INNKJØP FRA GUCCI & LOUIS VUITTON

NEW IN

Jeg skjemmet meg selv bort på Gucci og Louis Vuitton her om dagen. Jeg har jobbet ekstremt hardt i det siste, i tillegg til at jeg har startet på et nytt prosjekt som krever mye av meg. Derfor syntes jeg at jeg fortjente å unne meg et par ting jeg har ønsket meg en stund. Work hard, play hard (lol, men sant). Jeg elsker alt!

Denne vesken fra Gucci ELSKER jeg! Den er i velur, og er helt svart med gulldetaljer. Den er helt nydelig!

Solbriller fra Louis Vuitton. Disse er rå!

Altsååå… Disse skoene fra Louis Vuitton er FIREEE. De er så kule at jeg har ikke ord!! Når jeg kom inn i butikken, fikk jeg øye på de med en gang. Jeg bestemte meg på sekundet, haha. Så sjukt kule!!

Happy girl!

367 kommentarer
  1. Nora: Det er kanskje ikke så fryktelig hardt for alle bloggere og ha blogging som sin jobb, men for meg, i min posisjon, er det fryktelig slitsomt. Jeg er trolig den som blir utsatt for mest netthets og for flest nett troll i denne bransjen. Tror du det er enkelt? Det er virkelig ikke det. Likevel føler meg ikke at jeg kan si noe på det, for jeg velger jo tross alt denne jobben helt selv. Ingen tvinger meg. Men samtidig føles det helt feil å ikke gjøre det jeg gjør, for bloggen er noe av det beste jeg har i livet mitt. Det er det eneste jeg føler at jeg virkelig har mestret i løpet av mine 24 år. Jeg elsker det jeg gjør, men det er fryktelig tøft så og si hele tiden. Jeg får sjeldent fred. Det å stå på, trosse alt hat fra både netttroll, andre kjente profiler og til tider media, er ikke bare bare. Det, for meg, er å jobbe hardt, i tillegg til at jeg produserer videoer, gode innlegg, tar fine bilder og leverer godt innhold på både Instagram, Snapchat, YouTube og blogg. Jeg sier ikke at det er veldig fysisk hardt det jeg gjør, men psykisk hardt arbeid er det så absolutt.

  2. Skjønner deg sykt godt jeg, Isabel! Hadde jeg hatt så mye penger, så hadde jeg også kjøpt meg ting jeg ønsket meg til tross for prisen, om andre synes det er bortkastet penger eller hva som helst. Tror veldig mange hadde gjort det, men kanskje vanskelig å tenke sånn når man ikke er i situasjonen. Da er det lett å rakke ned på det, fortelle deg hvor unødvendig, stygt o.l det er. Nei jeg synes du fortjener det jeg <3 håper du får en fin helg 🙂 Klem

  3. Anonym: Du skal få lov til å mene akkurat det du vil 🙂 Jeg vet selv hvilken hverdag jeg har og hva jeg gjør, og jeg har ingen behov for å bevise deg noe som helst.

  4. du kom akkurat hjem fra en 2 ukers lang ferie i LA der du ikke gjorde annet enn å chille, spise, drite deg ut på snap og insta, ja du har jobbet skikkelig hardt i det siste og fortjenere noe fint. Herregud, få deg en jobb på et sykehjem eller en lærer eller til og med butikkjobb, så skal du få jobbe hardt og oppleve å bli sliten

  5. Jobber DU hardt? 😂 Stakkars deg som syntes blogg er slitsomt. Da vet du virkelig ikke hva å jobbe hardt er snuppa.

  6. I LOVE YOOOU!!! Leser bloggen din hver eneste dag, og jeg beundrer deg ekstremt for jobbingen du står på med. Du er helt rå! Som min mamma pleide å si « alle som har noe negativt å si, har det som regel jævlig med seg selv og « Fuck haters, du er sjukt bra! Aldri glem det vakre bella♥️

  7. Du vet ikke hva hardt arbeid er. Det finnes folk som må stå opp kl 05:00 hver dag og nærmest jobber til de legger seg for at de skal ha penger til å leve, og forsørge sine nærmeste. Her drar du på ferier og flyr rundt hele tiden, du spiser bare ute med venner og lever et liv andre drømmer om! Så ikke kom her å si at du jobber hardt å fortjener det, nærere tvert i mot! Kan tenke meg at du står opp når du våkner og gjør hva du vil hver dag, skriver et ubetydelig og urellevant innlegg som dette, og vips så har du fått et par hundre tusen for det. Kan forstå at det er tungt å få så mye hat, men ikke sitt her å si at du jobber hardt og fortjener det!

  8. Anonym: Det finnes veldig mange forskjellige måter å jobbe hardt på. Man må ikke nødvendigvis stå opp klokken 05 hver morgen for å anses som å jobbe hardt. Jeg flyttet ut fra fosterhjemmet og sto på egne bein når jeg var 17 år. Jeg hadde ingen. Ingen familie å lene meg på eller få hjelp av. Jeg hadde TO jobber for å kunne forsørge meg selv. Så ikke kom her å fortell meg at jeg ikke vet hva “hardt” arbeid betyr. Jeg har ikke alltid levd som dette, tro meg.

  9. Hvilken størrelse kjøpte du vesken i?😍 Sett på samme selv, men usikker hvilken størrelse jeg skal gå for.

  10. Syns du e kjempe flink eg 🙂 velfortjent! Men bare ett liiite tips som kan gjør deg ennå bedre, det e å holda det du låve.. Du sa når du bodde i marbella at du sko laga en sminkevideo, det har du ikkje gjort. Å me e nok mange som vente på videoen med Kim k og 🙁 istedenfor å sei at video komme på mandag, så kan du heller sei at videoen komme så fort du har tid, så sleppe du å irritere leserne dine 🙌🙌

  11. Å stå i driten, hver eneste dag, 24/7. Det kaller jeg å stå i det og jobbe hardt. Hardt i den forstand at du klarer å produsere igjen og igjen, og uansett er det hat. Jeg fikk en negativ kommentar her om dagen, og det var fra ei som overhodet ikke kjenner meg. Jeg er enda knekt over det. At du klarer dette Bella, det bør belønnes i hva du vil. Jeg dro til Gucci og gikk berserk selv. Fordi jeg fortjener det, og fordi jeg har penger til det!

  12. Er det sant at Pierre slo opp med deg IGJEN fordi du oppførte deg som en hore? Vi vet alle at du fikk tingene gratis fra noen gutter

  13. Anonym: Haha, tror du virkelig at jeg hadde latt “noen gutter” kjøpt noe som helst til meg? Da kjenner ikke du meg, kjære. Og du, slå opp definisjonen av ordet “hore”. Ha en fin dag!

  14. hun et vanlig menneske som alle andre så bare drit i å hate!! Hvorfor blir dere MAd over at hun kjøper ting med SINE penger og flasher SINE penger? Hahahaha er bare drit rart hvorfor dere blir sure.d r rart fordi d alle flest viser fram de nye tingene d har kjøpt men når en med penger gjør dt så klikker dt for dere hahahaha

  15. Vel fortjent!
   Skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg. Jeg håper inderlig at flesteparten av de som legger igjen kommentarer her er unger og ikke voksne mennesker. Da er d kanskje ett lite håp om at tiden vil gi de mer folkeskikk. Kjenner jeg blir helt matt!
   Selv er jeg “voksen”, med ett dårlig betalt yrke (helsesekretær). Det er til tider slitsomt både fysisk og psykisk. Men jeg valgte yrket mitt. Som jeg elsker. Om Isabell som blogger tjener 10 ganger så mye som meg, ja hva så? Selvsagt kunne jeg ønske en høyere lønn. Hvem kunne ikke d? Men én ting jeg IKKE kunne klart var å bli utsatt for mobbing og trakassering – daglig! Jeg kunne ikke klart å dele 80 % av livet mitt med “hele verden”. Jeg kunne ikke klart å ha blikk etter meg hvorhen jeg befant meg. Osv osv.
   En annenting dere kjære små troll bør tenke på er at Isabell har hatt en vanskelig barndom og oppvekst. Likevel klarer dere ikke å unne henne at ho har gjort d bra som voksen?!?
   Operasjoner? Javel. D er vel hennes valg og ikke vårt. (Dårlig selvbilde blir ikke bedre av at dere håner og latterlig gjør!!)
   Og til sist. Om blogging er så latterlig enkelt. Sett i gang og blogg da vel? Selv velger jeg å kose meg med anonym tilværelsen og min dårlig betalte jobb.

  16. Jobbet ekstremt hardt i det siste?! Du har vært på ferie 3 av 4 uker. Og som alltid når du er på ferie, så er bloggen elendig. Du lover både blogging, vlogging og what not når du skal noe sted. I stede er det bare pinlige filmer av deg selv. Jobbe hardt var dagens!

  17. Det va mye feil me detta innlegget her. For det fusta påstanden din om at du jobbe hardt. For ein vits. Me så studere å jobbe okke ihjel for å beholda deltidsjobb samtidig klara ein bachelor? Å du så me å skriva elendige sponsa innlegg får flærne hundre tusen i måneden, he det sikkert kjeeempe hardt. Off det e virkelig synd på deg. Du kan me min velsignelse å me mange andres trekka deg onna rampelyset hvis det e så sinnsykt tungt. Eller bidra litt i samfunnet me å få deg ein skikkelig jobb.

  18. Skjønner ikke hvordan dere toppbloggere er på topp, når setningsoppygningen deres er helt på tryne..

  19. Hore skal man ikke kalle noen! Synes vesken og solbrillene er fine. Skoene, not so much 😊 Kan man virkelig gå i de?
   Synes det er bedre å kjøpe kvalitetsting som varer lenge, enn alt rælet fra Nelly.
   Utad virker det ikke som du jobber stort pga alle feriene overalt hele tiden. Men forstår at du har et press på å produsere og at du aldri kan ta helt fri fra jobben psykisk ♥️

  20. Jeg har den sorte Gucci vesken, sykt fin! Gurl, drit i alle sammen! Du har fortjent dem, de er bare jelly 😂😂 kjøp deg akkurat det du føler for, Flash! Do you😘

  21. Fine ting ❤️ men jeg har et spørsmål, noe som mange har.. og jeg vet at du er lei av og svare på de spørsmålene, og jeg er lei meg for at du får så sykt mye hat..
   Men har du og Pierre slått opp? Jeg skjønner vis du ikke vil snakke om det(vis dere har) men jeg har sjekket hele tiden for og se om du har svart på det.. Så når du vil snakke om det, kan du svare da? ❤️
   Klem<33

  22. Dette er bare velmente ord og håper du ikke tar dette negativt, men på en måte synes jeg synd på deg, Isabel. At du har det behovet for å vise deg som rik og vellykket. Det er litt mislykket når du gjør det på den måten at utseende og penger er det viktigste her i verden.
   Du har sikkert mye å bearbeide fra en vanskelig oppvekst, og håper du finner deg selv en dag<3 At du finner andre og dypere verdier og mening med livet enn det du viser nå.

  23. Prostituert? Hore? Virkelig?!! Hva i alle dager får dere til å skrive slike ting? Disse grusomme kommentarene er vel nok ett bevis på at Isabell sin jobb ikke er av den hyggeligste sorten? Takk gud for at du kan le hele veien til banken Isabell. D er hvertfall en liten trøst oppi d hele.
   Hva med de som får tilsvarende klær, vesker og anna utstyr fra velstående foreldre – uten å løfte en finger. Er de prostituerte / horer også?

  24. Oh My!!
   Virkelig? Kanskje du tror alle er «bitre» på deg for du har råd til alt dette? Så la deg tro det da.
   Men seriøst? Få deg et normalt liv, å forstå at livet ikke er en dans på roser. Selv om du skal unne det noe, så unn deg en hamburger til en 100 lapp som normale folk. Du er ikke noe mer «fantastisk» enn aner folk. Du lukter like mye i ræva som alle andre.

  25. Jeg sier ikke du fortjener dette, for det gjør du! Men å si du jobber hardt blir feil, du jobber hardt med DEG selv for å takle alle stygge kommentarer ja, men du jobber ikke hardt med bloggen. Å poste noen innlegg av et kjøp/outfit er ikke hardt arbeid, men kanskje prosjektet du har på gang tar mye av din tid som vi ikke vet om enda 🙂 men bloggen er ikke hardt arbeid. Men som sagt, du fortjener disse tingene uansett

  26. Unne deg så mye? Er jo fader bare 3 ting! Tenk så mange flere “ting” du kunne kjøpt for samme sum på Nelly f.eks 😅 herregud så bortkastet å kjøpe TRE ting til den summen. Skoa ser ut som en ullsokk med hæl og, tør ikke tippe prisen på det tøystykke av en sko

  27. Hva var det svææære prosjektet du egentlig skulle fortelle om før påske men som du måtte utsette å fortelle en liten stund til? Ble det ikke noe av?

  28. Hei Isabel. Vakker som alltid. Flotte ting.. Jeg kan ikke med min beste vilje forstå all den dritten du får. Det er ditt liv, dine penger – du har tjent dem – Kos deg med dem. Jeg ønsker deg bare alt godt.
   Klem fra Lise

  29. Så fine innkjøp!!! Skoene er jo fantastiske 😍 Hvordan synes du forresten kvaliteten er på andre designersko du har kjøpt? Vurderer å kjøpe meg Valentino-sko til bryllupet, men har lest litt opp og ned om kvaliteten generelt. Har du tilfeldigvis noen erfaringer? Har ikke så god råd, så vil jo at de virkelig skal vare om jeg bruker så mye penger på dem. 🙊
   Og av ren nysgjerrighet: når kunne du tenkt å gifte deg, om du en gang vil? 😍

  30. Fint å lese refleksjonen din rundt det å jobbe hardt. Har jo tenkt at du egentlig gjør det meste sånn som du vil og at det egentlig ikke kan kalles jobb, men å stå i all den dritten daglig og fortsatt holde på som du gjør kan jeg virkelig forstå er hardt! Jeg hadde nok gravd meg et hull og gjemt meg for lenge siden🙈 Stå på!

  31. Hei Isabel,
   Jeg sitter og går gjennom postene dine og leter etter linken til det stedet der man kunne få betalt for å gjøre noen greier på nettet. Er det mulig om du setter den under her? Mvh Tina

  32. Nå er ikke jeg så fan av Gucci og Vuitton(ikke at jeg har råd heller egentlig) men likevel synes det er kult å se at du bare driter i alt og bruker DINE EGNE PENGER på det du vil! Altså, folk bryr seg altså så mye. Du tjener dine egne penger og har en jobb som krever at du er tilstedet 24/7. Folk skal alltid ha en mening om deg, og du får mer hat enn Hitler fordi du viser at hvis man jobber hardt så betaler det seg faktisk. Hvorfor skal man settle for less bare fordi det er den norske normen? Har man lyst til å leve et liv i luksus og har man penger til det så hvorfor ikke? Hvor mye du tjener og hva du bruker de pengene på er vel strengt tatt ingen andres buisness enn din egen. Stå på Isabel, hardt arbeid lønner seg💪🏻 Ikke la deg stoppe av sjalu nordmenn. Work hard play hard🤑

  33. Tenk på alle de operasjonene dine, hvor mye tid du bruker på å»vise» oss hvor bra du har det. Hvor «perfekt» du er. Så klarte du ikke å beholde gutten din.

  34. Er så jævlig inspirerende å se hardtarbeidene kvinner nå målene sine! Så Kylie på forsiden av Forbes i går☺️ Selv om hun er født inn i en kjent og “brandet” familie har hun klart å stå på egne føtter og laget sitt eget merkevare. Finnes mange rike mennsker som kun har arvet hele formuen og ikke løftet en finger. Du har arbeider hardt fra dag 1, det er dine velfortjene penger som du kan bruke på akkurat det du vil!👏🏻 Ikke bry deg om smålige og sjalu hatere, de kommer alltid til å være under deg. Gjør det du vil, reis jorda rundt, lev livet❤ Spoil yourself

  35. Æ veit sjøll at blogg e en hard ting og jobbe me før har vært både toppblogger og vanlig blogger og det kalles JOBB, æ e helt enig me dæ.. det og ta bilda og skrive kalles JOBB !!! SÅ dæm som sei at blogg ikje e jobb e FETTE SKADA ! 🙂
   SYYYYKT FINE TING ❤
   Går det bra me dæ og Pierre ? 😍❤
   Klæm 😍

  36. Så mange ekle mennesker i denne verden. Kjære vene… Lenge leve janteloven, trangsynte idioter🙃
   Du har fortjent hver en krone du tjener, og jeg synes det er rått det du gjør🔥 Fortsett med det! Ha en fin kveld videre, vakre❤️

  37. Jobber hardt? Det at du får den dritten du gjør er jo din egen feil. Du klager på at folk gir deg hets pga plast rumpa di, men du viser den jo gladelig fram. Hadde du syns det var så ille som du sier hadde du ikke lagt ut bilde av den. Å slutt å si at du møtte fuckings Kim K. Greit at du gjorde det, men prøv å skriv litt voksent. Du skriver så utrolige stygt å barnslig. Du må lære deg å skrive bedre å legge ut bedre innlegg hvis du skal kunne leve av dette….,

  38. Skjønner ikke hvorfor så mangen skal drive å hate på Isabel! Alle sier at hun ikke jobber hardt, men det synes jeg hun gjør… Blogging er kanskje ikke så vanskelig i seg selv, men det er all dritten så følger med:( Isabel får så mye ufortjent dritt slengt i trynet, men allikevel jobber hun på! Å kalle Isabel for hore er ikke akkurat å jobbe så hardt? Isabel du er rå! Stå på videre loveugirl!<33

  39. Syntes det er utrolig trist at du må forsvare deg selv for å kjøpe dyre og fine ting.. om jeg skulle kjøpt en topp til 500kr når jeg tjener 4000kr i måneden så hadde ingen reagert, selv om jeg prosentvis hadde brukt mer av lønna mi, enn det du gjør her! Du jobber hardt og får mye hets, dette er vel fortjent! Super nydelige innkjøp😻

  40. Lina: Den rumpen, Lina, er en del av kroppen min. Det er klart som faen at jeg skal få lov til å ta bilder av kroppen min? Det der er oppriktig det dummeste jeg hører. Og shit for en negativ kommentar. Si meg, hva gjør du på bloggen min ettersom du misliker det jeg gjør så hardt?

  41. Jobbe hardt du blir bare dummere og dummere for hver dag som går. Det må være hardt å vær en blogg hore?? Talent løse transe!! Stakkars deg….. bruker du kokain? Det virker sånn!!!

  42. Forventer alle at du skal ta pengene med deg i grava? Det er nå du lever og det er nå du kan unne deg disse tingene! Og det å jobbe hardt kan gjøres på mange ulike måter, og du jobber tross alt for oss ved å poste innlegg og bilder som vi sjekker frivillig hver dag. Det er ikke slik at det er kun leger og andre som jobber hardt i dette livet. Kos deg med alle disse fine tingene, dette fortjener du!

  43. Nå har vi i hvertfall fått svaret på om du og Pierre er sammen eller ikke! I kommentaren hvor det står at «gutter» har kjøpt tingene, nevnte du ingenting om at Pierre ikke har gjort det slutt!

  44. En ting jeg føler jeg må skyte inn med her! Jeg skjønner ikke helt hva folk som stadig kommenterer at du skriver dårlig, mener? Jeg leser en del blogger og du skriver så tilfredstillende bra! Du skriver så gramatisk bra, samtidig som du klarer å uttrykke følelser gjennom verbale utrykk de fleste tenåringer kjenner seg igjen i. Jeg elsker både setningsoppbygninga di, ordvalget ditt og grammatikken! Woho stå på, Bella! Du skriver bare bedre og bedre <3

  45. Ina: Takk babe! 😀 Jeg har bare sko fra Louis Vuitton og Gucci, har ingen erfaring med Valentino dessverre. De har veldig fine sko, da!! Hadde ikke hatt noe i mot å hatt noen selv, hehe. Gratulerer så masse på forhånd, kjærlighet er så fint <3 Så glad på dine vegner!

   Ja, det håper og vil jeg <3

  46. Du skal få lov å legge ut bilder av kroppen din, men hvorfor fokuserer du så veldig på de opererte delene? 🙂 Skjønner du helt oppriktig ikke at når du gjør det så bidrar du til kroppspress? Spiller ingen rolle om den var ekte ell ei, men når alle vet den er operert og du tar umenneskelig mange bilder/filmer av den så skaper det dessverre press blant dine unge fans. De vil jo bli som deg, og eneste muligheten til det er jo operasjon. Må påpeke at du ikke direkte fronter operasjon, men bilder sier mer enn tusen ord.
   Håper på svar siden du har svart veldig mange her i kommentarfeltet 🙂

  47. Ler meg sjakk av kommentarer over her. Hva vet dere om hvor hardt hun jobber? Jeg har en liten blogg og ikke i nærheten av like god kvalitet som hella og jeg legger mye arbeid i bloggen og bruker mange timer per dag, så da kan dere jo se for dere hvor hardt hun jobber da. Folk er så sykt tragiske her.

  48. Stå på videre❤️ Du virker som ei jente som er omtenksom og har bein i nesa, det er lov og være stolt av jobben sin uansett hva man måtte jobbe som💖 Ikke bry deg om alle disse nett trolla som for meg virker som er skikkelig misunnelig fordi du og mange andre bloggere tjener mer enn det mange kunne ønske😊 Jeg for min del synes du skriver bra og de fleste forstår forhåpentligvis at det ikke er gjort på 1-2-3 og skrive ett innlegg på bloggen som både viser hvem du er og hva man brenner for:)
   Ha en flott sommer videre og jeg gleder meg til mange fler blogg innlegg fra deg❤️

  49. Blir overrasket over hvor mange trolig voksne mennesker som er så trangsynte og ikke skjønner at det ikke finnes en fasit på hva som er en hard jobb. Hvis de jobber så hardt å lenge, hvorfor ikke bruke den lille fritida si på noe annet enn å kmt dritt på bloggen til en av Norges beste bloggere? Ahahh noen mennesker AS. Keep up The good work isabel❤️

  50. Omg! Alt var helt nydelig! Håper du legger ut outfit bilder i de skoene for de var RÅ! Digger deg, stå på!<3

  51. Ser du svarer litt, så bra! Kan du fortelle litt om det store du skulle fortelle rundt påske og at du måtte bo i Oslo-området i sommer? Er det et samarbeid, er det noe i media, er det noe du skal fronte? Vet ikke om du har sett at en annen tidligere stor blogger har mistet samarbeidspartnere og har dermed trøbbel med økonomien? Det er noe som kan skje alle bloggere og derfor er det viktig å kunne ha et ganske respektabelt image. Tenker du noe rundt dette? Er så glad du vil utvikle bloggen og kanskje andre ting, det er så viktig for å kunne vare lenge. Jeg heiet på deg! ♥️♥️👍♥️♥️♥️

  52. Haha, ja du er utrolig hardtarbeidende Isabel. Skulle likt å se deg i en underbetalt jobb som sykepleien (som er ti gang viktigere en bloggen din), DET er først av hardt arbeid.

  53. Vet du, jeg må slutte lese kommentarene du får. Blir seriøst uvell på dine vegne. Du er en ung, flott og suksessfull ung kvinne, Isabel. Du fremstår som en sterk person. Men husk at det er lov å ta seg pauser i blant. de fleste som skriver disse ekle kommentarer er unge, sjalu mennesker. Jeg håper inderlig du ikke opplever slikt “live” også…
   Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver denne kommentaren engang. Håper hvertfall det går bra med deg, og at du ikke tar alt d negative til deg.
   Klem ❤️

  54. Skulle gjerne hatt pengene dine, men du går jo glipp av så mye. Det å ha kollegaer som man ser hver dag, det å føle seg nyttig for noe, det å bli savnet i ferier, det å ha felles mål sammen med andre.. fellesskap rett og slett. Disse tingene får du ikke kjøpt med penger, og det er sånne ting som gjør at livet gis innhold. Hvem som helst kan bruke penger, men ikke hvem som helst blir anerkjent og akseptert i det daglige livet.

  55. Hvis det er så jævlig vanskelig å forstå at Isabel jobber hardt, prøv selv da! Dere kommer aldri i livet til å klare å nå så høyt som Isabel på noen måte. Dere er bare sjalu på at hun har muligheten og talentet til å drive en fantastisk blogg, og ut av hardt arbeid kommer det alltid noe godt. Stå på Isabel, du fortjener så utrolig mye ros. 💓💓

  56. Jeg også tenkte slik før, at blogging var en time med jobb om dagen. Det er det som vises på en blogg og ser ikke mye ut. Men klart, det kreves mye tanker om hva man skal produsere av innhold. Det er vel det som tar tid, at man hele tiden må komme med noe interessant for å holde seg på toppen! Tankene svirrer nok i hodet hele tiden for å komme på gode og varierte innlegg ♥️♥️

  57. Skjønner ingen av dere at ordene dere sier får konsekvenser. Isabel er en fantastisk blogger som jobber sykt hardt for at dere skal få noe bra å lese❤️ Dere må jo skjønne at hun bruker mye av sin fritid på dette❤️ Som jeg har lest i bloggen hennes er hun en helt fantastisk person😻❤️

  58. Gratulerer med Luis Vuitton dilldall ❤️Synd alle tingene er mye viktigere for deg enn Pierre og kjærligheten. Selvrespekt og respekt fra andre kan dessverre ikke kjøpes, det må fortjenes 🙂 Håper han finner seg ei jente med personlighet for hos deg er det tomt Shirog

  59. Håper faen Pierre har skjønt alvoret i hvordan du er nå å ikke tar deg tilbake denne gangen,du oppfører deg faen ikke normalt ang de insta videoene dine,må være da han fikk nok av deg å er SÅ glad for det. Han fortjener en så mye mer ekte jente enn en som er full av plastikk å må resirkuleres til siste slutt!
   Du innser ikke at du har et problem.
   Se å vokse opp ditt kvinnemenneske av plastikk!!

  60. jeg har akk lest gjennom kommentarene dine, å fyf folk må skjerpe seg! har ikke foreldrene deres lært dere hvordan man skal oppførere seg? det er det samme som om du skriver denne kommentaren til en du jobber/går på skole med! Folk tar selvmord pga sånne kommentarer! Herregud! Voks opp!
   Jeg synes du er utrolig sterk isabelle som kan leve med disse kommentarene! Stay forever strong❤❤ loveyou

  61. Jeg skjønner ikke hvorfor folk ska være så hærslige…. er det mulig liksom?!?
   Dere vet ikke noe av hva hun gjør i hverdagen og dere vet ikke hva hun blir sliten av og ikke… så jeg syns ikke dere skal drive å hate på henne fordi hun skriver hun har jobbet hardt… å komme med sånne kommentarer «DUU!! Jobbet hardt, Jau meg i rævva liksom» eller «skulle ha likt å sett deg på en jobb» assa hvor ekkelt er det ikke å få høre sånn av andre mennesker.. Isabel er et menneske hun og. Hun har følelser som alle oss andre.
   Ikke hør på de som slenger dritt til deg Isabel. Jeg synes innleggene dine er fantastisk.

  62. du er flink Isabel, det å få masse hatkommemtarer såpass ofte er ikke lett! men samtidig kan man jo si at haterene som er aktive er de som gir deg råa til å kjøpe litt dyre ting. Tross alt er det dine penger❤️

  63. “Hvis du er så ekstremt misfornøyd med lønnen, HVORFOR er du sykepleier da????”
   Er du seriøs nå? Tror du alt handler om penger? Jobben til sykepleiere er så utrolig givende og man går jo et studie man INTERESSERER seg for, ikke hvilken lønn man får. Og man kan da selvfølgelig klage på en lønn som ikke veier opp mot jobben de gjør, selvom man likevel elsker jobben og velger å beholde den givende jobben (i motsetning til å gi unge jenter dårlig selvtilitt og tjene millioner på en unyttig blogg). Herregud få beina ned på jorda

  64. Du fortjener vær bit av de tingene. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer og stå igjennom all den dritten 24/7. Det sier vel alt💕💕Du starten som en 17 åring alene og nå har du klart og bli kjent og ha penger til å gjøre akkurat det du drømmer om. Jeg vil si at det er å stå på hart. Du er en inspirerende og livlig person syns det er jævlig urettferdig at du får så mye hat💕💕Det er jo liksom nå du lever så gjør hva faen du vil reise jorda rundt, kjøp deg masse klær eller flytt til Los Angeles. Det er det jo du som bestemmer 💕💕 Bare lev livet her og nå. Love you Bella❤️❤️

  65. Kk: Mulig jeg var litt dårlig med å få frem poenget mitt, men jeg oppfattet den kommentaren som om at hun er veldig misfornøyd med en underbetalt jobb. Derfor spurte jeg hvorfor hun da velger å være det, ettersom jeg oppfattet at hun var veldig misfornøyd med det. Det er mange andre yrker som betaler bedre, om det er lønnen man bryr seg om, som er slik jeg oppfattet henne. Håper det ga mer mening!

  66. Så du skrev på instastory når noen spurte om du hadde blitt utsatt for rasisme og diskriminering. Kunne du skrevet et innlegg om det? Kjenner meg utrolig igjen, ikke akkurat det med sikkerhetskontrollen men det å bli mistenkeliggjort og at folk som regel gjør seg opp en menig om deg før vi blir ordentlig kjent.

  67. Du fortjener hver eneste krone du får for at klarer å fortsette dette her med alt dritet du får hver eneste dag overalt! Skulle faen likt å se hvor lenge folk i kommentarfeltet hadde klart seg i en jobb der ALT daglig blir kritisert, pirket på og målt. Sannheten er at de fleste takler ikke kritikk selv i det hele tatt. Så stå på, work hard og kjøp hva du vil, noe du også har råd til nettopp pga alle som gir oppmerksomhet både på godt og vondt. Unner deg alt du får så sykt! 🙂 (bortsett fra hatet, det er noe dritt).

  68. Gleder meg til den dagen bloggen din ikke topper listen lenger og du får se hvordan det er å virkelig jobbe hardt for pengene. Sitter nå på mitt andre skift idag, og jeg måtte sove i bilen mellom dem for å ikke svime av… du jobber virkelig hardt.

  69. Hei. Hvorfor stiller du ikke til debatten på NRK? Vis at du står for deg selv og d du har sagt og gjort. Alle medier venter på når du stiller til debatt. Og tv/VG er klar når du er klar.

  70. Æ blir helt satt ut av å lese gjennom kommentarfeltet ditt. Ka skjer med verden? Koffer må vi oppføre oss som drittunga og bare kommentere drit til kværandre? Unn andre lykke og suksess isteden for å være sjalu. Kanskje dåkker etterkvært vil få det bedre med dåkker skjøl. Åpenbart har mange en lang vei å gå.
   Stå på Isabel!

  71. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal kommentere at du ikke har jobbet hardt, og sammenlikner din jobb som blogger med de som jobber i butikker feks. Du har jo jobbet hardt for å komme dit du er nå. Visst de som synes du ikke jobber hardt og at det og blogge er så enkelt, kan de ikke da bare prøve å starte med blogging selv visst de skal ha det til å være så enkelt.

  72. Husk at det er helt frivillig å følge en blogger. Jeg bruker bloggen som en slags personal shopper guide, og nyter inspirasjon fra både billige og dyre ting. Hadde vært hyggelig hvis de som ikke har interessen av bloggen kunne følge noen andre. Ondskapsfulle kommentarer ødelegger for både bloggeren selv, og oss følgere som følger motetips og tilbud med glede. Vær snille med hverandre der ute.

  73. Hvis blogging ikke er en jobb, hvorfor tjener Isabell penger da? For faen voks opp og la henne gjøre det hun vil, tror dere virkelig en hat kommentar kommer til å få denne sterke jenta til å stoppe å drive med det hun elsker? Skaff dere et liv. Loveyou bella, stå på!! ❤️❤️❤️❤️

  74. Du er utrolig heldig Isabel som har muligheten til å kjøpe slike ting, hadde gjort akkurat det samme. Folk som kommenterer stygge ting om deg pga. dette er rett å slett bare sjalu. You go girl! 🙌🏻❤️

  75. Å arbeide hardt er ikke noe vi ser du gjør gjennom bloggen din. Du legger ut innlegg om ferier og shopping og selvfølgelig får du hets når du sier du jobber hardt. Du forteller du jobber med noe men sier ikke hva, da kan du ikke forvente at folk skal ta deg på ordet om at det er hardt arbeid. Hvis du brukte tid på å svare på kommentarene og ikke bare skrive at alle er bitter, ville du kanskje fått bedre respons enn det du gjør. Det er vel ingen definisjon på å jobbe hardt innebærer, men du må vel forstå at det ikke ser sånn ut? Når du får høre at folk har det så mye verre enn deg, så forventes det ikke at du skal slutte å bruke penger. Det handler bare om måten å framstille det på og å kunne sette seg inn i andres hverdag, og heller bidra litt til en bedre verden enn å fokusere bare på seg selv og at du er et offer for hat.

  76. Synes de som slenger drittkommentarer kan få prøva å starte blogg selv og se om de når seg helt til topps slik som du har klart.
   Du har min fulle respekt.

  77. Kjære, vakre Isabel! Du er den råeste jenta jeg vet om!! Ingen har noe rett til å si at du ikke jobber hardt for det vet de ikke noen ting om! At folk sier at du ikke jobber hardt fordi du nettopp har vært på ferie i LA er jo kjempe teit fordi du har jo jobbet for å kunne dratt på den ferien! Det er jo ingen som kan dra på ferie å shoppe, spise osv uten å jobbe hardt! Så vis du har penger til å kjøpe ting fra Gucci osv så er jo det bare kjempe bra for deg!! Kan ikke folk bare unne andre godt isteden for at de skal kjefte på deg for at du har masse penger? Jeg forstår deg kjempe godt! Og at folk sier at du ser stygg ut er ikke sant i det hele tatt for hvem har bestemt hva som er stygg og fin? Du er iværtfall kjempe fin og sikkert mye finere en alle haterne!! Stå på og fortsett med det du gjør for det du gjør er det ikke mange som klarer! Du er helt unik og jeg ser opp til deg<3 Love you❤️❤️❤️ -hilsen meg:):)

  78. Sykt hvor mange i Norge som hater på folk som er suksessfulle. Jeg har ikke noe god råd.. men jeg blir heller ikke støtt av å se at andre har det! Jeg unner dem det og vet de har jobbet for det! Er ikke mange tilfeller da man får masse masse penger uten å jobbe hardt! ingen vet nøyaktig hvor hardt du jobber utenom deg! Du har såå god lønn av en grunn, for mange mennesker lever i uvitenhet.. kos deg med pengene og kjøp det du vil! Du ser flott ut og virker som en veldig hyggelig jente 🙂

  79. Jeg bare lurer men har du og Pierre slått opp altså du må ikke svare men jeg er en person som lurer mye haha😂 Men jeg håper du har det bra!💓

  80. Okei, for å være ærlig så syntes jeg det er jævlig barnslig å legge igjen dritt kommentarer her på bloggen. Hvis dere som skriver så jævlig mye dritt til Isabel faktisk hater hu, så hvorfor gidder dere i det hele tatt å bruke energi på å gå inn på bloggen å skrive stygge kommentarer som sårer henne??? Det er faktisk dere d er noe galt med, Ikke hu! Skaff dere et liv!!!

  81. Det fortjener du virkelig!! Du har jobbet veldig hardt med bloggen, YouTube og bitter folka. Folk tror det er bare bare, men det er det ikke! Føler å ha nettside er hardere jobb enn og ha vanlig jobb, altså da tenker jeg på alt som å være offentlig person og tåle absolutt alt…
   Stå på! Sterk er du ❤️

  82. Vil bare si at du har vært veldig heldig med å nå så langt som du har. Men det er også velfortjent. Jeg personlig hadde ikke taklet en dag i ditt liv (med tanke på hvor stygge folk er mot deg). Men jeg kan også forstå de. Jeg har vokst opp i en familie med veldig lite penger. Selv barnevernsbarn å måtte stå på mine egne ben i en alder av 15/16.
   Tror folk reagerer fordi de enten har vært uheldig med familie (da med tanke på penger) eller er kanskje selv arbeidsledig og tror livet som blogger er for enkelt til å tjene så mye😂 det er jo BS! Du bør stå på videre å drite i de stygge kommentarene! For du er helt RÅ! Er ikke fan av operasjoner selv, men mener at om man kan og vil så er det nå ens eget valg!❤️
   Kanskje folk hadde sett litt annerledes på deg om du hadde donert litt til noe? Vet ikke om du allerede gjør det! Men fortsett som du gjør!
   Jeg digger deg!☺️❤️

  83. Skjønner at folk blir sjalu/misunnelig på at folk har penger til å kjøpe seg så masse fint! Men å trakassere andre mennesker uansett kjønn, rase eller jobb som flere er så fokusert på her… er ikke greit uansett, Basta bom!!!

  84. Hvorfor er folk så sjukt bittre? Assa det blir feil å si at jenta ikke jobber hardt, hun tjener halve årslønna til mange av foreldrene deres på en måned:) og greit, dere bruker pengene deres på det dere synes er kult, hun på det hun synes er kult!<33

  85. Jeg har mange ting jeg skulle sagt om nettroll som tydeligvis lar sine problemer i livet gå ut over andre. Men jeg skal holde kjeft, fordi de er faen ikke verdt noen verdens ting. Jeg mener.. hvordan i alle dager kan en person skrive over nett til et menneske at en er prostituert? Hore? Stygg? Plastikkdukke? Vel, for meg virker det veldig logisk at personer som står ovenfor slik bare er jævlig misunnelig på det andre mennesker oppnår. Her sitter jeg, men en helt grei lønning hver måned, mens du tjener flere hundre tusen kroner. Skal jeg av den grunn kommentere at du er stygg? «Blogg er ikke en jobb». Det er lett å si det. Hver eneste dag må du gå gjennom kommentarer om deg selv som ikke er fullt så hyggelige. Bare der sier det seg selv for en sinnsyk bra jobb du gjør, Isabelle! Nei det er kanskje ikke en fullt så fysisk jobb, men psykisk slitsomt er det ingen tvil om at det er!
   Du skal vite at du er en fantastisk nydelig person Isabell- med eller uten plastikk, hva faen har egentlig det å si? Jeg blir så oppgitt over at folk skal henge seg opp i alt alle andre gjør. Du må gjerne sprøyte inn botox hvor enn det måtte være- men det endrer jo faen ikke den personen du er. Jeg blir personlig lei meg av å lese kommentarer som «plastikk», «æsj» eller «fyfaen for en stygg rumpe».
   Stå på Isabell, fordi du er unik, du er så jævla pen, og du er så jævla mye bedre enn de trollene som sitter gjemt bak et tastatur. En dag smeller det så jævlig tilbake til dem- det har jeg sett tidligere og kan bekrefte ;-).
   U go guurl- fuck those bitches
   Og for å gjøre dagen din ENDA bedre, så ligner du litt på Kim K :-*

  86. Wææ.. disse kommentarene skremmer meg. Hvordan i alledager kan folk skrive ord som blandt annet hore?
   Er det slik vi skal ha det i dagens samfunn? Virkelig. Det jeg virkelig ikke forstår er at folk klager på at du påvirker unger jenter til operasjoner og diverse, når dette først ble oppdaget på TV og USA. Til dere som slenger med negative kommentarer og ord lærer dere faktisk unge jenter at dette er ok. Dere klager på mobbing men gjør det selv? Dette er en jobb Isabell gjør, deal with it. Om hu vil kjøpe fine ting til seg selv som koster 40,50,60 tusen hvorfor skal det påvirke dere? Og at hun faktisk må sitte og forklare dere gang på gang. Jeg har vurdert lenge om jeg skulle legge igjen en kommentar men lot være fordi jeg ikke ville være en del, men nå kjenner jeg at min stemme må ut.
   Isabell, you be you! Digger at du lever slik du vil for deg selv. Skulle ønske folk kunne slappe litt mer av og fokusere på ting som virkelig betyr noe. Rumpen din ser bra ut ( selvom jeg er imot operasjoner selv) du ser bra ut. DU ER GOD NOK.

  87. Selvom å blogge i seg selv ikke er en særlig vanskelig jobb, er det å klare å få all den dritten slengt mot seg det. Du fortjener ikke all den haten som du får, Isabel. Men du fortjener lønnen din. Selv mener jeg det er naturlig at når man tjener bra, at man kan kjøpe dyrere vesker, sko osv dersom man interesserer seg for slikt (som du). Btw så har du sykt fet stil!! Digger deg❤️ #10084;️

  88. Hva er galt med enkelte? Tenk om dere var i Isabel sin posisjon som stadig må forsvare seg selv mot dere hatere som klikker på hver eneste LILLE ting hu gjør? Slitsomt Iks? Folk må alltid se noe feil i absolutt alt. Kjære, nydelige Isabel; alt det du har i livet er et resultat av din harde innsats og arbeid gjennom årene, for ingenting kommer gratis<3 stå på, u go girl

  89. Jeg ler av de fleste kommentarene… Folk er så sjalu eller deprimerte mennesker som ikke kan unne andre godt😂
   Hvis folk ikke liker det du skriver, hvorfor faen leser de bloggen din? Hvorfor faen skal de ha noe å si om hva du bruker pengene dine på? Folk er så morsomme 😂

  90. Ville Barre si att eg elsker bloggen din❤️ Du fortjente virkeleg de tingene du kjøpte❤️ Å alle dere som driv å blanda dere om Ka hart arbeid e, berre hold opp, dere veit ikkje kordan Isabel har det❤️ Kansje det e veldig hart arbeid, det veit ikkje eg og det veit ikkje dokke andre heller, fordi dokke ikkje e Isabel!!❤️ Alt dokke ser e parfekte innlegg, dokke ser ikkje alt arbeide som e lakt ned bak det innlegge!❤️ Elsker deg😻

  91. Stakkars.. her var det mye dritt.. merker jeg blir kvalm av disse menneskene som skriver slikt til deg.
   Du er heldig! Du fortjener det! Sykt fine ting😍👌🏻❤️

  92. Innrømmer glatt at jeg er misunnelig på både dette og kontoen din. Du skal være en god blogger for å tjene rått på det, husk alltid det! Ikke la noen dra deg ned, dette kan du åpenbart.

  93. Å herlighet folks! Prøv å lag deres egen blogg, og om dere klarer å tjene like mye som Isabell eller skrive like bra uten å jobbe hardt, let me know😂

  94. Omg du ser HELT desp ut på å vise frem tingene dine å hvor mye penger du har. Penger er hele personligheten din. Det er så ekkelt å se, fysj a mei. Hvorfor ikke heller vise frem de tingene du er så stolt over på antrekksbilder? Altså, sannheten her er jo du viser noen merkevarer sier hva der koster å at du eiger dem. Ehm, okei, det er ikke noen som er misunnelig på DEG uansett. Hadde du heller som jeg sier vist frem et pent antrekk med disse DYYYRE tingene dine som det ser ut som ingen har😂😂 så virker du ikke så desp jenta mi!

  95. Hei Isabel, håper du har en fin lørdag 💜
   Jeg ville bare komme innom å si at jeg ELSKER det du har kjøpt og synes at du virkelig har fortjent det, og uansett hvilke jobb man har så jobber man hardt i den jobben og jeg synes det er helt greit å unne seg akkurat det man har lyst på! Jeg unner meg selv sminke så og si hver måned, for jeg elsker det <3 Hadde jeg tjent like mye som deg som igjen er vell fortjent så hadde jeg bodd på Gucci, haha!
   PS: kunne du ha postet outfits til de skoene der? De var RÅ <3
   Love!

  96. De som bare hater på det Isabell legger ut kan Egt bare droppe det fordi det er dere som velger å lese dette…

  97. Til alle dere som tydeligvis mener at isabel er et grusomt menneske bare oga hun kjøper seg noe fint som hun har lyst på.. les gjennom deres egene kommentarer så skal dere få se grusome mennesker 🙂

  98. Fy søren folk er så sykt teite som hater for å kjøpe tre ting fra merker som er dyre.. alle kunne gjort dette så lenge de hadde hatt lyst og penger nok til det.. må ikke ha en grunn for å bruke dine egne penger på ting du har lyst på… dessuten så er det ingen som vet hva du jobber med

  99. Asså fyfaen! Slutt å hate på Isabel! Jeg syns hun fortjener d hun har kjøpt, å det at dere sier at hun ikke jobber hardt, er nok å ta i litt! Elske deg Isabel!😙💞 ~ jenta fra Stavanger

  100. Dere kan stå å være frekk om bloggen, å si at hun ikke jobber hardt.. hun tjener fortsatt mer en dere. Få dere liv småbarn

  101. Barn i Afrika feks jobber hardt for å få rå til litt mat, mens du sitter å taster på noen jævla knapper og mener du «fortjener» ting til 30-40 tusen.

  102. Drit i de som hater!! Du vet at de skriver så mye rart og tull kun fordi de er misunnelig på deg❤️Du er virkelig tøff som får alt dette hate🙏🏻 Syns du fortjener ferie og tross alt er det jo sommerferie. Eeeeelsker deg❤️❤️ Og husk at de er dumme som snakker stygt og de tørr jo ikke si det face to face men de tror de er tøffe bår de er anonyme❤️

  103. Kan folk være så snill og tenke før de skriver noe!? Dokkar sier hele tiden at hun har vært så mye på ferie, men hun har faktisk jobbet da. Om hun hadde hatt en vanlig jobb hadde hun hatt fri innimellom og hatt lange ferier uten jobbing, noe isabelle IKKE har. Hun jobber 24/7 noe som jeg mener er hard jobbing. La henne nyte de fine tingene hun har kjøpt med sine EGNE penger. Hun fortjener de virkelig!!! Og å kalle noen hore og prostituert er virkelig ikke greit! Det gjelder også alle de andre frekke kommentarene hun får daglig!
   Stå på Isabelle! Heier på deg!❤️❤️❤️

  104. Isabel! Jeg klarer ikke å si hvor mye jeg digger deg. Du er soleklart forbildet mitt. Du har selvtillit som bare faen å du står opp for deg selv. Du er utrolig vakker nå & du var utrolig vakker før operasjonene dine. Det irriterer meg noe så innmari når folk rakker ned på deg fordi du forandret noe ved deg, det er ditt valg. Og vi som leserne dine har ingen rett til å dømme deg for noen ting. Netthets å nettroll er noe dritt, men vi lever i 2018 der absolutt alle har sin mening om vær minste ting. Til slutt Isabel vil jeg si. Stå på! Du er fantastisk!<3

  105. Kjære deg, du jobber ikke hardt. Mennesker som jobber i 10 timer om dagen som likevel sliter med å få et måltid om dagen jobber hardt.

  106. Jeg digger at du kjøper deg fine og dyre ting, for det fortjener du virkelig!!!! Du er så utrolig flink til å skrive og legger så utrolig mye arbeid i bloggen noe som står stor respekt av! Stå på, du er rå<3

  107. Hva skjer me verden? Jeg blir irritert over å lese disse kommentarene. Hvorfor kan man ikke unne fine ting til de som har jobbet hardt? Hvilken oppdragelse har menneskene hatt, de som er bitter og sur for at du har kjøpt deg selv noe fint og for at du er stolt over arbeidet du sjøl har gjort?
   Jeg sier kjør på og fortsett med den gode jobben du gjør, det er bra du er stolt over egen innsats, da vet du at du har gjort noe bra her i verden!!

  108. Du fortjener å unne deg dette av høyeste grad! Du betaler med egne penger som du har JOBBET inn selv, da er det helt greit å bruke det på noe du har ønsket deg! Digger deg

  109. “Fy faen Isabell!” “Du har jobbet hardt? Ikke få meg til å le” “Stakkars Isabell, jobbet hardt? 😂”
   FY FAEN HATERS sier jeg. Isabell har kanskje, kanskje ikke fortjent det, men hun valgte å bruke sine penger på hennes ting. Isteden for å skrive ting som står ovenfor og rundt det så kan dere holde kjæft. Har dere gått på skole? KANSKJE DERE DA HAR LÆRT Å VÆRE SNILL??? 🙄 Bellan væres må nå for faen få lov til å bestemme over hennes eget liv! 😐
   Og ja dette i bakhodet: Hvor mangen jævla ganger har Bell sagt at hun elsker fansa hennes? Kanskje la dere bli elsket, isteden for å prøve å rakke henne ned med spader som ikke fungerer. 😉
   Love you Isabell 💕 Stå på videre og ha denne støttende kommentaren i bakhodet når folk skriver stygge ting til deg ❤️ Og alle andre støtte komentarer ❤️

  110. Hvis du føler du har jobbet hardt og synes du fortjener dette, så gjør du faktisk det<3
   Blir så provosert av alle disse sjalue menneskene som kun må slenge drit!
   Bare fortsett som du gjør, jeg synes du gjør en kjempebra jobb, Isabell!

  111. Det er så sykt og lese alle kommentarene her! Enkelte mennesker klarer virkelig ikke å innse at de driver med nettmobbing.. Kanskje du skal gjøre som Sophie Elise og møte nettroll face to face? Hadde blitt en syk vlogg hvertfall😂 Stå på Isabell❤️

  112. Denne kommentaren her kommer mest sannsynlig ikke til å ende all denne ufortjente hetsen rettet mot Isabel, men jeg vil være nå av de som kommenterer noen støttende ord så Isabel skal fått vite at vi er her for henne❤️

   Kroppspress er noe du lager selv i ditt eget hode, det er du som føler på presset, ingen gjør så du begynner å føle det sånn. Så slutt å skyld på influencere, bloggere osv..

   Isabel har jobbet med denne bloggen HVER DAG i 6 år, hun har JOBBET for de høye lesertallene og ikke minst pengene, så ja, hun FORTJENER å ta seg en tur til amerika, kjøpe seg ting hun ønsker seg og ta pause fra driten. Isabel jobber konstant! YouTube, blogg, filming, diverse møter, intervju osv.. jeg kan ikke forstå hvordan hun får tid til alt dette? Og på toppen av det hele så er det EKSTREMT mye mobbing og netthets! Altså! Og Isabel klarer å stå sterkt og stå i mot det, RESPEKT!

   Og ja, Isabel har operert. Også? Hun skal få gjøre hva f hun vil. Alle skal få gjøre hva f de vil.
   Isabel, du er nydelig. Klem❤️

  113. isabel, hvor skal jeg starte?
   du er heeeelt amazing! skjønner ikke hvordan du klarer det?!
   all den dritten du får, hver dag, hele året. du er helt konge btw
   hilsen en stor stor fan😽loveyaa😻

  114. Du jobber sikkert hardt men folk jobber hardere enn deg da🙃men skjønner ikke hvorfor folk blir sur av at du kjøper masse dyre ting,det er tross alt livet ditt og dine penger

  115. Hvor blir det av hjernen og respekten i dette samfunnet!?! Seriøst, å sende anonym hatmelding skal få deg til å føle deg tøff og kul? Blir direkte flau…
   Seriøst hun har jobbet og skaffet disse pengene sine selv, hun har selv skapt en blogg og fått en jobb hun selv er fornøyd med og i tilleg kan leve på. Hvis dere hatere er så sjalu, ta litt initiativ å gjøre det selv. Ikke synk så lavt at du går til ett kommentarfelt og i tilleg er anonym for å rakke ned på folk som har fått drømmen oppfylt.
   Hvis det hadde vært deg selv som hadde så mange følgerne på insta, skaffet like mye penger, levd ett liv du har ventet på i så mange år. Du hadde gjort akkurat det samme og ikke giddd å benekt for det.
   Seriøst voks opp og oppfør dere som noen skikkelige mennesker!

  116. OH MY FUCKING GOD!! Til alle dere som hater på Isabel! Altså jeg fatter ikke hvordan dere kan slenge ut så mye dritt i hytt og pine, uten verken mål eller mening! Og ikke skjønner jeg hvordan det kan være så innmari vanskelig å forstå at det å være en topp blogger krever mye hard jobbing. Hadde det vært enkelt kunne jo alle i hele Norge blitt toppbloggere. Men så lett ser det visst ikke ut som at det er eller hva? Blogging er også en jobb, ente dere tror det eller ei! Så hvordan dere klager på at Isabel bruker penger som hun selv tjener, på ting hun ønsker å kjøpe er bare helt… nei vet ikke hva jeg skal si en gang. Er bare så sjokkert! Ja so what hvis hun tjener mye penger, hun har jo jobbet for det, hun kan ikke noe for at dere fikk den drittjobben dere har, hva nå den enn måtte være! Så istedenfor å hate og klage på at hun tjener så mye, og unner seg med ting, kan dere jo angre på at dere ikke gjorde det bedre på skolen slik at dere tjente bedre! Hennes penger, og hun gjør hva søren hun vil med dem! Og vær så snill dere, det er så tåpelig mange kommentarer her om hvor dårlig enkelte av dere synes bloggen hennes er, men hvorfor i alle dager leser dere den da!? Hvor er logikken? Og hore!? Virkelig, når begynte hun å kle seg naken, og selge sex for penger? Ærlig talt, søk opp definisjonen på ‘hore’ før dere slenger det ut! 😡

  117. Jeg syntes at du fortjener det, du har tross alt tjent disse pengene selv og da kan du bruke det på akkurat det du vil❤️Du har jobbet hardt får å få råd til disse tingene😊Hadde vi hatt råd til det så hadde vi kjøpt oss de tingene vi ønsker oss❤️Kos deg!

  118. Kjære fine Isabel! Stor respekt❤️ Jeg kjenner jeg blir utrolig sint på alle nettrollene. Kan de ikke forstå at du jobber utrolig hardt og at det er tøft? Du lever kanskje et supert liv fysisk men ærlig talt. Du jobber utrolig hardt fysisk også men mest av alt psykisk. Det er forferdelig tøft å få dritt slengt mot seg og du får det hver dag av utrolig mange, og det er hardt å stå i mot alt det. Jeg er 110% sikker på at ingen av de som skriver dritt hadde taklet det så bra som deg. Ikke det spor! Du er utrolig dyktig, flink, hardtarbeidende og ikke minst vakker på alle mulige måter og veldig godhjertet! Stå på videre og vær deg selv, får du er fantastisk!❤️ Much love!❤️❤️❤️

  119. Haters gonna hate..
   Kjøper du klær på Nelly, så er du «takky», kjøper du design så er du «stormannsgal». Kan ikke folk ta seg en bolle og kanskje stikke fingeren i jorda? Hvorfor kaste bort tid på å lese en blogg som irriterer så mye? Get a life bitches…

  120. du fortjener virkelig ikke alt det hatet fu har fått! selv om du kanskje ikke gjør sp mye fysisk så er det en hard jobb og uansett hvordan du har tjent de pengene er det dine penger som du skal få bruke på akkurat hva du vil. utrolig fine ting forresten!!

  121. Vet du hva, jeg synes faktisk du bør begynne å legge mer vekt på det positive i det du gjør og være takknemlig, for det har du all grunn for å være. Ikke alle lever et så luksus liv som du gjør. Om du hadde gjort det tror jeg ikke det negative hadde vært så slitsomt som du skal ha det til.

  122. Hvis blogging, altså skrive innlegg og ta bilder ikke er en jobb, hva er det da en journalist får betalt for å gjøre?…
   Synes ingen har noe med pengebruken til andre å gjøre, og hvis alle menneskene i kommentarfeltet hadde hatt like mye penger som deg hadde de nok unnet seg noen dyre vesker og sko i blandt:) Ingenting er galt med å kjøpe seg fine ting når man har råd til det.

  123. Haters makes you famous. Fortsett med det som gjør deg glad og gjør hva faen du vil. Ikke bry deg om de som drar deg ned, men sett pris på de positive

  124. Blir helt matt av alle mindreverdige mennesker som lirer av seg så mye ekkelt til deg. Skjønner ikke at du orker å stå i alt drittet, hadde aldri orket! Men du er kjempesterk, og jeg elsker deg. Slay those jealous bitches, QUEEN!

  125. Jeg engasjerer meg egentlig fryktelig lite i bloggverden, men dette kommentarfeltet er faktisk helt på trynet! Det er åpenbart at folk er sjalu i allefall! Helt greit å ha meninger om ting, men dette er å dra strikken for langt! La hun nå kjøpe hva hun vil, og uansett hvordan man vrir og vender på det har du gjort noe riktig Isabell! All ære til deg for at du kan leve av dette! Stå på og unn deg de tingene du vil ha

  126. Du fortjener det her så sykt! Du jobber så hardt, og få hadde greid seg bedre enn deg. Håper du koser deg masse, loveu<33

  127. Hei! Jeg ville bare si at du er en fantastisk person! Jeg elsker deg og bloggen din yt kanalen! Du er et utrolig stort forbilde hilsen stor fan❤️Love u

  128. Jobbe hardt? Wow du vet ikke hva jobbe hardt er, du kan stå opp kl 10 dra på shopping skrive 2 setninger på bloggen og få over 50.00. Andre mennesker på jobbe fra kl 5 på morningen til dem legger seg får og tjene 20.00 i månen. Og uansett jeg vet du får mye hets men du elsker jo drama

  129. Hei! Pleier du og gi penger til orginasjoner?
   Viss du ikke gjør det syntes jeg heller du skal bruke penger på folk som trenger det en og bruke 40000kr på ting ikke er så viktig❤️

  130. Anonym: jeg tjener som oftest 300.000 kroner i måneden, og av og til 200.000. Det kommer an på 🙂 forrige måned tjente jeg for eksempel 341.000 kroner. Dette er altså før skatt, da.

  131. Syntes du er helt vanvittig flink til å jobbe!!
   Hva gjør du egentlig for å få så mye penger i måneden? Å hva består en blogg dag av?❤️❤️

  132. Hei Isabel.
   Siden du er en av Norges kjente og mest populær bloggere, så lurte jeg på hvorfor du ikke har sånn datefan. (EN dag med isabel) noe sånt. De fleste av dine fans ville ha vært fornøyd😍

  133. Helst seriøst nå må du slutte Isabel.. Det er ikke noe galt i å være sykepleier! Så den kommentaren din va frekk, er ikke alle som bare kan gå å plukke seg en jobb som deg!.🤦🏽‍♀️

  134. Lettjente 300 000kr på sosiale medier som snap, blogg, Instagram osv. Hvem hadde vell ikke jobbet så «hardt» som du skal ha det til for så masse penger? Du har jo nærmest ferie hele året du.

  135. Ting er ikke som det var for noen år siden, og det må vi bare akseptere. For vi har valgt det selv.
   Ja det er kanskje urettferdig at noen tjener masse penger på å blogge eller YouTube, men hvis folk er så sjalu og irritert over at bloggere tjener mye, hvorfor i helvete kan dere ikke bare begynne å blogge selv da? Ingen som tvinger dere til å jobbe fra 7 til 3. Jeg personlig kunne aldri tenkt meg å blogge, men for de som liker det og tjener på det, hvorfor lage så mye hat rundt det? Er jo dere som leser og følger med på bloggene som gjør selve bloggen populær… blir helt oppgitt av dere som faktisk gidder og bruke energien deres på å hate, ingen som har bedre ting å gjøre på? Er ferie ffs, do something fun!
   Stå på Isabel, make IT rain money : ))

  136. Du er faktisk helt sjuk. Bare at du kan gå rundt å si at du jobber hardt og at du sier at du får så mye hets av nett troll. Andre normale mennesker jobber i flere timer hver dag, og jobber hardere enn det du gjør og tjener kanskje 50 000 i måneden. Du får jo bare alt servert på et sølvfat, så mener du det virkelig er fortjent for å bare skrive et parr setninger på nett og få både snille og slemme kommentarer? Alle får det en gang i blandt, ikke bare du, så det er ikke så synd på deg. Så det med at du jobber hardt kan du bare trekke tilbake fordi andre blir ikke bare bært gjennom livet og er avhengige av følgere eller andre folk.

