DENNE DANSEN DANSER VI I MORGEN!

Reklame | Kasja

Wæh, i morgen braker det løst på parketten igjen! Det har virkelig gått i ett denne uken, da det faktisk har gått opp for oss alle at vi fcremover kun har én liten uke på å lære oss en helt ny dans og koreografi. Nå før første sendingen som var forrige lørdag har vi jo hatt rundt 3-4 uker på oss til å faktisk komme oss inn i denne dansebobla og bli introdusert for hvordan man faktisk beveger på kroppen haha. Nå derimot er det ingen kjære mor lenger, for nå er det kun en uke som gjelder! 

Denne uken danser vi Rumba. Benjamin viste meg koreografien på søndag, og jeg elsket den med en gang. Jeg gleder meg veldig til å vise den frem til dere i morgen! Rumba påminner litt om Cha Cha Cha som vi danset forrige lørdag, bare at Rumba går saktere. Takk Gud for det, haha! Men – på den negative siden betyr jo det at man er nødt til å gjøre alle bevegelsene enda bedre, for om ikke ser man det ganske godt ettersom det går saktere. 

Vi har terpet mye teknikk denne uka. Og når jeg sier mye, så mener jeg M…Y…E. Jeg har i perioder hatet Benji litt (hehe), da han pusher meg alt han kan på hvert bidige trinn. Jeg merket ganske fort at jeg har med en perfektsjonist å gjøre, som nekter å gi seg før jeg nailer det gang på gang. 😅 Det skal jeg dog ikke klage på, for han vet virkelig hva han gjør og han har allerede fått meg til å bli så mye bedre enn jeg noensinne trodde jeg kunne bli. Som dommerne sa; jeg har tross alt fått den beste dansepartneren. No pressure, Isabel!

I går var vi på parkettprøver i studio. Det gjør vi hver torsdag! Der får vi gå gjennom dansen vår i studio hvor vi filmes på lørdagssendingene. Det er alltid litt nervepirrende å komme dit for å vise frem på kamera for første gang etter at man har lært seg en ny dans. Samtidig er det ganske greit å få gjort det, for man føler seg automatisk veldig mye tryggere i etterkant.

Pedikyr fikk jeg endelig tid til! Jeg gjorde det hos ingen andre enn LashesByKasja. Der gjør de nemlig ikke bare vipper, men også negler, bryn, pedikyr osv.

Verdens skjønneste hund, som så og si alltid er med på set!!! <3

Don’t mind me. Jeg bare sitter litt i dommerpanelet, jeg!

– “Isabel og Benjamin: 10, 10, 10, 10!!!” 💁🏽

Gleder dere dere til sendingen i morgen? Jeg er super nervøs som vanlig, men jeg gleder meg så klart også! Det er alltid like digg å få det unnagjort, og så fort man er ferdig vil man egentlig bare gjøre det en gang til! ELSKER Skal Vi Danse!!!

13 kommentarer
  1. Gleder meg til å se på deg i kveld! Heier og stemmer på deg!!
   Bare lurer på en ting. Barberer du armene dine eller har du bare veldig lite hårvekst? Er selv ikke norsk og plages over masse mørke hår på armene, argh

  2. Det jeg har sett til nå, så er du flink til å danse men det er som dommerne og Benjamin sier at det blir veldig vimsete og uryddig. Ikke at jeg er noe pro, bare driver med litt hobby dans. Men bare du får beina dine «inn» i dansen så er jeg sikker på at du krangler om 1 plassen. Og ikke minst så ser du og Benjamin kjempe bra ut sammen, og måten dere ser på hverandre. Altså damn😍

  3. Hei Isabel ,
   Du må virkelig øve mer .
   Du var så klønete idag , følte meg ukomfortabel å se på da …

   You need to want this !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg