DAGENS LISTE

annonse nelly & egen bok

DAGENS HUMØR

Ah, i dag stod jeg opp på riktig side av sengen! Jeg er i skikkelig godt humør, og det mistenker jeg grunnes i at bokturnéen min er i full gang og at jeg i dag skal besøke Ark på Sandvika Storsenter klokken 18:00. I forkant av turneen gledet jeg meg noe vilt, men jeg hadde ingen anelse om at det skulle bli SÅ gøy og så rørende å treffe dere. Bare det å se hvor mange som har kjøpt boka mi og vil at jeg skal signere den er for meg helt absurd. Tenk det? Jeg føler meg fortsatt som den lille jenta Shirog som jeg forteller om i boken, og det at så mange finner meg interessant kommer jeg aldri til å bli vandt med. Jeg føler meg som verdens heldigste person som har så mange fantastisk fine mennesker som velger å følge og støtte meg. Fy søren, dere betyr mer for meg enn dere tror.

DAGENS ANTRKK

Jeg har faktisk ingen aning om hva jeg skal ha på meg i dag, ettersom at jeg skal på signering. Jeg føler at jeg må ha et kult antrekk siden jeg skal treffe så mange mennesker haha. Vi får se! Akkurat nå går jeg rundt å chiller i dette settet, som forøvrig er dritdigg å gå i. 

DAGENS CRAVINGS

OK, hold deg fast nå… Jeg craver sunne måltid! Ja, du leste riktig… Jeg føler meg råtten på innsiden, sånn helt ærlig. Nå som jeg er midt i en ekstremt hektisk periode som forøvrig bare blir mer og mer hektisk merker jeg at jeg ikke tenker jack shit på hva jeg kaster i meg. Så lenge det metter meg, er det liksom alt jeg bryr meg om. Det er ikke bra. Jeg har blitt mer og mer obs på kostholdet i det siste (det vil si i tankene, men ikke i selve handlingene haha), og jeg har konkludert med at jeg må gjøre et par justeringer på den fronten.

DAGENS BEKYMRING

Jeg mister uvanlig mye hår på hodet for tiden. Sånn, alt for mye. Når jeg er ferdig i dusjen og skal gre gjennom det, er hårbørsten helt sort av alt hår. Slik har jeg aldri hatt det før og det stresser meg sjukt. Er det på grunn av stress? Klimaet? Kosthold? Jeg har i hvert fall begynt å knaske på hårvitaminer igjen for fullt, for dette er ikke bra. Jeg føler kroppen (eller håret…) prøver å si i fra om et eller annet. Har noen av dere noen erfaringer med hårtap?

DAGENS INNKJØP

Black Week er jo i full fres, og derfor har Nelly tidenes beste rabattkoder hver dag som frister meg dag inn og dag ut, haha. Jeg klarer ikke motstå, rett og slett. Men heldigvis har jeg fått handlet inn mange julegaver også i samme sleng, noe som er genialt når det er så gode deals. Da kan jeg til og med gi de jeg er glad i litt ekstra, ettersom jeg får shoppet alt med gode rabatter. Helt perfekt, spør du meg! Dagens deal er 25% rabatt på Street Wear HER.

Selv har jeg utnyttet rabatten og klikket hjem dette:

SVEA JAKKE HER ⎟ JOGGEBUKSER HER ⎟ GENSER HER

DAGENS OPPTUR

1. Så klart at jeg skal på boksignering, men også at familien min alltid vil være med å støtte meg. Hallo, HVOR heldig er jeg ikke? 😭❤️ De er så fine! 

2. Det blir et ekstra stopp på bokturnéen min! Jeg kommer nemlig på boksignering på Ark Egertorget kl 16.00, onsdag 12.12! Mange syntes det var dumt at jeg ikke skulle ha signering midt i Oslo, så derfor fikk vi fikset det. Woho!!

3. En gutt jeg har crushet på en stund likte akkurat bildet mitt på Instagram. Heheeee! Det er jo litt gøy, da.

DAGENS LÅT

OMG, har dere hørt Balkong av Unge Ferrari? DØR.

15 kommentarer
  1. Jeg sliter også mye med håravfall og det kommer ofte av stress. Har dessverre ikke noe løsning på problemet, men det er mye mulig det er årsaken 🙂

  2. Hårtap kommer av stress eller bekymringe.. men kan også komme av at man ikje spis nok brokkoli/banan vær dag.
   Nice innlægg <3

  3. Jeg vil virkelig anbefale deg shampoo og balsamen til Kevin Murphy, serien plumping duo har hjulpet meg helt sykt når det kommer til hårtap. For godt over 2år siden gikk jeg gjennom en utrolig stressende periode, både privat, skole og jobb. Dette var noe som jeg ikke innså selv, før jeg gikk på veggen. Dette medførte stort hårtap, og jeg gikk fra langt tykt krøllete hår, til skikkelig tynt kort hår. Mitt beste tips til deg er å lytte til kroppen når nok er nok, bruke serien til Kevin Murphy, og spise på øl-gjær tabeletter 🙂 lykke til

  4. Tips angående hårtap: prøv å vaske håret ditt i kaldt/lunkent vann eller hvert fall avslutt med det, og børst håret før du vasker det i stedet for etter 🙂 det hjalp meg da jeg mistet veldig mye hår en periode!

  5. Årsaken til håravfall/tynnere hår kan komme av mangler i kostholdet, men også pga hormonell ubalanse, kronisk stress og psykisk ubalanse.

  6. Akkurat det med håret kan forekomme av både stress, kosthold eller eventuelt b12 mangel😊 anbefaler deg å sjekke opp om du har b12 mangel ihvertfall 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg