SHOPPING PÅ VERDNS STØRSTE KJØPESENTER

DUBAI MALL

I går var vi å shoppet på Dubai Mall! Det er faktisk verdens aller største kjøpesenter. Jeg tror ikke dere kan forestille dere hvor svært det er med mindre dere faktisk har vært der. It’s HUGE! De har alt av butikker. Topshop, en svær Sephora (min favoritt ofc), Bershka, Chanel, River Island.. Alt finnes. Til og med en enorm godtebutikk som jeg alltid blir like fascinert av. Fun fact: sist jeg var i Dubai kjøpte jeg godteri til småsøsknene mine derfra for nærmere 3.000 kroner. Hvor gal er man da, liksom? De ble i hvert fall veldig glade for det, haha. Sidra har til og med “rester” igjen, og dette er snakk om Dubai-reisen som var i desember i fjor. Så mye godis var det altså, når til og med det godtemonsteret ikke har klart å spise opp alt enda. Wups! Gøy å ha meg som søster, skjønner dere. 😅 Jeg har forresten fått streng beskjed om at både Rami og Sidra er lei av å få godteri i feriegaver fra meg hver gang, så denne turen får jeg pønske på noe annet. Kanskje mange forskjellige nudler? Haha!!

Uansett! Jeg shoppet ikke store greiene i går, egentlig. Vi hadde knappe tre timer til å fordrive tiden med på shopping før vi måtte komme oss hjem og gjøre oss klar til partyyy. Men noe fant jeg, så klart! For det meste undertøy fra Victorias Secret. I’m a sucker. Jeg har så utrolig mye fine undertøyssett derfra. Det var litt spesielt å kjøpe mye sexy i går ettersom jeg tross alt er singel nå, men jeg liker å være fin for meg selv også. Det er viktig, babes!

Vi skal ta en ny shopperunde før vi reiser hjem. Jeg har litt småtteri jeg vil ha, mest sminke egentlig. Jeg går aldri inn på Sephora uten å svi av alt for mange tusenlapper. Sminke er life.

16 kommentarer

Siste innlegg