ALT OM MIN VALENTINES DAY

14. FEBRUAR

Nå er jeg trygt hjemme i Oslo igjen. Jeg er skikkelig lei meg for at Paris-turen er over, men en ting er i hvert fall sikkert: dit skal jeg definitivt reise tilbake igjen i nærmeste fremtid. Helst til våren, når været blir enda finere. Uansett! Jeg må jo fortelle dere om hvordan min Valentines var. Det å feire kjærlighetens dag der var jo sykt koselig i seg selv, selv om starten på dagen var litt.. deprimerende, haha.

Vi startet dagen med å sette oss på favoritt lunsj stedet, Carette. Det første som møtte oss var titalls av klissete kjærestepar som hadde romantiske lunsjer sammen. Det var litt sånn små bittert å sitte der singel da kan man vel si, spesielt siden det tross alt var Valentines. Etter lunsjen tok vi en spasertur til Eiffeltårnet, som var en enda dummere idé enn å sitte på restaurant mellom x antall kjærestepar. Det krydde av kyssende par ved Eiffeltårnet. Jeg mener, dere kan jo bare forestille dere det selv haha.

På kvelden hadde vi booket bord på Buddha Bar hvor vi hadde en romantisk bestie middag med både forrett, hovedrett, dessert og drinker. Her storkoste vi oss! Etter det dro vi ut med en svær gjeng. Kvelden var meget crazy, men sjuuukt gøy! La meg bare nevne at vi endte opp på strippeklubb kl 05 på natten….. Jadda. Hahaha!

Elsker Buddha Bar!

Forrett: Edamame beans. LOVEEEE!

Hovedrett: biff. Gjett hva denne retten kostet??? 900 kr!!! HOW? Vi innså at vi må begynne å sjekke prisen fremover, for denne tynne biffen var søren meg ikke verdt nesten tusen kroner, ass.

Dessert nummer én: sjokoladefondant med vaniljeis.

Dessert nr. 2: cheesecake. <3


Alt i alt var Valentines feiringen vellykket i kjærlighetens by. Vi hadde en ekstremt minnerik dag som vi sent vil glemme. Newa og jeg opplever de sykeste tingene når vi reiser sammen. Jeg elsker det!

5 kommentarer
  1. Hvorfor bruker du blogg.no-plattformen når du kunne tjent mye mer penger på å drevet fra eget domene?

  2. Hei!
   Vi er en jentegjeng som skal til Stockholm om noen uker, og lurte på om du hadde tips til en god restaurant? Skal spise bursdagsmiddag, og klarer ikke bestemme oss for hvor.

   Ha en fin dag videre <3

  3. Kjære vakre Isabel,

   Så bra at dere har kost dere i byen jeg har bodd i de siste årene, spør gjerne om tips neste gang du kommer! Men jeg må nå le litt når du klager på prisen på kjøttet du har spist, Waguy beef er noe av det beste, møreste og dyreste kjøttet du kan få tak i, det er ikke snakk om en vanlig biff 🙂 Det er (vanligvis) verdt prisen, i hvert fall om den er ordentlig tilberedt.

   Ha en strålende dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg