UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor dro du på date med en som hadde kjæreste i Dubai?

– Jeg har ikke vært på date med en som er i et forhold? Gud, det håper jeg da inderlig ikke?! Isåfall er dette nytt for meg!

Hvor mye veier du?

– Vekt er så ubetydelig, dere! Hvem bryr seg om hva vekta viser, sånn seriøst? Jeg har ikke veid meg på utrolig lang tid, og helt ærlig mener jeg at absolutt ingen burde eie en badevekt hjemme. Det eneste man skal bry seg om er at man er sunn og frisk – ikke hvor mange kilo man veier. Det er tull og vas!

Hvordan er livet egentlig? Du ser så lykkelig ut for tiden. <3

– Åh, takk som spør skjønne! Livet er veldig fint om dagen. Jeg er veldig motivert for tiden og jeg føler at jeg utvikler meg veldig både karrieremessig men også på privaten for tiden. Det er verdens deiligste følelse. Og så har alle familiemedlemmene mine og de nærmeste vennene mine det kjempe fint om dagen, og det gjør at jeg automatisk blir mye gladere sånn generelt. Jeg har ikke mye å klage på, jeg er så utrolig heldig!

Har du aldri dårlige dager? Det virker ikke slik, isåfall er du veldig dårlig på å vise det.

– Åh, jo.. Tro meg, I do. Jeg har dårlige dager, akkurat som alle andre. Jeg har kanskje blitt dårligere til å vise de ikke så perfekte dagene, uten at det egentlig har vært min hensikt? Ting er virkelig ikke picture perfect i mitt liv, og jeg beklager så utrolig mye om du føler at jeg ikke viser de sidene også. Det er i grunn veldig godt for meg at du sier i fra, for det gir meg en liten wake up call. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å ikke late som at livet mitt er så forbanna perfekt slik som enkelte andre bloggere har en tendens til å gjøre. Gud, jeg har like mange problemer, om ikke fler, enn alle dere som leser dette akkurat nå. Jeg krangler med søsteren min, dramatiske hendelser inntreffer fra tid til annen og jeg har dager hvor jeg ikke gjør annet enn å ligge i sengen fra morgen til kveld og føler meg totalt mislykket. Det føles bare litt feil, eller rart, å blogge om akkurat det. Men vet du? Det skal jeg begynne å gjøre igjen. Jeg føler jeg var mye flinkere på den fronten før..

Dine tanker om Ex On The Beach?

– Dette har jeg for så vidt svart på før, men jeg kan så klart gjøre det igjen. EOTB er jo egentlig veldig underholdende, men personlig synes jeg at den norske versjonen skuffet noe vanvittig i starten. Den mobbefesten som pågikk og hvor ekle enkelte var mot hverandre gjorde oppriktig vondt å se på. Jeg har ikke sett så veldig mye av programmet etter det, rett og slett fordi jeg syntes at det ble for mye av den vonde oppførselen.

Hvor går neste reise?

– Den går til Los Angeles sammen med Sofie! Vi reiser i oktober, akkurat i tide til å feire halloween der. Kan dere se for dere hvor sjukt det kommer til å bli? Jeg har alltid drømt om å feire det i USA og nå skal det søren meg skje! Kostymet skal så klart være veeeldig nøye gjennomtenkt, jeg gleder meg som et lite barn til å finne ut hva jeg skal kle meg opp i. Any tips?

Har du hooket med en jente før?

– Jeg har ikke hatt sex med bare en jente, nei. 

Har du fortsatt kontakt med guttene fra Dubai?

– Noen av de ja, men helt ærlig har et par av de blitt veldig slitsomme.

Hvorfor ser du egentlig så opp til Kim K?

– Du, det er mest fordi jeg synes hun er en helt forbanna rå business kvinne. Alt det hun har fått til er for meg vanvittig inspirerende og ikke minst imponerende. Hun har bygget et imperium uten like, og det skal søren meg godt gjøres. Dessuten virker hun å være som et utrolig genuint og godt menneske tvers igjennom. Jeg elsker måten hun behandler familien sin på, hvor stort hjerte hun har og hvor.. ja, fantastisk hun er. Så klart ser hun kjempe bra ut også, men det er ikke det som er hovedgrunnen til hvorfor hun er mitt “forbilde”.

Hva er dine fremtidsplaner?

– Jobbe. Alt jeg fokuserer på nå er karrieren min. Jeg vil utvikle meg. Jeg vil ikke bare drive med blogg. Det er nå jeg er ung, det er nå jeg er ugift og har null barn og derfor er det nå jeg har mulighet til å vie all min tid til å bygge meg opp og frem. Jeg har så mange drømmer, dere. Jeg har veldig lyst til å skrive et eget, utfyllende innlegg om dette, om drømmene mine. Jeg er så klart veldig stolt over meg selv med tanke på hva jeg har klart å oppnå allerede nå, men jeg er en person som aldri nøyer meg. Jeg må alltid ha mer, være mer, oppnå mer. Det finnes liksom ingen stopp i meg, og akkurat det er det jeg elsker mest ved meg selv.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ!

47 kommentarer

Siste innlegg