EN NY OG FORSINKET DUBAI VLOG

 

Her kommer en noe forsinket vlogg fra Dubai! Det er vel tre uker siden jeg kom hjem fra reisen nå, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å klippe de resterende vloggene før nå. First up kommer denne, og så vil det komme en til i løpet av uken! Håper dere synes det er gøy å se på likevel, selv om jeg er litt sent ute med å poste disse. Klem!

   HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!   

7 kommentarer
  1. Kjære Isabell!
   Jeg har hatt silikon i 8 år nå og har brukt BH HVER eneste dag og nesten hver eneste natt. Likevel har jeg fått hengepupper, noe jeg ser du også har antydning til. Beklager å måtte si det men du må ta bedre vare på de og kroppen din. Om du feks vil se ut som ditt store forbilde Kim K, og ikke minst VÆRE et stort forbilde for dine unge fans så bør du få på deg noen kilo. Sier ikke at du skal bli tjukk, men du er såå tynn. Noen kilo opp hadde gjort deg mye vakrere og sterkere.
   Mvh Sofie 🙂

  2. Du som sier til Isabell at hun skal legge på seg noen kilo
   Isabell er kjempe fin akkurat slik hun er og det syntes jeg virkelig at du ikke skal rakke ned på. Jeg tror at eneste grunnen til at du sier noe sånt er fordi du er misunnelig. Du burde ikke si sånt til noen og du burde passe dine egne saker og ikke bry deg så innmari mye om hvordan andre ser ut. Og selvom su tror at du skriver det på en hyggelig måte, så er det du skriver ikke så hyggelig å høre for noen.
   Stay strong Isabell❤️ Hilsen stor fan❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg