SPØRSMÅL & SVAR OM LA

Q&A ABOUT LA

Er det dyrt å leve der?

– Jeg vil si at det er ganske like priser som hjemme, kanskje bittelitt billigere bare. Spesielt om du spiser på kule restauranter, da er prisene på samme nivå som hjemme i Norge. Jeg merker ikke så stor forskjell fra her og hjemme, faktisk.

Hva er det gøyeste med LA?

– Umulig å velge ut kun noen få ting, hele byen er så fantastisk! Menneskene, restaurantene, klubbene, shoppingen, stemningen, klimaet.. Alt. 

Hva er det verste med LA?

– At det finnes så mange hjemløse her nede. Det er utrolig hjerteknusende å være vitne til det. Jeg er en person som har veldig mye medfølelse når det kommer til andre mennesker, så det å se hvor mange som virkelig sliter og som bor på gaten gjør meg vanvittig trist. Ine og jeg pratet om det i går, at det på en måte gjør vondt å gå rundt i gatene her fordi man møter på såpass mange som sliter. Jeg synes jo at det er ille nok i Oslo, men her er det tusen ganger verre. Staten tar jo ikke vare på de som faller litt utenfor i samfunnet, noe jeg synes er utrolig trist.

Hvor mye kostet flybillettene?

– Vi bestilte i god tid, så vi betalte 4600 kroner tur/retur, direktefly. Heldige der! Jeg sjekket enveisbillett hjem til Norge nå, og da lå prisene på rundt 6000 kroner, og da var det to mellomlandinger og en helt forferdelig flyrute. Norwegian har alltid fine priser da, spesielt på ungdomsbilletter. Men igjen: husk å være ute i god tid.

Har du en flørt der nede?

– Hehe… kanskje, kanskje ikkeeee… 

 Skal du flytte til LA? Du har jo skrevet det før.

– Jeg har så sinnsykt lyst til å gjøre det at du aner ikke. Jeg elsker livet her nede og jeg merker at jeg får en helt ny glød hver gang jeg befinner meg her. Jeg håper at jeg kan flytte hit en gang i fremtiden, om det så er for tre måneder. Akkurat nå har jeg satt den drømmen litt på vent, for det skjer rett og slett for mye i Norge nå som holder meg igjen. Boken kommer jo straks ut og da skal jeg reise rundt i landet på boksigneringer, samt at jeg holder på med enda et prosjekt som krever at jeg oppholder meg i Norge. Tiden er ikke inne for at jeg kan flytte utenlands akkurat nå, men som sagt håper jeg at jeg kan realisere den drømmen en gang i fremtiden. Å bo i LA er det jeg lengter etter.

Har du shoppet mye?

– Njaei, faktisk ikke!

Er det ikke stress å prate på engelsk hele tiden?

– Nei, jeg elsker det! Først og fremst fordi jeg blir utfordret til å faktisk måtte gjøre det, og da blir jeg jo automatisk flinkere også. Jeg føler jo selv at jeg prater bra, men jeg har merket at jeg kanskje ikke er så flink som jeg i utgangspunktet trodde. Haha! Jeg trenger absolutt å øve meg litt der altså, og det får jeg definitivt gjort imens vi er her.

Har du truffet noen kjendiser?

– Ja, her kryr det jo av kjendiser. Typ alle bor jo her. Akkurat hvem jeg har hengt med tenker jeg ikke å utdype, da det er ganske kleint å skrive sånn offentlig haha.

Fester dere hver dag?

– Nei, vi har dager der vi holder oss til å dra ut på middag og bare slappe av. Jeg synes vi har hatt en god blanding av alt! Litt fest, litt chill, litt middager, noen jobbe-kvelder…

30 kommentarer
  1. Angående det med de hjemløse, sist gang du var i LA sa du at du skulle gjøre noe for de før du dro. Hva gjorde du? 🙂 syns det er snilt at du vil bidra med sånt!
   Og hvorfor er det flaut å skrive hvilke kjendiser du har sett? Jeg tror ikke de leser bloggen din akkurat hehe

  2. Ville du anbefalt og bestille hotell med frokost når man er i USA, eller er det mange fine frokoststeder utenfor hotellene? Klem

  3. Altså, hvor gammel er du? Er du ikke voksen? Kleint å nevne hvilken kjendiser du har sett/møtt på..? Den skjønner jeg ikke, med mindre det er en pornostjerne som sier noe om hvor du har befunnet deg eller hva du har gjort.

  4. “Hvem jeg har hengt med tenker jeg ikke å utdype” ok, så hvorfor nevner du det i det heletatt?
   Og hva gjør du for de hjemløse i Norge/Oslo? 🙂

  5. Hellu, skjønne du! <3
   Et lite ønske her: Hva om du kunne lagd en video hvor Ine sminker og kler deg for «a day out»! Sånn fint, altså!
   Utrolig koselig å følge med dere to på tur c:
   Kos dere videre, klemz <3

  6. Ser ut som dere koser dere mye! 🙂
   Lurer på om dere ikke er interessert i å besøke steder litt utenfor LA, typ Laguna Beach, Huntington Beach, Newport Beach, Santa Barbara osv? Er jo så mange fiine plasser 🙂

  7. haha, sykt rar du er! Du jør det jo ekstra kleint med å skrive d med kjendiser slik du jør det. Kunne bare vært litt mer chill å skrevet har truffet på den og den i stede for å prøve å virke cool, noe som bare har motsatt effekt… Er ikke så big deal å henge me kjente folk liksom, di fleste som reiser ned til LA jør jo det 😆
   Og en ting til haha! føler alltid alle klær du tar på deg virker så tacky, klærne kan være suuper fine men føler bare di ser mer billige ut når du har dem på🤔 dont know why..

  8. Hei Isabel! Kjempe gøy innlegg! Jeg gleder meg veldig til å få boken jeg forhåndsbestilte, men er det slik at jeg da eventuelt kan ta med eksemplaren fra posten og møte opp med den? Kan du vær så snill å besøke Kristiansand? Det er så få typ. Kjendiser i Norge som faktisk tar turen hit, og det er ganske kjedelig..

  9. Men å legge ut chatsamtale mellom deg og Tyga var ikke kleint? Du er så lol. Heftig groupie. MÅTTE bare legge ut mystory av Swae Lee

  10. Anonym 05.11.2018 kl.22:44
   Eg har lært for lenge side at om eg ikkje har noe fint å si så holder eg munn. Det har desverre ikkje du lært.
   Isabel håper du har kost deg utrolig masse der borte sammen med venner og nye folk <3

  11. Hvis du har lyst til å flytte til LA, hvorfor gjør du det bare ikke? Du er ikke ung for alltid, du må bare hoppe i ting! 🙂

  12. Jeg har ikke hatt tilgang til å lese bloggen din på en god stund. Men nå som jeg har hatt muligheten, så leste jeg så mye jeg kunne. Men er det slutt mellom deg og Pierre? Jeg ligger langt etter😅😅

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg