DUBAI GUIDE

Hei babes! Her kommer en etterspurt Dubai guide. Mange av dere har ønsket at jeg skulle skrive et utfyllende innlegg om alt man burde vite om destinasjonen, så det har jeg altså fikset til dere nå. Selv pleier jeg alltid å google meg frem til ulike guider til reisemålet jeg skal til, så jeg skjønner godt at etterspørselen har vært høy. Nå har jeg vært i Dubai hele tre ganger, så jeg føler derfor at jeg er ganske rutinert og vet hva som er verdt å få meg seg og ikke, samt hvor man burde bo, spise osv. Jeg håper at dette innlegget er til god hjelp!

OPPLEVELSER

– Fly i helikopter over palmen. Dette gjorde jeg da jeg var i Dubai i desember i fjor, og det må oppriktig være en av de mektigste opplevelsene jeg har hatt i liveet mitt. Det var så sjukt fett å fly over byen og bare se alt fra et helt annet perspektiv. Jeg husker ikke heeelt hvor mye det kostet akkurat nå, men det kan du enkelt sjekke opp ved å google. Det gjorde jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Shoppe på Dubai Mall, så klart! Dette er da altså verdens største kjøpesenter, så her anbefaler jeg deg til å sette av en hel dag (kanskje til og med to) til shopping. Det er, som du kanskje forstår, enormt svært, så det tar med andre ord veldig mange timer før du rekker å titte gjennom alle butikkene du helst vil innom. De har alt fra Chanel butikk, en gigantisk Sephora, Victorias Secret, Gucci, Louis Vuitton, River Island, Topshop, Bershka.. Alt finnes der.

– Utelivet i Dubai er amazing! Denne siste jenteturen bestod av mye festing, og det med god grunn. Nattklubbene er dødsfete! Den aller beste er, etter min mening, White, men den var dessverre stengt enda ettersom at det er en utendørs nattklubb på en rooftop og det var rett og slett for varmt enda. Den åpner igjen i Oktober da, så det gikk vi akkurat glipp av. Ellers er Billionare Mansion utrolig bra (her festet vi mye denne turen).

– Nyt livet på beachclubs. Dere kjenner jo meg, haha. Det er virkelig livet! Mine to favoritter er Zero Gravity og selvsagt Nikki Beach. Her nyter man deilige drinker (med eller uten alkohol), soler seg, treffer mange kule mennesker, spiser brunch og hører på kul lounge musikk imens man soler seg. Deiliiiig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Fonteneshowet utenfor Dubai Mall er noe dere ikke kan være foruten. Det er helt sjukt nydelig! Det pågår kun på kveldstid, det kan være greit å notere seg. Showet skjer hver halvtime.

– Desert Safari. Dette gjorde jeg sist jeg var der, og det var veldig gøy. Obs: ikke ri på kamelene. Det er ren dyremishandling, så akkurat den delen ber jeg dere på mine bare knær om å ikke ta del i. Resten av safarien er gøy da, med både magedans show, deilig mat og kjøretur i ørkenen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes så klart mye mer å oppleve i Dubai enn det jeg har nevnt her, men det er disse aktivitetene jeg har gjort og prioritert når jeg har vært der.

HOTELL

– Atlantis er min favoritt, dersom du har mulighet vil jeg definitivt bo her under oppholdet. Hotellet er som kjent helt enormt og absolutt alt finnes her. Badeland, x antall restauranter, barer, basseng, beach club og strand. You name it, they have it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Wyndham Dubai Marina. Her bodde jeg blant annet under hele ferien sist jeg var her. Dette hotellet er veldig fint, samtidig som det er veldig gode priser. Her ville jeg bodd dersom jeg ikke ønsket å bruke så mye penger på akkurat hotellet.

– Burj Al Arab. Her har jeg ikke bodd selv da, men jeg har fått høre at dette er et hotell man er nødt til å oppleve. Det er utrolig luksuriøst og prisene er super stive. Om jeg ikke tar helt feil nå, mener jeg at dette er det eneste 7-stjerners hotellet som finnes?

RESTAURANTER

– Buddha Bar er et must, så klart. Nydelige drinker og enda bedre mat. Atmosfæren der er dessuten upåklagelig!

– Zuma. Her serves det deilig asiatisk mat! 

– Reem Al Bawadi er perfekt dersom du vil spise ekstremt god arabisk mat. Her har de dessuten shisha!

– Switch må dere dra til for å spise dessert. Altsåååå, dere kommer til å dø!

– Gordon Ramsay sin restaurant “Bread Street Kitchen & Bar” på Atlantis Hotellet må dere jo bare teste ut. Det var helt fantastisk mat der!

– Nobu, som også ligger på Atlantis hotellet er en restaurant jeg anbefaler deg dersom du elsker sushi. YUM!

_____

Det var det jeg kom på i farten! Dersom det er noe dere lurer på, må dere bare legge igjen en kommentar så svarer jeg dere i kommentarfeltet! Håper dette var til god hjelp. Stor klem!

16 kommentarer
  1. Helt supert, takk! Hvilke strand skal man dra på hvis man bor på Wyndham? Er det dumt å ikke velge et hotell som ligger ved stranden?💕

  2. Hvordan er prisnivået i Dubai? Mener å ha hørt det er dyrt, men leste et annet sted at det var billigere enn Spania? Sikkert fortsatt billigere enn i Norge? Tenker på restauranter og opplevelser

  3. Emirates Palace er også 7 stjerners, det er de to eneste. Du burdr sjekke det ut neste gang du er I UAE

  4. ”De har alt fra Chanel butikk, en gigantisk Sephora, Victorias Secret, Gucci, Louis Vuitton, River Island”.
   Ja, men så har det seg altså sånn at de aller fleste ikke har råd til å shoppe på slike dyre butikker. Kom ned på jorden, alle er ikke like rik som deg!

  5. Så er ddt sånn at hun deler tips om reise til dubai og de fleste som har råd til dubai har nok litt penger. Er du ikke interessert så trenger du ikke lese, men greit å tipse de som skal dit. Og merkene/butikkene som er nevnt er ganske populære så sikkert mange som synes det er greit å vite hvor man skal dra når man skal shoppe.
   Trenger ikke å være så negativ til alt, noen ganger er det bare greit å scrolle ned uten å legge til slile kommentarer :))

  6. Det er også et 7 stjernes hotel i Venezia, der George Clooney giftet seg. Men har merket at mange sier “åh dette er det eneste 7 stjernes hotellet i verden”, altså guider osv sier det.

  7. Liten korrigering: hotellet selv sier de er 7 stjerners (i reklamer og promotering), men skalaen går bare til 5, så de hotellene som mener de har flere er «selvutnevnt 7-stjernes». Så hotellet har 5 stjerner, men er mye mer luksuriøst enn de fleste 5-stjernes hotellene:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg