. Hvorfor bryr folk seg om at Isabell har tatt med 16 bilder?? Lizom det va jo bare døds bra fordi så ser me jo hvordan klenå e og Isabell e jo kjempe fin😻😻🤤🤤🤤 Dere e så jækla sjalu på na, men hallo kem e ikke ho e jo perfekt!! Og Isabell skrive jo et innlegg hvis ho vil fortelle om hva så skjer m ho og Pierre:))

  24. Du er utrolig nydelig! Lurte bare på hvilken kamera du bruke? Ellers håper jeg det går fint med deg, ha en fin kveld videre vakreste

  25. Nå er jo hårfestet ditt alt for langt opp! Fra kort til langpanne! Tenk hvordan det blir etterhvert 😂😭 Blir ikke noe bedre med åra. Hahaha. Ødelegger det som var engang en søt jente.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg