JEG TRODDE ALDRI JEG SKULLE SI DETTE

FIRST NIGHT IN VEGAS

I går var vår første dag her i Las Vegas, og herlighet så glad jeg er for at vi valgte å dra hit. Los Angeles ain’t shit i forhold. Vi eeelsker oss her! Og nå skal jeg si en ting jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestilt meg at kom til å komme ut av min munn, men: Las Vegas er mektigere og vakrere enn Dubai. Jepp. Jeg får hakeslepp hvor enn jeg går, så nydelig er det. Jeg har jo skrytt veldig over viben og generelt av hele LA, men dere kan gange det med ti når det kommer til Vegas. Alt er over the top her. 

Når man går rundt på gaten går alle man støter på rundt med tidenes smil rundt munnen. Jeg tror det skal mye til for ikke å være veldig begeistret og glad når man befinner seg her. Fy søren så fett det er! Det er dog et ordentlig festested, så dersom man ikke er så keen på det ville jeg kanskje ikke dratt hit. Eller, det finnes jo så klart mye annet enn fest også, men det er vel hovedaktiviteten her nede. Fest og casino. Shoppingen er også på topp forresten! 

Slik ser taket på hotellet vårt ut. Jeg måtte ta bilde slik at jeg kan ha det som inspo til mitt fremtidige hus. Hehe!

Dette er også inne på hotellet vårt. Hvor sinnsykt vakkert er det ikke?

Etterhvert beveget vi oss utenfor hotellområdet vårt for å få et litt bedre inntrykk av hvordan Vegas er by night. Det skuffet ikke for å si det mildt!

Dette og de neste fire bildene er fra hotellet vårt fra utsiden. Har dere sett noe så vakkert? Vi bor på tidenes fineste suite, som jeg har vist dere en tour på i den nyeste vloggen. Den kan du se her! <3

Venetian heter da altså hotellet vi bor på. Det ligger midt på “The Strip” som er hovedgata der alt skjer.

Det er ingen jeg heller ville opplevd Vegas for første gang sammen med. Beste Ine! 💕

Enda et vakkert tak. Her er alt gjennomført til de grader!

En fin middag er et must når det finnes så mange kule restauranter å velge mellom. I går endte vi opp på Tao, som er en fantastisk restaurant som serverer asiatisk mat. De har den blant annet i LA også, som vi forøvrig spiste på før vi dro hit.

Mmmm! Vi gikk begge for noe biff-greier. Det smakte helt nydelig!

Det var en ganske god oppsummering av vår første kveld her!

36 kommentarer
  1. Helt enig ang Las Vegas. Hadde aldri trodd at jeg kom til å elske byen så mye som jeg gjorde- men det den sykeste plassen!❤️ Kos deg masse og nyyyyyt hvert sekund❤️

  2. Kan du ta til deg tilbakemeldinger fra oss lesere? Jeg og sett flere nevnt at du burde roe ned bruken på dette filteret 🙂 det gir oss bedre leseopplevelse hvis bildene er mer ekte!

  3. ^ synes litt av poenget med slike innlegg er å kunne drømme seg bort. Trenger derfor ikke å se “ekte” ut med tanke på farger. I tillegg gjør det at alle bildene i innlegget passer sammen. Fine bilder med idylliske og estetiske farger 🙂

  4. Las Vegas er det simpleste, mest vulgære og smakløse stedet jeg har vært. En by uten sjel. Det eneste som var opptur var Liberace museet.

  5. Endelig dro du til Las Vegas!! Jeg ble så skuffet over at du ikke gjorde det sist:’D Jeg var der selv for et par år siden, og Las Vegas er noe man bare MÅ oppleve!!!

  6. Herregud, de buksene sitter som støpt på deg!! WOW!! 😀 Bare en liten kommentar sånn generelt sett – har merket at når du er ute å spiser skriver du alltid sånn “spiste no biffgreier” eller veldig dårlig beskrevet hva. Ville satt pris på (og tror det hadde passet bedre til din ellers seriøse blogg) om du hadde skrevet hva retten heter, siden det virker mer innbydene og proft :)! Stå på <3

  7. Hei, du er en veldig flink og talentfull blogger. Jeg lurte på hvilken størrelse du kjøper når du kjøper joggebukser og litt løse bukser fra Nelly sitt eget merke? Hadde vært veldig nyttig med svar:)Jeg skal selv kjøpe en bukse og lurer på hvilken størrelse

  8. Er du fullstendig U.T.E? Hvorfor bruker du dette “døde” “rosa” filteret? #orker ikke mer….
   NÅ tar jeg dessverre pause fra bloggen din SRAAD, inntil noen forteller meg at du poster vanlige bilder!

  9. Hva heter fargen du bruker så ofte fra Stila sin shimmer eyeshadow? Vil bestille meg en selv, og syns fargen du har er råfin!

  10. Jeg syns du børr bygge deg ett eget hus jeg. tror du må lete lenge for å finne det huset som oppfyller alle dine kriteria i oslo. om du bygger er hus kan du vere med på å tegne huset å bestemme hvordan rommene skal vere, du kan også designe hele huset akuratt som du vil! hadde vert så gøy og følg deg gjennom en sånn prosess. og huset hadde blitt SÅ fint da! det er nok ganske dyrt men du har jo mye penger 🙂

  11. Elsker Las vegas!! Besøker familie der hvert år❤️ Veldig mye man kan gjøre og se der om man ikke bare vil feste😊

  12. Du må kutte ut filterbruk ser for jævlig ut slipper heldigvis folk utkledd i laken i las vegas mykje bedre en dubai

  13. Vær litt forsiktig med klærne du bruker. I Las Vegas kryr det av prostituerte. Sitter du på en bar i den outfiten..så kan endel menn ryke på en sur en.

  14. Jeg vet at du liker tyga eller prater med han eller hva du gjør som du var stolt av. Jeg vet også at du har fått tilbud av danbilzerian om å være med han, eller du sier du har fått det ihvertfall, men du har avvist han for det syns du er tragisk. Men hva syns du da om at tyga som du tydeligvis viser stolt frem og skryter av at snakker til deg faktisk fester med dan og de jentene hans ofte?

  15. Når du er på ferier, trener du da? For det er jo veldig deilig å spise myyye god mat i utlandet, men det ser ut som om du er veldig veltrent uansett on du har spist mye eller ei. Kos deg uendelig. Du er sinnsykt pen. Håper på svar❤️

  16. Har lest gjennom kommentarene og må bare si at jeg blir så ufattelig skuffet over kvinnefiendtlighet som kvinner har mot hverandre! All hakkinga om at du må slutte å bruke filter, ta deg fotokurs, skrive hva maten heter etc.. menn ville aldri snakket sånn til hverandre og jo eldre jeg blir ( er 31 år) legger jeg veldig godt merke til «kvinner som hater kvinner» har et stort behov for å dra ned andre for å føle seg selv bedre. Og de aller verste er uføretrygdede, navere eller de med lav utdannelse. Mindreverdighetskomplekser heter det. Isabel du er mye slankere enn meg, har finere hud enn meg og klærne dine er dritkule! Hadde jeg sett deg på gaten ville jeg gitt deg en High five fordi du representerer en hardtarbeidende selvstendig kvinne som gjør det DU vil og ikke hva samfunnet forteller deg. Stå på videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg