ANTREKK

annonse ⎟  annonselenker plt

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER ⎟ SHORTS HER ⎟ SNEAKERS BALENCIAGA

10 kommentarer
  1. Har du tenkt på hvor sinnsykt dårlig du er for miljøet? Du kjøper stadig vekk store ekser med klær fra Nelly å flyr rundt hele tiden. Kanskje lurt å tenke på miljøet også iblant. Kanskje du skrue av lyset på soverommet men det hjelper faen ikke så stort forbruk du har!!!!

  2. Så fint <3
   -----
   Hahah kjære anonym.. la ho få lev som ho vil, hjælpes du ska no faen ikje få bestæm før ho.. tænk på dæ sjøll, du e en stakkars liten gnæger.

  3. Det settet var super fint men skjønner ikke greia med de Balenciaga sneakersene, de er store og klumpete og fargekombinasjonen er heller ikke noe fin. ”Alle” har de jo nå, virkelig et bevis på at folk kjøper for merket noen ganger og ikke utseendet. Liker chunky sneakers men disse er massive haha.

  4. Jeg synes du er et virkelig flott menneske, på både utsiden og innsiden. du har innlegg du ikke hadde trengt å publisere, men bare det at du kommer i etterkant og beklager deg og sier at du angrer på det tror jeg betyr veldig mye for veldig mange, blant annet meg!
   Stå på Isabel, du er et nydelig menneske og jeg ønsker deg alt vel, og masse lykke til med bokturné!
   ❤️

  5. Det som kan være fint å innse, er at det er ok å ta imot andres råd iblant. Ikke tro at du selv har alle svarene, men være litt ydmyk og høre litt på de som har livserfaring eller kunnskap om et tema…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg