NOE UVENTET HAR SKJEDD

annonse ⎟ moodstudio

NEW HAIR, WHO DIS

Jeg trodde ikke at jeg kom til å gjennomføre dette, men helt plutselig føltes det veldig bra. Jeg har fjernet all extension fra håret mitt! Jeg har gått med tape extensions i over et år tror jeg, og egentlig har jeg vært veldig fornøyd med det. Det har hjulpet meg mye når det kommer til tykkelsen på håret mitt, ettersom jeg mistet masse hår da jeg var så dum som forsøkte å bli blond (så klart fordi Kim K nettopp hadde blitt det, lol). Nå derimot føler jeg meg veldig klar for å embrace mitt naturlige hår igjen, mest fordi at det er vanvittig varmt med så tjukt hår nå som det er såpass varmt. Jeg holder på å smelte bort hver eneste dag. Dessuten vil jeg gjerne pleie mitt eget hår og få tilbake den tjukkelsen jeg tidligere hadde. Det er mitt hoved mål fremover nå!

Seee på håret mitt!! Det er jo ikke ille overhodet?! Jeg trodde helt oppriktig at det skulle være MYE tynnere enn det det er, så jeg ble ganske positivt overrasket. Dette kan jeg lett leve med. Jeg håper og tror at jeg kommer til å klare å holde meg bort fra extensions igjen, men man vet aldri. MOODstudio sitt eget merke har enormt god kvalitet på sitt hår, og det er absolutt noe jeg vil anbefale de av dere som vurderer å sette inn litt ekstra hår, enten om det er på grunn av lengde eller tykkelse. Skal jeg gå tilbake til extensions, kommer jeg til å gå tilbake til MOODstudio sitt hår, som er det jeg har brukt tidligere. Det er helt fantastisk kvalitet, som sagt.

Tusen takk til MOODstudio for amazing service og behandling i går! Det er min go to frisørsalong, og det har det vært i rundt tre år nå. Med god grunn!

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her

26 kommentarer

Siste innlegg