  137. Helt ærlig: Fol må roe seg!
   Ja det er anskje vanskelig å forstå hvorfor Isabell mener at hun jobber hardt når en selv jobber og stresser eller kanskje ikke får endene til å møtes når det gjelder penger.
   Men hvorfor klikker dere på bloggen hennes om dere ikke liker at hun tjener penger på det?
   Det ER vanskelig å legge seg selv ut på nettet hele tiden og deale med kommentarene! Ser du en millionær på gata sier du heller ikke noe styggt rett oppi ansiktet.
   Ja det er kanskje sant at hun “bare tjener penger nå fordi hun har operert seg” Men du kan jo gjøre det samme om det er så lett da?
   Isabell får en ny nese.. KRISE! Går ikke ann! Spoiler Alert: Nesten alle kjendiser har operert noe, nettopp fordi de alltid får kommentarer på det som “ikke er perfekt nok”.
   Isabell får en ny rumpe… KRISE igjen! Men om diverse popstjerner gjør det er det kult!
   Det er lett å skrive stygge kommentarer her fordi Isabell er faktisk oppnåelig når det gjelder å bli sett her!
   Hun har operert seg og hun tjener bra med penger… Om du er så irritert over det… gå en annen plass, ikke se på bloggen og problemet er løst!
   Har du ikke noe fint å si, hold det for deg selv!
   Til Isabell: fortsett som du vil fortsette og om du leser dårlige kommentarer husk at det er så mange som leser bloggen din fordi de liker deg! Det veier mer enn enhver troll!

  138. Er kvalmt hvor mye penger du bruker, og at du skryter av det… isteden for å gi de pengene til veldedighet og faktisk gjøre noe nytte.

  139. Du vet vell at Pierre har en skadet skulder som gjør det er lettere for deg å spille minigolf da du kan bruke 2 hender? Jesus fucking lord, u stupid..

  140. Dere som skriver negative kommentarer her, hvorfor gidder dere? La Isabell leve det livet hun vil, så kan dere leve sånn dere vil. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe en vesle fra LV megselv, men da bruker jeg heller den tiden på å jobbe og spare penger til det enn å klage på at andre har råd til det… drit i kommentarene Isabel!

  141. Anonym: Har jeg sagt at det er noe galt ved å være sykepleier? Og jo, alle kan gå å bli akkurat det de vil, om man bare er villig til å jobbe hardt nok for det. News flash!

  142. Kordan bruke du egt klærn dine? Du kjøpe jo så mye klær og shoppe heile tia, eller når du shoppe så kjøpe du fette mye. Du kan umulig ha tid osv til å bruke alt du har. Du kan ikke bruke dem ofte heller? For du må bruke de andre klærn du kjøpe? Kor mye klær e det du ikke har brukt? Ka gjør du med resten? Ligg det bare der? Gir du det bort? Veldedighet? Curious

  143. Du tjener egne penger, og velger å bruke dem? Omg, krise ass. Hahah! Herregud, folk må ta seg en bolle. Skal du liksom ta med deg alle pengene i grava? Du jobber hardt for dem, og man må få lov til å belønne seg sjøl uten å få hat for at man ikke brukte de på noe veldedighet..
   Stå på fine, Isabel❤️

  144. Jeg jobber i barnehage, og syntes det er en super lett, koselig og beste jobben! Mens det er mange som mener det er en tung jobb, og strevsomt. Folk oppfatter jobbene sine forskjellig. Noen dager er lette, andre dager ikke. Jobb er jobb, og alle er tunge en eller annen gang

  145. Stakkars deg, krever en STERK psyke for å orke å få så mye dritt!! Virker som du takler det bra, heldigvis. Prøv å bare voks på det. Er folk uten særlig mye til liv selv.
   Utrolig ufortjent, mener da hvertfall jeg.
   Har ikke lest bloggen din før, men så litt gjennom nå og synes du er flink.
   Har faktisk hilst på deg i en sammenheng og må si du er enda penere i virkeligheten,-det er det ikke mange som kan skryte av nå til dags med alt filter som florerer og ikke minst Photoshop!
   Så stå på:)
   Støtte fra meg!

  146. Det at hu velge å bruka pengane sine på vesker osv er hennas valg. Det handler bare om prioriteringar, og hold kjeft folk: hadde dokk hatt pengane t d så hadde dokke og kjøpt akk d sama, fordi hallo d va skamfint! Drid i sånne folk Isabel, d e din blogg der du ska legga ud d DU vil og ikkje sensurere for hatere av deg<3

  147. Jeg vurderer å kjøpe samme veske, den er sååå fin!! Men klarer ikke bestemme meg for om jeg skal ta den i mini eller small? Hva har du? Er den stor nok syns du?:)

  148. Hvordan får du til og gjøre allt det fantastiske tingene som bare du kan gjøre❤️Du er mitt forbilde

  149. Hei Isabel:) For første gang noen sinne gikk jeg inn for å se på kommentarfeltet ditt, og jeg ble helt satt ut. Hvordan folk spyr ut med usaklig piss. Hev deg over det, kos deg og nyt sommeren. Du var nydelig og er nydelig! 🙂

  150. Så mye fint, å det fortjener du veldig mye!❤️ Prøv å ikke ta det inn all den dritten du får slengt i kommentarene hver dag, du er verdt så mye mere enn de. Du jobber hardt å da skal man unne seg noe man synes er fint!❤️❤️

  151. De som skriver at Isabel ikke fortjener pengene og sånt dere tenker jo ikke på at henne sliter seg selv ut med prosjekter, bilder, og masse med bloggen. Jeg syns du fortjener hver eneste krone du tjener for du jobber tross alt for de, stå på videre Isabel✨Elsker deg og bloggen din💕klem

  152. Irriterer meg at folk som aldri har møtt deg eller skjenner deg irl, tror de vet om du jobber hardt eller ikke. Folkens det er mye hardere å jobbe mentalt enn fysisk. Dere kan ikke bare se på noen Instagram bilder av Isabel og dømme om hun jobber hardt eller ikke. Isabel er en sykt sterk jente. Se for dere om dere ble mobbet på skolen vær dag, bortsett fra at det faktisk er hele Norge. Det tar sykt mye tid og energi å filme, lage blogg innlegg osv… Og det blir ikke noe bedre av at folk kommer og slenger dritt og tror de vet allt om Isabel. Det er mer til et menneske enn en rompe eller nese. Isabel har en amazing personlighet og det er jo det som er viktigst, hvorfor er det ingen som snakker om det? Dessuten hvordan Isabel sin rumpe ser ut angår ingen andre enn hun selv, visst dere syntes den ser jævli hvorfor ser dere på bloggen og bildene hennes da? Isabel, du er sterkt, modig, vakker og du inspirerer meg og er et forblide for meg pga ditt store hjerte❤️❤️ Klem, stå på!

  153. Du er syk, sorry. Tenk på hva du skriver, og hvem som leser disse innleggene dine. Det er ekstremt mye press fra før, hvorfor må du gjøre det verre? Du har sikkert kjent på det presse selv når du flyttet ut fra fosterhjemmet ditt som 17 åring. Ha en ekkel følelse fordi du ikke hadde råa til det de «store» folka la ut på sosiale medier. Føler du deg bedre nå som du kan flashe rundt med mange hundre tusen og gjøre hva du vil? Hva oppnår du egentlig med å vise frem sånn til andre? At de blir sjalu? Ja jøss, du hjelper virkelig samfunnet. Lurer på om du i det hele tatt tenker på andre? Jeg synes det er ekstremt unødvendig av deg å vise fram både det ene og det andre, dele lønna di med hele verden og vise deg fram på måten du gjør. Så ekstremt unødvendig. Du roper om oppmerksomhet. Elsker krets og ros. Men for Guds skyld, tenk på andre enn det selv.

  154. Wow, så nettopp gjennom alle komentarene. Jeg syns at du får mye ufortjent hat, og ingen har egentlig noe med hva andre bruker sine penger på eller hva andre tjener.🤔
   Stå på🤩

  155. Kan du ha en video på YouTube der du har en closet tour/sminkekolleksjon/veske kolleksjon?💘 love you!<33

  156. selv om isabel ikke er ditt forbilde, din favoritt eller en person du liker trenger ikke mange av dere å åpne kjeften. Hvem i helvette har gitt dere rett til å ødelegge noen på den måten?
   Isabel, du er et forbildet for mange! ikke pga operasjoner eller penger, men du er du å du kan å gjør hva faen som passer deg! Du får all den dritten slengt rett i trynet, men likevell her sitter du! Tar deg tiden til å snakke om dine problemer, gleder og livet! Du er rå, stå på vidre! får DU er helt utrolig! Du fortjener alle pengene du tjener, du fortjener slle disse gode kommentarene og mange flotte mennesker! STÅ PÅ SNUPPA!

  157. Herregud… jeg er helsefagarbeider. Tjener kanskje ikke det du tjener, men er fornøyd med det. Jeg føler ikke at folk som tjener (mye) mer enn meg ikke fortjener det, synes det er bare flott at de har klart seg så bra. Det er jo ikke du som bestemmer lønna, men jobber jo (vil jeg si) hardt for den. Tror ærlig talt ikke at jeg hadde klart meg i rollen din i en uke, du må tåle så mye hver dag. Selvfølgelig er det mye positivt ved jobben din (kan drømme meg litt bort), men man må ikke glemme de negative sidene… ihvertfall ikke i vårt lille land. Du provoserer, men hvorfor henger folk seg ikke i overskriftene i avisene.. som ofte ikke har noe sammenheng med innholdet og som prøver å dra kjendiser ned? Du representerer noe. For meg viser du yngre personer at de må tørre å være seg selv og ikke være redd for å feile. Vi er kun mennesker. Vi kan ikke være redd for hva folk tenker om oss hele tiden, da er ikke livet verdt å leve. Er ikke alltid enig i alt du sier eller gjør… men livet hadde vært så kjedelig om alle var like.
   Fortsett å være deg selv, og som du gjør fra før av.. ta være på dine venner og din familie. Hva de tenker om deg betyr mest.

  158. Jeg syns det er flott at bloggen din er en suksess og at du kan unne deg noe fint inni mellom.👠Men når du legger ut bilder av det su kjøper så er det dessverre folk der ute som må klage å være frekk. Sånn er det bare.Du må bare heve deg over det og tenke positive tanker. 🌸Hvis du blir provosert av det og viser det i sosiale medier så viser du de som ikke sier snille ting at de har oppnådd noe.De vill at du skal bli sur.De vill at du skal reagere å bli provosert. Så mitt tips til deg bare overse det💛Fordi du fortjener det!✨Folk vet ikke hvor mye du jobber ræva av deg!! 🤳🏻 Å en siste ting du kan hilse til dem og si at de kan ta seg en bolle!!❤️❤️ Hils Pierre ønsker han god bedring🤓
   XoXo
   Stå på videre Isabel!! Vis hva du er god for!!💪🏻

  159. Isabel remember as Mark Twain said ?keep away from those who wanna to belittle your ambitions? Drit i alle som sier « du jobbet hard og fortjener det?» fuckin? Yes she deserves. You go gurl,keep fighting. Eventually you deserves the best life that someone can expect. Du er råååå😍 « you have enemies? GOOD It means you stood up for something, sometimes in your life? Much love and God bless you❤️

  160. Lest mange kommentarer her.. Skjønner ikke at du orker å fortsette når folk er så stygge i hue! Men jaja, flere lesere da Isabell !

  161. Penger e faktisk ikke alt her i verden så je skjønner ikke hvorfor bloggen er verdt det hvis du får så mye dritt?? Syntes synd på deg før med tanke på så mye stygge kommentarer du fikk men no følger je bloggen din bare mindre fordi du blir liksom ikke mer voksen og du skriv og gjør så mye dumt som irriterer «alle».

  162. Hei Isabel. Jeg elsker deg. Du har kjøpt deg kjempe fine sko, og du fortjener de. Jeg syntes du har jobbet kjempe mye og hart i det siste. Og blogg er en ordentlig jobb til alle dere som sier det ikke er det.❤❤❤❤❤

  163. Hahhaha folk må slutta me hate….eg prøvde på YouTube å fyfaen for en jobb ahhhah😂 trodde det va enkelt osv..men nai:) eg digge heila deg!! Å elske kommentarene dine tebake😂 fyfaen du e e råååå!!😍😍💪🏾💪🏾

  164. Har du råd, har du lov er mitt ordtak. Har selv brukt myye penger på designervesker og elsker de. Vesker er en investering. Jeg kjøpte min første Chanel classic jumbo lammeskinn i NYC i 2010. Betalte 18000kr for den. Den er nesten verdt 50 000kr nå!! Hello.. hvor sykt er ikke det. Ikke hør på de bittere, sjalue folkene der ute. Gjør hva du vil med dine penger og om du vil flashe de så gjør det. Alt handler om sjalusi. Blir helt dårlig av å lese alt drittet i kommentarfeltet ditt ( og generelt andre bloggere) Hvor er menneskeheten til folk, oppdragelsen ? Hjelp. Ser jeg har en VIKTIG jobb med hvordan mine 2 barn skal oppføre seg og behandle folk når de blir store. Dette er ikke bra. Kos deg og nyt at du kan shoppe, reise og leve livet.

  165. Jeg er ingen fast leser av noen blogger, men kommer hit, skroller ned fint innlegg og kommentarer. Og altså? Hvordan kan folk skrive så færlt? Jeg blir flau over hvordan disse anonyme menneskene kommenterer og hetser. Du er rå, stå på! Du gjør forresten jobben din veldig bra, og jobber HARDT for mål men ikke minst for å underholde oss lesere❤️

  166. Jeg forstår hvorfor du unner deg selv det du gjør. Som du skrev oppe her, du har før jobbet to jobber for å forsørge deg selv, da du ikke hadde annet å lene deg på! Du er tøff, Isabel! Hadde unnet meg ting jeg også om jeg hadde hatt mulighet <3

  167. Jeg synes det er bra at du viser pengene dine og klærene dine fordi da får du vist at du har oppnådd noe og fått til noe bra, som denne bloggen som er på 1 plass på norgesblogger❤️👏🏻 Mener ikke at pengene er det som er best av alt men du har ihvertfall kommet veldig langt og jeg synes det er viktig å vise at man er stolt av seg selv og vise at man har klart noe❤️Forsett med det, JEG synes ihvertfall det er interessant og inspirerende å se og lese det du deler på sosiale medier 😊💛klem Stine

  168. Okay! Det her er første gang jeg gidder å engasjere meg å skrive kommentar på bloggen til folk.
   Isabell, jeg syns du så bra ut tidligere føre nese, rumpe operasjon. Var ikke noe du trengte å fikse.. og det er bare noe jeg syns. Jeg skjønte ikke selv hvorfor din blogg er så populær, jeg har bare fått et intrykk du er så kroppsfiksert og tror du er deilig.
   Men jeg er ikke her for å si stygt om deg.. men random så jeg i snapen din at du kommer til å svare ærlig til folk, så tenkte jeg why not se i kommentarfelte hva folk skriver til deg. Helt ærlig så syns jeg synd på deg at folk skriver så jævlig frekt til deg.. folk tar jo helt av.. det syns jeg ikke du fortjener.
   Greit nok du reiser mye kjøper expensive stuff you like. Er jo dine penger tros alt, og hva du vil gjøre med pengene er opp til deg, its your life and your sharing your moment with fans! Not getting permission from haters. Folk her tolker som st du jobber hard som blogger at det ikke kan sammenligne iforhold til en jobb som starter fra 5:00 på morgen men da er det å tenke litt logisk her folkens?
   Hvis hun ikke har jobbet hard som blogger, hvordan havnet hun der hun er i dag?
   Hvorfor er bloggen hennes på topp? Hvorfor tjener hun mye?
   Hvorfor lever hun «luksus»?
   Hvorfor har hun så mange fans som følger henne?
   Er det kanskje fordi hun er engasjert i det hun gjør og arbeider for å få interessen til leserne? Er vel kanskje derfor hun fortsatt er her?
   Hvis hun har mislykka som blogger så hadde hun ikke vært her, og hvertfall ikke VELFORTJENT.. tjent 300.000kr i mnd. Det er ikke bare «bare» å sitte ned å skrive et innlegg så tjener jeg også like mye! Nå må dere tenke litt da, kjære vene!
   lurer hvor gammel dere er som slenger sånne dritt kommentarer, er man sjalu , misunnelig, «hater» fordi hun er den hun er. Så fortjener ingen å bli slengt dritt til, i hvertfall når dere ikke kjenner henne in real life. Måten jeg ser Isabelle er at hun tror hun er deilig og er så kroppsfiksert at jeg tar henne ihvertfall ikke på alvor.. bare enda en paradise deltaker som tror de er no etter å ha vært i den programmet, men hey! Jeg kjenner ikke Isabell, og jeg har ikke noe rett til å si stygt til henne. Så Isabell du er flink for å ha greid deg selv siden du var 17 år, og har kommet deg langt til i dag.. og de hater comments som jeg har lest her?.. ja jeg skjønner godt at det er tøft for deg å lese sånt og håndtere de kommentarene fra folk. Ingen liker å bli slengt dritt til, og du fortjener ikke det.
   Du er flink å det du gjør og jeg kan skjønne hvordan du har det med sånne kommentarer.

  169. Kan du si noe annet enn : Lol?
   Hva med å svare litt seriøst for engangsskyld. Om ikke alle, så mange av oss lurer på ting og vil du skal kunne svare
   For deg. Ikke vær så fryktelig barnslig

  170. for det første vil jeg si at jeg digger deg isabel❤️
   og for det andre, det er IKKE bloggeres/influceres feil at det er så stort kroppspress!
   det er ens egen feil at en velger å tro at «sånn skal det være, jeg er ikke perfekt». de gjør jobben sin og er flink.
   du kunne selv ha valgt å gå den veien å gjøre det samme, tjene like mye, oppleve det samme.
   men neida, her sitter du å ikke er fornøyd, da det var DITT valg?
   stor fan isabel❤️ you go girl!

  171. Føler at folk som sier at å blogge ikke er en hard jobb har ikke prøvd ut forskjellige jobber. Alle jobber er harde på sin egen måte. At voksne folk sitter å kommenterer her at deres jobb er så my hardere gir meg tilbakeblikk til da jeg var i barnehagen da folk kranglet om hvem som var best på hva osv. Men alle er unike å det er jobber også, alle jobber har sine ting ved dem som gjør dem harde, alle jobber har utfordringer vis ikke hadde det ikke vært en jobb. Penger kommer av å jobbe hardt, å det er også forskjellig fra yrke til yrke. Tror du jobber knall hardt fordi du har kommet så langt, du hadde absolutt ikke vært der du er i dag uten å jobbe hardt. Stå på å jobb hardt videre å vis folk som forstår at vis man bare jobber hardt så får man så utrolig mye ut av det. Synes du er knall flink! Dondre på!

  172. Vet ikke om dette er upassende men, jeg hørte fra en venn at du hadde slitt med selvmordstanker en gang og jeg lurte på om dette var sant. Hvis det er det, så vil jeg spørre deg om en ting. Hvordan klarte du å ikke ta livet av deg selv? Jeg klarer ikke slutte å tenke på noe annet en selvmord, 24/7. Hvordan overlevde du?

  173. Jeg får så vondt inni meg av alle de stygge kommentarene du får😞 Du fortjener ikke de kommentarene uansett om du har forandret på utseende ditt eller ikke! Du er en flott og fin person Isabel❤️

  174. Hæregud folkens grei nok å si meininga si men herregud dette er f**n ikke greit… la isabem få blogge! Ho e elsk når hun blogger må tenke kor mye tid hun bruker på å blogge. Folk har følelser men dere som skriver slikt er søren me ikke greit. Hadde hun legger trossalt mange timer i dette hær… lær dere å respektere følelser til folk får guds skyld…
   Ps: stå på isabel digger deg ❤ elsker å lese bloggen din ❤

  175. Har lest litt på alle kommentarene du har fått, må si, mange av dem er respektløse. Det å kalle noen hore (som Isabell mest sannsynlig ikke er) er slemt, ikke bare ovenfor Isabell men også får de som faktisk er horer for en grunn. Ja, verden er ikke perfekt og noen gjør alt for å overleve, spesielt hvis de har noen som er avhending av dem, for eksempel er barn. Ikke alle er like heldige i livet, og vi som er heldige, bør å vise respekt til de der ute som har ingenting og må selge deg selv på gata bare for å ha noe å spise hver dag. Noe annet jeg reagerer på er at dere misbruker noen legme ved å bruke det som et skjellsord. Isabell er ikke transe eller noe annet (som jeg har fått med meg). Det jeg har lært i livet og sett er at ingen jobb er enkelt, det finnes bare enklere jobb, men til og med de krever mye energi. Blogging er en utrolig vanskelig jobb, det er en av grunnene til at de aller fleste bloggeren ikke er på topplista. Det som er med blogging er at du MÅ holde deg selv interessant for leserne, og hvis leserne miste interesse i det du skriver kan du bare si farvel til karrieren din. Og det at Isabell klarer å kjøpe dyre klær, vesker osv.. beviser bare at hun er en suksessfull blogger. For hvis hun har rå til alt hun kjøper, betyr det at hun gjør noe riktig. Så slutt å hat så mye på henne, ja hun gjør ting dere ikke liker (til og med jeg er uenig i noe hun gjør), eller hadde ikke gjort. Men hvem er dere til å dømme? Det eneste jeg ser henne gjøre er å nyte livet hun har akkurat nå, og hva er galt i det. Familien min kjøper dyre ting, og når jeg engang spurte de «hvorfor kjøpte dere en bil med verdi av 1,2 mil når huset vårt er verdt dobbel så mye» så sa dem « vel dette var drømmebilen og vi lever bare en gang, så hvorfor ikke kjøpe den og nyte livet».

  176. Må bare si at skoene synes jeg ikke var spesielt fine, men helt Ok! Vær sin smak!😊🙌🏻 Ellers, vesken og brillene er utrolige fine!🤗 Syns du er flink til det du gjør! Stå på videre!✨👏🏻🌸 Haters gonna hate, anyways!😅✌🏻 Xxx

  177. Du synes kanskje at det er bittert av andre eller at de kanskje er sjalu, men det er mye sant i det folk skriver. Dessverre er samfunnet i dag slik at du er såå mye kulere og bedre med merke klær enn de som kjøper klær på for eksempel Cubus. Du vokste ikke opp rik som du forteller ofte, men det er faktisk mye som har forandret seg siden du var ungdom, og i dag er det noe ungdommen føler press for. Det er ikke særlig kult heller at du må absolutt vise den nye veska di, eller nye skoa og skrive overalt hvor mye de koster. Ikke ta det som hat eller at jeg er “bitter”, fordi jeg selv vokste opp med nok penger, og liker fine ting. Men jeg går ikke rundt og forteller hvor mye jeg betaler for klær, eller hvor mye penger jeg bruker eller tjener. Noen ting kan du holde for deg selv, spesielt når du ser hvor mye det provoserer folk. Med mindre du gjør det for å få oppmerksomheten, som jeg håper du ikke gjør. Er det så mange som lurer på hvor mye gucci vesken din koster så er det virkelig ikke så vanskelig å Google prisen asso! Jeg likte bloggen din mye bedre før, då du skrev om forskjellige ting, eneste jeg ser nå er “jeg forteller hvor mye jeg betalte for den nye Gucci veska!!” “Ny haul se hva jeg har kjøpt nåå!!”. Eneste det er snakk om i det siste er penger, penger og penger. Veldig kjipt synes jeg

  178. Unnskyld meg men jeg blir faktisk ganske provosert når jeg leser at du jobber hardt. Du driver en blogg, som handler basicly om klær, penger og reise. At du får hat og må deale me det er ikke å jobbe hardt. Om det er så forferdelig kan du alltid finne deg en anna jobb. Du tjener i måneden det enkelte folk tjener i året, og DE jobber hardt for de pengene, ofte med høyere utdanning og så mye jobb erfaring. At du har jobbet en stund på butikk når du var yngre er ikke så ille som du skal ha det til å er ikke noe erfaring. For nå lever du av en blogg, og de mennesker må fortsette med drittjobben sin resten av livet. Er ikke alle som kan leve av en blogg, og tjente millioner i året på å gjøre ingenting. Nei jeg er ikke BITTER som du kommer heilt sikkert til å svare, er bare så rimmelig lei av dumme svarene dine. Jeg likte deg veldig godt før men du har bare blitt skikkelig off i det siste. Lei av å lese om hvor mye penger du bruker eller hva du bruker dem på

  179. haha, skulle sett alle haterne prøve å oppnå det du har oppnådd. det er ikke enkelt å blogge, gud så mange som prøver å bli kjent men ikke klarer, isabell har kommet langt og har fortjent dette, stå på, sjalue som skriver dritt:)

  180. Kommenterer aldri på blogger men jeg lurer på om du gir penger til veldedighet? Med tanke på hvor mye du tjener, hadde det ikke vært fint med et innlegg hvor du gir litt til de som ikke er like heldige som deg? Skjønner at du har jobbet deg til de pengene, men er det virkelig nødvendig å bruke så mye på vesker og sko. Tror også flere hadde sett deg i et annet lys hvis du hadde begynnt å støtte veldedige organisasjoner 🙂

  181. Skriver igjen i dag, fy sprenger noen bittre og trangsynte mennesker her asså. Folk glemmer at når de kommer hjem fra jobb, er de ferdige. De går til sitt privatliv. Mens bloggere, som deg Isabell, får aldri den friheten. Samme om du valgte denne jobben eller ei, du har ikke ferie. På dine ferier, MÅ du jobbe. Hadde aldri klart det selv!

  182. Hvis jeg var deg hadde jeg nok shoppa opp hele lønningen min! Nyt det mens du kan og orker. Stor respekt til deg som står all dritten du får. Ikke fortjent i det hele tatt☹️

  183. Nå har eg lest gang, på gang, på gang kor mye Isabel ikje fortjene disse pengene/tingene? Eg synes det oppriktigt ekkelt at folk ska driva og kommentera ufine kommentarer te deg! For det førsta så vise det bare kor dårlig de har det me seg sjøl, og for det andra vise det bare at de kje klare og la andre vær bedre enn seg sjøl! Selvom Isabel brette opp livet sitt og fortelle oss om det mesta, er det bare halvparten fordi det e så mye med ikje vett, ingen av dokker her vett faktisk kor mye Isabel jobbe. Hu skrive flere innlegg til dagen, åpne ekstremt mange eposter hver dag så hun må svare på, filme til youtube osv osv u name it. Isabel e ein av få så faktisk får en så høy lønn, men vett du koffer? Fordi hu fortjene det. Dåkker så kommentere hate om kor mye hu arbeide, tjene osv. Skaff dåkk ein aen jobb vis dåkk ska vær så bitre øve kor mye dåkk tjene. Det e ikje vits og skriva me jobbe hardt bla bla bla og har fornuftige jobber? Javell vis du jobbe for at folk ska ha det bra så kjempe bra, men då må du og regna me at du ikje tjene så høy lønn. Det e flere som vil jobba som sykepleiere, så vis DU som ikje lige lønnen din, skade det ingen at du bytte jobb. Så stopp og vær så jævla hårsåre på alt isabel legge ut vær heller gla for kor mye hu har oppnådd ❤️ Hu får ikje servert alt på ett gullfat, hate får hu daglig, problemer i hjemme kan hu ha, krangler me kjæresten osv ingen vett kor slitsomt det e og vær Isabel før du faktisk har vært det! Isabel du e nydelig, og du fortjene alt det besta, gode klemmer til nydelige deg💞

  184. Jeg sitter å ser på kommentarene som blir lagt ut her, også begynner jeg å tenke.. Hva aldersgruppe er det på de som sitter og skriver her? Asså okey noen av dere har lyst til å såre en person og noen av dere har lyst til å bli bestevenn med Isabell…men hvorfor i svarte gidder dere å sitte her å skrive dritt… Har dere virkelig ikkje noke bedre å finna på? (noen av dere hører til i sandkassen) og hvorfor kan dere ikkje bare holde dere der? Asså dere har ikkje lyst til at hun ska ha penger til sånne ting ovenfor… Så hvorfor i hel**** reiser dere inn på vloggen hennes? Det er jo og ein ting som ho tjener peng på… Så eit lite råd til deg Isabell… Du tjener like godt på haters som “lovers” så hvorfor gidder du da egt å bry deg? Jeg ser vertfall ikke vitsen i å gidde å sitte her å svare de “bitre menneskene” som du kaller dem… For hva hjelper det med at du er undertrykket fra før av? Men du virker som en okey person.. Jeg kjenner deg ikke og derfor dømmer jeg deg ikke… Its your life, do what the fuck what you want with IT 🙂

  185. Jaha, har blad ned i kommentar felte til Isabell rundt 2 ganger nå og her er det at noen er så utrolig missfornøyde med det Isabell gjør… okey! Dette er penger som hun har tjent opp selv av jobb… dette er nesten som og gå på rema1000 og plukke opp matvarer du har tjent opp til av og jobbe. Du som hater og holder deg anonym har egentlig ingen ting med hva Isabell gjør i hverdagen hennes. Hun har rett til og kjøpe hva hun vil med pengene hun har og tjener. Jeg som 14-åring er så skuffet over de som er eldre.. som faktisk gidder og bruke livet på å hate og forskjellbehandle Isabell og andre…. det sitter folk med enda mer penger som bruker hverdagene dine på og svinge innom Gucci, Chanel og Louis vitone (els)……. hater dere på dem i det hele tatt… eller det bare det at dere føler dere kule etter at dere har skrevet noe styggt på nett og fått noen til og føle seg disgusta av dere??? LOL litt cringed etter og lest alle hate kommentarene het, veldig trist og vite at deer gidder og waste 3-6 min av livet når du kunne ha brukt det på barna dine i framtiden/nåtiden

  186. Hei Isabel! Jeg bruker aldri å kommentere ting, men nå føler jeg virkelig for det! Jeg er sjokkert over hvor mye dritt en del av dere bloggere får. Folk flest har nok ikke forståelse for hvilket press dere egentlig har. De forstår heller ikke at dere faktisk må legge ut ting for å gjøre en jobb. Jeg lurer egentlig på om de tror at dere er offentlige personer som får penger bare ved å sitte på ræva. Vit at hadde det ikke vært for dere hadde de ikke fått muligheten til å slenge så mye dritt, og ikke hadde de hatt nok mennesker å trykke ned. At produkter fra dyre merker skal være så KRISE å kjøpe forstår jeg ikke. Folk må faktisk forstå at de kan selv komme så langt om de legger sjel og tid i det, men flertallet mislykkes! Dessuten handler det om prioriteringer. Vil man ha en veske til 40k eller 5k så må man kanskje spare som vanlige folk. Selv er jeg ikke enig i alt dere blogger om og skriver, men jeg har faktisk for mye å gjøre til at jeg gidder å sette meg ned for å slenge dritt anonymt på en blogg. Jeg forstår at presset er høyt, og jeg vet selv hvor mye man blir preget av, men jeg har ikke blitt gravlagt fordi jeg ikke er superfin eller har gjort en operasjon. Folk flest må lære seg å ta egne valg, og ikke minst må faktisk foreldre være en del av samfunnet og fortelle barna sine hva som er greit og ikke. Jeg er stolt av at dere klarer å stå i stormen, og en dag forstår kanskje folk at dette er mobbing! Folk er så imot mobbing, og fy skam det, men da er det på tide at det blir en diskusjon og ikke krenkende kommentarer rettet mot en person. Ønsker deg en fin sommer! 🌸❤️

  187. Altså, nå får det faen meg være nok med denne sjalusien til folk? Går det virkelig an å synke så lavt? det er INGEN som skal fortelle en person at den ikke jobber hardt for dere vet ikke en dritt og har ingen rett til å fortelle eller faktisk mene noe om det. Jenta har tydeligvis gjort noe riktig, hun har penger. Sorry for at du ikke har 😉
   Når man har penger, kjøper man ting. Og man velger akkurat selv hva man bruker pengene på. Skaff dere et liv. Jobb som et helvete å få penger ut av det istedet…. MAKAN

  188. Altså, blir sjokkert over alle de elendige kommentarene folk legger fra seg! Barna deres blir nok stolte av dere den dagen de vokser opp når de ser hvor mye “kjærlighet” dere har spredd rundt dere! Syns du er helt skjønn isabell♡

  189. Ågud ka e problemet. Tror dere ikke at hun jobber hardt og fortjener dette? Dere tenker at sykepleiere å lærere er det som skal være i et samfunn. Isabell er sterk som klarer å stå i dette hatet hver dag, hver enste dag får hun slengt dritt etter seg. Noen av dere er voksne mennesker, å når man er et voksent menneske skal man ha lært seg å ikke slenge dritt etter andre. Man lever en jævla gang la alle få leve et jævla bra liv da. Synd at så mange mennesker skal hate for en veske å et par sko å noen solbriller. Ja hennes lønn e hennes lønn men e det noe å hate på? Nei d e hennes jobb, hun har kommet langt. Jeg har vært en av de som alltid har vært på siden hennes. Vet ikke om mange av dere har følt på et enormt press, når man endelig føler seg sterk igjen å bra skal noen alltid komme å rakke ned på det. For faen kan ikke folk bare mind sin egen business. Det e hennes jobb å hennes liv ho har komme utrolig langt, værsåsnill å behandle andre mennesker som de er mennesker, de har følelser.

  190. Du er så fake. Tar operasjoner osv for å tjene mer enn leger og andre yrker som er viktige for samfunnet. Folk som deg skaper bare mer press og negative ting i verden. Fake, fake og fake. Håper du angrer over alt du har gjort og alt du har tatt som får deg til å tjene 300 000 i måneden. Penger er ikke alt i verden, Isabel Raad.

  191. Men sånn seriøst da, jeg er overhode ikke bitter, har god råd selv. men hva får du ut av å skryte? Hvorfor føler du det er så nødvendig å dele med hele verden? Lov å svare når folk spør, men jeg føler du ikke har gjort noe annet den siste mnd enn å skryte av penger og designer ting. Og jeg setter pris på et ordentlig svar 🙂

  192. Det fortjente du!!:)) syns du her helt rå og du er sååå flink!!! Du er seriøst forbildet mitt! Å kjønner ikke meg på haters som skal drive å kommentere på om du jobber hart eller ikke. Du vet selv hvor hart du jobber å det vet ikke andre folk! så syns det er veldig irriterende at folk skal drive å kritisere på det #fuckHaters! Du er råå isabel å det vet du selv også fortsett med det du gjør å ikke la noen stoppe deg!!!❤❤💍💍

  193. Silje: Vet du hva Silje, jeg deler alltid mine innkjøp på bloggen, fordi at leserne mine finner det interessant. Alt fra Nelly-innkjøp til mathandel, til interiør.. Det er ikke så fryktelig uvanlig å gjøre det som blogger, vet du. Men siden det er Isabel Raad det er snakk om, er det jo SÅ KLART helt forjævlig 🙂 :)) 🙂

  194. Madelene: Kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg kommer aldri til å forstå meg på mennesker som har et så stort behov for å spre hat og kvalme, spesielt ikke anonymt. Vet du om noe som er feigere? Huff. Stor klem til deg, babe <3 OG takk for fine ord!

  195. Life: Vet du, det verste er at de som er de mest tragiske på nett, faktisk er de som er eldre. Vi snakker typ 40-50 åringer. De er desidert de jævligste netttrollene. Tenk om de heller hadde fokusert på å selv være et godt menneske, som ikke sprer kvalme på nett, istedenfor å bry seg så jævlig mye om hva en blogger bruker pengene SINE på? Verden er blitt et merkelig sted, haha.

  196. Heihei! Tenkte å kommentere her, for blandt alle disse negativer kommentarene som du så absolutt ikke fortjener. Så vil jeg du skal vite at du virker som en helt utrolig skjønn person, og du er en av de få bloggerne som jeg virkelig vil møte. Du virker bare så utrolig blid og morsom, og jeg har fulgt deg en god stund. Elsker folk med en slik personlighet som du.
   Og du fortjener dette, du fortjener å kunne bruke penger på det du vil. For hvem hadde ikke gjort det om de hadde hatt penger til det? Det hadde i hvert fall jeg. Og forresten, så ser du helt smashing ut om dagen!!
   Stor klem

  197. Hei! Første gangen jeg noen gang leser kommentarene på en blogg(fant den tilfeldigvis på Snapchat) Litt artig at folk kommer inn og kaller deg hore og billig ++ mye annet😂 Jo flere som hater jo mere penger tjener du vell 😎 opp til deg hva du selv ser på som «jobb hardt» stå på med hva enn du gjør!

  198. Til dere som er bitre og sjalu:
   Bare dropp det, det hjelper ingen å kalle noen andre for hore eller prostituert. (Slå det opp før dere bruker det i en setning)
   Hvis dere er så sjalu over at Bella har penger til dette, så kunne dere selv valgt å bli bloggere.
   Da tenker dere kanskje «det er ikke bare å velge å bli blogger, det er ikke så lett»? Nei nettop det er vanskelig å bli blogger ettersom det er drømmen for mange. Bella har jobbet hardt, ikke bare mentalt og pga. hat, men jobbet for å vokse som blogger og jobbet for å komme seg til toppen, og ikke minst å holde seg der så lenge!
   Stå på Isabell! Leste gjennom hele kommentarfelte og det er fantastisk å se hvordan du svarer på hatet! Elsker det! 👊🏼💪🏼

  199. Altså, jeg kjenner jeg blir oppgitt over alle de som faktisk gidder å bry seg så mye om noe de tydeligvis ikke liker? Du kan da heller holde kjeften lukket om dette er så provoserende 😉 Isabel har penger, det vet vi, og so what? I enden av dagen er det hun som bestemmer hva faen hun skal gjøre med det HUN tjener. Det er hennes inntekt, hennes penger og hennes valg.
   Sjalusien og bitterheten er tydelig blandt mange her og hva hjelper det for? Isabel kommer ikke til å forandre mening etter å ha lest deres kommentarer, så hvorfor waste tid? Selvom mange ville ha brukt pengene på noe annet, så forandrer ikke det noen ting. Bruk pengene DERES på det dere vil, så kan isabel bruke sine på det hun vil. Gad. Isabel er et voksent menneske, hun lever sitt liv og hun bestemmer selv.
   Jobber ikke hardt? Jo det gjør hun, og jeg tipper hun er piss lei av å høre dette. Det er ikke barebare å holde oppe en blogg, ta bilder, svare på mails og masse mer og itillegg ta imot hat. Selvom hun er en offentlig person, så betyr det ikke at hun lever i sus og dus hele tiden. Hun er sliten og hun griner hun og. Livet er ikke alltid på topp, som hun også har delt med oss, men da kan hun faen meg få lov til å glede seg når hun først er glad. La jenta være, og hold fred er d mulig

  200. Hahaha uff, blir ikke dere flaue av å være så sjalue og bitter mennesker?
   Kos deg masse med så fine ting Isabel, du har jobd for de, du fortjene de😃❤️

  201. Syntes du skal roe deg litt ned vennen, fordi du er «rik» eller det er hvertfall det du skal ha det til, pga å være en bitch på jævla paradise hotell. Det er faktsik litt morsomt? At de som melder seg på et reality program får mer penger enn de som faktsik gjør noe fornuftig? Vet at ikke du kan noe for det, men det handler jo litt om ansvar og det å tenke på andre. Du er en fin og snill jente, helt sikkert, Isabel. Bare tenk deg om.

  202. FYYYYYYYYFAEN! Jeg er sø drit lei alle haterne! Og i tillegg så er dere anonyme! Dere tør å slenge drit til the qveen og dere blir rosted tilbake (dere blir rosted så jwl hardt), men dere tørr ikke å skrive e-posten og navnet deres!!!! Bitches dere er feige! Isabell fortjener ikke en drit mot seg! Hu har masse penger, store pupper og stor rompe og hun ville operere seg , hennes valg hu lever jo det beste livet man kan leve? HELLO TENK MED HODET!

  203. Skoene var superkule!! Synes det er bra du kjøper sko som det er noe spesielt med når du først skal bruke mye penger på det! Hadde vært verre om du kjøpte helt plaine sko som man finner maken av på hm 🙌

  204. hadde jeg også hatt mye penger, hadde jeg kjøpt alt i verden jeg ønsket meg. det er ingen andre enn deg selv som skal få lov til å bestemme hva du skal bruke pengene dine på, så har du lyst til å unne deg med nye ting så ofte du kan, så gjør du det!! masse respekt til deg, og super fint innkjøp forresten😍❤ stå på!

  205. Likte dette innlegget, jeg! Diigger solbrillene 😍 Hadde lett kjøpt om jeg hadde hatt penger til det!

  206. Har alltid respektert deg, helt til nå. ?Hvis du er så ekstremt misfornøyd med lønnen, HVORFOR er du sykepleier da?????
   Hva feiler deg?😂 Det er mer enn bare lønna å være sykepleier, noe du tydeligvis ikke forstår. Uten sykepleiere som jobber underlønnet, 24 timer i døgnet – hadde verken du kunne operert noe, Norge hadde ikke vært noe 🙂 Hilsen sykepleierstudent (som ikke valgte yrke etter bare lønn) Skam deg.

  207. Isabel, har du en god oppskrift på å tjene gode penger, helst så fort som overhode mulig? Strøk på norsk eksamen min og fikk nesten 130 000 i gjeld av lånekassen, fikk også nærmere 30 000 i baksmell på skatten..
   Hilsen desperat alenemor 22

  208. Pengene har gått helt opp i hodet ditt!! Pluss at du har blitt så stygg bitch innvendig etter alle pengene du får ved å være en jævla talentløs prostituert araber barneverns hore!!!!!

  209. Til dere som sier at å blogge ikke er hardt..
   1.Blogging kan være hardt med å finne ideer og skrive ,ting tar tid.
   2.Slutt å skriv den kommentaren uannsett bare drit i det å les videre… hvorfor skal det være så vanskelig🙄?

  210. Hei Isabel! Jeg ville bare du skal vite at jeg unner deg alle tingene! Som du sier selv så har du jobbet hardt for å kunne kjøpe noe du ønsker deg! Jeg liker bloggen din veldig godt, og det er det mange hundre tusen til som også gjør, tenk at du er på nr 1!!! Av bloggene i Norge! Det er noe du må være veldig stolt av!! Det syns jeg du fortjener masse! Ønsker deg en fin dag videre og stå på! Seriøst, du er 24 og har nådd veldig langt innenfor mediabransjen, ikke la deg knekke er ufyselige kommentarer. Det er tross alt bare fra folk som er sjalu og som føler de ikke har nådd like langt som deg og føler derfor for å tråkke på deg slik at dem skal føle seg mye bedre. Bruk tiden din på di fine kommentarene og ikke de ekle😘😘❤️

  211. Kjenner jeg blir ganske frustrert over å lese gjennom kommentarfeltet. Folk er så utrolig bitre og misunnelige at jeg blir kvalm! Om det å blogge ikke er hardt arbeid så hadde alle fått det til. Men det er nok ikke noe lett å skrive en innholdsrik blogg som flere skal finne interessant. Jeg vet hvertfall at jeg ikke hadde fått det til.
   Og jeg syns det er veldig trist at Isabel skal få så mye hate. Alle sir at man må få vær slik man er og at man ikke skal bry seg om kropp. Og dette er noe alle “haters” sier , men det er virkelig dere som er de verste. La jenta leve sitt eget liv og gjør egne feil.

  212. KAN FOLK FAEN SLUTTA HATA PÅ ISABEL? SLUTT Å VÆR SÅ JÆVLA SJALU FOR AT HU HAR LYKKETS I LIVET! BLIR SÅ JÆVLIG PROVOSERT AV SÅNNE HATERE SOM IKKJE HAR DET BRA ME SEG SJØL OG DÅ HELLER SKA RAKKA NED PÅ ANDRE! EG ELSKE DEG ISABEL OG ØNSKE DEG ALT GODT! Har følgt me deg fra dag 1 av og digge deg ❤️❤️❤️❤️ stay strong! #whatdoesn?tkillsmemakesmestronger

  213. Herregud for en kommentar: «jævla talentløse prostituert araber barneverns hore»…
   Først og fremst definisjon av prostituert:
   «Prostitusjon er salg av seksuelle tjenester mot betaling eller for andre gjentjenester. En person som selger seksuelle tjenester kalles på norsk for en prostituert eller sexarbeider. I en mer generell betydning av ordet kan ethvert salg av seksuelle tjenester til et eget formål bli ansett som og betraktes som prostitusjon». (Kilde: Wikipedia)
   Sist jeg sjekket får Raad inntjening på annonser, samarbeid og annet sosiale medie arbeid. Å gå på at hun er utenlandsk er lavmål og rasistisk.
   Definisjon rasist:
   «Rasisme er å rettferdiggjøre at man behandler noen dårligere fordi de har en annen hudfarge, religion, kommer fra et annet land eller har en annen etnisk opprinnelse». (Kilde: ung.no)
   Videre å bruke barnevernet som en negativ holdning og for det hun utøver nå, gir meg bakoversveis! Barnevernet et er system som har reddet mange barn i forferdelige situasjoner som kanskje ville ha endt et liv i rus og misbruk.
   Nettet i dag gir mulighet til å skjule seg og ytre ondskap og mobbing. At man ikke er enig i hvordan Raad fremstår er helt ok, men å ytre slike umodne og uopplyste skjellsord på en blogg hvor mange følgere er unge, sier mer om deg enn Raad selv.
   Har man ikke noe positivt å si så klapp igjen!

  214. Å herlighet… bladde igjennom kommentarene og tenkte på HVOR TIDLIG BARN FÅR PC/MOBIL fortiden :/// Det å sitt eå hakke på den måten og påstå det er enkelt med den jobben du har, ok. Men hvorfor ikke starte denne jobben selv da hvis det er så enkelt haha.. alle vil vell tjene 200-300 tusen i mnd 🙈
   Anyways, kommer fra sjalue nettroll som dessverre har fått dårlig oppdragelse. Hva med å bare vise litt respekt for andre mennesker?
   Du er rå Isabel❤️ Mange, MANGE som mener det samme!! Du er et forbilde 🙂

  215. Unskyld altså, men hvorfor i helvete sier folk til deg at penger ikke er alt her i verden!? Det er jo søren meg de som spørr deg om lønna di, og de får svaret fra deg å begynner å kritisere!! Nei vettu hva, jeg blir så provosert. Det er eldre folk som sitter og kommenterer å hater på deg, de som har lært barna at hvis de har noe stygt å si så skal man holde det inne å heller si deg positive! NÅ ER DET NOK! Oldiser dere må gi faen i å kommentere så stygge ting på nettet og oppføre dere som 40-50 åringer å ikke barnehage/skole barn! Og Isabel jeg håper du har en super sommer videre og koser deg med det du har og kjøper så mye du vil, fordi DU har jobbet hardt for de pengene og da kan man kose seg med de!💋💋hilsen jente på 13💋💋

  216. Studenter jobber hardt. Pugging, øving, masse lesing og prøver hver uke. Du sier at blogging er hardt arbeid og mest av parten går til netttroll, men hva med de studentene som også blir mobbet på skolen + hardt skolearbeid. Du bare blogger og skriver om hvordan hverdagen din er og ja selvfølgelig får man litt hate der ja

  217. Helt seriøst folkens. Hvis dere har så mye i mot Isabel, hvorfor gidder dere å ta dere tiden til å faktisk skrive så jævlig mye unødvendig drit til henne? Er dere sjalue fordi hun faktisk tjener mye penger eller? Jobben hennes for faen er å skrive blogg osv, godta det for helvete. Dette er noe hun trives med og tjener bra på, så la henne holde på uten at dere skal komme med så jævlig mye drit hver gang hun gjør jobben /hobbyen sin. Jeg blir så lei av at du faktisk skal få så mye hate Isabel over så mye undøvendige ting, fortsett med jobben og hobbyen din, gi faen i alle som snakker drit og er fette barnslige som tydeligvis aldri vokser opp. God sommer!

  218. Hahah må bare flira av alle de idiotan så ikke har bedere å ta sæ tell en å gi dæ så mye hate 🤣🤣 du e tøff så står i alt detta respekt🤙🏻😁

  219. Okey, somregel pleier jeg og holde kjeften min pent igjen i disse bloggerenes komentarfelt (Dette gjelder alle bloggere) Noen ganger er jeg uenig, nogen ganger er jeg enig, i hva di blogger og skriver, men det er ikke bare me bloggere? det er med venner, familie, bekjendte ol. Easy as that. Men nå klarer jeg ikke å holde fingrene vekke ifra tastaturet lenger, fordi jeg ser hvor mye dritt Bella får! Å det er ikke lite. Folk bør faktisk skjerpe seg! Jeg kan si så mye som hvis mennesker hadde skrevet så mye dritt til meg så tror jeg ikke jeg hadde holdt ut lenge på denne kloden her!! Bare en liten headsup! Så Isabel! Du klarer å svelge dritten her, du klarer alikevell stå opp om morgene å blogge å forsette DITT liv! Du klarer å fortelle om dine innkjøp, du står i det! Selv om det er storm i komentarfeltet å bare det i seg selv er beundringsverdig! Du fortjener hver eneste krone, SPESSIELT av haterene, skulle ønske du fikk mer penger for hver haters komentar! Det er ikke innafor, det er ikke rettferdig i det heletatt hvor mye dritt som blir slengt til deg både på bloggen din og av andre kjendiser. Det er helt på trynet! Itilegg ønsker jeg å påminne dere om at Isabel for ett par dager siden, klarte å være med på å redde en hunds liv. Er ikke det i seg selv beundringsverdig? hun kan få frem viktige budskap hun også, men hun er jo så jævla opptatt med å forsvare seg selv ovenfor dere hatere! Jeg blir skikkelig sint, å såret over å se hvilken verden vi lever i å hvilket land vi bor å slenger dritt i! selv har jeg ikke verdens beste inntekt, å blir selfølgelig litt sjalu til tider på bloggere så har kjøpt masse pene ting (Sorry Isabel 0:) ) Men det er ikke poenget. Hun får ufortjent mye dritt slengt ifra dere, visse komentarer gjør meg kvalm! Jeg Håper Bella klarer og leve videre med bloggen å keep them money comin 🙂 for å ikke glemme fansen <3 Isabel, bøyer meg i støvet for deg! Du er en taltentfull blogger (som mennesker ikke må glemme også er ett yrke) å du er en god person <3 BAMSEKLEM TIL DEG <3

  220. Altså, jeg blir helt satt ut av mennesker som skal hetse deg for hver ting du gjør, kjøper, sier og viser. At denne verden har blitt til ett så motbydelig sted er skremmende, trudde foreldre hadde lært opp barna sine på en ordentlig måte.
   Det som er helt utrolig er at noen kan ha hjerte til å skrive så mye dritt til et annet menneske på nett. Jeg blir helt satt ut. TA DERE SAMMEN FOLKENS, VIS LITT RESPEKT
   Jeg syntes du er ett flott forbilde Isabel og du burde fortsette som du gjør😊 du tjener egne penger og jobber super hardt for det.
   Vil bare si at du er ett flott menneske og jeg og mange andre ser virkelig opp til deg❤️ Stå på!

  221. Heia, digge bloggen din og d du gjør! I pleie egt ikke å se gjennom kommentaran du bruke å få med innlegga dine, men ja, klokka e 04.00 om natta, og har legit ikke en dritt å gjør, og sove får i ikke te. Men herregud så mye hat du får?!! Koffor orke folk! Føle dokker dere bedre etter dokker har skreve na dritten? Leste nokken folk skreiv «få beina ned på jorda» «skjerp de» «voks opp» osv.. altså! Få beina ned på jorda dokker! Voks opp sjæl, og skjerp dokker! Bella gjør faen ikke en dritt slemt mot dokker! Ho bruke mye av tida si på å skrive sa innlegga til oss, så vi kan lese dem! Hvis du ikke lika d eller hvis du veit at du kjem t å bli så fette sjalu at du grin, så la vær å les innlegget da! La vær å bla heilt ned for å skrive dritt t ei som ikke har gjort nokka t dokker. Tenk litt mer neste gang, og tenk over ka dokker skriv. E d virkelig vits å skrive hat? Ho tar se ikke nær d uansett, så ikke gidd å prøv engang.
   Forresten i elske bloggen din! OMG

  222. Jeg syns skoene å veksa var fin❤️
   De som ikke liker skoene eller veska km gå og ta seg en bolle!😊

  223. Hei! Jeg pleier ikke å kommentere her på bloggen, men nå må jeg bare! Jeg er helt sjokkert over alt det stygge folk skriver til deg! Det er helt sykt! Og jeg syntes at du er UTROLIG tøff Isabel! Assa hvorfor skal folk bry seg om hvordan du har jobbet hardt? Hvis du har jobbet hardt så har du jobbet hardt! Og det tror jeg på, og det håper jeg alle andre kan forstå en gang. Du skriver jo søren av meg flere innlegg om dagen! Og alle de teite og styggge kommentarene du får, er ikke fortjent! Men du er så utrolig tøff som svarer dem ?litt sånn frekt til bake? men det er bare bra! Stå på Isabel, du er utrolig tøff og flink i den jobben du gjør! Og du kan kjøpe hva du vil, fordi det er du som har jobbet for de pengene! Og du må også få kunne kjøpe hva du vil uten at alle skal kommentere så himla mye og stygt på det! Super kule ting forresten❤️❤️❤️❤️

  224. Hei, jeg bare lurer på om du tjener mest på yt elr blogging?
   Og hvor gammel burde man være for å starte noen av disse tingene seriøst som en jobb?❤️

  225. Jeg har holdt kjeften min lenge nok. Kjenner jeg blir jævla provosert av dere som kommentere om ting dere ikke vet noe om. Fotfølger dere Isabel hver dag? Vet dere hva hun gjør i løpet av en dag? Tror ikke det, så på hva grunnlag har dere rett til å sitte å skrive at hun ikke jobber hardt? HUN VISER OSS DET HUN VELGER Å VISE! Det blir som at du dømmer en person uten å ha sett personen først. Logisk. Ja,hun tjener godt og lever et liv ikke alle har, men hun har jobbet for å komme dit hun er i dag. Det vil ikke si at hun gjør noe mindre enn oss andre som for eks. jobber i butikk. For du som er sykepleier lenger oppe i kommentarfeltet, din jobb er mye mer fysisk ja men Isabel har ikke satt inntekten til bloggerne, det er ikke hennes feil. At du tjener dårligere enn Isabel som «ikke jobber hardt» har ingenting med henne å gjøre. Det må du nok ta opp med stortinget. Men igjen så må Isabel hver dag se på alt dere kommenterer og så mye grusomt som kommer ut av kjeften deres at det påvirker henne psykisk. Har selv stått i posisjonen til Isabel når det gjelder stygge kommentarer og uthenging på nettet, det sliter veldig på en person psykisk, mer enn dere tydeligvis forstår. Har dere det så dårlig med dere selv at dere må rakke ned på en person for å føle dere selv bedre? Isabel har ikke gjort noen av dere noe så vær så snill, skjerp dere mennesker!! Hva feiler det dere? Sjalusi lenge leve. Istedenfor å sitte og kommentere dritt til en person som ikke har gjort dere noe så løft på ræva deres og gjør noe med livet deres. Har dere ikke noe fint å si så ikke si noe i det hele tatt. «Vær mot en person sånn du vil de skal være mot deg.» De fleste av dere burde huske dette.

  226. Helt ærlig digger jeg bloggen din, og hvordan du klarer å stå på selvom det kan være slitsom når det er så mange som hater på deg, for å være helt ærlig syntes jeg ikke du fortjener det, du er sikkert verdens hyggeligste person bak nettet.. ingen fortjener å bli mobba eller noe!! La jenta være seg selv, og ha noe som faktisk betyr noe for henne i livet!! Du er helt rå!! Stå på videre!!❤️

  227. Shit, leste gjennom alle kommentarene og shit sier jeg bare. Folk skjønner ikke at man ikke må jobbe lenge for å jobbe hardt. Ja noen må opp kl 05 men du jobber like hardt. Kanskje mer mentalt men du jobber hardt. Blogging er slitsom både mentalt og fysisk. Og det at de som skriver hat ikke skjønner det når de er en stor del av det mentale er helt rart. Håper virkelig at du driter i kommentarene fordi de skriver sånt fordi de er sjalu. Jeg kunne aldri blogget fordi jeg ville aaaaldri klart å få så mye hat. Jeg ville bare falt sammen. Men stå på Isabel!!

  228. Jobben hennes er jo og vise ting hun gjør i hverdagen, hvordan hun har det og hva hun kjøper osv. Så hvorfor i helvete skal dere hate på jobben hennes da? Hun tjener masse penger, og nei de er faktisk ikke så lettjente som mange av dere vil ha det til, HUN JOBBER JO HARDT FOR DEM!!! Tenk om du måtte fått ca 300 hat meldinger hver jævla dag, men fortsatt klart og holde deg oppegående, da jobber du faktisk hardt, for nei det er ikke lett og få masse hat meldinger.
   Om du hadde tjent like mye som henne, hadde ikke du også unnet deg dyre ting?
   Dere som hater på at hun oppererer seg, tenk dere om det er jo nettop dere som får henne til å opperere seg!!
   Voks opp a folkens, eller pell deg ut av denne ikke bloggen, liker du det ikke, så hva faen gjør du her da!
   Stå på isabell💗💗

  229. Jeg er absolutt ikke en blogg leser , men kom over din faktisk via Snapchat , haha! Uansett leste innlegget og kommentarene . Mye hat og frekke meldinger – jeg vil påstå at alle jobber hardt på hver sin måte om du er blogger , brannmann , butikkansatt eller bare en «assistent» i et firma! Jeg jobber hardt selv – jeg arbeider hverdag i barnehage , skal ta kvelds skole samtidig som at jeg er mor til et lite barn. Men og hakke ned på andre gjør deg (nett troll) ikke til et bedre menneske – alle har følelser og alle har rett på og leve sitt liv slik de vil 🙂 så til alle nett troll og alle som skal ha noe negativt og si enten her eller andre steder «seriøst?! Grow up, om det irriterer deg at Isabel har et liv som er uvanlig for deg så bla videre , at du gidder og bruke energi og tid på og hakke ned på henne og andre bloggere – de er med mennesker! 🙂
   Og til alle som jobber hardt stå på – hardt arbeid lønner seg alltid 🙂 Og du Isabel forsett med det du gjør og lev det livet du vil 🙂 lykke til videre med bloggingen 🙂

  230. Til alle dere med stygge og nedlatende kommentarer over: hvis det virkelig var så lett som dere skal ha det til å «bare» være toppblogger og tjene like mye som Isabel, hvorfor gjør ikke dere det da? Hvorfor gjør ikke «alle» det når det er bare-bare? Jeg vil gjerne se noen av dere klare å oppnå noe av det Isabel har klart, og samtidig takle all den hetsen og kritikken hun til daglig får. Vis meg, siden det er så lett.
   Oppfør dere som voksne mennesker, vis vanlig folkeskikk og ikke synk ned på et nivå så lavt at dere gjemmer dere bak tastaturet for å spre dritt og trykke ned en jente som på ingen måte påvirker deres liv i det daglige eller tvinger dere til å lese bloggen hennes. Det er ynkelig og ufordragelig, og dere blir ikke bedre selv av å trykke andre ned.
   Og til deg Isabel: du er rå! Klem til deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg