FORBEREDELSER TIL BOKLANSERINGSFESTEN MIN

annonse ⎟  annonselenker nelly

JAKKE HER (min nye favoritt!) ⎟ BUKSER HER ⎟ SNEAKERS BALENCIAGA ⎟ SOLBRILLER HER

Hei og god tirsdagskveld, fininger! 

Det har vært litt av en hektisk siste dag før ferie. Jeg har ikke rukket å sette meg ned for å ta en pust i bakken før nå, jeg. Men som jeg har sagt tusen ganger før: jeg liker når det skjer ting. Jeg startet dagen med å dra til Aker Brygge for å se på et sted som vurderes å bruke til boklanseringsfesten min! Jeg vet jo at forlaget mitt Egmont er helt fantastiske på alt de gjør, så jeg hadde høye forhåpninger til stedet. Det levde opp til forventningene og vel så det! Møtet ble en suksess, for å har vi spikret location OG dato! Invitasjoner og planlegging av selve festen, mat, drikke og pynt er det som gjenstår nå. Jeg gleder meg så vanvittig mye til den dagen at dere aner ikke. Det å få feire boken min sammen med fantastiske mennesker som betyr mye for meg blir helt toppers. Gud, det blir så bra!! Jeg har også lyst til å invitere noen av leserne mine til å få delta på denne feiringen. Jeg kommer tilbake til det litt senere! <3

Etter møtet var over, satte vi oss ned for å skravle en god stund. Ikke bare er location og dato for bokfesten i boks, men vi begynner i tillegg å komme i mål med alle stedene jeg skal besøke på bokturnéen min! Jeg publiserer oversikten over steder + datoer så fort alt er spikret! Vi nærmer oss som sagt veldig. 

Her er en liten sneakpeak på stedet bokfesten skal være! Se så fint! Det var viktig for meg at stedet vi endte opp med å velge skulle være lunt, varmt og koselig. Festen blir ikke glam og rosa, den skal jo tross alt stå i stil med boken. Den er jo ganske mørk og seriøs. Jeg er super fornøyd med location! Det blir spennende å se hvordan hele lokalet blir når vi har fått pyntet slik vi ønsker å ha det, samt flyttet bort på mye av møblene og slik.

Nå er jeg i grunn ganske stresset, jeg reiser jo til LA i morgen. Tror dere jeg har pakket? Nei. Jeg må dessuten ta en tur til posten for å hente tre pakker som har kommet, som inneholder greier jeg helst vi ha med meg på ferien. Alarmen er satt tidlig i morgen, slik at jeg rekker å gjøre det. Jeg suger virkelig på å planlegge…. Jeg får bare sette i gang! Vi skrives mer i morgen. Håper dere har hatt en nydelig tirsdag! Klem.

11 kommentarer

Siste innlegg