denne ukens dans & dagen i dag

Reklame | nelly

Hei fininger! Jeg holdt på å ønske dere en god mandagskveld, men så kom jeg på at det er tirsdag… Wups. Det forklarer ganske greit hvordan hodet mitt fungerer om dagen, da alle dagene går i ett. Det er ingen forskjell på ukedagene for tiden, annet enn lørdager så klart – for da er det sending!

Morgenen i dag startet på dansesenteret, hvor det fantastisk flinke kamerateamet hadde stelt i stand til greenscreen innspilling. Denne ukens tema er nemlig “eventyrlig kveld” på Skal Vi Danse, og vårt tema er… *trommevirveeeeel*… ALLADIN & JASMIN!!! 😍 Ahhh, jeg blir så lykkelig av temaet vårt! Vi skal danse til låten “A whole new world”, og dansen vi har fått utdelt er Slow Fox. Det skal visst nok være den vanskeligste standard dansen, og det kan jeg vel skrive under på at jeg har merket… Jeg får kjørt meg, for å si det mildt. Benjamin mener at jeg klarer det fint, men spør du meg så sliter jeg ganske mye. Det er heldigvis bare tirsdag og vi har god tid på å forbedre disse Slow Fox-ferdighetene mine. 😂Krysser fingre og tær for at jeg klarer å levere en fiiin og gjennomført dans på lørdag!

Her er vi vet du – i full action! Gleder meg skikkelig til å se dette klippet på lørdagens sending. Vi skal fly over Oslo på det flyvende teppet. Fett, ikke sant?? Alt man får til med dagens teknologi, ass! Blir helt fascinert, jeg!

Flinke Truls!

Dagens antrekk!

Tracksuit: Adidas. Kjøpt på Nelly, men er utsolgt.

Sneakers: HER.

Etterhvert kom Rami og Sidra til dansesenteret! De ble med på en innspilling til lørdagens sending. Det var så gøy å ha de med fremfor kamera! Jeg trodde ikke at de skulle være så komfortable og ikke minst morsomme når de hadde et kamera midt i ansiktet, men der ble jeg positivt overrasket! Skulle trodd de var søsknene til Isabel Raad. 😎😂

Etter endt innspilling og dansetrening, dro søsknene mine, Benji og jeg ut å spiste. Det er sjeldent jeg får tid til å være sosial, og det merkes.. Derfor må jeg ta alle sjanser jeg får, slik som i dag. Det var så koselig å bli oppdatert på hverandres liv over en middag, til tross for at vi FaceTimer hele tiden og likevel holder kontakten. Men det blir jo alltid noe annet når man faktisk møtes. 

Akkurat nå: jeg kom inn dørene her hjemme for knappe femten minutter siden. Jeg tok rett og slett litt sol, ettersom jeg føler meg veldig grå og bleik om dagen. Jeg er jo vandt til å reise på denne tiden av året, så da får jeg ty til andre hjelpemidler i mellom tiden. En tur innom butikken ble det også, hvor jeg kjøpte med meg godteri og Cola Zero. Ingen diet her, for å si det sånn. 😜Planen videre i kveld er å ta meg en laaang og god dusj, se på svenske PH og legge meg forholdsvis tidlig. I morgen starter morgenen med kostymeprøver!

8 kommentarer

Siste innlegg