DETTE SPILLER JEG INN TIL

annonse nelly

WORK WORK WORK

I dag har jeg vært på innspilling fra klokken 09 – 18:30. Det er lenge siden jeg har hatt en såpass lang arbeidsdag som har blitt “styrt” av noen andre, men det skal sies at dagen i dag har vært kjempe interessant og gøy! Jeg forstår at mange av dere er nysgjerrige på hva jeg faktisk filmer til om dagen, og det er rett og slett en ny serie der jeg skal caste årets Paradise Hotel sesong. Med andre ord finner jeg deltagere til den kommende sesongen som spilles inn over nyttår! Det er kjempe moro å se de ulike menneskene som har meldt seg på, det må jeg virkelig si. De ti timene med intervjurunder i dag har virkelig bydd på både det ene og det andre. Mange kule mennesker var det, og det var spesielt en person som fanget oppmerksomheten min ekstra mye. 

Når jeg var på innspillingen tidligere fikk jeg skikkelig flashback til da jeg selv var gjennom denne castingsprosessen da jeg meldte meg på i 2015. Det var skikkelig nervepirrende og skummelt å skulle gå gjennom de ulike intervjurundene husker jeg, men samtidig var det veldig utfordrende og gøy. Jeg mener, man blir jo sjeldent satt i en slik situasjon ever again haha.

Sjekk dette beistet!

Jeg blir alltid like fascinert av å se filmteamets kamerautstyr. Jeg er vandt til mitt lille Canon kamera og mitt Olympus kamera, og ingen av de kan måles med dette. Tenk å vlogge med noe så svært som dette da, eller i det minste bli filmet til en vlogg med det av en kameramann. Kvaliteten hadde jo blitt helt insane!

Jeg forteller mer detaljert om hele opplegget etterhvert, men nå vet dere hva  jeg driver med når jeg ikke er på bokturne og når jeg ikke jobber med de andre prosjektene som jeg holder på med om dagen. Fy søren, jeg skal aldri klage på at jeg har en “hektisk hverdag” igjen etter dette, for nå forstår jeg at slik jeg hadde det tidligere aaaabsolutt ikke har vært noe travelt i det hele tatt. Haha!

Nå skal jeg jobbe videre, for bloggen oppdateres ikke av seg selv. Jeg har dessuten to annonseinnlegg jeg må forberede, så det skal resten av kvelden gå til før jeg hopper til sengs. Heldigvis elsker jeg jobben(e) mine, så jeg klager absolutt ikke! 

Ha en fin kveld videre babes, og ikke glem at dere får 25% rabatt på HELE Nelly (altså ALT på nettbutikken, til og med merker som Malene Birger, Marc Jacobs, Adidas, Nike osv) ved å klikke HER oppgi rabattkoden «VIP25» i kassen! Koden varer ut søndag. <3

16 kommentarer

Siste innlegg