UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor dro du på date med en som hadde kjæreste i Dubai?

– Jeg har ikke vært på date med en som er i et forhold? Gud, det håper jeg da inderlig ikke?! Isåfall er dette nytt for meg!

Hvor mye veier du?

– Vekt er så ubetydelig, dere! Hvem bryr seg om hva vekta viser, sånn seriøst? Jeg har ikke veid meg på utrolig lang tid, og helt ærlig mener jeg at absolutt ingen burde eie en badevekt hjemme. Det eneste man skal bry seg om er at man er sunn og frisk – ikke hvor mange kilo man veier. Det er tull og vas!

Hvordan er livet egentlig? Du ser så lykkelig ut for tiden. <3

– Åh, takk som spør skjønne! Livet er veldig fint om dagen. Jeg er veldig motivert for tiden og jeg føler at jeg utvikler meg veldig både karrieremessig men også på privaten for tiden. Det er verdens deiligste følelse. Og så har alle familiemedlemmene mine og de nærmeste vennene mine det kjempe fint om dagen, og det gjør at jeg automatisk blir mye gladere sånn generelt. Jeg har ikke mye å klage på, jeg er så utrolig heldig!

Har du aldri dårlige dager? Det virker ikke slik, isåfall er du veldig dårlig på å vise det.

– Åh, jo.. Tro meg, I do. Jeg har dårlige dager, akkurat som alle andre. Jeg har kanskje blitt dårligere til å vise de ikke så perfekte dagene, uten at det egentlig har vært min hensikt? Ting er virkelig ikke picture perfect i mitt liv, og jeg beklager så utrolig mye om du føler at jeg ikke viser de sidene også. Det er i grunn veldig godt for meg at du sier i fra, for det gir meg en liten wake up call. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å ikke late som at livet mitt er så forbanna perfekt slik som enkelte andre bloggere har en tendens til å gjøre. Gud, jeg har like mange problemer, om ikke fler, enn alle dere som leser dette akkurat nå. Jeg krangler med søsteren min, dramatiske hendelser inntreffer fra tid til annen og jeg har dager hvor jeg ikke gjør annet enn å ligge i sengen fra morgen til kveld og føler meg totalt mislykket. Det føles bare litt feil, eller rart, å blogge om akkurat det. Men vet du? Det skal jeg begynne å gjøre igjen. Jeg føler jeg var mye flinkere på den fronten før..

Dine tanker om Ex On The Beach?

– Dette har jeg for så vidt svart på før, men jeg kan så klart gjøre det igjen. EOTB er jo egentlig veldig underholdende, men personlig synes jeg at den norske versjonen skuffet noe vanvittig i starten. Den mobbefesten som pågikk og hvor ekle enkelte var mot hverandre gjorde oppriktig vondt å se på. Jeg har ikke sett så veldig mye av programmet etter det, rett og slett fordi jeg syntes at det ble for mye av den vonde oppførselen.

Hvor går neste reise?

– Den går til Los Angeles sammen med Sofie! Vi reiser i oktober, akkurat i tide til å feire halloween der. Kan dere se for dere hvor sjukt det kommer til å bli? Jeg har alltid drømt om å feire det i USA og nå skal det søren meg skje! Kostymet skal så klart være veeeldig nøye gjennomtenkt, jeg gleder meg som et lite barn til å finne ut hva jeg skal kle meg opp i. Any tips?

Har du hooket med en jente før?

– Jeg har ikke hatt sex med bare en jente, nei. 

Har du fortsatt kontakt med guttene fra Dubai?

– Noen av de ja, men helt ærlig har et par av de blitt veldig slitsomme.

Hvorfor ser du egentlig så opp til Kim K?

– Du, det er mest fordi jeg synes hun er en helt forbanna rå business kvinne. Alt det hun har fått til er for meg vanvittig inspirerende og ikke minst imponerende. Hun har bygget et imperium uten like, og det skal søren meg godt gjøres. Dessuten virker hun å være som et utrolig genuint og godt menneske tvers igjennom. Jeg elsker måten hun behandler familien sin på, hvor stort hjerte hun har og hvor.. ja, fantastisk hun er. Så klart ser hun kjempe bra ut også, men det er ikke det som er hovedgrunnen til hvorfor hun er mitt “forbilde”.

Hva er dine fremtidsplaner?

– Jobbe. Alt jeg fokuserer på nå er karrieren min. Jeg vil utvikle meg. Jeg vil ikke bare drive med blogg. Det er nå jeg er ung, det er nå jeg er ugift og har null barn og derfor er det nå jeg har mulighet til å vie all min tid til å bygge meg opp og frem. Jeg har så mange drømmer, dere. Jeg har veldig lyst til å skrive et eget, utfyllende innlegg om dette, om drømmene mine. Jeg er så klart veldig stolt over meg selv med tanke på hva jeg har klart å oppnå allerede nå, men jeg er en person som aldri nøyer meg. Jeg må alltid ha mer, være mer, oppnå mer. Det finnes liksom ingen stopp i meg, og akkurat det er det jeg elsker mest ved meg selv.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ!

47 kommentarer
  1. Pliz ikke bruk halloween som en unnskyldning til å kle deg “horete”. Ellers kan du kle deg ut som hva du vil, noe skummelt og blodig. Blir trist hver gang jeg er ute på halloween og alle jenter ser ut som de er tatt rett ut av en pornofilm. Respect yourself, akkurat som du respekterer deg nok til å ikke ha sugerdaddy 🙂

  2. Halloween kostyme, ehmm du har store lepper mørkt langt hår liker å gå med korte klær så lara craft seff

  3. Hooke er noe annet enn å ha sex. Som f.eks når du møter noen ute på byen når du drikker, har en liten flørt ute og snakker, det er hooking. Altså at du fikk en på kroken haha. Men så du har hatt sex med en eller flere jenter da altså?

  4. Hei fine deg! 😄 Litt random spørsmål, men HVOR er den fine buksa du har på i bildet i dette innlegget fra?👌🏻

  5. dette r litt random, men hvor har du tatt lipfillers? har tenkt til å ta det selv og vil ta det på et profesjonelt sted så d ikke ender opp m å se helt forferdelig ut 😅

  6. Hva tenker du om at en jente døde på operasjonsbordet etter å ha gjort samme rumpe operasjon som deg, på samme sted? Kunne du skrevet et innlegg om det?

  7. Hei. Jeg er bare litt nysgjerrig på en ting… du prater så varmt om familien din og er veldig mye sammen med dem, men har aldri sett deg nevne faren din. Har dere kontakt?

  8. Du MÅ prøve å få dratt i fornøyelsesparker (eks. Universal studios) som har halloweentema nå i oktober, beste jeg har vært med på

  9. Likte virkelig dette innlegget, det var både interessant og lett og lese❤️ Du er god Isabel, ha en fin søndag videre❤️

  10. Hva syns du om de andre Kardashians/jenter utenom Kim? Hva syns du liksom om kylie for eksempel?❤️❤️

  11. «Liker måten hun behandler familien sin på» har du sett hvordan hun behandler kourtney i den nye sesongen eller..? Virkelig noe å se opp til du. Og til deg over, å hooke betyr ikke å få noen på kroken. Det betyr å kline.

  12. Ingen tvil om at du ligner på Kim Kardashian!! Hvorfor legger du ikke ut et bilde av deg selv der du ligner mest mulig på Kim K, og får alle til å tagge henne i kommentarfeltet? Hadde vært helt sykt kult om hun la merke til deg! Du kunne fristet leserne med noe kanskje? Tilfeldig shoutout, giveaway eller noe?
   Samme melding som DM på insta

  13. Du bør jo svare på spørsmålene når du skriver «har ikke hatt sex med bare en jente, nei». Der hinter du jo til andre ting, så plis svar de som sitter som et spm tegn her nå.

  14. Du har ikke hatt sex med bare en jente? Så med flere? Eller trekant altså( gutt og jente). Siden du skriver ” jeg har ikke hatt sex med bare en jente, nei” 😂 Kansje en skrive feil.

  15. Hvis du angrer på dine operasjoner slik du har nevnt opp til flere ganger. Hvorfor beholder du innleggene i rumpa da?

  16. Hvorfor trener du så sent? Redd for at folk skal se deg? Er det ikke rart å komme på et studio der de fleste damene har de flotte trente rumpene? No hate 😉 Bare lurer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg