20% RABATT PÅ HELE NELLY + NEW IN

Reklame | NELLY

BUKSER HER ⎟ TOPP HER

Hei dere! God mandag, babes! Denne mandagen har startet med et kick for min del. Hva som har skjedd med døgnrytmen min, vet jeg ikke. Jeg våkner nemlig rundt 09 på morgenen av meg selv. Det har bare forblitt etter ferien, og jeg må si at jeg ikke akkurat klager over det. For første gang i løpet av trolig hele mitt liv, liker jeg følelsen av å stå opp tidlig! Ikke sett kaffen i halsen nå da, dere… Haha!!

Nå sporer jeg helt av her, for det dette innlegget skulle handle om er mine nye innkjøp fra Nelly! Jeg fikk en levering på døra i morges med masse nytt stæsj fra favoritt nettbutikken min. Jeg har jo renset en hel del i garderoben min, og jeg kan faktisk ærlig si at jeg ikke har så altfor mye å velge i mellom akkurat nå. Derfor var det ekstra digg med noen nye tilskudd!

Og dere? Det beste av alt: nå får dere 20% rabatt på HEEEELE Nelly (bortsett fra noen få merker)!!! Det gjelder også på merker som ofte ikke er inkludert på salg. Så nå gjelder det virkelig å slå til, babes! 😍 Alt jeg viser av new in i dette innlegget, får dere altså også 20% rabatt på!

🦋 KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ HELE NELLY!! 🦋

TOPP HER

SKJORTE HER ⎟ BUKSER HER

OVERSIZED HOODIE HER

TOPP UTSOLGT ⎟ JEANS HER

TOPP HER

CROPPED HOODIE HER

TOPP HER

TOPP HER

TOPP HER

KÅPE HER

VESKE HER

TOPP HER

JAKKE HER

14 kommentarer

Siste innlegg