BILDEDRYSS FRA DUBAI DAG ÈN

Reklame | Nelly

BIKINI TOPP HER ⎟ UNDERDEL HER ⎟ ØREDOBBER HER

Dagen i dag startet vi ved infinitypoolen her på hotellet. Det blåste en del, så jeg kan ikke akkurat si at jeg steeeekte der jeg lå men det er uansett bedre enn kulden hjemme i Norge. Derfor skal jeg ikke klage, haha. Det har tydeligvis vært veldig dårlig vær her nå nylig, som gjør at vinden fortsatt herjer. Håper virkelig det gir seg asap. Det var uansett veldig digg å kunne sole seg igjen og faktisk kjenne solen å kroppen. Ah! ☀️

Senere på dagen dro vi til Dubai Mall for litt shopping. Jeg reiser jo til LA og Las Vegas noen dager etter jeg kommer hjem fra Dubai, så jeg sparer meg i grunn til shoppingen der. Men litt ble det her også, likevel. De har jo blant annet åpnet Missguided her, noe jeg er super happy for. Jeg har handlet så mye der på nett tidligere nemlig. Elsker klærne!

YES, YES, YES, YESSSSS!!!

Elsker denne t-skjorten, og jeg elsker enda mer at den finnes i en butikk i Dubai.

KJOLE HER ⎟ BELTE HER

Etter shopping holdt jeg på å dø av sult, så da bar det rett på Cheesecake Factory. YUM!! Maten der (og så klart ostekakene) er helt aaamazing. Må alltid innom her når jeg både er i Dubai og i LA. Jeg gir ikke opp håpet om at vi en dag får denne digge restauranten til Norge også. 

Det eneste som irriterer meg veldig med Cheesecake Factory er at de har en superteit “skinnylicious” meny. Den inneholder retter som er lave på kalorier og fett. Jeg mener, koooom igjen! Hvor forbanna teit er ikke det? Dere som har meg på Instagram så sikkert storyen min hvor jeg kaster den menyen bort haha. Slik provoserer meg grenseløst faktisk. Så akkurat der er denne restauranten ganske lame..

Se så fin hun er!!! <3

Jeg gikk for en kyllingpasta!

Og Golnaz gikk for noe fylt potet opplegg!

Det var vår dag oppsummert i bilder! Nå ligger vi rett ut i sengen og er egentlig ganske slitne. Planen var å dra ut i kveld, men vi fant ut at vi heller sparer oss til i morgen. Da skal vi nemlig på day party! Det gleder vi oss veldig til. Jeg tror vi kommer til å takke oss selv for at vi tok en rolig kveld når vi står opp i morgen tidlig, haha.

Dag en: 10 poeng.


Ps! Husk at dere får 20% rabatt på HELE Nelly (bortsett fra Blacklist) + 25% rabatt på ALT som er sort og hvitt frem til klokken 10:00 i morgen (tirsdag)!!

Klikk HER for å få rabatten.

Happy shopping! 💕

27 kommentarer
  1. For en restaurant som cheesecake factory som har over hundre ting på menyen så er skinnylicious menyen faktisk veldig smart. Det gjør det enkelt for en person som ønsker å holde seg sunn og spise sunn mat å finne mat med lavere kalorier. Syns ikke det er teit eller provoserende i det hele tatt, faktisk. Det er et veldig bra tilbud som jeg benytter ofte når jeg er der (bor i USA). Det jeg derimot syns er at den menyen gjerne skulle hett noe annet, og ikke promotert “skinny” delen. Det er uansett harry å kaste unna deler av menyen, det er folk som jobber hardt på restaurant og det er respektløst å behandle deres jobbverktøy slik. Bare sett det til side som en 24 åring normalt ville gjort 🙂

  2. Skinnilicious handler i grunn ikke bare om å være slank, for slik du sier e den lav på carbs og fett. Det er en del som føler seg bedre fysisk og mentalt av sunn mat og lavkarbo tro det eller ei. Jeg blir feks dårlig av karbo inntak og jeg har aldri gått lavkarbo, men ser hva det gjør med meg. Samme med fett, det reagerer jeg på (usunn, friterte ting og desserter som har mye fett og sukker) og da ernæringsfysiologen min bekreftet gluten og problemer med sukker inntak og magen… da ble det håpløst for meg å spise ute. Så slike løsninger er en lifesaver for meg.

  3. I alle dager, hva gjør det om en kjede har noe litt lettere eller «skinnylicious» på menyen????? Når du tydeligvis finner alle dine fav’s er vel det same shit eller? Grow up!

  4. Ikke alle kan spise hva de vil uten å tenke over det, slik som du tydeligvis kan. Noen må faktisk tenke over hvor mange kalorier og hvor mye fett det er i mat, og da er det fint at en plass faktisk tar hensyn til det – noe du åpenbart ikke gjør.

  5. Hei
   lurer på om du kan anbefale fine hotel der nede…Selv har jeg vært på Atlantis the palm,og Jumeirah beach hotel.vurderer å ligge ved Dubai Marina..
   Jeg leste ut boken på en kveld,klarte ikke å legge den fra meg.Må bare si at jeg synes du er en grepa dame.Jeg heier på deg !!!!! 🙂

  6. At de kaller menyen skinnylicious er jeg enig at er tåplig, men at tilbudet finnes er fantastisk. Fler og fler er opptatt av helsen sin, og fler og fler er dessverre overvektige. Det er mer fokus på å spise sunn og næringsrik mat, hva er det som er så “forbanna teit” med det?

   Du kan tydeligvis spise mye dritt og usunn mat, uten å legge på deg. Det er jeg sykt misunnelig på, men det kan ikke jeg. Om jeg hadde spist som deg så hadde jeg vært overvektig. Jeg må passe på hva jeg spiser og jeg må ha en aktiv livsstil for å holde den formen jeg selv er komfortabel med.

   Syntes det er bra at du viser at du spiser mye godteri osv. men du bør også tenke på hvordan kroppen din ser ut innvendig. Selv om du har en bra forbrenning finnes det fortsatt mange helsemessige grunner til å spise og trene. Ikke alle gjør det for å være tynne!

  7. Skjønner ikke hvorfor man skal bli irritert fordi en meny har andre alternativ å velge mellom? Og ikke minst lage så mye styr av det. Ikke alle som er like tynn som deg vettu

  8. Jeg må være så frekk å spørre hvordan du får råd til å reise så mye?🤩 Jeg har bare studielån, og full jobb, men jeg får liksom ikke råd til å reise så mye. Ja er litt misunnelig på deg🤩

  9. Hei fine! Haha, det er jo supert at det finns alternative som passer for alle da, eller? Jeg er for mangfold værtfall. De tjener de nok godt på også, så det er jo smart businessvise! Du er jo ikke fordomsfull (?) så forstod ikke dette helt. Meeen, ha en nydelig ferie! Jeg liker deg sweetie!<3<3<3

  10. Med innlegg som dette her viser du bare til Norge hvor rett gjennom dum du er. En “skinnylicious” meny er for folk som er på en diett. Vil faktisk grine over hvor dum du er. Flesteparten av verdensbefolkningen kommer en eller en annen gang til å være på en diett. Skal de ikke få lov til å spise på Cheesecake Factory når de er ute å reiser? Kom igjen Isabel.

  11. Uhm… Hvorfor er det at en restaurant tilbyr en meny med mindre kalorier noe dumt? For folk som teller kalorier av helsemessige grunner er det en befrielse å ha en slik meny. Mange som teller kalorier kan ikke dra på restaurant nettopp på grunn av mangel om kalori-opplysninger. Dietter er ikke en negativ ting i seg selv.

  12. synes den menyen hørtes utrolig smart ut, og absolutt noe jeg hadde satt pris på selv her i Norge. Vil gjerne ha både sunn og god mat når jeg er ute å spise. Selvsagt driter jeg i det av og til, men det er da fint å ha tilbudet til sunn mat på restauranter. Navnet skulle gjerne vært noe annet, men selve menyen var veldig smart

  13. Synes skinnylicious er helt fantastisk!! Er ikke alle som har lyst til å stappe i seg masse fett og mye kalorier

  14. Herregud så jævli Harry å kaste mat som andre har jobbet og laget. Du er 24 år….
   og er faktisk gaske smart med en slik meny om man vil kose seg men likevel holde kaloriene nede, eller om man drar ut med venner og man egentlig vil ha noe sunt men så har man ikke noe valg fordi alle drar ditt…. da er det smart med en slik meny.
   Navnet derimot kunne ha vært bedre.
   Føler du bare skriver sånn for å provosere, hvis ikke så er du veldig utakknemlig som skal kaste mat.

  15. Bare fordi du kan spise alt uten å legge på deg så betyr det ikke at alle kan det. Jeg må spise lavkarbo for å holde meg på normal vekt, og da er det jo flott at det finnes en alternativ meny. For de som spiser mye usunt er det jo en påminnelse om at de kan velge noe litt mindre kaloritett også, noe jeg synes er et nødvendig tiltak.

  16. Beklager, men jeg må bare spørre. Hvorfor har det seg sånn at du _hver_ gang må poengtere at du ikke har på sminke? Eller at du «ser» ut som en 12-åring?

   For det første, så ser du ikke ut som en 12-åring noe du helt sikkert selv vet. Og for det andre, så synes jeg det er unødvendig og alltid ta med «sorry for hvordan jeg ser ut i dag, har ikke sminke på».

   Det kan tolkes som hvis du ikke har sminke, så kan du ikke se bra ut? Da tenker jeg på de yngre leserne du har. Alt og alle påvirkes den dag i dag, så at du gjentatte ganger alltid må komme med sånt er bare litt dumt.

  17. Det øverste bildet av deg med orange bikinien er det fineste bildet jeg har sett av deg ever!!! Hvorfor har du ikke lagt det ut på insta?? Jeg sier bare wooow!

  18. Hei!

   Bikinien var dødsfin. Syr du den inn bak eller tilpasser på annen måte for at den skal passe over alt? Ser at den ser annerledes ut på nelly sine nettsider, og jeg passer aldri inn i slike bikinier (har også silikon men er smal rundt). Takk for svar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg