27-80% RABATT PÅ BLIVAKKER

annonse Blivakker

Jeg har en skikkelig gladnyhet å dele med dere, og det er at Blivakker kjører på med 27 – 80% rabatt på nesten hele nettsiden! Det er helt sjuke rabatter ute å går akkurat nå, så det gjelder å slå til imens man kan! Det er jo genialt å benytte seg av tilbudene om man for eksempel skal kjøpe julegaver. Hva med nye parfymer til mamma og pappa, eller et pudder til storesøster? 

Er det noe jeg elsker, må det være sminke og gode produkter! Jeg mener, dere kjenner meg jo allerede. 😚 Jeg handler ofte på nett, og da klikker jeg meg alltid inn på Blivakker. De har alt av merker, samt alt innen sminke, hudpleie, hårpleie, rettetang og krølltang, parfyme, tilbehør osv. You name it, they have it.

Selv har jeg plukket meg ut masse ny sminke fra et av mine favorittmerker, nemlig NYX Profesional Makeup. Kvaliteten er utrolig bra, til tross for at det er superbillig! Hvor fantastisk er det ikke med billig OG dødsgod sminke? Man får det jo oppriktig ikke noe bedre enn det. Selv har jeg brukt mange av deres produkter i flere år, faktisk. Og det kommer fra meg som er uvanlig prippen på sminke… La meg vise dere mine favoritter:

Fra venstre: ISTANBUL, TIRAMISU (denne har jeg på leppene på bildene i dette innlegget), ATHENS (utsolgt) OG CABO

NYX er veldig kjent for sine leppeprodukter, og jeg har seriøst ingen aning om hvor mange lipglosser jeg eier fra det merket. De har så mange fine farger, i tillegg til at konsistensen og holdbarheten på de er top notch. Elsker de! Over her ser dere mine favoritter.

ØYENSKYGGEPALETT HER ⎟ MATTE FINISH SETTING SPRAY HER

Dette øyenskyggepalettet er kjempe fint! Skyggene er pigmenterte og veldig lette å blende. Man kan både gjøre en enkel skyggelook til dagtid, men også en litt mer avansert til kveldstid. Det elsker jeg med dette palettet! Settingspray er jo et must i sminkerutinen, og da spesielt en som gir en matt finish. Denne fra NYX er kjempe god, og det beste av alt er at den kun koster 74 kroner nå!

LIQUID HIGLIGHTER I «GLAZED DONUT» HER

OK, denne her er a-m-a-z-i-n-g! Det er en ekstremt fin liquid highlighter som er helt nydelig å bruke både på kinnbenene, men også på kroppen. Denne pleier jeg å smøre litt av på skulderbladene og på kragebena dersom jeg skal ut eller lignende. Den gir verdens fineste glød!

WONDER STICK HER

Dette er en genial contour og highlight stick! Jeg bruker den mørke enden til å konturere nese og kinnben med, mens den lyse highlighter jeg på neseryggen og under øynene med. Kjempe fin i konsistens og veldig enkel å jobbe med!

GLITTER I «GOLDSTONE» HER

Dere vet jo hvilken kjærlighet jeg har for glitter, spesielt som øyenskygge. Denne er helt nyyydelig og veldig drøy i bruk! 

Det var alle mine favoritter for øyeblikket. <3

Husk å benytt deg av de fantastiske 27-80% rabattene på Blivakker her!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg