DINNER @ GORDON RAMSAY’S

annonse ⎟ lenker nelly

Når du får vite at det finnes en Gordon Ramsay restaurant på hotellet, er det ingen spørsmål om hvor middagen blir booket. Det finnes NOBU også her, men vi følte at Gordons mat måtte prioriteres. Jeg må si at jeg hadde veldig høye forventninger til maten, han er tross alt guden av mat! Jeg bestilte meg hans signaturrett som er beef wellington. Tilbehøret var helt fantastisk godt, jeg spiste truffle mash – noe av det beste jeg noensinne har spist. Biffen var nydelig den også, altså! Alt i alt var det et meget smakfullt måltid, men vi var ikke så veldig begeistret over selve restauranten. Den var ikke så veldig fin, faktisk.. Litt kjipt, men jeg antar at Gordon ikke er så sjukt “glam” av seg – haha. Restauranten ligger på Atlantis hotellet, og jeg anbefaler absolutt dere å ta en tur hit om dere skal til Dubai. Maten var fantastisk!

Fine jenta mi!! 

Truffle fries… Min obsession!

Det fantes også en isbar i restauranten som jeg har hørt mye positivt om, men jeg var for mett til å prøve. Maybe later!

SKJØRT HER ⎟ HEELS HER

Det var gårsdagens middag! Liker dere at jeg kommer med restauranttips underveis i ferien? Personlig digger jeg å lese andres anbefalinger, slik at det blir lettere for meg når jeg eventuelt reiser til samme destinasjon senere. Let me know. ❤️

14 kommentarer

Siste innlegg