ANTREKK⎪ ALL BLACK EVERYTHING

annonse ⎟ annonselenker nelly

BUKSER HER (disse bor jeg i for tiden. Så fine!) ⎟ ADIDAS T-SHIRT HER ⎟ SOLBRILLER LOUIS VUITTON ⎟ SKO BALENCIAGA ⎟ VESKE GUCCI ⎟ JAKKE MESHKI ⎟ SMYKKE H&M

_____

Husk at Nelly-rabattkoden går ut klokken 23:59 i kveld! 

Oppgi rabattkoden «ISABEL25» for å få 25% rabatt på alt fra NLY Brands HER. <3 

10 kommentarer
  1. MÅ du alltid vise magen? Skjønner du ikke at det ser rart ut når du viser hele magen? Veldig lite classy. Ser veldig trashy og barnslig ut.

  2. Så flott du er! Jeg har kommet med masse koselige kommentarer til deg før, oh det gleder meg å se hvor glad du blir av det 💗 men jeg stusser litt når du alltid skriver bukser i flertall når det er snakk om én? Haha, jeg hater at jeg er den provoserende jævelen som påpeker sånne små ting som ikke betyr noe. Uansett, jeg gleder meg sånn til å lese boken din – jeg tror nok jeg er i den gruppen som gleder meg aller mest. Når du har vært et samtaleemne i en jentegjeng eller i andre sammenkomster så er jeg den som sitter der å sier «men til helvette med operasjonene da folkens, jeg støtter ikke det. MEN det finnes så mange andre viktigere ting, verdiene til dama, hun er klok og ufattelig varm av seg. DET betyr noe». Så du skal vite at folk har ryggen din, til og med bak skjermen.
   <3

  3. Hei, fineste Isabel 🌸 Har egnt et veldig rart spørsmål å stille deg, men hvordan får du t-skjorten slik? Jeg mener, måten du “knyter” den på, eller, hvordan du vier den inn(??) aner ikke hvordan jeg skal forklare… men håper du skjønner, hahha!
   Klemz

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg