DUBAI VLOG⎟ FESTING, STALKERS & SHOPPING

Dubai vlogg nummer to er endelig her! I denne vloggen får dere blant annet være med å feste i Dubai, shopping på verdens største kjøpesenter og dere får ta en del av sirkuset som pågår her på ferien. Vi har blant annet fått oss noen desperate “stalker” gutter som ikke klarer å la oss være i fred. 

   HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!   

25 kommentarer
  1. For din egen helses skyld ( og multiresistente bakterier hele verden sliter med) ikke ta antibiotika mot en forkjølelse! Og ja, du dro til legen som ga deg dette, noe leger desverre gjør spesielt i Asia. Men det er ikke rett. I og med at du er bedre allerede dagen etter, sier vel litt om at den antibiotikaene du fikk var overkill?

  2. Et lite spørsmål som jeg har lurt lenge på🙏 Du sier alltid at du er skikkelig businesswoman, men hva mener du egentlig med det? Hva er det du jør som jør at du kan kalle deg selv businesswoman? Hva er det du jør som er business? (Da sikter jeg ikke til svar som å poste innlegg og bilder på blogg insta og Snapchat).. Men lurer oppriktig på hvorfor du føler at du er en businesswoman:)!

  3. Digga vloggen, men ett tips til da du var syk! Skriv inn til reiseforsikringa di og si i fra at du ble syk. Jeg forstuet foten i sommer på ferie og fikk refundert godt over halve turen! Med tanke på hvor dyr denne turen er, vil du kunne spare myyyye!

  4. Hei! Kjedelig å bli syk på reisen og jeg så at du fikk antibiotikabehandling. Du nevnte at du følte at du ikke trengte resten av antibiotikakuren fordi du følte deg frisk med en gang, og dette er veldig vanlig. De aller fleste opplever rask bedring ved antibiotikabehandling (noe som er bra, da er det enklere å henge med på det man skal), likevel skal man alltid (!) fullføre en kur. I starten av behandlingen vil behandlingen drepe de aller fleste bakteriene, men det krever en hel kur for å drepe alle bakteriene som forårsaker infeksjonen. Når man ikke fullfører hele kuren vil man fortsatt ha infiserte bakterier som vil kunne spre seg på nytt og skape en ny infeksjon kort tid etterpå. I tillegg så vil disse være mer resistente mot antibiotika, som kan føre til at de blir vanskeligere å behandle senere. Jeg aner ikke om du faktisk fullførte kuren din eller ikke, men jeg håper virkelig det for din egen skyld! Håper du hadde en fin ferie til tross for sykdom, ser ut til at dere hadde det gøy på videobloggen! 🙂

  5. Ser at Astrid her oppe har nevnt det også, men vil bare påpeke viktigheten av å ikke ta antibiotika for forkjølelser og andre småsykdommer som kroppen klarer å ta seg av selv (selv om det tar ekstra tid). Antibiotikaresistens har vært et økende problem og en alvorlig problemstilling på verdensbasis de siste årene. Overforbruk av antibiotika, nettopp ved f.eks. forkjølelse har ført til at enkelte virus/bakterier har innarbeidet motstandsdyktighet mot antibiotika. Dette vil kanskje ikke i seg selv være et problem for en vanlig, frisk person som aldri vil bli utsatt for skade, men for de som har svekket immunsystem (pga. kreft, medfødt hjertefeil o.l.) så vil dette bety at enhver operasjon (som kan føre til infeksjoner) er livsfarlig. Norsk helsevesen har lenge prøvd å begrense bruk av antibiotika her hjemme, men dette er jo et globalt problem og vi ser også at det er langt lettere å få skrevet ut resept (eller det trengs ingen resept overhode) i mange andre land. Folkehelseinstituttet har lagt ut litt informasjon om antibiotikaresistens her: https://www.fhi.no/sv/antibiotikaresistens/. Vr ikke meningen at det skulle bli en så lang utgreiing, men synes dette er et såpss viktig tema og du er en offentlig person med mange følgere som kan påvirke i stor grad. Også er det jo ikke sikkert alle er bevisst på dette (er jo kanskje ikke så rart), men nå er du i alle fall det – og forhåpentligvis også de som titter innom kommentarene 🙂

  6. når kommer haul ? du har lovd veldig ofte før å komme med haul etter vært på ferie , men ikke gjort det. derfor jeg spør:) sikkert veldig mange andre og som ønsker du skal komme med det du sier<3

  7. Må faktisk bare svare på de overher som klager på antibiotika bruk. De aller fleste har fått med seg at man ikke skal overdrive bruken av det, men jeg tviler sterkt på at dette er noe hun pleier å gjøre. Hvis hun hadde vært hjemme i Oslo, eller hadde 1 mnd i Dubai hadde hun mest sannsynlig latt det gå lengre tid for å sjekke om det gikk over av seg selv. Se for dere at dere hadde 10 dager i Dubai og var syk de første 2 dagene, hadde dere ventet 1 uke for å håpe det ble bedre, selvom dere bare følte dere verre og verre?
   Isabell, du er rå. Stå på og gjør din egen greie, digger deg.

  8. Forkjølelse er aldri forårsaket av bakterier, det er virus! Ergo skal man IKKE ta antibiotika mot forkjøelelse for de som da ikke vet hvorfor; AB dreper ikke virus.

  9. Det er meningen at du skal ta hele kuren uansett om du føler deg bedre. Du skal heller ikke drikke alkohol når du går på kur men kjør på.

  10. Hei fine Isabel <3 vi er en jentegjeng som skal reise til Dubai. kan du lage en "Dubai guide"? Hva bør vi gjøre? Hvor bør vi spise? Hva bør vi oppleve?
   klem <3

  11. Slik de over her har skrevet: 1. man skal ikke bruke antibiotika for en viral forkjølelse 2. man MÅ bruke hele kuren selvom man føler seg bedre før kuren er avsluttet. Hilsen en lege

  12. Elsker vloggene dine, og ikke minst klesstilen (spessielt i dubai), du og Newa stråler sammen! lots of love, klem meg

  13. Kan du skrive hva sangen på store deler av videoen heter? Setter pris på svar da jeg ikke får den av hjernen😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg